Találatok a következő kifejezésre: Vírus miatt kellett (3 db)

Keress neten másik kódot Mmysims.hu-n voltak kódok asszem, de ha szépen megkérsz privátban átküldhetem a lementett verziómat:)
A kérdező hozzászólása: köszi:D közben kideült hogy a 6-s egy G betû akart lenni csak a családomban senki nemtudta és nem is próbáltamG betûvel. kínoss :$

Egy vírus miatt újra kellett rakni a gépet, be se lehetett kapcsolni.Csak az a baj, hogy egy csomó minden elveszett ami nagyon fontos.Hogy lehetne visszaállítani vagy valami?

Legjobb válasz: Megpróbálhatsz ráfuttatni egy adatvisszaállítót. Nagyon kevés fájlt fog találni. A keresésnél a mélykeresés opciót kell választani, ennél a magyar nyelvû proginál>>> http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/recuva-file-recovery-1-..

Tudom, hogy ez esõ után köpönyeg, de legalább máskor nem ázol így meg.:)
Megpróbálhatsz ráfuttatni egy adatvisszaállítót. Nagyon kevés fájlt fog találni. A keresésnél a mélykeresés opciót kell választani, ennél a magyar nyelvû proginál>>> http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/recuva-file-recovery-1-..
Ha esetleg talál valamit, azt külsõ eszközre, pl pendrive-ra állítsd vissza, utána vissza a vinyóra... ps.: Ezért kell két particiót csinálni! Egy rendszer, egy adat. Ha újra kell húzni a gépet, az adatok így megmaradnak.
Ha arra a vinyóra telepítettél vissza, amin az adatok voltak, akkor ez most nem éppen "szerencsés" helyzet... Késõ bánat, de: A vinyót egy tiszta operációs rendszerbe beteszed, lemented, amit kell és utána újratelepíted. Így az adatmentés valószínûsége szinte nulla.
Leginkább sehogy.Az amit formatálással letöröltél, az nagyrészt örökre elveszett.Még egy adatmentésre szakosodott informatikusnak is becsületére válna valamit találni még labor körülmények között is.Igaza van annak, aki oprendszer és adat partícióról regél.:(
Nem tudom, h mennyire irkalltal ra mar adatot, de nekem, mikor a 80 Gb-os vinyomra felraktatm xp-t es rajottem, h kellett volna 1-2 file meg ujrarakas elottrol, ez a progi istenien visszaadta az adatok 95%-at. Power Data Recovery egyszeru, konnyen kezelheto, persze ez masik oprendszeren keresztul tortent, mig az aktualis vinyo slave-ben volt...
Drivereket fel kell rakni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, sajnos nem tudtam mit tenni, de következõnek már okosabb leszek:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget, két partícióra van osztva, csak hát rossz helyen voltak amik eltütntek.Meg az outlookot használom és az összes levelem is eltünt.
Utolsó válaszoló:valszeg te a gyors formatálást válsztottad, amikor újraraktad a géped.Nem tudom elképzelni, hogy normális formatálás után még vissza tudtál szedni valamit teljes egészében.
Nekem is volt hasonló tapasztalatom...csak gyorsformázás esetén van esély a visszaállításra...de nem túl nagy... Konkrétan: kb 200 képbõl találtunk 30 db-ot... Persze ebben közrejátszhatot, hogy tel. elõtt egy partició volt, tel. után két particíót csináltunk (megelõzendõ a kérdezõ esetét), amiket találtunk azok a d-n voltak...a c-n semmi...
Felejtsd el az Outlook-ot, nagyon védtelen. Thunderbird! Ugyanúgy tehetsz hozzá naptár stb. plugint, sõt még többet is, nagyon kiterjedt plugintámogatása van.
Van olyan progi, amivel akkor is rengeteg adatot vissza állíthatsz, amikor partíciótörléssel(!)telepítettél új Windowst. Legfeljebb akkor nem, ha 0/1 felülírással töröltél vinyót. (Elõbbit igen, utóbbit még nem próbáltam... :-))

Vírus miatt újra kellett telepíteni a Windowst. Nem szól a hangszóró, azt írja, nincs aktív keverőeszköz. Az mit jelent és hogy lehet csinálni?

Legjobb válasz: Valószínûleg fel kell telepíteni a hangkártya illesztõprogramját. Legegyszerûbben a hangkártyához mellékelt CD-rõl lehet megtenni alaplapra integrált hangkártya esetén az alaplaphoz mellékelt CD-rõl. A legújabb program a gyártó honlapjáról is elérhetõ. Az illesztõprogram-keresést elvégezheted az eszközkezelõben is.

Valószínûleg fel kell telepíteni a hangkártya illesztõprogramját. Legegyszerûbben a hangkártyához mellékelt CD-rõl lehet megtenni alaplapra integrált hangkártya esetén az alaplaphoz mellékelt CD-rõl. A legújabb program a gyártó honlapjáról is elérhetõ. Az illesztõprogram-keresést elvégezheted az eszközkezelõben is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!