Találatok a következő kifejezésre: Vékony a egy kicsit (60 db)

A ciklusom 12. napján 5mm-es a nyálkahártya vastagsága. Nem vékony ez egy kicsit?

És az uh leletre az van írva,hogy portio hátul.Ez mit jelent?

Legjobb válasz: Hát én nem igazán tudok erre mit mondani, csak a saját tapasztalatomat. Én még a gyógyszert szedtem (az volt az utolsó hónapom) amikor megvizsgáltak. Közvetlenül menszi után mentem egy nappal, és nekem már akkor 5mm volt. De gondolomom én ez is egyénfüggõ, és olvastunk már itt olyanokat, hogy bármi megtörténhet és nem feltétlenül kell "sok" mm a beágyazódáshoz.

Hát én nem igazán tudok erre mit mondani, csak a saját tapasztalatomat. Én még a gyógyszert szedtem (az volt az utolsó hónapom) amikor megvizsgáltak. Közvetlenül menszi után mentem egy nappal, és nekem már akkor 5mm volt. De gondolomom én ez is egyénfüggõ, és olvastunk már itt olyanokat, hogy bármi megtörténhet és nem feltétlenül kell "sok" mm a beágyazódáshoz.
de elég vékony, de tényleg vannak csodák :)
Szia! Napok óta én is ezt kutatom. Ezt találtam eddig: (eszerint kicsit vékony a nyálkahártyád) Havivérzés: 3-7 napig tart. Ezalatt összesen 100-200 ml váladék ürül, amelybõl mintegy 50 ml a tiszta vér. * Regeneráció: 3-4 nap. Vérzés során kialakult "seb" begyógyulását jelenti. A fázis végére a nyálkahártya 1mm vastagságú. * Proliferációs fázis: 8-10 napig tart. Ideje alatt a nyálkahártya jelentõsen megvastagszik, kiépülnek benne az erek és mirigyek. A nyálkahártya mintegy 5-6 mm vastagságú. * Szekréciós fázis: 12-14 napig tart. A nyálkahártya mirigyei váladékot termelnek, amelyek fellazítva elõkészítik az esetlegesen megtermékenyült petesejt befogadására. A fázis végére a nyálkahártya vastagsága 8-11 mm.
A kérdező hozzászólása: akkor 2-4 nap csúszásban vagyok.Majd következõ hónapban... és a porito hátul?? az jó?
Palástfû tea!!!! Nekem is itt ajánlották, mert hasonlót kérdeztem múlt hónapban. Akkor nekem 12. napon 6 mm volt és valaki ajánlotta, hogy palástfû teát igyak ciklus végéig pé-tõl. Azt tettem. Következõ hónapban 9 mm volt pé-nél a nyálkahártya, majd két héttel késõbb jött egy pozitív teszt!! Ez múlt héten volt..most lehetek kb 5 hetes. Próbáld ki..drukkolok!!
A kérdező hozzászólása: mindenképp kipróbálom, köszönöm!
De, igen, vékony. Estraderm TTS 25 tapasz - nekem ez bejött

Fiúk, melyik a jobb? egy vékony lány jó lábakkal jó fenékkel, kis mellel, vagy egy kicsit ducibb jó mellekkel de pl nagyobb hassal, lábbal?

Legjobb válasz: ENNEK A KÉRDÉSNEK MEG MI A FRANC ÉRTELME VOLT? Így akarsz önigazolást? Gondolkodj már egy kicsit..jesszusom.-_- -egy vékony, kis mellû lány-

ENNEK A KÉRDÉSNEK MEG MI A FRANC ÉRTELME VOLT? Így akarsz önigazolást? Gondolkodj már egy kicsit..jesszusom.-_- -egy vékony, kis mellû lány-
elsõ mindenképpen, de ha a duci csak a vékonyhoz képest egy +6-7 kiló akkor jó az is
Csak az elsõ. De az sem feltétlen jó, ha vékony.
Elsõ!
Nekem a második tetszik.
A kérdező hozzászólása: 4. látom értelmi szint ott is megvan :) köszi a válaszokat :D
inkább 1.
A kérdező hozzászólása: am csodálkozok, azt hittem több lesz a második :)
4

181cm, 61kg! Az ilyen vékony pasi még tesztik a lányoknak, nektek? Vagy még hízzak egy kicsit? A többivel nincs gond, az arcom kicsit vékony, mert. Az, de ha meghíznák nem lenne gond.

Legjobb válasz: Figyu, 196 cm vagyok, és 61 kg... és van barátnõm (: S hogyan? Nem úgy, hogy kiálltam a járdaszegélyre, és vártam, kinek tetszek meg...

