Találatok a következő kifejezésre: Vérbe van szemem csak (3 db)

Vérbe van a szemem csak a jobb és csipasodnak is néha mit tehetnék?

Lehet gondolom én kutya vagy macskaszortol is.Tettem rá kamillát.De csak még jobban bevorosodott a bal szemem és viszkednek és fájnak.Néha gépezek de nem mondhatnám hogy sokat.Sok tényezoje lehet:)Mit tehetnék?

Legjobb válasz: én svéd cseppet szoktam rá tenni, vattakorongot benedvesitesz rácsöpögtetsz svédcseppet nem közvetlen a szemre hanem a kamillát is és a svéd cseppet vattakorongra és becsukott szemmel!! /24 féle gyógynövény van benne kb 845,-ft patikában vagy rossmann.. vagy kamilla ez olcsóbb/! ajánlatos meglátogatni az orvost, ad rá szemcseppet amit közvetlen a szembe kell tenni.. attól is függ, hogy ? napja szenvedsz vele

én svéd cseppet szoktam rá tenni, vattakorongot benedvesitesz rácsöpögtetsz svédcseppet nem közvetlen a szemre hanem a kamillát is és a svéd cseppet vattakorongra és becsukott szemmel!! /24 féle gyógynövény van benne kb 845, -ft patikában vagy rossmann.. vagy kamilla ez olcsóbb/! ajánlatos meglátogatni az orvost, ad rá szemcseppet amit közvetlen a szembe kell tenni.. attól is függ, hogy ? napja szenvedsz vele
A véres, csipásodó szem lehet kötõhártya-gyulladás tünete is. A doki ír majd neked antibiotikumos szemcseppet. Attól olyan 5-6 nap alatt elmúlik majd.
szeriontem mindenképpen fordulj orvoshoz nekem is gyakran gyuladt be a szemem és azt monta hogy lehet allergia de aztán kiderült hogy szemüveget kell hordanom.
Mihamarabb fordulj orvoshoz!! Ha kötöhártya gyulladásod van, a másik szemedre is átterjedhet. És nembeszélve arrol, hogy fertõzõ!
Mindenkinek csipásodik a szeme te paraszt!

Az normális, ha éppen úgy jön ki és csak pár órát tudok aludni (4-5) - pedig előtte teljesen kipihentem magam -, akkor mindenem fáj, a szemem csupa vér, és hasmenésem van?

másnál is van ilyen a kevés alvástól? pl ma három órakor aludtam el és reggel 8kor már fel kellett kelnem mert dolgom volt, nem csak most el?ször vannak ilyen tüneteim. :|

Legjobb válasz: szia! az tény és való hoyg napi 8-10 órás alvásra szüksége van a szervezetnek.a 4-5 óra kevés normális hoyg oylan tüneteket produkálsz én mondjuk émelygek levert vagyok a szemem karikás ,de nagyon nem tesz jót a szervezetednek!

szia! az tény és való hoyg napi 8-10 órás alvásra szüksége van a szervezetnek.a 4-5 óra kevés normális hoyg oylan tüneteket produkálsz én mondjuk émelygek levert vagyok a szemem karikás , de nagyon nem tesz jót a szervezetednek!

Ha már csak egy picit vérzek, tehát napi 1x van a hüvelyváladékban barnás vér, az elmúlhat hétvégére, illetve akkor már lehet szeretkezni gumi nélkül? Akkor veszem be a 14. szemet az első levélből.

Legjobb válasz: nekem azt mondták hogy várjam meg az elsõ hónapot ezen a téren de mi megszakítással csináltuk miután elkezdtem szedni a gyógyszert, ha ennyire türelmetlenek vagytok várjátok meg a gyógyszer mentes napokat... nekem nem lett semmi bajom...

nekem azt mondták hogy várjam meg az elsõ hónapot ezen a téren de mi megszakítással csináltuk miután elkezdtem szedni a gyógyszert, ha ennyire türelmetlenek vagytok várjátok meg a gyógyszer mentes napokat... nekem nem lett semmi bajom...
A kérdező hozzászólása: Mi is megszakítással akarjuk csinálni. Azt tudom, hogy már úgy lehet, mert védett vagyok, csak a vérzés zavar. Lehet-e ilyen mennyiség mellett?
barátomat egyáltalán nem zavarta csak vigyázzatok a lepedõre xD

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!