Találatok a következő kifejezésre: Vérvétel szükséges felirásához (3 db)

Vérvétel szükséges fogamzásgátlo felirásához?

Legjobb válasz: Elméletileg igen, de nekem a kérdezésen kívül semmi nem volt,késõnn volt vizsgálat, de azt én kértem. Szerintem kérjél, mert akkor megnyugodhatsz, h minden rendben van veled, így meg csak ugy felir egyet, aztán ki tudja, milyen lappangó problmád van mellette, ami miatt nem lehetne szedned.

Elméletileg igen, de nekem a kérdezésen kívül semmi nem volt, késõnn volt vizsgálat, de azt én kértem. Szerintem kérjél, mert akkor megnyugodhatsz, h minden rendben van veled, így meg csak ugy felir egyet, aztán ki tudja, milyen lappangó problmád van mellette, ami miatt nem lehetne szedned.
Ha lelkiismeretes az orvos, akkor igen, elküld vérvételre. De nekem is csak úgy volt, hogy mondtam, hogy szeretnék fogamzásgátlót szedni, õ megvizsgált, felírta a tabit, de nem küldött vérvételre.
régen még mindnekinek el kellett mennie, és igen, ez volt a biztonságosabb megoldás, mivel mindenkinek a szervezete más és más. most már nem feltétlen küldenek el, már vannak modernebbek, amiknek nagyon alacsony a hormontartalmuk, mégis ugyanolyan hatásos.
Elvileg igen! Nekem sem csinált, csak annyit kérdezett, hogy olcsóbbat vagy drágábbat írjon fel!
Ez durva, én 8 éve szedek fogamzásgátlót de még nem hallottam róla, hogy kellett volna vérvétel. Emlékszem, amikor 16 évesen felirattam az elsõt, akkor a doki megkérdezte a vizsgálat után, hogy mennyire vagyok eleresztve anyagilag, mondtam neki, hogy nem nagyon, erre felírt egy Tri-Regolt, aztán jólvan. Két év múlva kértem másikat, mert picit híztam ettõl (már az elején, csak annyira nem zavart), akkor lement az a pár kiló is.
Hihetetlen hogy milyen felelõtlenek a dokik! Minden tabi elõtt kötelezõ lenne a részletes kivizsgálás hormonszintvizsg.együtt!!Egy életre tönkrebassza a szervezetet ha nem megfelelõ hormontartalmút kap! Nem vagyunk egyformák, mindenkinek más a megfelelõ.
Engem nem küldött el vérvételre, de mégcsak meg se vizsgált.Azt mondta majd 3hónap múlva amikor visszamegyek.Az lenne a kérdésem hogy szerintetek elmenjek más dokihoz vagy legalább háziorvoshoz beutalóért vérvételre, vagy 3hónap alatt nagy kárt nem tud bennem tenni, meg ha valami gikszer van szervezetem úgyis jelzi...
Engem elküldött és mondta, hogy lehetõleg még mielõtt elkezdem szedni addig menjek el. Utolsó válaszoló nem felelõtlen csak 3 hónap múlva megkérdezi, hogy milyen paanszaid vannak és lehet akkor küld el vérvételre.Megnézi lett-e vmi gond elmondod, ha van panaszod. Ha van vmi akkor más gyógyszert kapsz:)
Engem sem küldött el a doki vérvételre, csak kérdezett és megvizsgált. Szerencsére bejött a gyógyszer elsõre, amit felírt.
Minden vérvételt reggel éhgyomorra kell csinálni.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszi a gyors választ!Megy a zöld!
Nem kell minden vérvételt reggel éhgyomorral! Csak sok esetben reggelre írják ki azt is, amit tök mindegy mikor kell. Viszont a laborok általában 10-11-ig vannak csak.

Nőgyógyásznál fogamzásgátló tabletta felírása esetén szükséges vérvétel?

mik az ilyenkor szükséges eljárások? pontosabban: mit csinál ilyenkor a nőgyógyász?

Legjobb válasz: Mindenképpen elküld vérvételre, ezt követõen írja fel csak a neked megfelelõ fogamzásgátlót.

Mindenképpen elküld vérvételre, ezt követõen írja fel csak a neked megfelelõ fogamzásgátlót.
Ha normális, elküld vérvételre, vizeletvizsgálatra, rákszûrést is csinál, meg úgy alapból megvizsgálgat... Ha nem túlzottan érdekli, csak felírja, de hidd el, ha jót akarsz magadnak, elmész arra a vérvizsgálatra... 1-2 nap alatt megvan az eredmény, és ha nincs semmi gond, legalább nyugodt szívvel szedheted a gyógyszert. A te érdeked, nem az orvosé.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!