Találatok a következő kifejezésre: Vékony vagyok, tegyek (35 db)

Segítséget kérnék! Ez nem egy általános kérdés csak egy kérdés ami számomra fontos. Szeretnék lefogyni a szüleim tudta nélkül ami elég nehéz. Mivel szerintük vékony vagyok de én nem vagyok elégedett a lábaimmal amin szeretnék változtatni. Mit tegyek?

De a sport nem segít. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Ha vékony vagy,de a lábad formája nem tetszik akkor nem fogyni kéne,hanem sportolni,hogy az izmok,idomok egy szép formát vegyenek fel..A fogyással a lábad még ugyanolyan csúnya marad a te esetedben

Ha vékony vagy, de a lábad formája nem tetszik akkor nem fogyni kéne, hanem sportolni, hogy az izmok, idomok egy szép formát vegyenek fel..A fogyással a lábad még ugyanolyan csúnya marad a te esetedben
MIlyen magas vagy és hány kg?
Mi a baj a lábaiddal? Miért nem segít a sport? Hány éves vagy, hány kiló és hány centi? Egyébként meg simán normálisan kell étkezni. Mindenbõl egyél, de ne túl sokat. Legyen sok gyümölcs meg zöldség és kevesebb kenyér meg cukor. Azonban ha a szüleid vékonynak tartanak, akkor tartok tõle, hogy nincs szükséged semmiféle fogyókúrára. Nem kell úgy kinézni, mint az anorexia határán mozgó modelleknek.
igen!az elõzõknek igaza van!sport kell(természetesen olyan, ami azt a testrészt mozgatja meg)biciklizz sokat pl. és el ne kezd ezt az anorexiás szarságot!
Gyanítom tényleg a szüleidnek van igaza, elég kritikusak tudnak lenni, ha nem vagy elég vékony. Meg szerinted nem veszik észre, hogy nem eszel, és egyre véznább vagy? Egyél egészségesen, mozogj sokat, és fogadd el magad, meg ne a 180centi/50kilós kifutózombikhoz hasonlítgasd magad, az se szebb, mmint ha valakin felesleg van.

Hogy csináljátok bombanõ feleségek hogy olyan vékonyak vagytok? Én minden nap tornazom és még se vagyok vékony . Mit tegyek?

Legjobb válasz: Na menj a fenébe.... 170 cm-esen 62 kgmal mit hisztizel?. Ha ezzel gondod van akár nem sportolaz eleget és ez mind háj..ennyi... (Engem 174 cm-rel 54 kg - nál a súlyom miatt kezelni kellett ,mert kinn voltak a bordáim, és a szegycsontom...)

Na menj a fenébe.... 170 cm-esen 62 kgmal mit hisztizel?. Ha ezzel gondod van akár nem sportolaz eleget és ez mind háj..ennyi... (Engem 174 cm-rel 54 kg - nál a súlyom miatt kezelni kellett , mert kinn voltak a bordáim, és a szegycsontom...)
Szerintem neked nem az alakoddal, hanem inkább a stílusoddal van a baj.
Talán mert a fogyáshoz megfelelõ ÉTREND kell. Anélkül nem megy. Hess a fogyókúra rovatban, ott több segítséget is kapsz!
Ogaza van az elsõnek... Plusz a genetika... Én nem vagyok vékony, de nem is teszek érte, ennek ellenére karcsúbb vagyok sok másnál, aki odafigyel rendesen...szerencsés az anyagcserém és a testalkatom, plusz rajtam a magasságom miatt csak 4 kgon felül látszik meg ha híztam...
Én délután 5-kor szoktam vacsizni, utánasemmit sem eszek.
Az arányaid nagyon jók, nõiesek, talán kicsit jobban kéne figyelni a diétára, többet sportolni, futni járni, tornázni minden nap és semmi gond nem lenne, mert hamar lemegy ez a pici plusz ami rajtad van. Akár már nyár elejére elérhetnél egy bombaalakot.
A kérdező hozzászólása: Ha te anyád azt tette volna veled mint velem akkor vsz te is leszemétládáznád . Tulképp jobb annak akinek nincs anyja minthogy ilyen anyja legyen valakinek.mint pl. Gyerekkorban a keresztapanak hagyja hogy molesztalja serdülõként meg prostitucióra kenyszeríti . Stb
Miután valaki az anyját leszemétládázza egy oldalon, mások elõtt, onnantól kezdve elmegy a kedvem a tanácsadástól. :)
A kérdező hozzászólása: Az a baj hogy én mindent megteszek tényleg mindent és ez van mégis. Ezért bánt pl mikor azt mondja valaki hogy á min meg kinek ezért nem csinálsz te se semmit pedig de és mégsincs latszata
Akkor én mit mondjak? 89-80-90 egy nagy egyenes vagyok se derék se mell, se fenék, de van 2 elefánt combom hozzá, ez utóbbi 60 cm egyenként. Nem vagy korántsem rossz helyzetben.
Pedig az elég sok. Én 174 centihez vagyok 59 kg...és csak dolgozom, nem tornázok. Nem azt mondom hogy nagyon durva, de mosz kell odafigyelni. És NEM, nem szép a túlsúly.
na menjél már... 95 75 105 az tök jó és arányos. Miért zavar széles csípõ? Én pont hogy szeretem... (nekem 95 65 100)
A kérdező hozzászólása: Gonoszkodjatok csak úgyis itt a vég senki nem hallgat meg. Mindent megteszek hogy bombanõ kegyek de a szémtláda anyámtól olyan alakot örököltem ami meg vékonyan is gázos lenne. Csak hogy lképzeljétek 170 62 ez még oké lenne ha nem is az a bombavekony de az aranyok 95 70 105 Anyámnak meg 96 75 125! abban hogy nekem nem 125 azt hiszem sok munkam van de a csontozat alakzat sajna ugyanaz nincs vekony labacska es keskeny csípõ nagy segg van
Szerintem kamu.. Én nemnvagyok kövér, (sovány sem) Arányaim: 173 cm magas 94 72 98 68kg... Tehát a kérdezõ arányai. A súlya és magaságga tekinetében nagyon nem esélyesek, de hogy a a túlsúlytók távolállna az biztos

