Találatok a következő kifejezésre: Vérbe van szemem csak a jobb (1 db)

Vérbe van a szemem csak a jobb és csipasodnak is néha mit tehetnék?

Lehet gondolom én kutya vagy macskaszortol is.Tettem rá kamillát.De csak még jobban bevorosodott a bal szemem és viszkednek és fájnak.Néha gépezek de nem mondhatnám hogy sokat.Sok tényezoje lehet:)Mit tehetnék?

Legjobb válasz: én svéd cseppet szoktam rá tenni, vattakorongot benedvesitesz rácsöpögtetsz svédcseppet nem közvetlen a szemre hanem a kamillát is és a svéd cseppet vattakorongra és becsukott szemmel!! /24 féle gyógynövény van benne kb 845,-ft patikában vagy rossmann.. vagy kamilla ez olcsóbb/! ajánlatos meglátogatni az orvost, ad rá szemcseppet amit közvetlen a szembe kell tenni.. attól is függ, hogy ? napja szenvedsz vele

én svéd cseppet szoktam rá tenni, vattakorongot benedvesitesz rácsöpögtetsz svédcseppet nem közvetlen a szemre hanem a kamillát is és a svéd cseppet vattakorongra és becsukott szemmel!! /24 féle gyógynövény van benne kb 845, -ft patikában vagy rossmann.. vagy kamilla ez olcsóbb/! ajánlatos meglátogatni az orvost, ad rá szemcseppet amit közvetlen a szembe kell tenni.. attól is függ, hogy ? napja szenvedsz vele
A véres, csipásodó szem lehet kötõhártya-gyulladás tünete is. A doki ír majd neked antibiotikumos szemcseppet. Attól olyan 5-6 nap alatt elmúlik majd.
szeriontem mindenképpen fordulj orvoshoz nekem is gyakran gyuladt be a szemem és azt monta hogy lehet allergia de aztán kiderült hogy szemüveget kell hordanom.
Mihamarabb fordulj orvoshoz!! Ha kötöhártya gyulladásod van, a másik szemedre is átterjedhet. És nembeszélve arrol, hogy fertõzõ!
Mindenkinek csipásodik a szeme te paraszt!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Vissza kéne mnennem a szemészetre? Romolhatott a látásom?

Nem olyan régen csináltattam egy új szemüveget, de az utóbbi 1 hétben megfigyeltem, hogy délelőtt semmmi bajom szinte, jó mondjuk iskolában gond nincs, de délutánra teljesen rosszul látok, szinte olyan, mintha hullámozna a talaj, bármerre nézek,úgy megyek, mint aki berúgott.

3

Színtévesztőként lehet nagymotortos jogsim?

Van egy MZ ETZ250 esünk (250ccm ugye), én azzal akkor soha a büdös életbe nem mehetek, azaz jogsit nem kaphatok hozzá?

3

Kontaktlencse viselés, eres szem?

Mennyire normális kontaktlencse viselés során az eres szem?

2

Nagyon fáj a szemem ha beteszem a lencsét. Most csináltam először egy színes lencsével: tiszta volt és nem volt kifordulva se. Most akkor miért fájt olyan nagyon?

4

Kontaktlencsések! Tudnátok segíteni?

Ofotértos nagy kontaktlencse próbán voltam, és amit kaptam lencse 8.7-görbületű,
Ami benne van az akcióba lencse,az -az egy fajta lencse ami 8.7 görbületű.Ha más lenne a görbületem, akkor is ezt kaptam volna, mert ez van benne ebben az akcióban.
Ha el fogyott ez a 3 hónapos adag, akkor rendelhetek netről 8.6-osat ? Mennyire lenne nagy különbség ? Valaki csinált már ilyet ? érezhető ?

Köszönöm a válaszokat.
Neten sokkal kedvezőbbek az árak, azért szeretnék innen.
Gond lenne-e a 8.6-os ?

1

Nagyon kimered a szemem mindig, mitől lehet? Legszivesebben mindig napszemüvegben lennék, mert kitudja mit gondolhatnak mások? Ha meg összébbhúzom akkor meg a homlokom ráncolódik mintha mérges lennék.

5

Miért nem hordhatok Air Optix lencsét, ha elméletileg az jobb lenne nekem?

Biofinity-t írt ki az orvos. Első kontroll alatt nem volt komolyabb gond, viszont 2 napja most nem hordom, mert teljesen beereződött.

probalencsémről van szó, azt írják oxigénhiányos, aminek két oka lehet. Mivel 2 hét alatt nem volt gond, ezért ebből se lehet kiindulni, mivel egész nap nem voltak a szemeimben, mondván hogy megszokásos alapon hordtam őket (elsőnap 4, másodiknap 5 óra stb.)

Estére már száraznak is érzem a szemem, nem beszélve arról, hogy a látásminőség jó nagyon is, de egy szemüveghez képest nincs az a "profi élesség". lehet csak a kemény és lágy lencsék miatt, de pl. kijelzőket elmosódva látom csak.

Egy másik hozzáértő, azt javasolta, meg kéne próbálni az AirOptix-ot (abból is van tórikus és sima is), mert nagyobb oxigénátengedő képességű, de az orvosom ragaszkodik a Acuvue-hoz.

Másik eset az lehet, hogy nem tisztult ki a lencsém, bár ezt kétlem, mert
1. vagy többet ázik, mint kellene (mivel pl. most se hordom 2 napja)
2. normálisan megdörzsölöm ápolófolyadékban kézzel is, naponta akár 2x is.

Görbület és egyéb adatok AirOptixnál is ugyanazok. Miért kell gyengébb oxigénáteresztésbe gondolkodni, ha van erősebb?

3

A -0, 5-ös látás milyen erősnek számít?

4

Száraz szemre legjobb szemcsepp?

Nap végére nagyon kiszarad a szemem hiába iszok eleget. Ezt tetozom még számítógépezessel,tvvel. Melyik szemcseppet ajanlanatok? Előre is köszönöm.

2

Most lettem szemüveges, mennyi idő után hordhatok kontaktlencsét?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!