Találatok a következő kifejezésre: Vérbe van szemem (24 db)

Vérbe van a szemem csak a jobb és csipasodnak is néha mit tehetnék?

Lehet gondolom én kutya vagy macskaszortol is.Tettem rá kamillát.De csak még jobban bevorosodott a bal szemem és viszkednek és fájnak.Néha gépezek de nem mondhatnám hogy sokat.Sok tényezoje lehet:)Mit tehetnék?

Legjobb válasz: én svéd cseppet szoktam rá tenni, vattakorongot benedvesitesz rácsöpögtetsz svédcseppet nem közvetlen a szemre hanem a kamillát is és a svéd cseppet vattakorongra és becsukott szemmel!! /24 féle gyógynövény van benne kb 845,-ft patikában vagy rossmann.. vagy kamilla ez olcsóbb/! ajánlatos meglátogatni az orvost, ad rá szemcseppet amit közvetlen a szembe kell tenni.. attól is függ, hogy ? napja szenvedsz vele

én svéd cseppet szoktam rá tenni, vattakorongot benedvesitesz rácsöpögtetsz svédcseppet nem közvetlen a szemre hanem a kamillát is és a svéd cseppet vattakorongra és becsukott szemmel!! /24 féle gyógynövény van benne kb 845, -ft patikában vagy rossmann.. vagy kamilla ez olcsóbb/! ajánlatos meglátogatni az orvost, ad rá szemcseppet amit közvetlen a szembe kell tenni.. attól is függ, hogy ? napja szenvedsz vele
A véres, csipásodó szem lehet kötõhártya-gyulladás tünete is. A doki ír majd neked antibiotikumos szemcseppet. Attól olyan 5-6 nap alatt elmúlik majd.
szeriontem mindenképpen fordulj orvoshoz nekem is gyakran gyuladt be a szemem és azt monta hogy lehet allergia de aztán kiderült hogy szemüveget kell hordanom.
Mihamarabb fordulj orvoshoz!! Ha kötöhártya gyulladásod van, a másik szemedre is átterjedhet. És nembeszélve arrol, hogy fertõzõ!
Mindenkinek csipásodik a szeme te paraszt!

Mivel gyógyíthatom a szememet, ha vérben van és picit fel van dagadva és könnyezik?

Legjobb válasz: am elõfordulhat,h a légkondi miatt vannak ezek a tünetek? mert én náthásan dolgozni mentem és a szememmel nem volt semmi baj.de másnapra(mára) már ilyen problémák merültek fel((

A kérdező hozzászólása: am elõfordulhat, h a légkondi miatt vannak ezek a tünetek? mert én náthásan dolgozni mentem és a szememmel nem volt semmi baj.de másnapra(mára) már ilyen problémák merültek fel((
Erõsre fõzött, hideg kamillateás vattával borogasd, vagy használj szemcseppet. Azt is csinálhatod, hogy elmész szemészetre, mert valószínüleg kötõhártya gyulladásod van, ami fertõz! Vigyázz! Otthon külön törölközõt használj, és ne menj kisgyerek közelébe.A legelsõ, hogy ne dörzsöld!!!

Baj, ha a szemhéjam alatt kicsit vérben van a szemem?

Par napja van kontaktlencsém, és a jobb szemenel a szemhejam alatt kicsit piros.. A bal nem olyan, csak a jobb... Mi lehet vele?

Legjobb válasz: Ha kezdõ lencsés vagy, akkor érdemes megmutatni szemorvosnak, hátha a lencse, amit adtak, nem a legjobb a szemednek. Ha gyakorlott lencsés lennél, rámondanám, hogy fáradtság, túlhordás, stb, de így a kezdeteknél erre figyelni kell. menj el lencsében egy optikushoz, hogy nézze meg, hogyan illeszkedik.

