Találatok a következő kifejezésre: Vérvétel és során mit (4 db)

Tatán hol, mikor és mettől meddig van vérvétel? Elég a beutaló ahhoz, hogy sorra kerüljek?

Legjobb válasz: Idõpontot kell kérned, az SZTK ban, telefonon. 06 34 487 377 ez a rendelõ telefonszáma, a vérvételét megmondják

Idõpontot kell kérned, az SZTK ban, telefonon. 06 34 487 377 ez a rendelõ telefonszáma, a vérvételét megmondják

Hamarosan sor kerül a 12. heti uh-ra és a vérvételre. Mit fognak nézni?

Az uh-ra nem a korházba kell mennem, hanem az orvosom javasolta, hogy jelentkezzek be egy magánrendel?be(? adta meg hogy kihez), és így nem kell sorbanállnom. Vajon így is ingyenes lesz, mivel hogy ez közelez??

Legjobb válasz: Nem lesz ingyenes,mivel magánrendelõbe mész.Ingyen lenne ha kivárnád a sorod.Nyaki redõt,fejlõdési rendellenességeket,méreteket néznek,hogy megfelelõen növekszik-e a baba. A 12.héten egy ált.vérképet néznek,nem-e vagy vérszegény stb....A 16.héten lesz az AFP,Hepetitis B...ami lényeges.

Nem lesz ingyenes, mivel magánrendelõbe mész.Ingyen lenne ha kivárnád a sorod.Nyaki redõt, fejlõdési rendellenességeket, méreteket néznek, hogy megfelelõen növekszik-e a baba. A 12.héten egy ált.vérképet néznek, nem-e vagy vérszegény stb....A 16.héten lesz az AFP, Hepetitis B...ami lényeges.
A megánrendelésen éppúgy fizetned kell a 12. heti UH-ért, mintha egy másik UH-ra mennél. Ilyenkor nézik az orrcsont meglétét, a tarkóredõ vastagságát (2.3-ig jó), megmérik a babát (has-fejkörfogat, combcsont hossza), nézik a már kifejlõdött szerveket. A 12. heti vérvételen gondolom a kombinált vagy az integrált tesztre gondoltál. Akkor azt nézik, mekkora az esély a Down kóros babára.
Vizeletet minden vérvételkor néznek. Sõt nálunk még a védõnõ is mindig nézi. Második voltam
Nálunk a 12. heti uh-on a nyaki redõt vizsgálják a babán, a Down kórt szûrik ki vele. Azt nem tudom megmondani hogy ingyenes lesz-e, de szerintem nem. A vérvétel meg szerintem sima normál vérvétel. 27 hetes kismama
és nekem ezeken kívül még néztek vizeletet is a 12. héten


Mit tudnak megállapítani a 3. és a 21. ciklusnapi vérvétel során?

Ha megvan az els? eredménye, az már elég, hogy orvoshoz forduljak? Vagy a kett? együttes eredményéb?l tudnak következtetni, hogy mi lehet a gond?

Legjobb válasz: A 2-bõl lehet következtetni bármire is! Várd meg mint a kettõt és úgy vidd a dokinak!

A 2-bõl lehet következtetni bármire is! Várd meg mint a kettõt és úgy vidd a dokinak!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!