Találatok a következő kifejezésre: Vérzik.. de az 1 (53 db)

Miért van az hogy letörlök egy programot újraindítom a számítógépet felrakom az 1. 0.5ös verziót DE MÉGIS az 1. 0.2es települ fel?

Legjobb válasz: Gondolom ez az ABGX nevû progi akar lenni! Azért van, mert, ahonnét letöltötted és elolvastad annak beállításait, ott figyelmen kívül hagytad az erre való utalást: "Azzal nem kell foglalkozni, hogy a Help/About alatt 1.0.2 verziót ír ki jelenleg, mivel ha a játék ellenõrzésekor megnyit majd egy külön ablakot, abban már felül az aktuális jó verziót fogja megjeleníteni." Ennyi.

Gondolom ez az ABGX nevû progi akar lenni! Azért van, mert, ahonnét letöltötted és elolvastad annak beállításait, ott figyelmen kívül hagytad az erre való utalást: "Azzal nem kell foglalkozni, hogy a Help/About alatt 1.0.2 verziót ír ki jelenleg, mivel ha a játék ellenõrzésekor megnyit majd egy külön ablakot, abban már felül az aktuális jó verziót fogja megjeleníteni." Ennyi.

MineCrat a kérdésem nekem az 1.8.1 van és ugye bár ha survival módba van az ember akkor enni is kell neki de van e olyan verzió hogy nem kell enni pl :1.4?

Legjobb válasz: Van rá mod, amivel ki lehet kapcsolni, de ha te verzióban akarsz ezen változtatni, akkor azthiszem 1.7 ami a legmagasabb és nincs benne ilyen. Nem biztos, de úgy emlékszem 1.7

Van rá mod, amivel ki lehet kapcsolni, de ha te verzióban akarsz ezen változtatni, akkor azthiszem 1.7 ami a legmagasabb és nincs benne ilyen. Nem biztos, de úgy emlékszem 1.7
A kérdező hozzászólása: oks köszi rá nézek
Az 1.8-tól felfelé enni kell, szerintem nagyon jó funkció :) Ha csak építeni szeretnél, játssz Creative módban. Abban nem kell enni, lehet repülni, és végtelen mennyiségû alapanyagod van. Viszont ki is lehet kapcsolni mod-ok segítségével. Javaslom hogy már ne az 1.8.1-el játssz, már ki jött a teljes verzió, a Minecraft 1.0, az 1.8.1 viszont még a Minecraft Beta. Sokkal stabilabb, kevesebb a bug az 1.0-ban.
A kérdező hozzászólása: Értem szóval akkor azt mondod az 1.0 töltsem le és azzal játszak :) ? Bocs ha értetetlen vagyok :/

Abortuszom volt 1 hete és akkor azt mondta a doki, hogy jövőhétem menjek visszahozzá ultrahangra! De még 1 picit vérzek, mit csináljak? Visszamehetek így is?

Ezt azért kérdezem,mert amikor beszoktak hívni rögtön az öltöz?be kell menni vetk?zni! De ebben az esetben is le kell? Légyszi valaki segítsen!

Legjobb válasz: Szia! Ugyan ebben a cipõben járok.Most készülök az orvoshoz,ma volt 1 hete a miss. ab.-om. Még én is vérzek kicsit, de persze vissza kell menni, nem biztos,hogy megvizsgál, csak azt nézi uh-n,hogy minden rendben van-e ott bent.(lehet szövet, lepény maradék).De ez nem feltétlen, csak fõ az ovatosság. Fel a fejjel!!! Szép napot

Szia! Ugyan ebben a cipõben járok.Most készülök az orvoshoz, ma volt 1 hete a miss. ab.-om. Még én is vérzek kicsit, de persze vissza kell menni, nem biztos, hogy megvizsgál, csak azt nézi uh-n, hogy minden rendben van-e ott bent.(lehet szövet, lepény maradék).De ez nem feltétlen, csak fõ az ovatosság. Fel a fejjel!!! Szép napot
Amikor szólnak, hogy menj be, mondd meg, hogy még vérzel.
Az elsõ vagyok. Ahogy az elõttem szóló mondta, mikor bemész az orvoshoz, biztos kérdezi, hogy van e még panaszod.Mondd meg, hogy vérzel még.Innentõl kezdve majd õ eldönti, hogy szükséges-e igy is a vizsgálat.
Nekem missed ab. után 2 hétre múlt el és akkor kellett visszamennem is.
Az elõzõ vagyk, azt akartam írni, hogy akár el is múlhat addig.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Akkor most mit csináljak? Vetkõzzek az öltõzõbe vagy se? :SSS
Persze hogy megvizsgál. NEkünk, inszemeseknek a ciklus 3.napján kell menni, amikor legerõsebb a vérzés. Nem akadály.
Sehogy. Csak a 4.1-et fogod tudni visszarakni rá és az aktuális legújabbat.
A kérdező hozzászólása: értem, és a 4.1 et hogy lehet visszarakni?

