Találatok a következő kifejezésre: Vérzés vagy folyás (69 db)

Mitől lehetnek a görcsölések a 20. héten? Nincs vérzés vagy folyás, csak néha menstruáció görcsökre hasonlító görcseim vannak! Mit lehet tenni ellene? Nagyon aggódós vagyok!

Legjobb válasz: Szia! Nem kevered össze a szélgörcsökkel? Mert pl. nekem nagyon gyakran van, oda kell figyelnem mit eszem. Vagy nem a méhed feszít? Az is lehet, hogy ahogy tágul attól van. Magne B6-ot nem szedsz? Elsõ baba? Mert pl. nekem az elsõ terhességemnél sokat fájt a pocim, keményedett, szúrkált ahogy tágult - most a második terhességem alatt meg semmi panaszom nincs. Boldog babavárást és ne aggódj!!!! 31h kismama

Szia! Nem kevered össze a szélgörcsökkel? Mert pl. nekem nagyon gyakran van, oda kell figyelnem mit eszem. Vagy nem a méhed feszít? Az is lehet, hogy ahogy tágul attól van. Magne B6-ot nem szedsz? Elsõ baba? Mert pl. nekem az elsõ terhességemnél sokat fájt a pocim, keményedett, szúrkált ahogy tágult - most a második terhességem alatt meg semmi panaszom nincs. Boldog babavárást és ne aggódj!!!! 31h kismama
A baba nõvekszik, követeli magának a helyet. :) Nálam is voltak, vannak mensis jellegû görcsök. Persze nem egész nap, és nem is minden nap. Magnéziumot szedsz? Azt kipróbálhatod, nekem segít. 28 hetes km

Ez minek a jele? Másfél hónapja kb, hetente vagy másfél hetente megjön, közte vagy 1-4 nap szünet van, vérzés és folyás mentesen, ha épp nincs vérzés akkor barnás folyás van, ami nem volt idáig sose.

Dokinál még nem voltam, pedig a héten is el akartam menni kérni akartam időpontot, de megjött megint a vérzésem. És előzőleg is így jártam h akkor kértem és mikor ott volt a nap hogy megyek, megjött. Csináltatnom kellene rákszűrést is, de ahhoz ugye az lenne jó ha nem véreznék. Másik dolog ami zavar hogy egész héten fel voltam, vagyok fújódva, nem eszek, alig eszek puffasztó kajákat. Nem vagyok elhízva, a hasamon kicsi fölösleg van. Úgy nézek ki mintha terhes lennék. Hetente 2x edzek.

Legjobb válasz: Sokmindennek lehet a tünete, ezt doki tudná megmondani. Az, hogy ilyen össze-vissza, ráadásul elég sûrûn jön meg, szerintem elég nyomós ok arra, hogy vérzéssel is felkeresd az orvost. Ráadásul ha túl sokáig vérzel, vérszegénység is felléphet. Szóval inkább menj el orvoshoz így is, mielõtt még nagyon nem viccesre fordul a helyzet.

Sokmindennek lehet a tünete, ezt doki tudná megmondani. Az, hogy ilyen össze-vissza, ráadásul elég sûrûn jön meg, szerintem elég nyomós ok arra, hogy vérzéssel is felkeresd az orvost. Ráadásul ha túl sokáig vérzel, vérszegénység is felléphet. Szóval inkább menj el orvoshoz így is, mielõtt még nagyon nem viccesre fordul a helyzet.
A kérdező hozzászólása: elmentem, nem talált semmit, rendben találta a méhemet és a petefészkeimet. Viszont írt fel norcolut tablettát amit 2 hétig kell szednem és ahogy elmúlik a vérzésem el kell mennem rákszûrésre. ha beszedtem ezt, akkor utána lesz egy ahogy mondta egy jó erõs vérzésem és az ha elmúlik onnan ha megint újra kezdõdnek a panaszaim akkor menjek el újra. A felfújódásra pedig belgyógyászatot ajánlott ahova a napokba el is megyek.

Van olyan aki szedte a duphastont és elkezte csöketteni annak vissza jött a vérzése vagy a rozsaszin folyása? Mert én mióta csökkentettem azotta ujbol rozsaszin folyásom van!

Legjobb válasz: Én a 13.hétig szedtem,akkor mondta doki az uh.után,hogy már abba is hagyhatom.Egyik napról a másikra abba is hagytam,de nem lett még rózsaszín se.

