Találatok a következő kifejezésre: Véletlenül leöntöttem laptopom (4 db)

Átvert. Max 5000 az is sok.
jól átbasztak
Ki volt az? legalább tudjuk, hogy más ne vigye oda. Számlát adott?
Számlát kérd el a barátnõdtõl :) Nem valószínû hogy kicserélt bármit is. de a 23k az nagyon sok. Szóval ki volt ez a kapzsi ember? Hadd tudja meg a világ.
Persze ha valamit ki kellett cserélni az más, de akkor gondolom mondta volna, pl. szalagkábelt ami összeköti a bill-t az alalappal. 23k??? Süljön ki a szeme. Kb annyi hogy kicsavar pár csavart, megtisztítja és visszateszi. 30 perces meló. 23000ft Úristen!
A kérdező hozzászólása: hát ez a barátnõm laptopja de nekem kell kifizetni, aztmondta h 23ezer de mondtam neki h ha megy a laptopért akk énis megyek és kérek csávót, mert nekem van 1 ismerõsöm és mondta hogy 6ezerért max megcsinálta volna -.- szerintem is átvertek de nagyon, meg kitudja kicserélte az alkatrészeket valami gagyira és eladja...
A kérdező hozzászólása: nemtudom hogy kihez vitte :/// de még vissza sem adta a laptopot de mondtam bnõmnek h ha megy a lapropért akk szóljon és énis megyek a számlát meg tuti elkérem

Véletlenül leöntöttem szörpel a laptopom billentyűzetét, és most ezt a kérdést is percek alatt sikerült csak ideírnom, mit tegyek hogy ki tdjam tisztítani?

az összes gomb annyira ragad hogy az nem igaz

Legjobb válasz: Szedd szét és takarítsd ki vagy dobd a kukába és vegyél másikat

Szedd szét és takarítsd ki vagy dobd a kukába és vegyél másikat
2012-02-16 20:29 Ritka hülye vagy...!
én a sört öntötem bele a régi gépbe és kintötem a sört és még mindig megy és lehet rajta írni már 10 éves
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen te pedáns seggf€j:D remélem élére vasaltad a pizsamádat meg a lepedõ szélét is hogy jól aludj
Ebbõl is látszik mennyire igénytelen vagy. Mikor még laptopom volt, sosem használtam a saját billentyûzetét, meg a touchpadot sem. Már csak higiéniai okokból sem illik a noti billentyûjét használni, az ilyen balesetekrõl nem is beszélve. Csak gratulálni tudok.
Grat ügyes vagy ted be a mosógépbe xD
Az lehet, hogy már nem ragad, de a nedvességtõl zárlatos lehet! Elõbb szárítsd ki, addig ne használd!
A kérdező hozzászólása: na jólvan, nagyjából megoldottam a dolgot fülpiszkálóval és arclemosóval, ezért csak annyit tdok mondani: http://www.youtube.com/watch?v=crSN0UAvRds
Jah bocs nem láttam hogy laptop xD akkor ha nem értessz hozzá sajna szerviz
A kérdező hozzászólása: igen tudom de ez tök véletlen volt, az elsõ válaszolónak írnám, hogy szerintem elég felelõtlenség lenne egy tök jó laptopot kidobni csak a billentyûzete miatt.
Kösz én épp eszek :D bocs a kukába ne dobd ki mert veszélyes hulladék xD
Muszáj lesz szétszedni és kitakarítani. Ha nem értesz hozzá, akkor szerviz, de arra készülj, hogy nem lesz olcsó, mert õk nem takarítják, hanem cserélik. És persze tudhatnád, hogy nem eszünk/iszunk gép közelében.
Ezt így másfél évvel késõbb odaírni hasonló értelemre vall...

Véletlenül leöntöttem a laptopom billjét üdítővel. Azonnal megforditottam h. kifolyjon, de pa'r billentyű nem működik. Mit tehetek, hogy megjavuljon?

Legjobb válasz: Szedd le a gombokat, tisztítsd ki az egészet, hagyd száradni, és ha még így sem megy, akkor vegyél újat. Én joghurtot öntöttem bele, és még mindig megy.