Van egy Sony Xperia x8-om és a gyári market nem működik és a böngészőböl letöltöttem az 1 mobile marketet de onnan nem tudom letölteni a google play áruházt és 1 mobile market-en hogy lehet frissiteni a pout (a legujjabb verzióval)?

Legjobb válasz: És hogy töltötted le a pout ha nem ment a market? Ha van hozzá frissités akkor letölti automatikusan vagy legalább kiirja,ha nincs beállitva az automatikus frissités. Egyáltalán x8ra van pou vagy ez valami kalóz verzió? Mert ha az utóbbi akkor nem fog frissülni.

És hogy töltötted le a pout ha nem ment a market? Ha van hozzá frissités akkor letölti automatikusan vagy legalább kiirja, ha nincs beállitva az automatikus frissités. Egyáltalán x8ra van pou vagy ez valami kalóz verzió? Mert ha az utóbbi akkor nem fog frissülni.
a beállításoknál a nehézséget állítsd át könnyûre ha békésen vagy
A kérdező hozzászólása: köszi sikerült :D

1 htc hd2 van és akadt 1 problémám feltelepítettem az s2u2 de azt írta ki hogy nem jó verziót telepítettem és reinstalláljam a jót letöröltem de most nincs képernyőzáram lezárom és bármelyik hardwergomball felnyitja pls help?

s2u2 htc hd2

Legjobb válasz: valki csak tud valamit pls :( most rátettem a legújjabat az mûködik de nekem nem kell és he kikapcsolom a programot akkorsem mûködik a képernyõzár pls segítsetek most nagyon szomorú vagyok de kerstem a neten rá válszt de semmi pls segítsetek :( :( :(

A kérdező hozzászólása: valki csak tud valamit pls :( most rátettem a legújjabat az mûködik de nekem nem kell és he kikapcsolom a programot akkorsem mûködik a képernyõzár pls segítsetek most nagyon szomorú vagyok de kerstem a neten rá válszt de semmi pls segítsetek :( :( :(

Leszedtem a SW: KOTOR 1-et.4 cd-s verzióban, de nem tudom telepíteni mikor a daemon toolsba berakom az 1. cd-t nem történik semmi és ha elindítanám se. H indíhtatom el a telepítést?

Legjobb válasz: Alapaból csak 4 iso-m volt, ugye a 4 cd.. és semmi más majd kitömörítettem mindet ekkor jöttek elõ fájlok, mappák a setup.exe-t megnyitottam amely uninstallt nyomott és utána már feltudtam rakni a progot, de nem tudom megcrackelni. vagy nem tudom mi a baja.. A razor1911 mappában van egy exe swkotor.exe, ha ezt átmásolom akkor egy parancsikont rak be a könyvtárba.. de semmire se jó.. Van még, nem ebben a mappában egy autorun.exe, de ez is semmi.. :S és egy acroreader51_ENU.exe ez meg biztos nem az.. de átmásoltam és ottmaradt :D más nincsen ami exe lenne.. nemtudom, h hogyan oldhatnám meg? :D

A kérdező hozzászólása: Alapaból csak 4 iso-m volt, ugye a 4 cd.. és semmi más majd kitömörítettem mindet ekkor jöttek elõ fájlok, mappák a setup.exe-t megnyitottam amely uninstallt nyomott és utána már feltudtam rakni a progot, de nem tudom megcrackelni. vagy nem tudom mi a baja.. A razor1911 mappában van egy exe swkotor.exe, ha ezt átmásolom akkor egy parancsikont rak be a könyvtárba.. de semmire se jó.. Van még, nem ebben a mappában egy autorun.exe, de ez is semmi.. :S és egy acroreader51_ENU.exe ez meg biztos nem az.. de átmásoltam és ottmaradt :D más nincsen ami exe lenne.. nemtudom, h hogyan oldhatnám meg? :D
Megnyitod a lemez tartalmát, duplaklikkelsz a setup.exe (vagy hasonló) fájlra, és akkor sem történik semmi? Írd le pontosan, hogy mi a baj, mert nem vagyunk gondolatolvasók.
"swkotor.exe, ha ezt átmásolom akkor egy parancsikont rak be a könyvtárba.." Itt van a te bajod. Ha megtanulsz fájlt másolni, akkor mûködni fog.
A kérdező hozzászólása: megvan :D magyarosítottam, most mrá csak a kódokat nem tudom aktiválni.. :S pedig a reazor mappában megvan az swkotor.int és beis ítam amit kell.. de em mûködik nem tudom elõhívni a játékban.. bár kitöröltem véletlen az utolsó sort, de már azelõtt se mûködött

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!