Én a 13.hétig szedtem, akkor mondta doki az uh.után, hogy már abba is hagyhatom.Egyik napról a másikra abba is hagytam, de nem lett még rózsaszín se.
ÉN is a 13. hétig szedtem, akkor mondta a doki, hogy fokozatosan hagyjam abba, nehogy újabb vérzést okozzon. Aztán nem is lett semmi baj.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom akkor miért van ez a rozsaszin folyás remélem nem lessz baj.Addig amig 3:1 et szedtem addig nem volt semmi.JO nektek hogy nem volt semmi!!
Én a 12 hétig szedtem a Duphastont, a 8. héten volt egy nap egy halvány rózsaszin pecsételõm, másnapra már semmi! Mostmár pedig lassan a szülésre készülõdök!!! Hivd fel az orvosod, kérj tõle tanácsot az a biztos! 33 hetes kismami
Szia én 3*2-õt használtam és elfelejtettem csökkenteni így a 12.héten hirtelen hagytam abba kérdeztem a dokit hogy vérezhetek e amiatt hogy így hagyom abba azt mondta nem Hát nem is volt vérzésem 32 hetes

Tisztelt Doktor úr! 40 éves vagyok, 1 éve volt egy eü. kaparásom sokáig tartó vérzés miatt. November óta szedem a Milligens tablettát, ami beállította a menzeszemet. Most 1 hete szedem megint és most egy kis halvány vérzés, barna folyás jelentkezett. Meg

Tisztelt Doktor úr! 40 éves vagyok, 1 éve volt egy eü. kaparásom sokáig tartó vérzés miatt. November óta szedem a Milligens tablettát, ami beállította a menzeszemet. Most 1 hete szedem megint és most egy kis halvány vérzés, barna folyás jelentkezett. Meg vagyok fázva kb. 3 hete és volt a lábamban egy ínhüvelygyulladás, ezekre elég sok gyógyszert szedtem és a torkomra még most is. Ez okozhatja a panaszt? Várjak vagy menjek megint vissza az orvosomhoz hozzátéve, hogy április 2-án voltam nála. Várom válaszát tisztelettel!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Helyesebb, ha kezelőorvosával konzultál. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Helyesebb, ha kezelőorvosával konzultál. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! 40 éves vagyok, 1 éve volt egy eü. kaparásom sokáig tartó vérzés miatt. November óta szedem a Milligens tablettát, ami beállította a menzeszemet. Most 1 hete szedem megint és most egy kis halvány vérzés, barna folyás jelentkezett. Meg

Tisztelt Doktor úr! 40 éves vagyok, 1 éve volt egy eü. kaparásom sokáig tartó vérzés miatt. November óta szedem a Milligens tablettát, ami beállította a menzeszemet. Most 1 hete szedem megint és most egy kis halvány vérzés, barna folyás jelentkezett. Meg vagyok fázva kb. 3 hete és volt a lábamban egy ínhüvelygyulladás, ezekre elég sok gyógyszert szedtem és a torkomra még most is. Ez okozhatja a panaszt? Várjak vagy menjek megint vissza az orvosomhoz hozzátéve, hogy április 2-án voltam nála. Várom válaszát tisztelettel!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Helyesebb, ha kezelőorvosával konzultál. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Helyesebb, ha kezelőorvosával konzultál. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Nektek mennyi idő múlva múlt el az Utrogestan-tól a vérzés, vagy a barna folyás?

Hétfőn kaptam a gyógyszert,2 napig nem jelentkezett barna folyás,de csütörtök óta ismét,és mintha több lenne.Aggódok nagyon,orvoshoz hétfőn megyek vissza.Miért nem múlik el?Mitől van ez a barnázás?

Legjobb válasz: nekem hematóma miatt volt, pár hétig barnáztam, egyszer elõfordult vérzés is. szerencsére a babával nem volt gond. drukkolok, hogy nálad se legyen!

