Találatok a következő kifejezésre: Vérzik.. de az 1. akkor (15 db)

Vérzik.. de nem az 1. akkor ez mi?

a barátommal nemrég feküdtem le el?ször..kicsit vérzet de minimálisan..(1-2csepp) második alkalommal semmi nemvolt...és most 3.alkalommal vérzett rendesen..ez azt jelenit h most vesztettem el biologiailag rendesen?

Legjobb válasz: Valószínû igen. Most tudta át szakítani rendesen.

Valószínû igen. Most tudta át szakítani rendesen.
egyetértek az elsõ hozzászólóval!!!

MineCrat a kérdésem nekem az 1.8.1 van és ugye bár ha survival módba van az ember akkor enni is kell neki de van e olyan verzió hogy nem kell enni pl :1.4?

Legjobb válasz: Van rá mod, amivel ki lehet kapcsolni, de ha te verzióban akarsz ezen változtatni, akkor azthiszem 1.7 ami a legmagasabb és nincs benne ilyen. Nem biztos, de úgy emlékszem 1.7

Van rá mod, amivel ki lehet kapcsolni, de ha te verzióban akarsz ezen változtatni, akkor azthiszem 1.7 ami a legmagasabb és nincs benne ilyen. Nem biztos, de úgy emlékszem 1.7
A kérdező hozzászólása: oks köszi rá nézek
Az 1.8-tól felfelé enni kell, szerintem nagyon jó funkció :) Ha csak építeni szeretnél, játssz Creative módban. Abban nem kell enni, lehet repülni, és végtelen mennyiségû alapanyagod van. Viszont ki is lehet kapcsolni mod-ok segítségével. Javaslom hogy már ne az 1.8.1-el játssz, már ki jött a teljes verzió, a Minecraft 1.0, az 1.8.1 viszont még a Minecraft Beta. Sokkal stabilabb, kevesebb a bug az 1.0-ban.
A kérdező hozzászólása: Értem szóval akkor azt mondod az 1.0 töltsem le és azzal játszak :) ? Bocs ha értetetlen vagyok :/

Abortuszom volt 1 hete és akkor azt mondta a doki, hogy jövőhétem menjek visszahozzá ultrahangra! De még 1 picit vérzek, mit csináljak? Visszamehetek így is?

Ezt azért kérdezem,mert amikor beszoktak hívni rögtön az öltöz?be kell menni vetk?zni! De ebben az esetben is le kell? Légyszi valaki segítsen!

Legjobb válasz: Szia! Ugyan ebben a cipõben járok.Most készülök az orvoshoz,ma volt 1 hete a miss. ab.-om. Még én is vérzek kicsit, de persze vissza kell menni, nem biztos,hogy megvizsgál, csak azt nézi uh-n,hogy minden rendben van-e ott bent.(lehet szövet, lepény maradék).De ez nem feltétlen, csak fõ az ovatosság. Fel a fejjel!!! Szép napot

Szia! Ugyan ebben a cipõben járok.Most készülök az orvoshoz, ma volt 1 hete a miss. ab.-om. Még én is vérzek kicsit, de persze vissza kell menni, nem biztos, hogy megvizsgál, csak azt nézi uh-n, hogy minden rendben van-e ott bent.(lehet szövet, lepény maradék).De ez nem feltétlen, csak fõ az ovatosság. Fel a fejjel!!! Szép napot
Amikor szólnak, hogy menj be, mondd meg, hogy még vérzel.
Az elsõ vagyok. Ahogy az elõttem szóló mondta, mikor bemész az orvoshoz, biztos kérdezi, hogy van e még panaszod.Mondd meg, hogy vérzel még.Innentõl kezdve majd õ eldönti, hogy szükséges-e igy is a vizsgálat.
Nekem missed ab. után 2 hétre múlt el és akkor kellett visszamennem is.
Az elõzõ vagyk, azt akartam írni, hogy akár el is múlhat addig.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Akkor most mit csináljak? Vetkõzzek az öltõzõbe vagy se? :SSS
Persze hogy megvizsgál. NEkünk, inszemeseknek a ciklus 3.napján kell menni, amikor legerõsebb a vérzés. Nem akadály.

1 htc hd2 van és akadt 1 problémám feltelepítettem az s2u2 de azt írta ki hogy nem jó verziót telepítettem és reinstalláljam a jót letöröltem de most nincs képernyőzáram lezárom és bármelyik hardwergomball felnyitja pls help?

s2u2 htc hd2

Legjobb válasz: valki csak tud valamit pls :( most rátettem a legújjabat az mûködik de nekem nem kell és he kikapcsolom a programot akkorsem mûködik a képernyõzár pls segítsetek most nagyon szomorú vagyok de kerstem a neten rá válszt de semmi pls segítsetek :( :( :(

A kérdező hozzászólása: valki csak tud valamit pls :( most rátettem a legújjabat az mûködik de nekem nem kell és he kikapcsolom a programot akkorsem mûködik a képernyõzár pls segítsetek most nagyon szomorú vagyok de kerstem a neten rá válszt de semmi pls segítsetek :( :( :(

Az minek a hibája lehet, hogy 64bites Win8.1-en lefagy a képernyõ kb 5másodpercre véletlenszerû idõközönként? Azt írja, hogy a videókártya drivere áll le, de akkor mit csináljak vele? Nem béta verzió, és win8.1-el kompatibilis 64biteset szedtem le.

