Találatok a következő kifejezésre: Vékony a egy (505 db)

Csajok! Mennyire jön be nektek egy rövid, szőke hajú, vékony alkatú (nem nagyon vékony, olyan normális módon vékony, a lényeg hogy nem kimondottan egy izomkolosszus) kékes-zöld szemű átlag magasságú pasi?

Legjobb válasz: imáádom a szõke pasikat :D de tõlem lehetnél fekete hosszú hajú is hha szeretnélek.. nem ez a lényeg...hanem h vmi megfogjon :D

imáádom a szõke pasikat :D de tõlem lehetnél fekete hosszú hajú is hha szeretnélek.. nem ez a lényeg...hanem h vmi megfogjon :D
Annyira, mint egy átlagos testalkatú, barna szemû, barna hajú férfi.
Nem, csak tegnap regeltem be és most még érdekes a dolog
A kérdező hozzászólása: egyébként valóban unatkoztam :D
Tényleg értelmetlen a kérdés, hisz a lányoknak kb ugyan akkora százalékban jönnek be az ilyen kinézetû fiúk, mint a barna hajú kék szemûek.. :) Amúgy én annó 21 évesen pont egy ilyen kaliberû srácnak vettem el a szüzességét (õ 17 volt és nem átlagmagas, hanem nagyon magas) most pedig egy kopasz nagyobb darab(nem kövér csak széles) barna hajú zöld szemû férjem van :) üdv 25/L
A kérdező hozzászólása: hát te aztán végképp unatkozhatsz ha képes vagy visszatérni és visszaválaszolni hogy azért valamit mondhassál :D
Ez gondolom nekem (is) szólt. Már ne haragudj, de ilyen pulya és hül*e kérdést hogy lehet feltenni? Unatkozol vazze?
jajj istenem. Mindenki talál párt, csak keresni kell. Úgyhogy van esély.
A kérdező hozzászólása: LOL nem is társkeresési célból írtam be a kérdést, meg természetesen csak úgy általánosan fogalmaztam. Tudom hogy így ez úgyse mondd semmit, hiszen élõben kell látni az embert hogy megítélhesd, meg persze meg kell ismerni belülrõl is. Csak úgy mégis, kíváncsi lettem volna rá hogy ez a felületes módon leírt kombináció többnyire hogyan ragad meg másokat. Ennyi. Hülye leoltásokat a kérdés megfogalmazásával kapcsolatban nem kérek, nem erre voltam kíváncsi. Akik meg értelmesen válaszoltak a kérdésemre azoknak meg köszönöm.
Nem társkeresõ. amugy semennyire =/
imädom a szõke pasikat:D és ez nem azért van mert szõke és hjuujj, hanme mert ezt vettem észre. az utólsó 20 pasi akire azt mondtam h na ez igen az mind szõke volt szinte. legaklábbis a többség
Hát ez elég lol kérdés volt
Nekem több pigment kellene.
az a baj, h a leirtak alapján minden 4. német srác is lehetnél... amugy nem szeretem a szökéket.
imádom a szõke, kék v. zöld szemû, nem a izmaikkal feszítõ pasikat. <3333

Mitől lehet egy lánynak szép vékony a combja? Milyen mozgással vagy étkezéssel lehetne vékony?

15 éves vagyok és szerintem nagyon nagy a combom.Főleg a vádlimhoz képest ami elég vékony....

Legjobb válasz: Tudsz róla képet küldeni? Lehet, hogy csak te látod annak.

Tudsz róla képet küldeni? Lehet, hogy csak te látod annak.
A vékony comb nem szép. Edzéssel arányosabb lehet.
A tapintatlanság is egy formája az õszinteségnek...
Van egy csaj, aki közvetlen, humoros, szép az arca, de. (itt egyébként nem kell pont) Az a baj hogy kicsi a melle. Ez engem zavar... vicceltem, nem zavar, pont leszarom. Na ezért jobb fejek a fiúk a lányoknál... :)
az õszinteség fontos, jól csináltad.
A férfiak többsége is szóvá teszi, ha egy nõ kövér, úgyhogy semmi baj nincs ezzel, bár az is számít, hogy adtad elõ. Azért nagyritkán van olyan is, hogy nem az edzettség hiánya, vagy táplálkozási hiba miatt sovány, hanem valami egészségügyi probléma miatt, bár ez a ritkább eset. Arról nem tehetsz, hogy kihez vonzódsz fizikailag, nekem sem tetszik, ha egy férfi nagyon vékony, úgyhogy megértelek. Ha annak ellenére sem alakult ki a vonzalom benned, hogy amúgy belsõleg szimpatikus volt, akkor nincs értelme húzni. Az sem lett volna jobb, ha hazudsz neki valamit. Ha meg csak annyit mondasz, hogy nem az eseted, úgyis rákérdezett volna, hogy miért.
Na végre, már úgyis túl népszerû voltam. :)
Egyébként meg... Zsóka te vagy az? :)