Figyu, 196 cm vagyok, és 61 kg... és van barátnõm (: S hogyan? Nem úgy, hogy kiálltam a járdaszegélyre, és vártam, kinek tetszek meg...
Akkor hízz meg
A kérdező hozzászólása: Alapból nem ilyen vékony típusú vagyok. Az utóbbi pár évben nagyon megnyúltam, a súlyom pedig nem bírta a tempót. Ha leáll a növekedés, szép lassan sztem a testsúly is visszajön. 19F Még egy kérdés: hány kilót kellene felszednem, amellyel a súlyom már jónak mondható? 5? 10?
Érdekes, hogy a lányok egyszer azt mondják, hogy "húúú nem számít a külsõ stb.", itt meg : "tömegnövelõõõõzzéééé, mert úgy leszel rajos a lányoknál".
7:07 igen a tömegnövelõtõl felpuffadt srácok a jók... igaz színtiszta szénhídrát de haggyuk már ezt a tömegnövelõs dolgot, csináld rendesen sok szar nélkül és szívvel, ha meg nem megy akk hagyd abba mer nincs kitartásod ahoz h valamit úgy érj el h nem használsz hozzá kiegészítõket...
tömegnövelõs majmok bejönnek a lányoknak? az elég gáz...a lányokranézve...:D
Hát sztem még vékonyabb vagy mint én. Járj el gyúrni és ha van pénzed akkor szedj tömegnövelõt mert a vékony srácok 1nem jönnek be a lányoknak.
2.! en meg 85kilo vagyok es szinten 184cm, de mondjak hogy milyen vekony vagyok akkor WTF? Meg hogy ossze vagy szakadva meg ilyen szarsagokkal. Kezdem unni. Multkor haverom is beszol hogy milyen puhany vagyok:D
jaj:D kedvencem ez a típus, ne hízz, ha kicsit elvontabb vagy esetleg mûvészlélek vagy, akkor neked ez pont ideális:D
Szia! A fiútesóm 184 cm és 71 kg, és csinos(nem vok perverz...), gyúrni is jár. Sztem még híznod kéne egy kicsit, ha tudsz. De egyébként ez attól függ(úgy értem a csontozattól, testfelépítéstõl is): gebe is vagy? Úgy értem annyira sovány, h már meggörbül...
Nekem nem jönne be, de csak azért mert én is majdnem ennyi vagyok, és tuti hogy tramplinak érezném magam melletted :) De egy hasonlóan vékony lánynak szerintem bejönnél.

Ha kicsi a méhem és vékony a fala, befolyásolhatja egy magzat megmaradását?

Ugyanis a közeljöv?ben szeretnénk babát, és az orvosom err?l semmit nem mondott. Aggaszt egy kicsit a dolog. Volt valakinek hasonló problémája??

Legjobb válasz: De pontosan mit mondott, mekkora? Mert nekem is kicsi és amikor rákérdeztem, hogy ez baj-e azt mondta, nem csak annyit mutat, hogy nem voltam még terhes és teljesen szabályos minden. A fala hogy vékony.. arra nekem nem mondott semmit, de ha rendellenes lene, biztos mondta volna, fõleg hogy tudattad, babát szeretnél. Ne izgulj!