Miért van az hogy az alkarom nagyon nagyon vékony? Nem vagyok valami sovány, de kövér se. Az alkarom nagyon vékony. Mit tegyek hogy vastagabb legyen? Hmm.

köszi

Legjobb válasz: Egyél spenótot :) Lehet kapni gumikarikákat különbözõ átmérõjû és vastagságú. Alkarerõsítõ. Markolgasd azt órán, kocsiba, tv elõtt.

Egyél spenótot :) Lehet kapni gumikarikákat különbözõ átmérõjû és vastagságú. Alkarerõsítõ. Markolgasd azt órán, kocsiba, tv elõtt.
A kérdező hozzászólása: de most komolyan.. szoktam gyúrni.. elég erõs a vállam.. de az alkarom nagyon vékony
Járj kondiba, csinálj alkar edzéseket, illetve bármilyen kar edzést. Szinte minden gyakorlat igénybe veszi az alkarokat, ezért fog fejlõdni. Persze nem egy hét után.
Spenóóóóót :D De nagy :D:D Popey :D:D

Vékony vagyok, de a hasamon van ilyen bõrréteg felesleg. :D Mit tegyek?

Rendszeresen sportolok és kockás is a hasam.Kb.3 hónapja vettem észre hogy az alsó két kockám kitapintható de ott van felesleges bõrréteg mintha pár hónapos terhes lennék.:| és nagyon zavar (nem vagyok az.:D) és nem értem,hogy a 4 kockát simán látni lehet és akkor alatta lévõ kettõt meg nem pedig ott vannak. Segítsetek lécci.

Legjobb válasz: és minek neked így a tél elején kockahas? versenyre készülsz,vagy pornós vagy?

és minek neked így a tél elején kockahas? versenyre készülsz, vagy pornós vagy?
Korbács, hát nem látod a nevét? :D
láttam, azért kérdeztem.:)
Egyébként kérdezõ eltávolíthatod sebészileg a hasadról a bõrt, meg a fasciát, garantáltan látszódni fog a hasizmod. Mondjuk lehet ez a nettó haszon negatív lenne... Viccen kívül, zsírt úgy dobhatsz le, ha megfelelõ hozzá az étrended, és végzel aerob edzést. Kockahas szóra tessék keresgélni, milliónyi kérdés lesz még a témában, megválaszolva.
A kérdező hozzászólása: nem évszak függõ, hogy azt szeretném ha normális alakom lenne.Vicc, hogy az ember kérdez valamit és néhány ember nem képes normális választ adni. Köszönöm a normális válaszolóknak.:)
Arra értette, hogy télen nem túl sokan látják a hasad. Télen inkább tömegelni szoktak, nyárra szálkásítanak le. Ahhoz már 10 alatti testzsír% kell, hogy rendesen látszódjon, és a hasad aljáról is lemenjen a zsír.
A kérdező hozzászólása: De én magamnak akarok megfelelni nem másnak, és ha a tükör elé álljak akkor azt mondhassam, hogy igen szép hasam van.( nem nagy képûség meg stb.) :) Amúgy, köszönöm a választ.