nekem hematóma miatt volt, pár hétig barnáztam, egyszer elõfordult vérzés is. szerencsére a babával nem volt gond. drukkolok, hogy nálad se legyen!
Szia...Nekem volt egy kicsike barna folyásom szex után, megilyedtem orvoshoz rohantam utrogestant kaptam napi 3x kell szednem, legjobb vaginálisan, és fekudnom kell meg nyugalomban lennem, nekem rogton másnapra elmult tole Hála Istennek...Hányadik hétben vagy?...addig amig nincs rendes vérzésed addig nincs gond, legalábbis nekem aztmondta a doktorno...nyugodj meg, pihenj sokat, és szorítok neked...serintem nincs nagy baj, csak megvagy ilyedve
Nekem a 9.héten kezdõdött a barnázás és a 12. hét végére múlt el. Arra már nem emlékszem, hogy mennyi Utrogestant szedtem. De ahogy itt olvasgatok, az én orvosom egy nagy barom volt! Semmiféle pihenésrõl nem beszélt, én végig dolgoztam. (Sajnos akkor még nem látogattam ezt az oldalt). Pedig kérdeztem, hogy mitõl van, meg mit tegyek, aggódtam. Õ meg, hogy semmi extra, elõfordul az ilyen. Áhhhh! Hát a tesót biztos nem nála szülöm! Szerencsére egészséges kisfiam született, aki most 16 hónapos. :)
Kedves utolso, lenne egy kérdésem, ha valaki clostyval esik teherbe akko annak nagyobb az esélye a baba elvesztésére, muszáj pihenni meg othholmaradni munkábol?...mert énis clostytol estem teherbe, a 7hétben vagyok, Utrogestant szedek és 2hétre ki vagyok írva egyenlore...és nincsenek is kulonoseb terhességi lejeim, kis hányinger meg itt ot hasbájás, meg cicifájás...ez normális?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.Elméletileg holnap leszek 7 hetes, de még uh-val nem nézték meg mennyi idõs, mert csak az orvosomnál voltam, nem volt még szívhang csak petezsák.Nekem is azt mondta az orvosom, hogy nem kell feküdnöm, de szerintem meg igen, bár nem vagyok olyan lusta fajta, ha beteg vagyok akkor sem nagyon fekszek, meg itthon vagyok a 20hónapos kisfiammal.Vele semmi problémám nem volt, 7 hónapig dolgoztam vele.Nekem is volt egy vetélésem, 10hetesen.Azóta nagyon félek, mert a fiammal nem volt semmi barnázás, vérzés.Meg megpróbálom nem nagyon emelgetni a kicsikémet, mert tegnap is emeltem, és utána vettem észre a nagyobb mennyiségû folyást, úgyhogy megpróbálok mindnet, megteszek mindnet hogy egészséges legyen a bébi.További jó pihenést, és jó babavárást nektek:)
jé, énis holna leszek 7 hetes:-)
Sziasztok! 9 hetes kismama vagyok. Nekem az 5. héttõl volt elég durva barna folyásom, olykor áttöréses vérzésem. Nagyon meg voltam ijedve. Azonnal orvoshoz mentem, akkor még csak petezsák volt. Duphastont kaptam rá, 2x1-et kellett szednem. 2, 5 hét alatt semmit nem segített, olykor még több barna folyásom volt. Akkor jött a nagy ötlet! Népi gyógyászat! Palástfû teát iszok 2x1 bögrével reggel és este. Én is kételkedtem. DE! 3 nap alatt elmúlt tõle a folyásom. Azóta iszom minden nap, és egy nagyon enyhe fehér folyásom van, de a dokim szerint ez már normális, és nagyon jól vagyunk! Pénteket lesz 9 hetes a picurkám:) Próbáljátok ki a Palástfûvet! Annyira kell csak figyelni, hogy ne keményedjen be tõle a pocitok! Gravidát szedek napi egyszer és MagneB6ot napi kétszer. Jól vagyunk:) Jó babavárást mindenkinek!

Vérzés vagy barnás folyás lehetséges-e terhesen?

Mind két teszt pozitív lett de szúr a hasam és barna folyásom van már-már rózsaszín,de ha z is lennék csak kb.3-4 hetes vagyok!

Legjobb válasz: Nem akarlak rémisztgetni,de szerintem menj el sûrgõsségi ambulanciára! Az is lehet,hogy semmi gond,de jobb félni,mint megilyedni!A vérzés barnázás terhesség alatt sose jelent jót!Van sajnos tapasztalatom!

