Találatok a következő kifejezésre: Vérzik.. de az (318 db)

Megvágtam magam a herezacskómnál mit tegyek? Csak egy kis vágás egy picit vérzet de az elállítottam.

Legjobb válasz: még jó hogy nem szakadt ki mert akkor kiesett volna a maradék eszed is!

még jó hogy nem szakadt ki mert akkor kiesett volna a maradék eszed is!
A kérdező hozzászólása: nem kellene beparáztatni.. Mit tegyek, hogy elõsegítsem a regenerálódást?
Vedd meg a Windows 7-et.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, más ötlet?
Ha nincs rá lóvéd, rakd vissza az elõzõ verziót.

A csajomat egy szerda este megujjaztam, hazament wc-re és vérzet, de kb most kell hogy megjöjjön neki. de csak csütörtökön vérzet egy kicsit még. de ma már nem. elvettem az ujjammal a szüzességét, vagy csak megjött neki?

Legjobb válasz: szerintem megsérthettél ott valamit...Te tudod mennyire nyúltál fel...a barátnõd meg elkéne tudja dönteni, milyen mikor "megjött" s milyen ha "csak úgy" vérzik, nem?

szerintem megsérthettél ott valamit...Te tudod mennyire nyúltál fel...a barátnõd meg elkéne tudja dönteni, milyen mikor "megjött" s milyen ha "csak úgy" vérzik, nem?
A kérdező hozzászólása: hát olyat mondot, hogy más volt, mint mikor megjön neki!!!
nem kellett volna megujazni, foleg nem szerdàn.balszerncsét hoz.ennyit nem tudsz?komolyan.gumikesztyut huztàl legalàbb? na mindegy
Miért hoz balszerencsét, ha elözö nap ujjazza meg?? Szerintem ez hülyeség...már csak azért is, mert mi is elözö nap amikor csináljuk, de tudom hogy köv nap meg fog jönni, tutira megjön...na mind1 Amugy meg, lehet hogy csak elvetted neki, de ezt neki kell éreznie...
A szüzességét csak úgy veszti el, ha pénisz hatol a hüvelyébe. Egyébként elõfordulhat hogy megsértetted a szûzhártyát vagy csak a hüvely hámját és ezért vérzett.
A szüzességet csak pénisztõl lehet elveszteni???? nananana
Szerintem terhes! :) ))
Ez a "terhes" szöveg már tökre nem poén.. Szinte minden kérdéshez benyögi valaki..

Miért van az hogy letörlök egy programot újraindítom a számítógépet felrakom az 1. 0.5ös verziót DE MÉGIS az 1. 0.2es települ fel?

Legjobb válasz: Gondolom ez az ABGX nevû progi akar lenni! Azért van, mert, ahonnét letöltötted és elolvastad annak beállításait, ott figyelmen kívül hagytad az erre való utalást: "Azzal nem kell foglalkozni, hogy a Help/About alatt 1.0.2 verziót ír ki jelenleg, mivel ha a játék ellenõrzésekor megnyit majd egy külön ablakot, abban már felül az aktuális jó verziót fogja megjeleníteni." Ennyi.

Gondolom ez az ABGX nevû progi akar lenni! Azért van, mert, ahonnét letöltötted és elolvastad annak beállításait, ott figyelmen kívül hagytad az erre való utalást: "Azzal nem kell foglalkozni, hogy a Help/About alatt 1.0.2 verziót ír ki jelenleg, mivel ha a játék ellenõrzésekor megnyit majd egy külön ablakot, abban már felül az aktuális jó verziót fogja megjeleníteni." Ennyi.

Ha valaki tud segiteni, lecci segitsen. Meg van nekem a Wolfenstein jatek de mindig jatek kozben ki irja ezt SciTech GLDirect free demo verzion es az egesz jatekbol szart sem latni. Mitol van ez?

