Találatok a következő kifejezésre: Vérképnél melyik a vasat (1 db)

Vérképnél melyik jelöli a vasat?

holnap lesz eredményem, a házidoki küldött el, hogy megnézze, használ-e a tabletta amit írt.jó lenne összehasonlítani a mostanit a régebbivel, de nem tudom, melyik értéket nézzem hozzá. :-(

Legjobb válasz: Nálunk úgy van írva:vas meghatározása:)Elég egyételmû. De van ahol vegyjellel adják meg,ott Fe-t keress. A referencia értékek pedig:9.0-27.0 umol/l Azt hiszem ez mikromol akart lenni,csak elég szarul sokerült kinyomtatniuk.

Nálunk úgy van írva:vas meghatározása:) Elég egyételmû. De van ahol vegyjellel adják meg, ott Fe-t keress. A referencia értékek pedig:9.0-27.0 umol/l Azt hiszem ez mikromol akart lenni, csak elég szarul sokerült kinyomtatniuk.
A kérdező hozzászólása: hát, sehogyan nem találom. sõt, még olyan értékhatár sincs a leleten sehol. azért köszi szépen!
A vas Fe, vagy még lehet olyan, hogy TVK (Teljes Vaskötõ Kapacitás)
Szia!A vérszegénységnél ezeket kell nézni: haemoglobin és/vagy vörösvértest szám.Legalábbis nekem ezt nézte a védõnõ.
A hemoglobin utal rá, a hem szócska vasat jelöl, ez az érték megmutatja mennyi, ha külön nem is kértek TVk-t, azaz teljes vaskötést, akkor ez is elegendõ információ.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Akinek volt beágyazódáskor barnafolyása/vérzése, mit tapasztalt, milyen volt?

nem biztos h az van nekem, csak azért gondolok erre, mert 10 nappal hamarabb "megjött", ami sose volt még és ragacsos nyálkás rózsaszines folyásom van és görcsölök.. volt már valakinek ilyen?

6

Több helyről kölcsön kapott babaruhát mikor vissza kell adni, hogyan különböztetsz meg?

Kaptam fiu babaruhákat 2 helyről, kölcsönbe.
Mikor majd eljön az ideje, hogy vissza kell adni, honnan fogom tudni mit kitől kaptam? Hogy szokták az ilyet csinálni?

Most még külön vannak téve de használat közben, mosás meg stb, összekeverdik,és nem is hiszem, hogy lesz időm két baba mellett nézegetni melyik kié volt.

Hogy csináljam?

6

Akinek kisfia és kislánya is van, elmondaná miben volt más a két terhessége? Mik voltak a tünetei és mikor?

7

Milyen gyakori a Missed Ab jelenség a terhesség során?

A terhesség 9. hetében járok. Az érdekelne, hogy vannak-e jelei az ilyen jellegű vetélésnek?

4

Van valaki akinek a 12. heti ultrahangon határérték feletti (3 mm) nyaki redőt mértek és el kellett menni Debrecenbe genetikai vizsgálatra?

Egyik helyen ma reggel ennyit írtak a papíromra: NT>3 mm. szonográfus végezte a vizsgálatot.Az orvosom írt egy beutalót a debreceni klinikára, genetikai vizsgálatra. Megnézettem egy másik orvossal is ultrahangon a babát, ott 2,2 mm-t mért, de attól függetlenül azt mondta, holnap lásson Debrecen genetika. rá is írta ezt a papírra. Lehet odamenni időpont nélkül?

2

Honnan tudom, hogy magzatvíz e?

Tudom orvos stb. De tettem be betétet es nem nedves, viszont folyamat olyan érzésem van hogy nedves ott lent.3 napja voltam vizsgálaton akkor minden ok volt.
Mit figyeljek?

5

Januárra kiírt kismamák, hogy vagytok?

Mesèljetek :)

5

Nagyon szerettem volna már babát, most végre összejött, és kicsit megilyedtem ettöl az egésztöl. Ez az ilyedtség elmúlik majd?

10

Terhesség alatt vagy szülés előtt volt rektális vizsgálatod?

Nézik ilyenkor, hogy van-e aranyér, vagy nem fontos?
Számítsak ilyen vizsgálatra valamikor?

2

Járt már más is úgy hogy hüvely kapszula ki csípte a hüvelyét?

15 hetes terhes vagyok és most így jártam és volt egy kis vérzés is de szerencsére ki derült hogy a kapszula okozta a gondot és a babával minden rendben!

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!