Találatok a következő kifejezésre: Vékony vagyok, combom, (32 db)

A kitörés a vékony vagy a vastag combra jó?

17/L

Legjobb válasz: szerintem mindenfélére...::) annak ideején mikor elkezdtem edzeni, nekem vastag combom volt... most sem túl vékony, de elég szépen megfeszesítette. bár ha azt nézzük inkább vényít:)

szerintem mindenfélére...::) annak ideején mikor elkezdtem edzeni, nekem vastag combom volt... most sem túl vékony, de elég szépen megfeszesítette. bár ha azt nézzük inkább vényít:)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!
hát nincsmit:) http://www.bodybuilder.hu - itt mindedne kérdésre választ... :)
Jó vastag izmos!
Felõlem lehet vastagabb is, csak maradjon arányos. Azoktól a kurta mamutlábaktól, amiknek a lábszára ugyanolyan hosszú és vastag, mint a combja, kiráz a hideg.
a lényeg hogy beférjen közéjük a fejem :)
mindkettõ jó, de talán inkább a hosszú vékony.
nagyon taszítanak a piszkafalábú csajok, szal az utóbbi.
Vékony, enyhén izmos.
Nem ez az elsõ dolog amit nézek egy lányon de akkor már inkább legyen szép vékony mert szerintem a vékony lányok törékenyek és én szeretem az olyanokat
Az egyik combja legyen vékony, a másik húsos.
Vékony! Vastaggal a hütöházban is lehet találkozni, vagy a vékonyra húzni 5 réteg ruhát ha kell a változatosság.
Hosszú, lehet izmos, de ne legyen aránytalan. Ha csaj meg am. is molett, akkor meg nem a lábai miatt fogom szeretni, de akkor is elvárom, hogy legalább a bõrével kapcsolatban legyen igényes!
hosszú-vékony f18
Hosszú és vékony.

Vékony vagyok, semmi combom, hogy tudnám formázni? De úgy, hogy közben a vádlim ne izmosodjon, mer azt már nagyon vastag, az alakomhoz képest. Hogyan tudnám csökkenteni a méretét, és vastagítani a combom?

Minden falattal szinte csak fogyok.

Legjobb válasz: A legjobb combformáló gyakorlat a jól kivitelezett guggolás! Lassan, kissé felszegett fejjel, egyenes háttal. Eleinte csak saját súllyal 4x20 majd idövel 5-10-20kg-al. A másik a kitörés nevü gyakorlat amit eleinte lehet súly nélkül is végezni szintén4x10-10 gyakorlat. Egyik lábbal kb. 60cm-el elöre lépsz a lábaidat berogyasztod, a hátul levõ térdeddel majdnem érintsd meg a talajt,megtart és vissza. Ebböl 4x10 oldalanként. Ez elöl és hátul is fejleszti a combizmaid, és a feneket is megdolgoztatja rendesen. A vádlid ettöl pedig nem fog vastagodni. És próbálj meg rendszeresen rendesen étkezni föleg fehérjében gazdag ételeket. És ne feledkezz meg a vitaminokról sem.

A legjobb combformáló gyakorlat a jól kivitelezett guggolás! Lassan, kissé felszegett fejjel, egyenes háttal. Eleinte csak saját súllyal 4x20 majd idövel 5-10-20kg-al. A másik a kitörés nevü gyakorlat amit eleinte lehet súly nélkül is végezni szintén4x10-10 gyakorlat. Egyik lábbal kb. 60cm-el elöre lépsz a lábaidat berogyasztod, a hátul levõ térdeddel majdnem érintsd meg a talajt, megtart és vissza. Ebböl 4x10 oldalanként. Ez elöl és hátul is fejleszti a combizmaid, és a feneket is megdolgoztatja rendesen. A vádlid ettöl pedig nem fog vastagodni. És próbálj meg rendszeresen rendesen étkezni föleg fehérjében gazdag ételeket. És ne feledkezz meg a vitaminokról sem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!! :-)
De jó neked.... Nálam pont ellenkezõ a helyzet... :(


Mitől lehet egy lánynak szép vékony a combja? Milyen mozgással vagy étkezéssel lehetne vékony?

15 éves vagyok és szerintem nagyon nagy a combom.Főleg a vádlimhoz képest ami elég vékony....

Legjobb válasz: Tudsz róla képet küldeni? Lehet, hogy csak te látod annak.

Tudsz róla képet küldeni? Lehet, hogy csak te látod annak.
A vékony comb nem szép. Edzéssel arányosabb lehet.
REndszeres mozgas, torna!
Kerékpár, és infraszauna.
body galvanic - nekem az vált be, nézz utána a neten. ha érdekel hívj 20-383-4001

Fenék comb vádli izmositása hogyan? Milyen gyakorlatokat csináljak? 16 éves/L (nagyon vékony vagyok) az izmositás segít?

Legjobb válasz: Igen, tömegnövelõ étrenddel és súlyzós edzéssel. Elõször neked kezdõ edzésterv kell, ezt találhatsz a builder-en, akárcsak mintaétrendet. Van egy könyv, elõtt olvasd el, hogy belekezdesz, megtanít az alapokra: Sárga Kapszula.

