Találatok a következő kifejezésre: Vérzik.. de az 1. akkor ez (3 db)

Vérzik.. de nem az 1. akkor ez mi?

a barátommal nemrég feküdtem le el?ször..kicsit vérzet de minimálisan..(1-2csepp) második alkalommal semmi nemvolt...és most 3.alkalommal vérzett rendesen..ez azt jelenit h most vesztettem el biologiailag rendesen?

Legjobb válasz: Valószínû igen. Most tudta át szakítani rendesen.

Valószínû igen. Most tudta át szakítani rendesen.
egyetértek az elsõ hozzászólóval!!!

Anyukák akinek MIRENA -ja van. Milyen volt az elsõ hónap vele? Nekem 5 hete van fent. Elején pecsételtem és volt tiszta napom is de már 3 hete vérzek. Ebbõl 1, 5 hét fejfájás is volt. Normális ez? Másnak is volt ilyen?

A 3 hét úgy néz ki hogy tisztasági betéttel elvagyok egyszer cserélem napközben tehát kevés a vérzés. Az esedékes mensi elöbb jött meg vagyis azokon a napokon betét kellett de nem volt annyi a vérzésem mint egy normal mensinél. Orvoshoz kellene mennem? Kontroll a 6. héten lesz. Van még egy hetem.

Legjobb válasz: Szia nekem a pecseteles 3 hónapig tartott,aztán mintha elvágták volna. Mensesem az végig volt de arra is elég volt a tisztasági.esetleg kezd szedni 1000 mg-os c vitamint, az jó lehet ra.en is elkezdtem szedni lehet az is közrejátszott. De ha más panaszt is csinál 3 hónap után is érdemes felkeresni az orvost.asszem fél éven belül ha leveteted problémák miatt,vmennyi pénzt visszateritenek. En nagyon elégedett voltam de a hoxa-n van fórum és ott sokan szidják.

Szia nekem a pecseteles 3 hónapig tartott, aztán mintha elvágták volna. Mensesem az végig volt de arra is elég volt a tisztasági.esetleg kezd szedni 1000 mg-os c vitamint, az jó lehet ra.en is elkezdtem szedni lehet az is közrejátszott. De ha más panaszt is csinál 3 hónap után is érdemes felkeresni az orvost.asszem fél éven belül ha leveteted problémák miatt, vmennyi pénzt visszateritenek. En nagyon elégedett voltam de a hoxa-n van fórum és ott sokan szidják.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Neked mi óta van fent? Tegnap ota faj a jobb mellem. Nem tudom köze lehet e ennek a Mirenához. :S
Szia, nekem 2 hónapja lesz h fent van, eddig nincs problémám vele :) Most kéne meglennie másodszor mensinek, de olyan kevés van szinte elég a tisztasági...nem gondoltam h ilyen hamar kevés lesz tõle, igaz 1 hete tart már a barnázás...de nekem is voltak tiszta napok :) A mellem nekem is fájt néha napján mint mikor megjön elõtte olyan feszülés volt de nem vészes. Majd említsd meg dokidnak.

Letöltöttem az Anime Studio Pro 9.1 Trial Version-t de regisztrációnál azt akarja hogy adjam meg a kártyám számát stb amivel én fizetek de ez ingyen verzió akkor miért akarja ezt?

Legjobb válasz: A trial verziók nem teljesen ingyenesek, általában csak egy ideig. Tehát pl. 30 napos próbaverzió. Lejárhatott szerintem a próbaidõd, ezért kínálja most, hogy vásárold meg.

A trial verziók nem teljesen ingyenesek, általában csak egy ideig. Tehát pl. 30 napos próbaverzió. Lejárhatott szerintem a próbaidõd, ezért kínálja most, hogy vásárold meg.
A kérdező hozzászólása: Most töltöttem le, most akarnám telepíteni de máris kéri.
ilyen program is van

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!