Találatok a következő kifejezésre: Vérző aranyérrel orvoshoz kell (3 db)

Mindenkepp orvoshoz kell menni aranyerrel? Nem verzik, nem faj, csak viszket.2hete szultem es eddig nem volt.

Legjobb válasz: Az aranyér magától is elmúlik, ha nem vérzik nem feltétlenül szükséges orvos. A gyógyszertárban többfajta kenõcsöt lehet kapni, pld Mastu, de még az egyszerû babakrém is jó. Kerülni kell a sok ülést, vagy ülésnél kerek, középen lyukas párnát használni, valamint rostos étrend a kemény széklet megelõzésére.

Az aranyér magától is elmúlik, ha nem vérzik nem feltétlenül szükséges orvos. A gyógyszertárban többfajta kenõcsöt lehet kapni, pld Mastu, de még az egyszerû babakrém is jó. Kerülni kell a sok ülést, vagy ülésnél kerek, középen lyukas párnát használni, valamint rostos étrend a kemény széklet megelõzésére.
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszod!

Székeléskor néhány napja vérzik a végbelem, ez aranyér lehet? Mi a teendő ilyenkor, milyen orvoshoz kell fordulni?

2 és fél hónapja szültem, terhesség alatt és azóta sem volt ilyen problémám, most kezd?dött néhány hete. Nem fáj, csak kicsit csíp, székelés után. Pedig elég laza a székletem.

Legjobb válasz: Ilyesmivel urológiára kell menni. Egyébként nem feltétlen aranyér, bár elég nagy esély van rá, így szülés után. Elõfordulhat, hogy csak sima kis polip, amit fél perc alatt leszednek. Legenyhébb esetben elõfordulhat az is, hogy a táplálkozásod miatt van. Pl ha valaki 1-2 napig valamilyen nagyon csípõs ételt eszik, akkor elõfordulhat véres széklet. Biztosat csak az orvos mondhat. Jobbulást!

Ilyesmivel urológiára kell menni. Egyébként nem feltétlen aranyér, bár elég nagy esély van rá, így szülés után. Elõfordulhat, hogy csak sima kis polip, amit fél perc alatt leszednek. Legenyhébb esetben elõfordulhat az is, hogy a táplálkozásod miatt van. Pl ha valaki 1-2 napig valamilyen nagyon csípõs ételt eszik, akkor elõfordulhat véres széklet. Biztosat csak az orvos mondhat. Jobbulást!
Lehet apró repedés is, ami begyógyul magától
Proktológushoz kell menni, nem urológushoz!

Vérző aranyérrel mindenképpen orvoshoz kell fordulni, vagy van rá természetes gyógymód?

Egy hónapja tart kb., ha volt már valakinek hogy kezelte? Nagyon kellemetlen...

Legjobb válasz: Vannak erre is vény nélkül kapható gyógyszerek, krémek (mint már majdnem mindenre), de szerintem dokival kéne megnézetni. Tudom hogy kényes, kellemetlen, és ciki, de ha nem kezeled, akkor akár el is fertõzõdhet, ami nagyon veszélyes. Én azt mondanám, hogy kerüld el az erõs ételeket, és minden "nagy" dolog után fürödj meg, vagy alaposan "tisztídtsd" ki a kellemetlen "zónát"

Vannak erre is vény nélkül kapható gyógyszerek, krémek (mint már majdnem mindenre), de szerintem dokival kéne megnézetni. Tudom hogy kényes, kellemetlen, és ciki, de ha nem kezeled, akkor akár el is fertõzõdhet, ami nagyon veszélyes. Én azt mondanám, hogy kerüld el az erõs ételeket, és minden "nagy" dolog után fürödj meg, vagy alaposan "tisztídtsd" ki a kellemetlen "zónát"
Orvos. Nem akarlak stresszelni, de ebbe simán bele lehet halni a szöveti nekrózis és az elfertõzõdés miatt...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!