Vékony vagyok de narancsbőrös. Mit tegyek?

15 éves vagyok. Elég vékony. Nagyon vékony :D EZ van, egyszer?en bármit is eszek, nemtudok meghízni. A vékony alkatom ellenére viszont...hát elég nagy fenekem van, és ez narancsb?rös. Pedig sokat mozgok. Igaz, csak akkor látszik, ha összenyomom a b?rt. Hogy tudnám eltüntetni?

Legjobb válasz: Erre én is kíváncsi vagyok,és ugyanolyan vagyok mint te,pont mintha én írtam volna :) 15L

Erre én is kíváncsi vagyok, és ugyanolyan vagyok mint te, pont mintha én írtam volna :) 15L
Ugyanilyen vagyok én is, mindent kipróbáltam már: mindenféle drága kence, vákuumos masszírozó gép, rengeteg víz ivása, torna. Ami tényleg használ egy kicsit az a rendszeres aerob típusú mozgás (mióta bringával közlekedek javult egy kicsit a helyzet) de ez annyira genetikai hogy rengeteg küzdelemmel sem lesz olyan, mint a csodakencék reklámján a photoshoppolt nõk feneke, combja.
A kérdező hozzászólása: Akkor nem vagyok egyedül a problémával :) ÉN is kipróbáltam már sok mindent. De semmi.
Sok folyadék(min 3 liter víz/nap) és a rendszeres mozgás javított a helyzetemen.Valamint kerülni kell a szénhidrátot(cukor, fehér liszt teljes megvonása)
esetleg hallgass rájuk, mert igazuk van?!
A kérdező hozzászólása: Köszi :) De én inkább mamáéknak nem szólok mert akkor rám lesznek szállva mégjobban :S Jobb szerintem ha nem szólok senkinek :D
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok testképzavaros, és nem is látom magam kövérnek, de...úgyérzem még egy picit lehetnék vékonyabb és sportosabb de ezt ugye nem tolerálja a családom...
A kérdező hozzászólása: Nem koplalok. Hála' az izomzatom is rendben van, de vannak még kis gondjaim... Kiskoromban kicsit dundi voltam és az osztálytársaim azt az idõszakot egyszerûen nem akarják elfelejteni és az õ fejükben még mindig aza kép él...:/ de nem miattuk szeretném, hanem magamért!!
A kérdező hozzászólása: köszi épp ebben a 56 kg-os súlyba gondolkozom csak már lenne jó idõ és lehetne menni futni, görkorizni, kosarazni.... :)
Testképzavar?
Egyik füleden be a másikon ki.Úgysem változnak meg.Állandóan összekeverik egy fiatal lány testét egy középkorú nõjével. Viszont ha koplalsz, akkor jogosan teszik szóvá. Amúgy valóban normálisnak látszik ez a súly, de úgyis a testzsír számít nem a súly.
Én szintén ebben a helyzetben voltam. 15 éves koromra eljutottam odáig hogy 70 kiló voltam. Utáltam magam, azt ahogy kinézek, nagyon kevés volt az önbizalmam, nagy tömegben rosszul éreztem magam. Elkezdtem fogyókúrázni, edzeni. Mostanra sikerült elérnem az akkori "álmot", 54 kiló vagyok 170 centis magasság mellé. Még mindig kövérnek látom magam néha és úgy érzem hogy fogynom kéne, tudom hogy nem, ilyenkor keresek magamnak valami gondolatokat elterelõ dolgot. A szülõk meg.. Nekem is folyton ugyanezt hajtották, egyszerûen ezzel elérték azt hogy volt olyan nap amikor nem ettem semmit. Ha te nem vagy így boldog, nem tudod elfogadni, akkor szerintem nyugodtan fogyhatsz még. Észrevenni úgyis észreveszik, tolerálniuk is kéne vagy valahogy segíteni neked. Én elértem náluk azt, hogy nekem külön fõzzenek, odafigyeljenek arra hogy az amit eszek, segítsen a fogyókúrámban.
A családodnak igaza van: ne fogyjál többet. Ha kövérnek látod így magadat, akkor igen, az testképzavar. 170 cm-hez ha 60 kg vagy még az is a szép vékony (de nem a csontváz) kategóriába esik.
A kérdező hozzászólása: nem vagy normális. inkább örülnél neki. Üdv.: nõvéred
Ismerõs helyzet.14 éves vagyok, 172 cm és 58 kg. Nekem is folyton ezt mondják. A célom az 54 kg, de inkább szeretnék izmos lenni.Azt tanácsolom, hogy magyarázd el a szüleidnek, nagyszüleidnek, hogy nem 10 kilót akarsz leadni, hanem inkább egy kicsit izmosítani, formásodni.Meg fogják érteni, legalábbis anyukám megértette. További sok sikert!:)
Szerintem nyugodtan fogyhatsz-izmosodhatsz még, és 56-57 kilósan tökéletes lehetnél! Onnan tudom, hogy én 166cm vagyok és 54 kg, és van rajtam 2 kiló plusz, az tuti:D Amúgy nekem soha sem szóltak bele a szüleim hogy mennyi súlyom legyen.
A kérdező hozzászólása: nem vagyok testképzavaros -.-" a másik lány aki írt õ nagyon vékony lehet szóval õt nem értem, hogy miért hiszi azt h rajta van akármennyi felesleg... de én most pl rám rámjött 1 kg és mivel most gyógyultam meg anya még ki is alig enged nem, hogy táncra ott legalább leugrálnék valamennyit...
ezazz.. látszik hogy a testképzavarosok összetartanak :) csak vigyázzatok, ha normális (egészséges) felnõttkort akartok, lehet nem kéne ilyen fiatalon el...ni :)
A kérdező hozzászólása: Háát attól tartok nállam ilyen nem fog bekövetkezni, hogy nekem fõznek külön..:D Amúgy én most leszek 14 de nem aza selejt fajta kis hül*e "tini" vagyok. Végre egy jó válasz :) Köszi :)
A kérdező hozzászólása: kösz viki :D