Nem akarlak rémisztgetni, de szerintem menj el sûrgõsségi ambulanciára! Az is lehet, hogy semmi gond, de jobb félni, mint megilyedni!A vérzés barnázás terhesség alatt sose jelent jót!Van sajnos tapasztalatom!
Igaza van az elottem szolonak.Sajnos nekem is van tapasztalatom mar ebben, de lehet a szextol is... Minden esetre elso dogod egyen utadba ejteni az egyik surgossegit!
A kérdező hozzászólása: Én azért ennyire nem ilyedtem meg, felhívtam azorvosom és megnyugtatott, igazából persze addig nem vagyok nyugodt amíg nem tudom 100%-ig, hogy kisbabát várunk mert nagyon szeretnénk!!!
A 4. héten kéne elvileg megjönnie, ha nem lenne terhesség. Ilyenkor még az elsõ 3 hónapban elõfordul, hogy olyan mintha megjönne, de az csak tisztulási folyamat. A szervezet még nem fogta fel, hogy nem kell megjönnie, ha erõs szúrást érzel a hasadban, vagy görcsölsz azonnal ambulancia, addig pihenj és feküdj, meg halgass a dokidra!!! Neficánkolj, és ha dolgozol ilyen esetben jobb a táppénz, legfeljebb majd visszamész dolgozni, ha rendben vagy.
Nekem is volt anno 2 pozitív tesztem, utána 5hetesen barna, majd véres, majd rózsaszín folyásom.Nem mentem vissza dokihoz, mire elmentem, baba már nem volt..Sajnos.De most is volt kb 7hetesen barnázásom, azonnal mentem dokihoz.A babával szerencsére semmi baj.. 36hetes kismama

A Méhszájtágulás jár pecsételő vérzéssel, vagy rózsaszínes folyással?

38 hetes vagyok,tegnap az orvosom megvizsgált. A nyákdugóm már nincs meg, tegnaptól,a vizsgálat óta viszont rózsaszínes folyásom van, nem tudom mit?l lehet.

Legjobb válasz: menj vissza a dokihoz,vagy hívd fel.jobb tudnia róla.tuti ez egy természetes folyamat,de jobb ha ezt egy szakértõ mondja.készülj!!jön a nagy nap!!könnyû szülést és jó babázást,egészséges babát kívánok neked!!!!de szeretnék már én is terhes lenni!!!irigyellek.biztos nagyon büszke vagy.

menj vissza a dokihoz, vagy hívd fel.jobb tudnia róla.tuti ez egy természetes folyamat, de jobb ha ezt egy szakértõ mondja.készülj!!jön a nagy nap!!könnyû szülést és jó babázást, egészséges babát kívánok neked!!!!de szeretnék már én is terhes lenni!!!irigyellek.biztos nagyon büszke vagy.
A kérdező hozzászólása: Igazad van, ma föl is hívom! Szorítok hogy minél hamarabb sikerüljön a baba! Nekem már a 2. lesz! :) Remélhetõleg minél hamarabb, mert kezd már kicsit tényleg "terhes" lenni a terhességem! :) ) Minden jót és sok sikert kivánok!

10. hetem taposom, eddig nem volt semmi panaszom ugy ertem verzes vagy barnas folyas. Azt mondjak a 12 hettöl nem kell annyira aggodni hogy elvetelek, ha eddig minden rendben bizhatok benne hogy igy is marad?

igaz hogy meg ilyen korban is csak ugy egyszerüen felszivodhat a baba?annak nincs semmi jele,csak UH-n nem lesz semmi?igaz?hiszen mar van vagy 4cm a baba,az csak ugy eltünik?

Legjobb válasz: Szia! Én 8 hetes vagyok és nekem a 4. héttõl folyamat barnázásom van, a baba mégis 2 cm és egyelõre jól van (kop-kop-kop). Na abban biztos lehet, hogy Õk már felszívódni tuti nem fognak. Ami még történhet, hogy nem fejlõdnek tovább, esetleg megáll a kis szívük. Azt csak Uh-n veszik észre, õk már nem tûnnek el maguktól. Bíznunk kell benne, hogy minden a legnagyobb rendben és ha eddig ilyen szépen fejlõdött, hát miért most állna le a fejlõdéssel. Azt mondják, hogy az elsõ 12 hét rizikós. Mégis a legtöbb baba az 5. és 8. hét közti idõszakban adja fel, ha valami nem stimmel. Persze utána is lehet, de csak POZITÍVAN! Nem lesz gond és kész!!! Neked október végén jön az egészséges babulód, nekem meg november elején :o) Ez így van rendjén és így is lesz! Boldog babavárást!!!!