Legjobb válasz: A Win 8.1 még eléggé gyerekcipõben jár, úgyhogy gyakorlatilag bármi okozhatja a problémát. Rengetegen panaszkodnak ilyen-olyan hibákra. Kezdésnek írd le a konfigodat, hátha az segít elindulni.

A Win 8.1 még eléggé gyerekcipõben jár, úgyhogy gyakorlatilag bármi okozhatja a problémát. Rengetegen panaszkodnak ilyen-olyan hibákra. Kezdésnek írd le a konfigodat, hátha az segít elindulni.
videókártya driver win8 kompatibilis? ha nem tudod, akkor szedd le a legújabbat és rakd fel a windows updateket...
A kérdező hozzászólása: Akkor írom az infókat: Processzor: Intel Dual Core valami.. a lényeg, hogy 2magos és 3100on pörögnek maximum Ram: DDR2-es 1088-as, 4GB Videókártya: AMD Radeon HD 7850 Ezekbõl a videókártya ér valamit, tudom. De hamarosan gépet akarok újítani. De 32bitesen semmi gond nem volt vele. Direkt a hozzávaló szoftvert töltöttem le, szóval azzal nem kellene, hogy gond legyen.
A kérdező hozzászólása: A videókártya driverrel szenvedtem a legtöbbet. Az AMD-nek van ilyen felismerõ programja, amivel letöltené a rávaló drivert, de nem mûködik, így nekem kellett megkeresni. Amúgy észrevétel: mikor kiírtam a kérdést, akkor elõtte kb percenként volt ilyen lefagyásos villanás és utána restartoltam a gépet, és most nincs semmi gond. Minden tökéletesen fut. Érdekes egy dolog ez. Holnap szerintem azért újrateszem a drivert, hátha segít.

Anyukák akinek MIRENA -ja van. Milyen volt az elsõ hónap vele? Nekem 5 hete van fent. Elején pecsételtem és volt tiszta napom is de már 3 hete vérzek. Ebbõl 1, 5 hét fejfájás is volt. Normális ez? Másnak is volt ilyen?

A 3 hét úgy néz ki hogy tisztasági betéttel elvagyok egyszer cserélem napközben tehát kevés a vérzés. Az esedékes mensi elöbb jött meg vagyis azokon a napokon betét kellett de nem volt annyi a vérzésem mint egy normal mensinél. Orvoshoz kellene mennem? Kontroll a 6. héten lesz. Van még egy hetem.

Legjobb válasz: Szia nekem a pecseteles 3 hónapig tartott,aztán mintha elvágták volna. Mensesem az végig volt de arra is elég volt a tisztasági.esetleg kezd szedni 1000 mg-os c vitamint, az jó lehet ra.en is elkezdtem szedni lehet az is közrejátszott. De ha más panaszt is csinál 3 hónap után is érdemes felkeresni az orvost.asszem fél éven belül ha leveteted problémák miatt,vmennyi pénzt visszateritenek. En nagyon elégedett voltam de a hoxa-n van fórum és ott sokan szidják.

Szia nekem a pecseteles 3 hónapig tartott, aztán mintha elvágták volna. Mensesem az végig volt de arra is elég volt a tisztasági.esetleg kezd szedni 1000 mg-os c vitamint, az jó lehet ra.en is elkezdtem szedni lehet az is közrejátszott. De ha más panaszt is csinál 3 hónap után is érdemes felkeresni az orvost.asszem fél éven belül ha leveteted problémák miatt, vmennyi pénzt visszateritenek. En nagyon elégedett voltam de a hoxa-n van fórum és ott sokan szidják.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Neked mi óta van fent? Tegnap ota faj a jobb mellem. Nem tudom köze lehet e ennek a Mirenához. :S
Szia, nekem 2 hónapja lesz h fent van, eddig nincs problémám vele :) Most kéne meglennie másodszor mensinek, de olyan kevés van szinte elég a tisztasági...nem gondoltam h ilyen hamar kevés lesz tõle, igaz 1 hete tart már a barnázás...de nekem is voltak tiszta napok :) A mellem nekem is fájt néha napján mint mikor megjön elõtte olyan feszülés volt de nem vészes. Majd említsd meg dokidnak.

