Találatok a következő kifejezésre: Vérképnél melyik a vasat (1 db)

Vérképnél melyik jelöli a vasat?

holnap lesz eredményem, a házidoki küldött el, hogy megnézze, használ-e a tabletta amit írt.jó lenne összehasonlítani a mostanit a régebbivel, de nem tudom, melyik értéket nézzem hozzá. :-(

Legjobb válasz: Nálunk úgy van írva:vas meghatározása:)Elég egyételmû. De van ahol vegyjellel adják meg,ott Fe-t keress. A referencia értékek pedig:9.0-27.0 umol/l Azt hiszem ez mikromol akart lenni,csak elég szarul sokerült kinyomtatniuk.

Nálunk úgy van írva:vas meghatározása:) Elég egyételmû. De van ahol vegyjellel adják meg, ott Fe-t keress. A referencia értékek pedig:9.0-27.0 umol/l Azt hiszem ez mikromol akart lenni, csak elég szarul sokerült kinyomtatniuk.
A kérdező hozzászólása: hát, sehogyan nem találom. sõt, még olyan értékhatár sincs a leleten sehol. azért köszi szépen!
A vas Fe, vagy még lehet olyan, hogy TVK (Teljes Vaskötõ Kapacitás)
Szia!A vérszegénységnél ezeket kell nézni: haemoglobin és/vagy vörösvértest szám.Legalábbis nekem ezt nézte a védõnõ.
A hemoglobin utal rá, a hem szócska vasat jelöl, ez az érték megmutatja mennyi, ha külön nem is kértek TVk-t, azaz teljes vaskötést, akkor ez is elegendõ információ.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Védőnő lakóhely szerinti?

A védőnőt lakóhely szerint kell megkeresnem? Én hivatalosan egy másik kerületben vagyok bejelentve lakcím ügyileg, de életvitelszerűen nem ott élek! Ilyenkor melyik kerülethez tartozó védőnőt keressem fel?
Köszönöm a válaszokat!

7

Sperti kenőcs használt valakinek? Mennyi idő után? Nagxon fájt előtte?

2 napja iszonyatosan fáj az aranyerem.Már nem tudok másra koncentrálni.Tegnap kaptam a patikustól spertit, de nem érzem jobban magamat.Várjam még a hatást egyáltalán? 32hkm

4

5 hetes vagyok, és sárgás folyásom van, ez normális?

3 napja sárgás a bugyim, ilyen erős sárga kicsit okeres

4

30 hetesen 2 heten belul osszesen 40 orat kell utaznom autoval. Felvaltva vezetunk.4X 10 ora. Mire figyeljek?

4

Kivel fogok szülni 2014. Júniusban?

Arra lennék kiváncsi, hogy ki fog ugyanakkor szülni, mint én?:)

13

MIT JELENT A P2-ES CITOLÓGIAI EREDMÉNY?

Azt mondta a dokim rendben van,mégis küldtek levelet a rendelőből,de még nem tudom mi van benne mert ma megyek átvenni... de csak azmiatt jöhetett levél... másra nem tudok gondolni!!! 15 hetes kismama vagyok!!!!

9

5 hetes terhes vagyok és nagyon rosszul viselem, de vár még rám egy hosszú ut mit csináljak?

Sziasztok. 5 hetes vagyok és már minden "tunet" elojott (emelyges,hanyas,folyamatos rosszullett). Ki kellene mennem kulfoldre 12 oras ut, igaz nem én vezetek,de mar most felek. Tudnatok tanacsolni valamit?

4

38 hetes km vagyok, és eszméletlenül görcsölök. Totál olyan, mint a menstruációs görcsök. Ezek jóslófájások?

Ez a harmadik terhességem, de az előző kettő épp amiatt lett császár, mert nem éreztem a fájásokat. Igazából azt sem tudom, hogy milyen az, amikor beindul a szülés, és fájások vannak. Most, amikor programozott császárom lenne, épp most fog beindulni magától a szülés?

5

28 hetes terhes vagyok és 4 kg-t híztam eddig. Szerintetek mennyi plusz kg-val fogok szülni?

4

Van kdvetek tippelni?

18

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!