Szia! Én 8 hetes vagyok és nekem a 4. héttõl folyamat barnázásom van, a baba mégis 2 cm és egyelõre jól van (kop-kop-kop). Na abban biztos lehet, hogy Õk már felszívódni tuti nem fognak. Ami még történhet, hogy nem fejlõdnek tovább, esetleg megáll a kis szívük. Azt csak Uh-n veszik észre, õk már nem tûnnek el maguktól. Bíznunk kell benne, hogy minden a legnagyobb rendben és ha eddig ilyen szépen fejlõdött, hát miért most állna le a fejlõdéssel. Azt mondják, hogy az elsõ 12 hét rizikós. Mégis a legtöbb baba az 5. és 8. hét közti idõszakban adja fel, ha valami nem stimmel. Persze utána is lehet, de csak POZITÍVAN! Nem lesz gond és kész!!! Neked október végén jön az egészséges babulód, nekem meg november elején :o) Ez így van rendjén és így is lesz! Boldog babavárást!!!!
Én nekem a 9. héten derült ki, hogy már nincs szívmûködése. Semmit problémám sem volt, csak egy pici barnás folyásom volt, azért mentem el a dokihoz. A mûtétig sem volt semmi panaszom, se vérzés, se görcsölés. Szerintem ne foglalkozz ezzel a gondolattal túl sokat. Inkább örülj a terhességnek és a szép dolgokra koncentrálj. Boldog baba várást kívánok neked!
Én is eddíg végig paráztam, de ma hogy betöltöttem a 13.hetet már egybõl egy kicsit jobban érzem magam. Éljen a második trimeszter! :-) Amúgy én is úgy hallottam 5. és a 9. hét között megy el a legtöbb baba, szóval azért innentõl már talán egy kicsit nagyobb nyugi van. A lényeg hogy azért ne egész lekedbõl aggódj, az maradjon csak meg egy kis hátsó gondolatnak! És állj pozitívan a dolgokhoz!!!! Hidd el én tudom milyen hosszúnak tûnik még ez az egy-két hét, de tényleg hamar elmegy! Meg persze az egész babavárás is, szóval élvezd ki amíg csak lehet! Kitartást és jó egészséget nektek!
Szia! Én okt 12. re vagyok kiírva, bár elõbb fogant és 1-2 nappal nagyobb mindig az uh-n. Én hétfõn leszek 12 hetes, kedden megyek az uh-ra és eléggé izgulok én is. Nekem már volt vetélésem decemberben, akkor 7 hetes voltam. De most a tünetek is elég kitartóak voltak, most kezdenek múlni a rosszullétek és remélem minden rendben lesz:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a valaszokat, probalok pozitivan hozza alni de nem tudom kitörölni ezeket a buta gondolatokat. igen nekem oktober 20-ra mondtak a baba erkezeset, nagyon varjuk sziasztok
Szia! Én 11 hetesen és 6 naposan kerültem kórházba (12 hét elõtt 1 nappal) mert hirtelen egyszer csak ömlött belõlem a vér. Szerencsére nem vetéltem el, most 18 hetes vagyok és 2 hete derült ki az, hogy mélyen tapad a lepény. Valószínû ezért volt a vérzés. Amióta kijöttem a kórházból, minden héten barnáztam 1-2 napig. Kb. 2 hete elmentem dokihoz, ekkor mondta, hogy mélyen van. Kaptam vérzéscsökkentõt (Dicynone) és azóta megszûnt a barnázás. Remélem késõbb a lepényem is fentebb vándorol. A baba amúgy jól fejlõdik, neki nincs semmi baja. :D 18 hetes kismami.

Alhas fájás, mellfeszülés, derék fájás, szeretkezéskor enyhe vérzés, barna folyás. Ezek terhesség tünetei vagy esetleg más?

December végén jelentkeztek nálam különböz? tünetek:alhas fájás,mellfeszülés,derék fájás,szeretkezéskor enyhe vérzés,barna folyás.A mensim kicsi késéssel megjött januárba,de nem olyan volt,mint máskor.Most csak négy napig tartott és csak egy napig volt rendes vér.Pár napja hüvelyi viszketésem is van.Sokszor vagyok éhes és híztam is kicsit.szerintetek babóca van a dologba???Tesztet még nem csináltam...

Legjobb válasz: Szerintem csinálj egy tesztet, és minden kiderül. Ha nem is vagy terhes, akkor is menj el dokihoz, mert lehet hogy más van mögötte. Azért szorítok:)

Szerintem csinálj egy tesztet, és minden kiderül. Ha nem is vagy terhes, akkor is menj el dokihoz, mert lehet hogy más van mögötte. Azért szorítok:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!