Ha kezdõ lencsés vagy, akkor érdemes megmutatni szemorvosnak, hátha a lencse, amit adtak, nem a legjobb a szemednek. Ha gyakorlott lencsés lennél, rámondanám, hogy fáradtság, túlhordás, stb, de így a kezdeteknél erre figyelni kell. menj el lencsében egy optikushoz, hogy nézze meg, hogyan illeszkedik.
Az nem baj ha piros, az lenne baj ha fehér lenne, az azt jelentené hogy leesett a cukrod.De ha fáj is akkor az már baj.
A kérdező hozzászólása: Koszi a válaszokat, fájni nem faj, es mar kezd elmúlni :)


1 éve lassan, hogy a fejemben olyan érzést érzek, mintha teljesen ellepné a vér, van hogy jobb oldalt, van mikor a bal oldalt. A szemem folyamatosan romlik, és néha szédülök. Szakemberhez nem fordultam. Volt valakinek már ilyen érzése? Mit tegyek?

Legjobb válasz: eh. fordulj szakemberhez... lehetõleg addig amig élsz bár ha itt kérded. sokminden házi praktika segithet. borogatás, beöntés, kakukkfüves bedörzsölés. utóbbit holdtöltekor kell leszedni.

eh. fordulj szakemberhez... lehetõleg addig amig élsz bár ha itt kérded. sokminden házi praktika segithet. borogatás, beöntés, kakukkfüves bedörzsölés. utóbbit holdtöltekor kell leszedni.
Elönti a meleg, olyan érzés? ilyen nekem volt, amikor nagyon stresszes voltam, és olvastam is, hogy idegi eredetû.Ha romlik a szemed, meg szédülsz, az már baljósabb elõjel sztem....Vérnyomásod milyen? Mennyire vagy stresszes?
A kérdező hozzászólása: Igen, mintha melegség lepné-e az agyamat. Sokat stresszelek, de nem tudom irányítani. A problémám csak az, hogy nem tudom, hogy foglalkoznának-e ezzel, ennyi tünet elég-e, hogy CT-re beutaljanak.
Hát figyu, menj el orvoshoz, és megmondja, mi a teendõ.Lehet, hogy csak magas a vérnyomásod a stresszbõl kifolyólag, annak lehet látásromlás, szédülés a tünete.A stressz ellen sport, és meg kell tanulni lecsillapítani az elmédet.Ha érdekel, küldök technikákat privátban.
A kérdező hozzászólása: Igen, köszönöm elõre is!
Az orvos megnéz olyasmit is amirõl nekünk fogalmunk sincs.. Szem alja szin, börszin torok ki tudja mi... De ha esélyt se adsz neki akkor hogy utaljon be ctre vagy bárhova?
A kérdező hozzászólása: Persze, igazad van.

Mitol van az, hogy ki vagyok pihenve megis verben van a szemem napok ota? Valami vitamin hiany?

Legjobb válasz: Inkább kötõhártya gyulladás. Vagy valami irritálja, de dokinak nem árt megmutatni, ha több nap alatt se múlik el.

Inkább kötõhártya gyulladás. Vagy valami irritálja, de dokinak nem árt megmutatni, ha több nap alatt se múlik el.

Mitöl van vérbe a szemem?

Napi 10órát is ülök a gép el?tt, ezért szerintem ez lehet az oka, viszont 3hónap után most van el?ször ilyen.

Legjobb válasz: Hát napi 10 óra épp elég ehhez... De amúgy menj szemészhez, sok oka lehet, az egyik ilyen ha mondjuk romlott a látásod, mert 3 hónapig non-stop bámultad a monitort például.

Hát napi 10 óra épp elég ehhez... De amúgy menj szemészhez, sok oka lehet, az egyik ilyen ha mondjuk romlott a látásod, mert 3 hónapig non-stop bámultad a monitort például.
Ha képcsöves monitorod van, akkor lehet attól is.

Cicám most szült. Egyik szeme vérbe van?

1,5éves cicám most szült másodjára. az els? szülésnél valószinüleg elpuszultak a cicák mert nemláttuk ?ket és ? is mindig a szokott helyén volt. most szült 4-et és vérbe van a szeme nem látszik a pupillája sem, csak egy piros szemgolyó amit látunk. meggyógyulhat? valószinüleg az er?lködést?l lehetett.