Mit vegyek fel egy kisebb esküvöre, nagyon vékonyak a lábaim? Linkeljetek

ceruza szoknyára gondoltam,ami hosszabb,térd alá éröt.kiegészitöket is lehet...köszi

Legjobb válasz: Jól megválasztott harisnyával nagyon sokat tudsz tenni azért, hogy ne látszódjón túl vékonynak a lábad, és ha már szép akkor érdemes mutogatni is. Az elsõ linkjei elég jók pl :)

Jól megválasztott harisnyával nagyon sokat tudsz tenni azért, hogy ne látszódjón túl vékonynak a lábad, és ha már szép akkor érdemes mutogatni is. Az elsõ linkjei elég jók pl :)
A kérdező hozzászólása: milyen harisnyára gondolsz?mintás?köszi a válaszokat

Fiuk, szerintetek szép ha egy lánynak vékony a dereka és széles a csipője? Egyesek szerint ez nagyon szexi?

Legjobb válasz: Nem, hányok tõle, undorító, fúj! Véletlenül se legyen egy lány vékony derekú és széles csípejû. Arra bukok ha a csípõje deltoid a dereka rombusz. Miért kell iylen iszonyatos kézenfekvõ hülye ostoba kérdéseket feltenni? Széthullik a szürkeállományom menten.

Nem, hányok tõle, undorító, fúj! Véletlenül se legyen egy lány vékony derekú és széles csípejû. Arra bukok ha a csípõje deltoid a dereka rombusz. Miért kell iylen iszonyatos kézenfekvõ hülye ostoba kérdéseket feltenni? Széthullik a szürkeállományom menten.
tetszik, persze, amennyiben a széles csípõ nem a hájasat jelenti. mert az nem jön be.
én pont ilyen vagyok, nem rég szültem és a doki azt mondta hogy azért volt kb negyed órás cakkumpakk mindennel együtt a szülés mert ilyen az alkatom. Úgyhogy szerintem van elõnye is annak ha ilyen valaki. akinek meg nem ez tetszik válogasson a pipaszárlábúak közül :)
Ez a Nina még semmi, szerintem tök átlagos, én az ennél jóval szélesebb csípõjû lányokat jobban díjazom, bár találkoznék egy olyannal.
ahogy elnézem van a combján és a fenekén háj :D de amúgy elmegy, de ott lent tényleg zsíros és nem csak h ilyen széles, de egy kis háj is rakódott oda. De az is lehet, hogy túl izmos a combja, nemtom... talán ez a legjobb képe: http://3.bp.blogspot.com/-d1upCxtHURU/UNvzM8mazEI/AAAAAAAADc..
A kérdező hozzászólása: mint mondjuk Nina dobrevnek van nézzetek utána
És ez komolyan KÉRDÉS hogy tetszik e a férfiaknak ha a nõ ott kerek ahol kell? Ha ezt se tudod magadtól ott gondok vannak.
A kérdező hozzászólása: tiszta dili kommenteket irtok.ha van feneke, melle nem pedig csont kollekció
"sohan az olyan lányokat szeretik akiken van mit fogni, ezalatt nem a hájat értem" akkor mit értesz?:DD csontját? agyvelejét? tüdejét? gigáját?
A kérdező hozzászólása: mert sokan mondják hogy a fiuk jobban szeretik az olyan lányokat akiken van mit megfogni ez allatt nem a hájat értem
A kérdező hozzászólása: nem a hájat jelenti hanem hogy a felépitése olyan egy lánynak hogy széles csipõje van
Nem, az a szexi, ha egy lány egy szál cigarettára hasonlít. Hát nem tudtad? Ostoba..

Ha kicsi a méhem és vékony a fala, befolyásolhatja egy magzat megmaradását?

Ugyanis a közeljöv?ben szeretnénk babát, és az orvosom err?l semmit nem mondott. Aggaszt egy kicsit a dolog. Volt valakinek hasonló problémája??