Legjobb válasz: Hát, nem tudom. Azt tudom, hogy valami a DEMO verzió miatt van. Mert free demo. Próbálj meg egy full verziót, vvagy másik demót letölteni! :)

Hát, nem tudom. Azt tudom, hogy valami a DEMO verzió miatt van. Mert free demo. Próbálj meg egy full verziót, vvagy másik demót letölteni! :)
Hívd le, max beszéld meg vele hogy most nem tudsz fizetni, de megadod...szertintem meg fogja érteni
Nehogy már azt várd, hogy majd kijönnek az állatorvosok... legyen már eszed, és vidd el te állatorvoshoz. Nem akarok olyat hallani, hogy de nem tudom. Én kutyámnak kisebb baja volt, máris rohantunk ilyenkor hétvégén a dokihoz! Ennyit tegyél már meg legalább érte.
Az a baj hogy te otthon nem tudsz mit kezdeni egy töréssel. Jobb esetben összeforr ugyan, de szinte biztos hogy rosszul és sántikálni fog a macska. A bordája még nehezebb ügy. Honnan látod egyáltalán hogy törései vannak? Nyílt törések? Simán lehetnek belsõ sérülései is, amikbe akár bele is halhat ha ez nem lenne elég neki. Így nagy szenvedés lesz neki.. Nem tudtok kölcsönkérni valakitõl? Egyébként sok orvosnál van részletfizetés, ha odaviszitek és mondod hogy ez és ez van és majd fizetsz mikor tudsz, valószínûleg nem küld el. Így nem maradhat a macska...
Bordájával semmit nem tudsz csinálni. Ha az embernek eltörik sem nagyon tudnak vele mit csinálni. Nyílt lábszártörés? Gipszelni kéne neki elõtte röntgen.... Hamarosan a szidó kommenteket kapod, hogy miért kínzod és nem viszed állatorvoshoz. Felszíni sérülést betadine-al fertõtlenítheted. Egy gipsz vagy valami erõs sín nem ártana a lábára mindemellett hozzáértés, ami egy állatorvosnak van meg :S
Az én cicámnak is eltört a lába, pár napra rá elpusztult...a tied is így jár vidd orvoshoz
Ha nem viszed el, valószínû el fog pusztulni, mert a bordatöréssel valószínû párosult belsõ szervi sérülés is akár! A lábtörés pedig biztosan összeforr majd a késõbbiekben, de a cica nem valószínû hogy 100%-osan fogja tudni használni a lábát! Te tudod hogy elviszed e vagy sem, mindenki a saját lelki ismeretével kell hogy tudjon elszámolni!
Vidd orvos ember ne a csodára várjál, fú de utálom az ilyet, nem gyógyul meg magától, szar rá költeni mi? Nem egy macskát vittem 60.000Ft-okért orvoshoz egy csomó meg sem maradt, de tiszta a lelkiismeretem, de garantálom a tiéd nem lesz az.
Na mi van a macskával?

Ha a 6 hetes kontroll ideje eljött, de még mindig vérzek, gond az, ha csak később megyek a vizsgálatra?

Legjobb válasz: Az sem gáz, ha most mész. Orvos elõtt nem ciki. Én most még 7 hetesen is vérzek, de inkább lásson az orvos, és mondja meg, hogy most ez micsoda - mensi vagy esetleg valami, nehogy baj legyen. Ne aggódj, látnak õk elég vért... De amúgy van, aki késõbb megy és nem pont 6 hetesen.

Az sem gáz, ha most mész. Orvos elõtt nem ciki. Én most még 7 hetesen is vérzek, de inkább lásson az orvos, és mondja meg, hogy most ez micsoda - mensi vagy esetleg valami, nehogy baj legyen. Ne aggódj, látnak õk elég vért... De amúgy van, aki késõbb megy és nem pont 6 hetesen.
Nem gond, ha egy kicsit késõbb mész, én nyolc hét után mentem vissza, de a doki mondta, hogy nem baj. Azért ne húzd el túl sokáig a visszamenetelt.
Én is egy kicsit késõbb mentem vissza, nem volt semmi gond. Azt mindenki belátja, hogy egy hat hetes baba mellett nem könnyû megoldani az orvoshoz jutást.
Én is 8 hét után mentem, mert szintén véreztem még...nem volt gáz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!

Letöröltem az msn 9es verziot mert roossz volt és letölöttem a norm. Verziot de nem birom feltelepiteni, azt irja gép h vezérlöpulton keresztül töröljem a régit, de én onnan már letörltem, h kell igy felrakni?

Legjobb válasz: Hali! Ezt a progit töltsd le telepisd fel és futtasd és leszed mindent ami az msn-n böl fennmaradt!! És máris telepítheted!! http://www.msnfan.hu/blog/msn-eltavolito.msn

Hali! Ezt a progit töltsd le telepisd fel és futtasd és leszed mindent ami az msn-n böl fennmaradt!! És máris telepítheted!! http://www.msnfan.hu/blog/msn-eltavolito.msn
goggle msn letörlö program
A kérdező hozzászólása: köszönööm

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!