Segítséég! 1 honapja voltam 2 lánnyal gumi nélkül semi köv. Nem volt de az elmult h hét be ilyen sperma szerû van néha a makkom tetején és ha áll vagy ha elélvezek fáj (2x egymás után akk vérzik is) mit tegyek?

Simán belement valami vagy fertõzés?

Legjobb válasz: Elmész orvoshoz, az megmondja. A továbbiakban pedig felelõsségteljesebb meg óvatosabb leszel, és használsz gumit.

Elmész orvoshoz, az megmondja. A továbbiakban pedig felelõsségteljesebb meg óvatosabb leszel, és használsz gumit.
Nem jól írtad! Volt következmény, amit most tapasztalsz.Ajánlom figyelmedbe az óvszer nevû - nagyszerû - találmányt, ami megvéd a fertõzésektõl is... Lehet indulni a dokihoz, hogy helyrerakjon.
Kankot vagy szifiliszt benyaltal...
[link]
Arról nem is beszélve, hogy a nõnek mit okozott a következmény. De persze azt egy "férfi" leszarja.
Az isten verje már , meg ezt a sok idióta kérdést. Ötvenezerszer megkérdezték már, de még mindig marha nagy baromságokat írkálnak az emberek. Az eszem megáll. Nem akkor veszíti el vki a szüzességét, ha átszakad a szûzhártyája. Egyrészt átszakadhat sportolástól is, másrészt van olyan, akinek annyira rugalmas, hogy csak szülésnél szakad át. Az, hogy vérzik-e vagy sem, teljesen, totálisan, ku*ára mindegy. Van aki vérzik, van aki nem. Szted ha vki az elsõ aktus közben sem, meg az utána lévõ akárhányszáz aktus közben sem vérzik, akkor örökre szûz marad? Gondolkodjatok már. Akkor veszíti el egy lány a szüzességét, ha egy PÉNISZ behatol a hüvelyébe. Felfogtad? Ergo: Az elsõ lány NEM szûz. Akkor sem lenne az, ha nem vérzett volna! A második lány pedig szûz, mivel NEM JÁRT BENNE PÉNISZ. Az meg, hogy ki ment el, meg ki nem, szintén nem számít semmit. Amúgy sem kellene ezt az egész szarságot így túlmisztifikálni.
Mivan ?:DD Ha megujjazol valakit attólmég szüzmarad. Ha behatóltál akkor mindegy h vérzik-e vagy sem mert nemmindenki vérzik, de nemszüz. Hányévesvagy?
van orvosi értelemben szûz és szexuális értelemben...
15 évesen fûvel-fával b.szik, ez is inkább a munkatáborban szorgoskodna.
az idézet arról szól, hogy orvos meg tudja mondani, hogy átszakadt-e a hártya... az mellékes, hogy mitõl. nem kell mindenkit leordítani és lehülyézni. és ha valaki gondolkodik, az rájön, hogy ahogy a szex is nehezen definiálható (van akinek pl. az orális szex nem tartozik bele, másnak igen), úgy sokan a szüzességen sem ugyanazt értik. Azért sporttól elveszteni ritka...
"Orvos tudja megmondani, hogy ujjazástól vagy behatolástól átszakadt e a hártya." Azán szerinted honnan a jóistenbõl mondaná már meg? Gondolkodjál már mielõtt írsz. Szted bele van gravírozva a puncijába, hogy "csak megujjaztak" vagy "járt már bennem pénisz"???.
így van-Átszakad a szûzhártya kedves!
na jom, akkor vegyük át. Akkor szûz egy lány, ha ép a szûzhártyája (ha nem szakadt át). Mindegy, hogy ezt ujjazással vagy a pénisz behatolásával érik el. Mindkét esetben átszakadhat és akkor már nem szûz. De nem mindig szakad át elsõre a szûzhártya sem ujjazásnál, sem behatolásnál. És van akinek az átszakadás nagyon vérzik és van akinek nem. És van akinek fáj és van akinek nem. Orvos tudja megmondani, hogy ujjazástól vagy behatolástól átszakadt e a hártya.
Ha csak ujjazás van, akkor még szûz, függetlenül mindentõl. Ha pedig behatolás van, akkor semmi esetre sem szûz már!Tökmind1, hogy vérzik-e, az meg pláne mindegy, hogy elélveznek-e közben. Ha ennyire buták vagyok még, akkor nem kéne a szexszel foglalkoznotok, semmilyen formában!
A kérdező hozzászólása: szóval, ha kicsit érthetetlenül fogalmaztam... mindkét kérdésnek az a lényege, hogy mindkét esetben szûz-e még a lány vagy sem.
A kérdező hozzászólása: Ez nem velem történt meg mert fiú vagyok... am a "bnõim" 15 évesek.
ha valakit csak megujjaznak és átszakad a szûzhártyája, az ORVOSI értelemben már NEM szûz; SZEXUÁLIS értelemben pedig még mindig SZÛZ!!! a másik lány MINDKÉT értelemben már NEM szûz!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!