Legjobb válasz: De pontosan mit mondott, mekkora? Mert nekem is kicsi és amikor rákérdeztem, hogy ez baj-e azt mondta, nem csak annyit mutat, hogy nem voltam még terhes és teljesen szabályos minden. A fala hogy vékony.. arra nekem nem mondott semmit, de ha rendellenes lene, biztos mondta volna, fõleg hogy tudattad, babát szeretnél. Ne izgulj!

De pontosan mit mondott, mekkora? Mert nekem is kicsi és amikor rákérdeztem, hogy ez baj-e azt mondta, nem csak annyit mutat, hogy nem voltam még terhes és teljesen szabályos minden. A fala hogy vékony.. arra nekem nem mondott semmit, de ha rendellenes lene, biztos mondta volna, fõleg hogy tudattad, babát szeretnél. Ne izgulj!
ha nafgy baj lenne mondta volna.de õt kellene megkérdezni. de szerintem nem jo a vékony méhfal mert nemtud sokat nyulni a méh
A kérdező hozzászólása: Nem emlékszem pontosan, hogy mekkora csak arra, hogy azt mondta, hogy túl kicsi, meg vékony (mutatta is az ultrahang monitoron) de igazából az orvosomnak még nem mondtam a családtervezést. Amikor azon a vizsgálaton voltam, amikor mondta ezt, akkor még tervben sem volt a családalapítás. Meg fogom kérdezni, ha megyek legközelebb, csak foglalkoztat a gondolat, hogy nehogy úgy járjunk, mint azok a párok, akik küszködnek, mert egymás után veszítik el a babákat.. :-(( Köszi szépen azért.
A kérdező hozzászólása: Igen azért gondoltam én is, hogy nem jó, mert nem tud nyúlni... Láttam errõl egy dokumentumfilmet és szomorú lettem...
Ne szomorkodj, ma már mindenre van megoldás. Max. végigfekszed a 9 hónapot. Kolléganõmnek sajnos a 5. hónap végén meghaltak az ikrei, mert nem bírta a méhe, de ott akkorák voltak már akkor is, mint egy baba a 9. hónap végén. Ott mondjuk mást is találtak, nem volt választott orvosa sem, nem is foglalkoztak vele eléggé. De nyugi, mindenre van megoldás!
Sajnos befolyásolhatja, hisz akkor nehezebben tud beágyazódni, illetve nehezebben tud a méhfal megfelelõen felkészülni a petesejt befogadására. De ne szomorkodj, mindenre van megoldás. Mikor eljuttok odáig, a dokid úgy is segíteni fog.
Kérd a dokid segítségét! Vannak gyógyszerek, amelyek segítenek, hogy be tudjon ágyazódni a baba! Csak elõbb szólj a dokinak, már a próbálkozós hónapot megelõzõen, nehogy az legyen, hogy találkoztak ugyan a hímivarsejtjeitek, csak már be sem tudtak ágyazódni...! Válassz magadnak dokit, és mondj el neki mindent! Érdemes már a tervezés elõtt kikérni egy szakember véleményét! Vitaminok, stb ügyben is!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi mindenkinek a biztatást. Nagyon jó orvosom van, remélem tényleg tud majd segíteni, ha probléma. Nagyon aranyosak vagytok..:-)

A hasamról szeretnék fogyni, mert az egy kicsit megnőtt. Nekem 46-47 kiló az ideális testsúly, mivel vékonyak a lábaim, pedig tornázok rá. 2-3 kilót remélhetek a 90 napos diétával?

Legjobb válasz: Én meg 48 kg-san érzem magam ideálisnak, mert vékony csontú és pici vagyok. 57 kg-ról kezdtem a 90 napos diétát. Legalább 52-re akarok lemenni, de fõleg a hasamról. 26 napja csinálom a diétát, és 2 kg-ot fogytam csak. A hasam lapult egy kicsit. Hetente kétszer futok fél órát, tornázok napi 15 percet, Béres Alexandra has-, comb-, popsitorna.

Én meg 48 kg-san érzem magam ideálisnak, mert vékony csontú és pici vagyok. 57 kg-ról kezdtem a 90 napos diétát. Legalább 52-re akarok lemenni, de fõleg a hasamról. 26 napja csinálom a diétát, és 2 kg-ot fogytam csak. A hasam lapult egy kicsit. Hetente kétszer futok fél órát, tornázok napi 15 percet, Béres Alexandra has-, comb-, popsitorna.
Igen remelhetsz de ne vetkezz sokat s ha vetkezel a napnak megfeleloen tedd.Gondolok arra h egyel kicsit tobbet mint amennyit szoktal. Es soha ne eheztesd magad mert akor konnyebben feladod es itt a fo a kitartas!!!

