Találatok a következő kifejezésre: Véletlenül mosáskor egy (3 db)

Véletlenül mosáskor belekeveredett egy piros póló a ruhákhoz. És aférjem kedvenc terep nadrágja ami eredetileg fekete-szürke -fehér színű volt, most babarózsaszínű leett! Mit tudok tenni hogy vissza nyerje eredeti színét?

Legjobb válasz: Szia. Én azt tudom ajánlani, mosd ki úgy a nacit, hogy jó meleg a víz és rakj bele Vanish Oxit. Nekünk bevált. Ha mégsem lenne jó, akkor minnél többször mosd ki. Egyszer mikor még nem voltak ilyenek, össze lett mosva a barna takaró fehér csipkebugyival. Minnél többször mostam, annál fehérebb lett. A végén pedig visszanyerte a fehér színét. Remélem sikerül "meggyógyítanod" a nadrágját.

Szia. Én azt tudom ajánlani, mosd ki úgy a nacit, hogy jó meleg a víz és rakj bele Vanish Oxit. Nekünk bevált. Ha mégsem lenne jó, akkor minnél többször mosd ki. Egyszer mikor még nem voltak ilyenek, össze lett mosva a barna takaró fehér csipkebugyival. Minnél többször mostam, annál fehérebb lett. A végén pedig visszanyerte a fehér színét. Remélem sikerül "meggyógyítanod" a nadrágját.
Milyen aranyos, ahogy törõdsz a férjeddel! Aki nem dolgozik az nem is hibázik. Legközelebb tegyél színfogó kendõt a dobba! Az megóv a hasonló balesetektõl. A gyakori kimosás valószínûleg enyhíti majd a tüneteket, de viszont rontani fogja az anyag minõségét. Vagyis már sosem lessz olyan mint volt. Vegyél neki egy újat! Elõtte kényeztesd az ágyban! Egy jó szex után akár fel is gyújthatnád a kedvenc gatyáját az sem érdekelné!

Van egy nokia 6303classic telefonom és véletlenül benne hagytam a gatyámba amikor kimosták egy fél órás mosáson. Szerintetek meg tudnám javítani? és hogyha igen akkor hogy tudnám megcsinállni?

Legjobb válasz: Szedd szet a keszuleket, ha lehet minel jobban. Akku semmikepp en maradjon rajta, az ugyis kuka. Ha ez megvan, az alkatreszeket tedd be minimum egy fel napra egy zacsko rizsbe. De ha tovabb hagyod benne, az sem baj. Minel gyorsabban megcsinalod ezt, annal biztosabb, hogy mentheto a keszulek.

Szedd szet a keszuleket, ha lehet minel jobban. Akku semmikepp en maradjon rajta, az ugyis kuka. Ha ez megvan, az alkatreszeket tedd be minimum egy fel napra egy zacsko rizsbe. De ha tovabb hagyod benne, az sem baj. Minel gyorsabban megcsinalod ezt, annal biztosabb, hogy mentheto a keszulek.
Ha be volt kapcsolva a telefon a mosáskor, akkor már csak dísznek vagy ajtótámasznak lesz jó. Esetleg kutyák után hajintani.

A mosógép öblítő rekeszébe véletlenül egy másik mosószert öntöttem. Mit csináljak, ha vége a mosásnak? Nagy gond?

Múltkor nem én mostam, és a félig teli mosószeres flakon mellé került az új (másik fajta), én meg reflexből csak nyúltam a flakonért, és öntöttem. :) 25/F

Legjobb válasz: Még egy öblítõprogram kellene, hogy a mosószer ne maradjon a ruhákban. Egyébként biztos nagyon szép tiszták lesznek!

Még egy öblítõprogram kellene, hogy a mosószer ne maradjon a ruhákban. Egyébként biztos nagyon szép tiszták lesznek!
Ha vége amosásnak, akkor ne szedd ki, hanem indíts el egy csak öblítõ programot. Különben szermaradék lenne a ruhában. Mi is így szoktuk, csak hallgatunk róla :) annyival tisztább lesz. 46/nõ
öblítõ program:) (a programok közül a legrövidebb, és nem centrifuga-nem tudom, mennyire gyakorlott mosóval állunk szemben, a párom bekapcsolni sem tudja:) )


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!