Igen, tömegnövelõ étrenddel és súlyzós edzéssel. Elõször neked kezdõ edzésterv kell, ezt találhatsz a builder-en, akárcsak mintaétrendet. Van egy könyv, elõtt olvasd el, hogy belekezdesz, megtanít az alapokra: Sárga Kapszula.
Ezekre akár a fegyencedzés combizom-csoportra vonatkozó része is elég lehet.
Igen, az izomtól lesznek formás lábaid. A legnahsznosabb gyakorlat a guggolás és a legjobb lenne konditerembe menned.

Fiúk, melyik a jobb? a hosszú vékony vagy a husisabb combok?

nem annyira vékony,de nem is vastag.

Legjobb válasz: közepes

közepes
Nem csak ettöl függ, de inkább a husis.
Hosszú husis
vékony.
Husisabb
#5 Az aranyközép út nem azt jelenti hogy megelégszel azzal ami van és nem akarsz se többet se kevesebbet? :)
hosszú, vékony
Arany középút
"nem annyira vékony, de nem is vastag." nekem legalábbis :)
hosszú husis. nem sziros, hanem husis
A kettõ között.. Ne legyen csontos de nem is legyen nagyon vastag
A kettõ között. Lényeg, hogy jó szûk legyen. :D

Fiúk szerintetek melyik a szebb? Ha egy lánynak vékony a combja és van közte hézag vagy combosabb és kicsit összeér?

Legjobb válasz: Hézaggal olyan üresnek, kihasználatlan területnek tûnik, kedvem támadna egy kaspós virágot közé tenni hogy hasznosuljin a hely.

Hézaggal olyan üresnek, kihasználatlan területnek tûnik, kedvem támadna egy kaspós virágot közé tenni hogy hasznosuljin a hely.
nekem összeér, pedig nem vastag, és hozzá izmos a popsim, eddig senki nem mondta, hogy gond lenne vele :)
mindkettö lehet szexi is és visszataszito is
Szerintem a kicsit combosabb az jobb!! Nem szeretem amikor valaki fogpiszkálókon jár!! Ne legyen nagy bulldozer de kicsit combosabb és attól még nézhet ki valaki jól! :D De ez is típusfüggõ dolog! :)
Mindenképpen a vékonyabb nõi combokra szavazok, a hézag nem érdekel... :)
Combosabb, vastagabb , kerekedd combok jönnek be. Valahogy amikor két perc szünet van a pianvonalnál a lábai közt az olyan vicces, pálcikaember feeling, néha még röhögöm is. Szexuálisan is vonzóbb ezerszer pár jó fogású teltebb comb.
Szerintem ez az adott lánytól függ, hogy milyen a kisugárzása, öltözködése... megjelenése. L/21
Nekem nincs. Nem vagyok kövér, csak a combjaim vastagabbak sajnos és nyáron pl. ha ruhában vagyok, ki is tudnak dörzsölõdni és fáj.
Nekem van közte hézag és én így szeretem :)
Is-Is.Lány függõ
Szerintem teljesen mindegy, csak túl vékony ne legyen, és túl vastag se :)
run you fools
futás, bicikli
A kérdező hozzászólása: oké köszi
Pilates gyakorlatok is jók, keress rá youtubeon.

Vékony vagyok de a combjaim nagyok (izmosak a tánctól) ha fogyókúrázok, akkor sem fogyok belőle. Mit csináljak? Ez taszító a pasiknak?

hiába fogyókúrázok akkor csak a mellemb?l meg a karomról, meg a fenekemr?l fogyok, de a combomról akkor sem, és nagyon taszítóan néz ki h vastag combok + vékony vagyok mindenhol máshol:/ Tippek a vékony combhoz?

Legjobb válasz: Dobj egy képet priviben

Dobj egy képet priviben
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/110815/comb_www.kepfeltoltes.hu_.. kb ilyen csak felül vékonyabb vagyobb
hallod, ugyanez a helyzet itt. 6évig kézilabdáztam, most meg táncolok. és vastag combjaim vannak, hiába... izomból nem lehet fogyni.. ha abbahagyod a táncot akkor egy idõ után az izom zsírrá alakul, és a zsírból tudnál fogyni.. ez elég macerás.. meghát ki akar hízni.. inkább fogadd el magad:) ) hidd el sok pasi odavan az izmos combokért:)
Nem. Én kifejzetten nem bírom a gizda csajokat.
Egy kép nagyon jóljönne ennek a kérdésnek a megválaszolásához...
Az izmos nõi comb mindig jó :D Szerintem nehogy elcseszd. De persze ne legyen erektõl duzzadóan izmos se :D
Kerss egy másik sportot, vagy egy olyan kiegészítõ edzést, ami más izomcsoportokat fejleszt, hogy legalább arányosan izmos legyél mindenütt.
Szerintem sem nézhetsz ki rosszul. Mutatsz képet?
ja, ide kiis rakhatod a képet, kiváncsivagyok, látok benned valamit :)
Szerintem szép nagyon ha egy nõnek izmos, formás a combja a tánctól. Nemkéne semmit csinálni vele. Így jó. Valószínûleg így a feneked is jobb.
Nekem tetszel... Mutass képet! :D
Örülj neki hogy ilyen jó lábad van


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!