Találatok a következő kifejezésre: Vérbe van szemem csak a jobb (1 db)

Vérbe van a szemem csak a jobb és csipasodnak is néha mit tehetnék?

Lehet gondolom én kutya vagy macskaszortol is.Tettem rá kamillát.De csak még jobban bevorosodott a bal szemem és viszkednek és fájnak.Néha gépezek de nem mondhatnám hogy sokat.Sok tényezoje lehet:)Mit tehetnék?

Legjobb válasz: én svéd cseppet szoktam rá tenni, vattakorongot benedvesitesz rácsöpögtetsz svédcseppet nem közvetlen a szemre hanem a kamillát is és a svéd cseppet vattakorongra és becsukott szemmel!! /24 féle gyógynövény van benne kb 845,-ft patikában vagy rossmann.. vagy kamilla ez olcsóbb/! ajánlatos meglátogatni az orvost, ad rá szemcseppet amit közvetlen a szembe kell tenni.. attól is függ, hogy ? napja szenvedsz vele

én svéd cseppet szoktam rá tenni, vattakorongot benedvesitesz rácsöpögtetsz svédcseppet nem közvetlen a szemre hanem a kamillát is és a svéd cseppet vattakorongra és becsukott szemmel!! /24 féle gyógynövény van benne kb 845, -ft patikában vagy rossmann.. vagy kamilla ez olcsóbb/! ajánlatos meglátogatni az orvost, ad rá szemcseppet amit közvetlen a szembe kell tenni.. attól is függ, hogy ? napja szenvedsz vele
A véres, csipásodó szem lehet kötõhártya-gyulladás tünete is. A doki ír majd neked antibiotikumos szemcseppet. Attól olyan 5-6 nap alatt elmúlik majd.
szeriontem mindenképpen fordulj orvoshoz nekem is gyakran gyuladt be a szemem és azt monta hogy lehet allergia de aztán kiderült hogy szemüveget kell hordanom.
Mihamarabb fordulj orvoshoz!! Ha kötöhártya gyulladásod van, a másik szemedre is átterjedhet. És nembeszélve arrol, hogy fertõzõ!
Mindenkinek csipásodik a szeme te paraszt!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A Színtévesztő szemüveg gyógyítja a színtévesztést?

1

Kontaklencse, vagy szemüveg?

Sziasztok! 8 éve vagyok szemüveges. Igazából nagy bajom nincs is vele, de önbizalmam emiatt szinte nincs is. Eleve zavar az, hogy a környezetemben lévő emberek a legjobb barátaimon kívül megbélyegeznek, csak azért, mert szemüveges vagyok. Beskatujáznak azonnal, pedig amúgy egy nagyon pörgős, életvidám csaj vagyok... de... naszóval.
Barátnőm unszolására eldöntöttem, hogy megpróbálkozom a kontaklencsével. A szüleim is belementek. Van egy szemész ismerősöm, akit kifaggattam ennek az előnyeiről, hátrányairól, használatáról. Mehettem volna hozzá is venni kontaklencsét, de ott nagyon drága volt, így csak megvizsgálta a szemem, és azt mondta, hogy cilinderes. De mikor elmenten egy másik szemészhez, ott nem említették nekem ezt a dolgot, szerintük rendben van a szemem a kontaklencséhez. Meg is rendelték nekem a próbalencsét. Mikor anya felhívta őket, akkor még úgy volt, hogy fizetnem kell 2000ft-ot érte. Mondom okés...ez még nem olyan vészes összeg. Bementem. Azonban 1 órás szenvedés után csak másnap sikerült beraknom. Nagyon furcsa volt. Majd...elengedtek, hogy nem kell fizetenem, mert rendesen megdolgoztam érte. XD Ja, meg egy CD-t is adtak, amin egy kisfilmen mutatják a lencse használatát, részletesen. Egy hétig lehet próbálnom ezzel, és ha jó, akkor rendelünk rendes lencsét.
Itthon minden eltelt nappal jobban megy a kivétel és a betétel is. Bár nagyon furcsa vele a látásom, mert egyrészt hamar elfárad a szemem, meg olyan, mintha állandóan könnyes lenne, vagy törné a látásomat. Ez normális?
Na de, a fő problémám az lenne, hogy teljesen máshogy nézek ki így, szemüveg nélkül. Az eddigi, jól bevált haj-és sminktrükkjeim teljesen máshogy állnak...eleve idegen vagyok saját magamnak a tükörben, vagy egy tükröződő kirakatban. Eddig csak anyum látott így, de bizonytalan vagyok. Sose voltam egy kirívó szépség, de ez a szemüvegtelenség hatalmas váltás szerintem. Eddig el tudtam bújni a szemüvegem mögé, és rám igaz az az, hogy a szemüveg öltöztet. Egyszóval az eddigi minyurka önbizalmam is eltűnt és most nem tudom, hogy mit tegyek. Szerintetek? Próbálkozzam még a kontaklencsével, vagy ne? Valahogy el kell ezt döntenem, hiszem mindjárt itt a suli. Szoktam úszni járni. A kontaklencse azért is lenne jó, mert akkor nem kéne a barátaimnak szenvednie azzal, hogy az öltözőből eljussak a mélyvízig. De ha jól tudom akkor ahhoz napi lencse kell, mert a klór tönkre teszi a lencsét.
Tehát mit csináljak szerintetek?
A válaszokat, tanácsokat, véleményeket előre is köszönöm. 17/L