Szeretnék gyorsan hízni plusz 5 kilót mert nagyon vékony vagyok és hogy legyen egy kis alakom ami formásabbá tegyen engem hogy érjem el mit csináljak hogy hízzak?

Legjobb válasz: Na látod ezt én is szeretném tudni.Én sorra kapom az ilyen válaszokat "egyél többet ne sportolj egyél este"

Na látod ezt én is szeretném tudni.Én sorra kapom az ilyen válaszokat "egyél többet ne sportolj egyél este"
Zsírban könnyû felszedni 5 kilót, de attól soha az életben nem leszel formásabb! Ahhoz izomban kell gyarapodnod, az pedig kõkemény munka! Fehérjedús táplálkozás. Nem 1200-1500 kcal szinten, hanem sokkal, de sokkal többet kell. Ezt azért pénztárcával nem olyan könnyû, és SÚLYZÓS EDZÉS!
Ha egy vékony testre zsírt szedsz fel akkor nem formás leszel hanem löttyedt.Alaktalan fenék, domború has, csapott tartás. Ezt akarod? Ha igen akkor csak egyél minél több hizlaló ételt. Formás akkor leszel ha izmot szedsz fel.Ezt normális étrenddel és edtéssel lehet elérni.

Mit tegyek ha a hasam és mellem nagy de alapvetően vékony vagyok?

190cm és 70 kg vagyok és a karom és lábam nagyon vékony viszont ha hízok az főleg a hasamra megy és a mellemre is. A kérdésem az lenne hogy ilyenkor milyen étrend és edzés kéne? szálkásítani kellene vagy tömegnöveléskor már máshová is izmosodom és hízom és úgy már nem lesz észrevehető?

Legjobb válasz: ha jól gondolom akkor nem érdekel téged azt izom építés pusztán jól akarsz kinézni,nem hízni sehová a jelenlegi felesleget pedig szeretnéd leadni és megtartani a formát. ehez most szálkásítás kéne,legyen egy szálkásító diétád,mellé menjen aerob mozgás és lesz fogyás. ha elérted akkor pedig egy olyan étrend lenne szükséges amitõl nem koplalsz eszel eleget de nem is hízol el. tehát normális kajákból össze rakott hogy ne szedd vissza a felesleget.