De pontosan mit mondott, mekkora? Mert nekem is kicsi és amikor rákérdeztem, hogy ez baj-e azt mondta, nem csak annyit mutat, hogy nem voltam még terhes és teljesen szabályos minden. A fala hogy vékony.. arra nekem nem mondott semmit, de ha rendellenes lene, biztos mondta volna, fõleg hogy tudattad, babát szeretnél. Ne izgulj!
ha nafgy baj lenne mondta volna.de õt kellene megkérdezni. de szerintem nem jo a vékony méhfal mert nemtud sokat nyulni a méh
A kérdező hozzászólása: Nem emlékszem pontosan, hogy mekkora csak arra, hogy azt mondta, hogy túl kicsi, meg vékony (mutatta is az ultrahang monitoron) de igazából az orvosomnak még nem mondtam a családtervezést. Amikor azon a vizsgálaton voltam, amikor mondta ezt, akkor még tervben sem volt a családalapítás. Meg fogom kérdezni, ha megyek legközelebb, csak foglalkoztat a gondolat, hogy nehogy úgy járjunk, mint azok a párok, akik küszködnek, mert egymás után veszítik el a babákat.. :-(( Köszi szépen azért.
A kérdező hozzászólása: Igen azért gondoltam én is, hogy nem jó, mert nem tud nyúlni... Láttam errõl egy dokumentumfilmet és szomorú lettem...
Ne szomorkodj, ma már mindenre van megoldás. Max. végigfekszed a 9 hónapot. Kolléganõmnek sajnos a 5. hónap végén meghaltak az ikrei, mert nem bírta a méhe, de ott akkorák voltak már akkor is, mint egy baba a 9. hónap végén. Ott mondjuk mást is találtak, nem volt választott orvosa sem, nem is foglalkoztak vele eléggé. De nyugi, mindenre van megoldás!
Sajnos befolyásolhatja, hisz akkor nehezebben tud beágyazódni, illetve nehezebben tud a méhfal megfelelõen felkészülni a petesejt befogadására. De ne szomorkodj, mindenre van megoldás. Mikor eljuttok odáig, a dokid úgy is segíteni fog.
Kérd a dokid segítségét! Vannak gyógyszerek, amelyek segítenek, hogy be tudjon ágyazódni a baba! Csak elõbb szólj a dokinak, már a próbálkozós hónapot megelõzõen, nehogy az legyen, hogy találkoztak ugyan a hímivarsejtjeitek, csak már be sem tudtak ágyazódni...! Válassz magadnak dokit, és mondj el neki mindent! Érdemes már a tervezés elõtt kikérni egy szakember véleményét! Vitaminok, stb ügyben is!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi mindenkinek a biztatást. Nagyon jó orvosom van, remélem tényleg tud majd segíteni, ha probléma. Nagyon aranyosak vagytok..:-)

A hasamról szeretnék fogyni, mert az egy kicsit megnőtt. Nekem 46-47 kiló az ideális testsúly, mivel vékonyak a lábaim, pedig tornázok rá. 2-3 kilót remélhetek a 90 napos diétával?

Legjobb válasz: Én meg 48 kg-san érzem magam ideálisnak, mert vékony csontú és pici vagyok. 57 kg-ról kezdtem a 90 napos diétát. Legalább 52-re akarok lemenni, de fõleg a hasamról. 26 napja csinálom a diétát, és 2 kg-ot fogytam csak. A hasam lapult egy kicsit. Hetente kétszer futok fél órát, tornázok napi 15 percet, Béres Alexandra has-, comb-, popsitorna.

Én meg 48 kg-san érzem magam ideálisnak, mert vékony csontú és pici vagyok. 57 kg-ról kezdtem a 90 napos diétát. Legalább 52-re akarok lemenni, de fõleg a hasamról. 26 napja csinálom a diétát, és 2 kg-ot fogytam csak. A hasam lapult egy kicsit. Hetente kétszer futok fél órát, tornázok napi 15 percet, Béres Alexandra has-, comb-, popsitorna.
Igen remelhetsz de ne vetkezz sokat s ha vetkezel a napnak megfeleloen tedd.Gondolok arra h egyel kicsit tobbet mint amennyit szoktal. Es soha ne eheztesd magad mert akor konnyebben feladod es itt a fo a kitartas!!!

Az a gondom, hogy alapból vékony vagyok és a lábaim is nagyon vékonyak, még görbék is egy kicsit, ez pedig zavar engem. Csõnadrágban is zavar ha tükörbe nézek. Ez nagyon gáz a pasik szemében, vagy zavarja õket? 16/L

Buliba azon gondolkoztam, hogy mit vegyek föl, és arra jutottam, hogy barna csõnadrág és nem túl magas teltsarkú. De ahogyan megyek a lábaim miatt elég furán nézek ki. Mit tehetnék? Lapos cipõm nincsen olyan ami illene ehhez a felszereléshez. Fõként fiúk ti mit gondoltok a vékony lábúakról?

Legjobb válasz: Nekem nem tetszenek a túl vèkony lábak inkább a formás,kicsit izmosak.

