Találatok a következő kifejezésre: Vékony vagyok, combom, hogy tudnám (2 db)

Vékony vagyok, semmi combom, hogy tudnám formázni? De úgy, hogy közben a vádlim ne izmosodjon, mer azt már nagyon vastag, az alakomhoz képest. Hogyan tudnám csökkenteni a méretét, és vastagítani a combom?

Minden falattal szinte csak fogyok.

Legjobb válasz: A legjobb combformáló gyakorlat a jól kivitelezett guggolás! Lassan, kissé felszegett fejjel, egyenes háttal. Eleinte csak saját súllyal 4x20 majd idövel 5-10-20kg-al. A másik a kitörés nevü gyakorlat amit eleinte lehet súly nélkül is végezni szintén4x10-10 gyakorlat. Egyik lábbal kb. 60cm-el elöre lépsz a lábaidat berogyasztod, a hátul levõ térdeddel majdnem érintsd meg a talajt,megtart és vissza. Ebböl 4x10 oldalanként. Ez elöl és hátul is fejleszti a combizmaid, és a feneket is megdolgoztatja rendesen. A vádlid ettöl pedig nem fog vastagodni. És próbálj meg rendszeresen rendesen étkezni föleg fehérjében gazdag ételeket. És ne feledkezz meg a vitaminokról sem.

A legjobb combformáló gyakorlat a jól kivitelezett guggolás! Lassan, kissé felszegett fejjel, egyenes háttal. Eleinte csak saját súllyal 4x20 majd idövel 5-10-20kg-al. A másik a kitörés nevü gyakorlat amit eleinte lehet súly nélkül is végezni szintén4x10-10 gyakorlat. Egyik lábbal kb. 60cm-el elöre lépsz a lábaidat berogyasztod, a hátul levõ térdeddel majdnem érintsd meg a talajt, megtart és vissza. Ebböl 4x10 oldalanként. Ez elöl és hátul is fejleszti a combizmaid, és a feneket is megdolgoztatja rendesen. A vádlid ettöl pedig nem fog vastagodni. És próbálj meg rendszeresen rendesen étkezni föleg fehérjében gazdag ételeket. És ne feledkezz meg a vitaminokról sem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!! :-)
De jó neked.... Nálam pont ellenkezõ a helyzet... :(

Nagyon vékony lány vagyok! De a belső combomon van felesleg. Azt, hogy tudnám ledolgozni, hogy közbe ne fogyjak máshonnan?

168cm 49 kg, vékony vagyok,de a combom összeér látszik,hogy az egész testemen csak ott van felesleg,mindenhol máshol már szinte csontos vagyok.Mit tegyek? Nem er?síteni akarom az izmot, hanem h ne érjen össze a lábam,menjen el onnan a kis felesleg:)

Legjobb válasz: Zsirleszivas mashogy nem tudsz egy adott testreszrol fogyni..... Futas+dieta (de mashonnan is fogsz fogyni)

Zsirleszivas mashogy nem tudsz egy adott testreszrol fogyni..... Futas+dieta (de mashonnan is fogsz fogyni)
amit szeretnél, az kivitelezhetetlen. nem képes az emberi test 1 adott területrõl fogyni.
Én is így vagyok. :S 165/47, és az alsó felemen van felesleg, felül meg már kinn vannak a bordáim, és nincs mellem. :( Nem tudom, mit lehetne tenni, állítólag sajnos semmit, mert ilyen az alkatunk. :s
ez nem lehetséges
Ne tedd... ha már így is csontos vagy mindenhol, szerinted mi lesz a következménye, ha nekiállsz diétázni? Elvisznek a cihológushoz, mer' anorexiásnak hisznek. És az nem jó. Sajna így jártál, fogadd el, de inkább a többi testrészed alakítsd kicsit husisabbra, legyen izom is, legyen egy pici zsír is, mert az sokkal szebb férfiszemmel, mint egy csontos jányzó ;)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!