Találatok a következő kifejezésre: Vírusos torokgyulladásom a CRP-m 0.1-1.0 (1 db)

Vírusos torokgyulladásom volt, a CRP-m (0.1-1.0 mg/l helyett) 15.90 lett. Ez mit jelent? Mi a laboreredmények közül a CRP?

Legjobb válasz: Az emelkedett CRP muatja, hogy gyulladás zajlik a szervzetben..a 15 egyáltalán nem vészes....pl..egy vírusos hasmenésnél lehet aklr 100-150-es is...

Az emelkedett CRP muatja, hogy gyulladás zajlik a szervzetben..a 15 egyáltalán nem vészes....pl..egy vírusos hasmenésnél lehet aklr 100-150-es is...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Sürgős! Hogyan tudom gyorsan eltávolítani a herpesz-t? !

Tegnap piros volt a szám felett, ma reggelre pedig tisztára bedagadt a szám (persze a herpesz miatt, mert az is ott van, legalább is gondolom hogy az herpesz:D) Hétfőig eltudom távolítani? Vagy legalább csökkenteni a láthatóságát? Most tea olajjal kenegetem, meg Herpesin krémmel, nem tudom mennyire segít, de eléggé bevan dagadva a szám és a herpesz is már kivan alakulva... Ségítsetek kérlek!!:(

4

Kemoterápi jár fájdalommal? Csont vagy izomfájdalom? Meddig tart?

18

A vitamin az mi? Valami megfogható?

4

Akut leukémia kérdés 2? Felépültek és családjaik.

Akut leukémia promielocita m3.

A kezelés meddig tartott? 6-12 hónapot mondtak, ez reális?
Táplálkozás és betegség alatti, utáni élet érdekelne...
Kiújulás esélyei stb. Minden ezzel a betgséggel kapcsolatban!
Nem orvosi oldalak, hanem tapasztalatok kellenek!
Előre is köszi!

4

Herpeszem volt és meg voltam fázva a nyakamon és az álkapcsom alatt is meg vannak nagyobodva a nyirokcsomók, mit tegyek?

3

Rossz lenne a vérkeringésem ilyen fiatalon?

A lábujjaim gyakran minden ok nélkül ellilulnak , és a kezemen is volt egy seb, ami ugyan begyógyult de lila maradt a helye, nyomásra visszanyeri a normális színét. Nem volna megfelelő a vérkeringésem? Mivel lehetne javítani a keringést?
19/L

1

Akut leukémia! Milyen gyógyszert kap, amit reggel este kell bevegyen 6-6 szemet? Pirosas színű tabletta.

Diagnózis: Akut leukémia promielocita m3

Trombocytát kap vénásan folyamatosan.
Hétfőn kezdték a kemoterápiát, második kemon túl van, hétfő óta szedi a gyógyszert.

2

Melyik a legjobb allergia elleni gyógyszer? Köszönöm előre is!

2

Piros, viszkető, szunyog csipéshez hasonlitó kiütések?

Korabban, 4 honapja is voltak ilyen foltok rajtam, azt mondtak a csaladban, hogy ideg alapon jon elo, de en nem nagyon tudom elhinni. Akkor (4 honapja) a kiutesek elmultak es utana övsömört kaptam. Most ismet megjelentek ezek a szunyog csipeshez hasonlo valamik es idegesitoen viszketnek. Es szinte minden reggel talalok 1-2 ujat. Neten utana akartam nezni, de ilyenrol semmit nem talaltam. Letezik, hogy tenyleg idegesseg miatt van? Bogarak kizarva!Azok ellenorzesen tul vagyok es semmi! Kerem, valaki segitsen! Kicsit fel is vannak dagadva ezek a piros foltok. Ja es barhol elojon. Labamon, karomon, fejemen.

3

SÜRGÕS! Gennyes mandulagyulladásom van két napja, de nem akarok antibiotikumot szedni. Van egyéb lehetőség?

TantumVerde spray-el kezelem két napja, jó tudom hogy az is antibiotikumos, de antibiotikum tablettát nem akarok szedni. Jövőhét csütörtökig megkéne gyógyulnom. Tegnap volt lázam, még ma is volt 37,5. Anya ordibál velem, hogy antibiotikum nélkül szövődményeim lesznek stb... Milyen következményei lehetnek, ha nem megyek el orvoshoz?

15

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!