Szedd le a gombokat, tisztítsd ki az egészet, hagyd száradni, és ha még így sem megy, akkor vegyél újat. Én joghurtot öntöttem bele, és még mindig megy.
Hátha netán úgy döntesz magad kitakarítod, keres rá a neten lehetõleg a típusának megfelelõt, (Pl "Fujitsu-siemens xxxx" +képekkeresése+)ha türelmes keresgélsz találsz jó-néhány "szétszedegetõs" laptopos oldalt, innen leshetsz 1-2 hasznos dolgot hogy-hogyan is kell szétszedni. Egyébként az utolsó válaszoló írta helyesen, a legjobb megoldás a szerviz..de ez persze pénzedbe fog kerülni.A garanciád ugrott egyébként így is úgy is. (Én egyébként magamnak...szétszedném) :-) A Te választásod
01:56 vagyok. Ezt a sok idiótaságot, amit írtatok... nem lehet leszedni a gombokat! Na ja... már bocs, de nem egyszer csináltam már ilyet, és simán le tudod szedni, ha óvatos vagy. Mindegyiket. Elõbb szedegesd le szépen, tisztítsd meg, utána még vissza sem kell rakni a gombokat, úgy is be tudod nyomni õket, megnézed, hogy mûködik-e, ha nem, akkor csere, vagy szerviz. De NE vidd egybõl megcsináltatni, próbáld elõször te magad megcsinálni... a sok lusta ember... -.- :D
ha nem mükszik késõbb se a laptop gombjai, vegyél egy usb-s billentyûzetett. :)
Ja, ... ja... 8-[ Ez jó ötlet : szedd le a billentyûket, így jónéhánynak az apró kis fülecskéje letörik majd és nem tudod vissza pattintani... :] Ergo = dobhatod majd ki az egész laptopot, vagy legalábbis jóval többe kerül majd a javítása, mintha csak az üdítõbõl kellene kimosni. Szerintem : vidd el szervízbe, ott szakszerûen kitisztítják 1 nap alatt, nem is vészes összegért. Minél hamarabb, mielõtt a billentyûk gumijaira rászárad a trutyi.
semmit, vegyél újat


Véletlenül leöntöttem a laptopom ásványvízzel. Mit tudok vele tenni azon kívül, hogy elviszem szervízbe?

Bekapcsol a gép, de a billenty?zet nem m?ködik egyáltalán.Ezért nem tudok belépni, mert kóddal kell belépni.

Legjobb válasz: Semmiképpen se kapcsold be, és ne helyezd áram alá! Mivel ha belement a gépbe akkor a víz mint vezetõ viselkedik, és összeéghet minden. Ha garis vidd be, bár akkor elveszik a gari. Próbáld meg óvatosan szétszedni, nem tudom mennyire áztattad el, de maga a víz nem nagyon árt neki, feltéve ha jól kiszárítod. Hajászrító ajánlott. Ha jobban értesz hozzá, és nagyon elázott akkor érdemes leszedni a hûtõt és megnézni a paszta milyen állapotban van a procin. HA NEM VÁGOD AKKOR INKÁBB HAGYD! Csak szedd le a hátlapját és szárítsd ki, és hagyd úgy 1-2 napig. Azalatt tuti kiszárad, és tudod használni.

Semmiképpen se kapcsold be, és ne helyezd áram alá! Mivel ha belement a gépbe akkor a víz mint vezetõ viselkedik, és összeéghet minden. Ha garis vidd be, bár akkor elveszik a gari. Próbáld meg óvatosan szétszedni, nem tudom mennyire áztattad el, de maga a víz nem nagyon árt neki, feltéve ha jól kiszárítod. Hajászrító ajánlott. Ha jobban értesz hozzá, és nagyon elázott akkor érdemes leszedni a hûtõt és megnézni a paszta milyen állapotban van a procin. HA NEM VÁGOD AKKOR INKÁBB HAGYD! Csak szedd le a hátlapját és szárítsd ki, és hagyd úgy 1-2 napig. Azalatt tuti kiszárad, és tudod használni.
A kérdező hozzászólása: Mûködik a gép, csak a billentyûzete nem...most külsõ billenytyûzetet használok.Ha majd otthon leszek el kell vinnem szervízbe.
Szia, mûködik már? Ha nem, itt van pár ötlet laptop újra hasznosításra :) http://www.ize.hu/click.php?id=7800&url=http%3A%2F%2Fdamncoo..
Az aksit is ki kell szedni, szereld szét és úgy szárítsd. De ne hajszárítóval! Az alaplap ill. a proci nem melegedhet 70-80 fok fölé, különben tönkremegy! Ha továbbra sem mûködik a billentyûzet, akkor ideiglenesen vegyél egy USB-set 2000 ft-ért.
Egyik barátnõm is igy járt, csak õ kakaóval:) Házacskát formált belõle, és kitette száradni ugy 2-3 napra. Azóta mûködik faszán.
A kérdező hozzászólása: De igen, bekapcsol, csak a billentyûzet nem mûködik :)
Húha és nem kapcsolt be? Mert akkor az nagy gáz. Egyébként 1nap a minimum. ha szétszedted és úgy szárítottad akkor holnap már használhatod.
A kérdező hozzászólása: Ma történt 2008. 05. 30án 14 óra körül. Be volt kapcsolva mikor történt. Kikapcsoltam és utána egyszer be, hogy mûkszik-e. :( Volt hajszárító is. Kb. meddig kell várni a száradással? Köszi az eddigi válaszokat, jöhetnek még.
Az nem derül ki a kérdésbõl, hogy az eset mikor történt, de szerintem hagyni kell alaposan kiszáradni, és addig nem kapcsolgatni! Ha nem éled fel, akkor jöhet a szervíz. Szerintem.
Örülj, hogy nem volt pénzed kolára


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!