Legjobb válasz: akkor ne tarts állatot!

akkor ne tarts állatot!
vidd orvoshoz
A kérdező hozzászólása: nincs rá keret.
Felelõs állattartónak tartod magad kérdezõ?"Nincs rá keret.." Amúgy valószínû az erõlködéstõl van vérben a szeme.Én a helyedben mégis csak elvinném dokihoz...
Vagy szólj valamelyik állatvédõ szervezetnek, hogy jelenleg nincs pénzed, de tudnának-e segíteni a cicádon. Vagy! Felhívod az állatorvost, hogy ez meg az a baja a cicának, és ha rendes a doki, kérhetsz részletfizetést is.
Elpattant egy ér a szemében.Állatorvos se tud sok mindent kezdeni vele antibiotikumot nem tanácsos adni neki a kismacskái miatt, szemkenõcs meg nem igazán hatásos ilyenkor.Általában meggyógyul magától az ilyesmi, de nincs rá garancia.Pihentessétek tegyetek elé kaját ivóvizet ne kelljen sokat mozognia, lépcsõznie semmiképp se.Remélem jobban lesz.
Ivartalanítani kellene, lehet, hogy a következõ szülésébe bele is fog halni! Arra sincs keret, hogy telefonálj egyet? Hívd fel az orvost, beszélj vele részletfizetést. Ha õ is látja, hogy fontos neked a cica, biztos ki tudtok valamit találni!
Ne kenegesd semmivel, holnap pedig vidd állatorvoshoz! Igen lehet maradandó baja! Meg is vakulhat!
Sajnálom a kiskutyát. Elkéne vinned állatorvoshoz elmondani neki mi történt és az orvos segít rajta minél hamarabb vigyétek el ! pls írd le mi lett a szemével !!
Elvittétek már állatorvoshoz? Ha nem, azt javaslom, vigyétek el minél hamarabb!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Elvittük állatorvoshoz és krémet ajánlott. Már rendbe is jött:) nincs vérbe a szeme. Köszönöm a válaszokat!

Kötőhártya-gyulladással-lehet menni dolgozni? Lehet, hogy nem pont az, de az egyik szemem vérben van, és erősen váladékozik. Kellemetlen érzés. Háziorvoshoz menjek vagy szemészetre? Ragályos? Egy suliban dolgozom.

Legjobb válasz: Karácsonykor átment a családon a kötõhártya-gyulladás. Mi a háziorvoshoz/gyerekorvoshoz mentünk, felírt szemcseppet. Nem kellett szemészetre menni vele. És igen, fertõzõ!

Karácsonykor átment a családon a kötõhártya-gyulladás. Mi a háziorvoshoz/gyerekorvoshoz mentünk, felírt szemcseppet. Nem kellett szemészetre menni vele. És igen, fertõzõ!
Ha kötõhártyagyulladás akkor fertõzõ.. Szemészetre menj , de ha jól tudom oda beutaló kell szóval elõször a háziorvosodhoz
Annyira ragályos, hogy magadra is visszaragaszthatod: naponta kell a párnahuzatot cserélni.
A kérdező hozzászólása: Sajnos visszajött 2 hét tünetmentesség után, úgyhogy újra szemcseppezek, és lecseréltem ismét a huzatokat..Most megint meggyógyult.

Miért van vérben a szemem?

Nem vagyok allergiás,beteg és még a szemembe sem folyt semmi. Már egypár hónapja vérben van és nemtudom h miért? :S

Legjobb válasz: eleget alszol? lehet hogy ez a probléma.

eleget alszol? lehet hogy ez a probléma.
A kérdező hozzászólása: Sztem eleget. Talán még sokat is.
sok számítógép allergia álmatlanság sok sötétség éles fény szemszárazság esetleg valami irritálja a szemed, tehát belement a szempillád stb.ez mind lehetnek.
Esetleg magas vérnyomástól?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!