Nekem nem tetszenek a túl vèkony lábak inkább a formás, kicsit izmosak.
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem tudok hízni, rendszeresen sportolok, és sok mindennel próbálkoztam már. Egyszerûen ilyen az alkatom, de én emiatt hátrányban érzem magamat a többi lány mellett. Sokan mondják viszont, hogy örülnének ilyen jó alaknak!
én szeretem a vékony lábú lányokat , a skinny jeanst meg alapból imádom, sztem vedd egy kicsit hipszteresre  15/f
Kit érdekel, mi tetszik a pasiknak, de komolyan? :D Azért mert lány vagy, nem kötelességed megfelelni minden pasinak. Nyilván van, akinek tetszik, másnak meg nem. ez van, el kell fogadni, hogy úgysem fogsz úgy kinézni, hogy mindenki tetszetõsnek találjon.
Én kifejezetten szeretem a vékony lányokat. Ha a testedhez képest arányosan vékony a lábad, nincs gáz. Amíg nem úgy nézel ki, mint akit éheztetnek, (beesett arc, stb.) addig minden rendben van, hidd el! :) Amúgyis, a pici lányok cukik. A cuki lányokat sokkal jobban szeretem.
"Amúgyis, a pici lányok cukik." Igen, ezt aláírom. De azért nem kell vékony lábúnak lennie. Egy kis combi azért elkel.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!:) Izmos lábam van, hiszen rendszeresen sportolok, csak sokan mondják, hogy milyen vékony vagyok... körülbelül már a fejem tetején jönnek ki ezek a hozzászólások, igen, én is tudom, hogy vékony vagyok, de nem tudok hízni, pedig sokat eszem...

Milyen edzésformát ajánlotok egy olyan lánynak, aki alapvetően vékony, de szeretne a pocakjából lefaragni egy kicsit, valamint a popsiját keményíteni?

Legjobb válasz: A popsikeményítés=izomépítés. Izomépítés=tömegnövelõ étrend+súlyzós edzés(vagy hasonló alternatívája). Ekkor óhatatlanul jön fel zsír is, tehát nem éri meg elõször a kis felesleggel foglalkozni, pláne ha alapvetõen vékony vagy.

A popsikeményítés=izomépítés. Izomépítés=tömegnövelõ étrend+súlyzós edzés(vagy hasonló alternatívája). Ekkor óhatatlanul jön fel zsír is, tehát nem éri meg elõször a kis felesleggel foglalkozni, pláne ha alapvetõen vékony vagy.
Ezt így kép nélkül nehéz eldönteni. Jó lenne súlyzós edzés + aerob edzés és ha izmosodni szeretnél, akkor tömegnövelõ étrend kell és késõbb majd szálkásító diéta, amivel lemegy a hasadról is a zsír. Helyi zsírégetés nincs, tehát nem lehet célzottan egy területrõl fogyni.
Mint az elõzõ is írta, aerob edzés + fitnessz vagy pilates vagy súlyzós edzés a megfelelõ helyeket célozva. A pilatesrõl azt olvastam valahol, hogy alakformáló. Fitnessz és erõsítés terén pedig a célhelyek megdolgoztatásával lehet fogyni és szálkásítani. Persze az étrend is fontos része a folyamatnak. Ha gondolod kereshetsz pm-ben is emiatt.
Nem lehet célzottan fogyni, még egyszer írom: NINCS helyi zsírégetés!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Látom, otthon vagy a témában. Akkor nem elég, ha hasizomra tornázom 20 percet, és popsira 20 percet (pl. Rubint Réka edzései)? Mindössze pár kg-ot szeretnék leadni, és egy kicsit fittebb lenni.
Nem hinném, hogy elég lenne. Rékának sem ezektõl a kis tornáktól lett ilyen alakja, hanem súlyzós edzést is végzett. És az étrend is fontos.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Gondolkodom a pilatesen is, vmilyen aerob edzésen is. Való igaz, ha látnátok, Ti is többet tudnátok mondani. :)
Úgy bizony könnyebb lenne megítélni a formát.:)

Ti (vékony) Fiúk/Férfiak össze jönnétek egy kicsit ducibb lányal? Ha nem akkor miért nem? A feltételezet lánynak most legyen szép arca, és jó természete.

Legjobb válasz: 09:45: Hát akkor ne a ducibb csajokra hajts... Én is testesebb vagyok de csak a vékony csajokat preferálom...

09:45: Hát akkor ne a ducibb csajokra hajts... Én is testesebb vagyok de csak a vékony csajokat preferálom...
Tapasztalatból mondom, hogy igen. Mindig is ducibb voltam (most, magamhoz képest lefogyva vagyok 75 kiló. Tizenéve, mióta pasizom, mindig is voltak körülöttem legyeskedõ pasik, mikor nincs komoly kapcsolatom, általában több vasat is tartok a tûzbe. Ha van kisugárzásod, stílusod, magabiztos vagy, akkor nem a kilóidon múlik, hogy bírnak-e a pasik.
mi az a kicsit ducibb? képet mutatsz? :$ amúgy lehet hogy igen :) az arcodról is mutatsz? :) 20/F
Simán, ha nem lennék én is kicsit testesebb, kár hogy még a duci lányoknak is vékony pasi kell, õk megtehetik még ezt is =/
Igen :)
Csakis duci lánnyal jönnék össze :)
Kérdezõ, netegyél fel képet, mert a végén belefutsz valami pedofil állatba! Itt is akad, aki már egy nõi biciklire is rágerjedne, csak legyen valami.. Egyébként általában aki már egy kicsit megkomolyodott /pasi/, annál már nem csak a külsõ az elsõdleges szempont.
A kicsit duci az relatív. Nem ártana tudni 1-2 paramétert, pl. testsúly, magasság.
Na mert a vékonyaknak kellenék...
ma 06:42 ne vedd sértésnek kérlek, de sajnos sok kapcsolatom ment tönkre ilyen gondolkodàsu hölgyek miatt ( én csendes de szeretö nö vagyok) Nem szandinak hivnak véletlenül?:)
Nem hívnak Szandinak. Nem is értem, milyen gondolkodású? Mire gondolsz? Sõt, azt sem értem miért lettem lepontozva.
igen, bár van egy határ amimár nemgyerebe, onnatól nem jönnék vele össze.