ha jól gondolom akkor nem érdekel téged azt izom építés pusztán jól akarsz kinézni, nem hízni sehová a jelenlegi felesleget pedig szeretnéd leadni és megtartani a formát. ehez most szálkásítás kéne, legyen egy szálkásító diétád, mellé menjen aerob mozgás és lesz fogyás. ha elérted akkor pedig egy olyan étrend lenne szükséges amitõl nem koplalsz eszel eleget de nem is hízol el. tehát normális kajákból össze rakott hogy ne szedd vissza a felesleget.
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy rosszul fogalmaztam szóval leírom mi a helyzet. Mint írtam 190cm/70kg vagyok sztem ez nem túlsúly, szóval a genetikám olyan hogy a felsõtestemre hízok. Így a felsõ testem elég zsíros de mint írtam a karom és lábam nagyon vékony, olyan mint az anorexiásoknak :S. Több hónapon keresztül szinte minden nap eljártam futni és alig ettem mégse voltam képes leadni. Én szeretnék testépíteni és izmosodni mindenhol csak félek hogy a felsõ testem még zsírosabb lesz :/
igazad van, a számadatokra nem is figyeltem. ilyen magasság és súly mellett súlyfeleslegrõl nem beszélhetünk. tömegnöveléssel fog fel menni egy kis zsír is de ahhoz hogy elérd hogy a végtagjaid vastagodjanak kénytelen vagy tömegelni. hogy minél kevesebb zsír szaladjon fel minél pontosabban belõtt étrend szükséges. tehát akkor tömegnövelõ étrend és súlyzós edzést javaslok.
A kérdező hozzászólása: okés, köszönöm a választ!

Nagyon vékony vagyok. Mit tegyek?

A hasammal nincs semmi gond az jól néz ki.De a lábaim olyanok mint a gyufaszál.:S A combom olyan vastag ülve mint másnak állva.:( próbáltam egy kicsit hízni de az a hasamra ment így abbahagytam.Kérlek titeket ne olyan válaszokat írjatok hogy: "örülj hogy nem vagy dagadt" "Fogadd el magad" előre is köszi a válszokat:)

Legjobb válasz: ja amúgy 16/L :)

A kérdező hozzászólása: ja amúgy 16/L :)
vagyél egymásra 5 harisnyát, télen simán megoldja a problémát, de ha tartósabbat szeretnél, akkor napi 250g nutellát ajánlok.
Barátnõm is ugyanebben a helyzetben van, õ is megpróbált már számtalanszor hízni de nem sikerült neki...Szerintem ezt ne tudod drasztikusan megváltoztatni ilyen az alakod, a testfelépítésed és kész.Esetleg keress izomerõsítõ gyakorlatokat vagy valami ilyesmit, hogy vastagabbnak tûnjenek a lábaid.Ne keseredj el de erre tényleg nem nagyon lehet mást mondani mint amit te nem akarod, hogy ide írjanak...:/
Én is ilyen voltam, aztán elkezdtem rendszeresen sportolni (heti minimum 3-szor) és izmosabb, formásabb lettem! Neked is ezt ajánlom...Egyébként konditeremben a személyi edzõtõl kérhetsz erõsítõ/tömegnövelõ edzéstervet.
A kérdező hozzászólása: naponta szoktam több km-t futni. az is jó?
Azt mondják, hogy a futástól inkább elfogy az ember...Szerintem csinálj mellé erõsítõ gyakorlatokat is.Ha nincs kedved kondizni, biztosan találsz a neten is ilyeneket.
Ne fuss izmosodj meg mert az elég alapvetõ nõnél hogy derék alatt izmos legyen utána oda fogsz hízni , józan és voltam.
Olvasd el a sárga kapszulát.
Ahoz hogy súlyt illetve izmot növelj kell egy megfelelõ tömegnövelõ étrend. Ez annyit tesz hogy a napi tápanyag beviteledet valószínüleg növelni kell( 2-2.5g*testúly kg fehérje és 5-6g* testsúly kg szénhidrát). Ha ez megvan akkor edzés utánra jó lesz egy fasza kis tejsavó ajánlanám a vpx syngexet(9500ft - 2.3kg) és a mutant wheyt(8500ft - 2.3 kg). A mutantról saját tapasztalataim alapján beszélek és ízre is valamint ár/érték arányban is nagyon jó. Ha tömegelni akarsz akkor én az futást , úszást egy kicsit hanyagolnám , mert inkább szálkásító gyakorlatok(aerob gyakorlatok), de ha kiszámolod a napi kalória beviteledet és összeszámolod hogy mennyi kalóriát égetsz el a futással , uszással valamint a konditeremmel akkor mindenképpen annyi kalóriát vigyél be hogy nap végére kalória pluszban legyél hiszen ez a tömegelés alapja, akkor teljesen rendben van az aerob edzés is.
A kérdező hozzászólása: Értem, és hol találok ilyen étrendet, mert akkor egy-két hétre elõre meg kell tervezni nem? és ha nem úszok tul sokat csak néha lejárunk hülyülni a vízparta páran az is számít?
A kérdező hozzászólása: Egyébként mivel lehet pontosan kiszámolni, mennyi kalóriát égetek el? vannak erre készült mûszerek? elkezdtem nézegetni amiket leírtál, ilyeneket miskolcon lehet kapni?
http://body.builder.hu/ itt mindent megtalálsz

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!