1

Milyen markaju kontaktlencset hasznalsz es milyen gorbuletu a szemed?

1

Miért ilyen táskás a szemem alatt? 13/F (kép)

http://kepfeltoltes.hu/130831/2013-08-31_10-24-53.965_www.ke..

13 éves vagyok, és mostanában kialakult a szemem alatt egy-két csúnyaság.
Mi lehet a megoldás?
kb. napi 7-8 órát alszom.

1

Mit tehetnék a szememmel?

Pár órára 1-2 napon át a szemem fölé és alá kentem fekete szemceruzát ,úgy tűnik elég rossz minőségű lehetett mivel fájt tőle a szemem de annyira nem vettem figyelembe mivel kinn voltam és nem volt lehetőségem lemosni stb viszont most hogy lemostam a szemem alatt egy kis ránc van o.o és nagyon fáradt a szemem :( ez mikor múlik el vagy mit tehetnék? 16éves vagyok D:

3

A SOTE Mária utcai klinikájára megyünk kancsalság elleni műtétre. Kinek mi a tapasztalata? Mennyire fájdalmas? Gyakorlati kérdések is érdekelnének: kísérő szülőként kapok ágyat, ételt? Mi a műtét menete?

0

árpa nott benne?

A szememen lent meg van dagadva egy rész. anyukám szerint árpa nott benne. mit csináljak hogy eltunjon onnan?
17L

1

A kancsalság elleni műtét lehet eredményes 17-18 éves korban is? És hol érdemes megcsináltatni?

2

Mi a nemzetközi jelölése a minuszos rövidlátó szemüvegnek?

Külföldről akarok másikat rendelni, a jelenlegi szemüvegem bal -0,75 ; jobb -0,5

Ezek a lehetséges választási lehetőségek amiket találtam a jobb és bal lencsére:
SPH: Tört szám, (-0.25)-től (+9.00)-ig
CYL: Tört szám, (-0.25)-től (+4.00)-ig
AXIS: Egész szám, 0-180
ADD: Tört szám, 1.00 - 3.00
PD: Egész szám, 50-80

1

Kontaktlencsével+szemüveggel miért látok jobban mint csak lencsével?

Ma kaptam egy -0,5-s kontaktlencsét és sokat tisztult vele a látásom, de ha ráveszem a szintén ilyen erősségű szemüvegem, akkor még jobb.

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!