Találatok a következő kifejezésre: Vérképnél melyik a (1 db)

Vérképnél melyik jelöli a vasat?

holnap lesz eredményem, a házidoki küldött el, hogy megnézze, használ-e a tabletta amit írt.jó lenne összehasonlítani a mostanit a régebbivel, de nem tudom, melyik értéket nézzem hozzá. :-(

Legjobb válasz: Nálunk úgy van írva:vas meghatározása:)Elég egyételmû. De van ahol vegyjellel adják meg,ott Fe-t keress. A referencia értékek pedig:9.0-27.0 umol/l Azt hiszem ez mikromol akart lenni,csak elég szarul sokerült kinyomtatniuk.

Nálunk úgy van írva:vas meghatározása:) Elég egyételmû. De van ahol vegyjellel adják meg, ott Fe-t keress. A referencia értékek pedig:9.0-27.0 umol/l Azt hiszem ez mikromol akart lenni, csak elég szarul sokerült kinyomtatniuk.
A kérdező hozzászólása: hát, sehogyan nem találom. sõt, még olyan értékhatár sincs a leleten sehol. azért köszi szépen!
A vas Fe, vagy még lehet olyan, hogy TVK (Teljes Vaskötõ Kapacitás)
Szia!A vérszegénységnél ezeket kell nézni: haemoglobin és/vagy vörösvértest szám.Legalábbis nekem ezt nézte a védõnõ.
A hemoglobin utal rá, a hem szócska vasat jelöl, ez az érték megmutatja mennyi, ha külön nem is kértek TVk-t, azaz teljes vaskötést, akkor ez is elegendõ információ.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért van az, hogy nappal egyáltalán nem fújom az orrom, teljesen tiszta, éjjel viszont nem tudok aludni, elfújok egy százas zsepit, annyira bedugul az orrom?

4

28 hetes kismamák hogy érzitek magatokat? Még dolgoztok?

4

S. O. S Mennyi esélye van egy 30 és fél hetes babának a túlélésre ha megszületik?

10

A 35-36. héttől milyen gyakran kellett mennetek a dokihoz?

Leginkább az érdekelne aki magánorvoshoz járt.Ha többször kellett menni akkor is ugyanannyit kellett fizetnetek?

8

Milyenek voltak a mereteitek?

13+2 napos vagyok, ma voltam vizsgalaton. Az orvos mindenre azt mondta nagyon szép, nagyon jó. Picit kicsi de semmi baj. 5, 92cm a BDP pedig 2, 19. Kicsit azért aggodom mert olvastam hogy 6, 5-8 között vannak ilyenkror mar a meretek.

8

Mitől rövidülhet meg a méhnyak? És mitől nyílhat ki a méhszáj?

2

Gyomorfájdalom? Mit kezdjek vele?

13hetes lettem hétfőn.Eddig probléma mentes volt az állapotom.De tegnaptól nagyon erős gyomorfájdalmaim vannak.Fáj a gyomorszájam is.Ez a terhesség velejárója?Nagyon remélem hogy ez most természetes.Vagy menyjek el orvoshoz?Első baba és tanácstalan vagyok.Köszönöm

1

Ez normális érzés ebben a 34. héten?

Szombat óta mintha "ki akarnék szakadni" alul, nem is tudom, olyan furcsa érzés, mintha puncin rúgtak volna vagy nem tudom.
Pénteken voltam a dokimnál 2000 a méhszájérték.

3

Mit jelent ez? Endometrium vastagsága: 16mm benne 4mm-es echodenz terület.

1

Van itt jászberényi kismama?

Hanyadik hètben jàrsz? Dolgozol mèg? Hanyadik gyerköc? Lenne kedvetek megosztani a mindennapi dolgokat, beszèlgetni babavàràsról stb.?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!