Találatok a következő kifejezésre: Vírus miatt kellett telepíteni (2 db)

Keress neten másik kódot Mmysims.hu-n voltak kódok asszem, de ha szépen megkérsz privátban átküldhetem a lementett verziómat:)
A kérdező hozzászólása: köszi:D közben kideült hogy a 6-s egy G betû akart lenni csak a családomban senki nemtudta és nem is próbáltamG betûvel. kínoss :$

Vírus miatt újra kellett telepíteni a Windowst. Nem szól a hangszóró, azt írja, nincs aktív keverőeszköz. Az mit jelent és hogy lehet csinálni?

Legjobb válasz: Valószínûleg fel kell telepíteni a hangkártya illesztõprogramját. Legegyszerûbben a hangkártyához mellékelt CD-rõl lehet megtenni alaplapra integrált hangkártya esetén az alaplaphoz mellékelt CD-rõl. A legújabb program a gyártó honlapjáról is elérhetõ. Az illesztõprogram-keresést elvégezheted az eszközkezelõben is.

Valószínûleg fel kell telepíteni a hangkártya illesztõprogramját. Legegyszerûbben a hangkártyához mellékelt CD-rõl lehet megtenni alaplapra integrált hangkártya esetén az alaplaphoz mellékelt CD-rõl. A legújabb program a gyártó honlapjáról is elérhetõ. Az illesztõprogram-keresést elvégezheted az eszközkezelõben is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!