Lehet még a combom fogyókúrával vékony, ha régebben edzettem, és izmosodott egy kicsit?

Legjobb válasz: úgy tudom h a combot leginkább csak futással lehet vékonyítani, ha nem akarod h nagyon izmos legyen sztem fuss.. attól max szálkás lesz :) de az izomzatodat nem fogod tudni eltûntetni :D. gondolom az a bajod vele h összeér és nem olyan vékony h átláss közte. ez mondjuk azért alkati dolog is. de sztem inkább örülj neki h izmos és formás lábad van :)

úgy tudom h a combot leginkább csak futással lehet vékonyítani, ha nem akarod h nagyon izmos legyen sztem fuss.. attól max szálkás lesz :) de az izomzatodat nem fogod tudni eltûntetni :D. gondolom az a bajod vele h összeér és nem olyan vékony h átláss közte. ez mondjuk azért alkati dolog is. de sztem inkább örülj neki h izmos és formás lábad van :)

A barátnőm egy kicsit duci, de én pont ezt szeretem benne. Elhatározta hogy lefogy, és elég valószínű hogy sikerülni is fog neki. Attól félek, hogy vékonyan nem fog tetszeni. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Ha csak a külsejét szereted, akkor nem is szereted igazán. Ha jobban érzi magát vékonyan, akkor fogadd el olyannak, amilyen lesz... attól õ még ugyanaz a lány fog maradni.

Ha csak a külsejét szereted, akkor nem is szereted igazán. Ha jobban érzi magát vékonyan, akkor fogadd el olyannak, amilyen lesz... attól õ még ugyanaz a lány fog maradni.
Elsõ válaszoló: Nem, a nõiességnek nagyon fontos részei a gömbölyded formák, és hogy ezek mekkorák, az alkati kérdés. Egy világéletében 65 kilós, 160 centis (pirospozsgás, mosolygós, virgonc) lány szinte betegnek néz ki, ha lefogy 55-re (beesett szemek, arc, csontos fehér kar, váll......). Szóval nem mindegy. Picit fogyhat, ha nagyon akar, de azt is sporttal, ha lehet. Köv randira menj egy kis transzparenssel: "Ne foggyá le!" és tedd ki a szobájába, s mondd, h ez a véleményed. :) Sajnálom, de én legalábbis alig bírom a vékony lányokat. Olyan "fél fogamra sem elég"-érzés. Volt olyan kísérlet, ahol ffiaknak rengeteg különbözõ alkatú nõt mutogattak, s pontozniuk kellett, mennyire vonzóak. Az épp jóllakott ffiak a vékonyabb lányokon idõztek el jobban, míg az éhesek szignifikánsan eltérõ mértékben sasolták a ducibbakat. Logikus: az annyiszor emlegetett õsember azt láthatta ebben, h ez a nõ (vagy a hely, ahonnan jött) akárhogy is, de bõvelkedik az élelemben, ami jó az urának is, no meg a kis purgyéknak is. Így esett, hogy lányokat én csak 70 kg fölött :) Volt már kivétel, csodálatos is, de a szabály, az mégis szabály :) 27/F
mindenekelõtt vigyázz rá, félszemmel figyeld és kérdezged h áll a dolog, mert nem mindegy mivel akar fogyni, és hogyan, mert ha beindul a jojó effektus az csak rosszabbat tehet. ha látod h picit fogyott (és magadban azt akarod h ne folytassa) akkor tényleg mondd el neki h ez a kis fogyás már épp elég, nagyon jól néz, ki de ne többet
Épp ugyanez a gond nálam is, csak én nem mondhatom, "hogy már eleget fogytál", nem szólhatok bele.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!