A férfiakat miért taszitják annyira a nagyobb hasú lányok? áplot, divatos, csinosnak mondott nö vagyok, vékonynak tünök, vékonyak a lábaim, pici fenék, nagy cicik, de van egy kis hasam, olyan 3-4 hónapos terhesnek felel meg.

Azt olvastam valahol, hogy a pasiknál tudat alatt is a derék-csipö arány a döntö. Nekem nagyon keskeny a csipöm, mellé nagyobb has, de nem lóg. Évek óta senki nem udvarol. Már szinte senkinek nem kellek, még szexre se kellenék. Tényleg nagyon sokat számit a has?? Amit ugyan most dolgozok le, nyárra tuti lemegy. Légyszi öszintén. Mi kirekesztettek vagyunk kicsit nagyobb hasúak?

Legjobb válasz: Már válaszoltál is a kérdésedre,mert úgy nézel ki,mintha már terhes lennél.

Már válaszoltál is a kérdésedre, mert úgy nézel ki, mintha már terhes lennél.
Engem kifejezetten vonzanak a kicsit nagyobb hasú lányok, és nem hiszem, h ezzel egyedül lennék. Nekünk férfiaknak amúgy sem a külsõ a legfontosabb általában, szal biztos nem a hasad miatt nem próbálkoznak nálad. Valszeg van is, akinek tetszel, csak legfeljebb nem veszed észre, mert csúnya az illetõ.
Õszintén? Ez nem igaz. Ha valamiért nem udvarolnak neked, akkor az nem a hasad. Én magam sem vagyok sovány, nekem is van hasam, erõs combom és hatalmas melleim is. Nem telt egy negyedév, hogy valaki ne próbálkozott volna be. Most, hogy már évek óta kapcsolatban élek, most is ez megy. Szerintem az önértékeléseddel és kisugárzásoddal van a probléma, n em a hasaddal. Ezen dolgozz, és ha jólesik, csinálj felüléseket, de nem ez az elsõdleges. Az, hogy magad nem tudod elfogadni. Ez látszik. Természetesen vannak, akiknek nem tetszik az ilyen testalkat, de rettenetesen sokan vanank azok is, akik pont tojnak rá, amíg sírva nevetünk egy randin, és isteni a hangulat, és tudod, hogy mit csinálsz az ágyban. Szerintem máshol van a bibi, keresd! L28
Kép kellene a tisztánlátáshoz!
Undorító nõszemély lehetsz te.És ezt most nem a kinézetedre értettem.
Magyarul háziqrva akarsz lenni. Sok sikert hozzá!
Stílus.
Tényleg a stílussal lehet a baj. Meg a jellemeddel. Egyszerûen undorító, amiket írsz, és most nem a külsõd jellemzésére gondolok.
Jó lehet az a test. Én megdugnálak.
Nekem ugyanez volt a gondom több mint 17 évig.. De van egy egyszerû módja hogy lapos hasad legyen: Este 6 után ne egyél, csak sima vizet igyál.Legyen reggeli, ebéd vacsora ami minden nap hús, sajt és zöldség.Az édességet is simán megeheted csak napközben egyed semmiképp se este.Én így eszem és csinálok sok pici hasprést és törzsfordítást minden nap, nem olyan sokat de kb 20 percig.Ez nem nagy erõfeszítés és mivel nem vagy kövér a leírás alapján csak gyengék a hasizmaid, kb 2 hónap és feszes lesz, de a haspráseket sose hagyd abba, csak heti 2 napra :)
Elõzõ vagyok, csak a kérdésedre felejtettem el válaszolni:) A hülye tini fiúcskákat taszítja (de egy olyan kinek kell?...) idõsebb férfiaknál a legtöbbjüknek mindegy, csak jó kisugárzásod legyen.Ha valaki meg gyerek testû lányra vágyik..hááát én nem tudom mit gondolnék arról a férfiról.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen utolsó!!! Kipróbálom a tanácsodat. Viszont 20 perc hasra edzés?? Az igen. Nem vagy semmi!! :) Jól birod. Én kardiózom, táncikálok, stb, szóval mostanában sokat edzem, de ennyit, 20 percet nem szoktam a hasamra, derekamra szánni, talán ez is a baj. Megpróbálom!!! Köszi!
Csak szimplán egy hárpia vagy, az az oka. Elolvasva azokat, amiket írtál, nem hiszem, hogy a hasad lenne a legnagyobb probléma. Az arcodról pedig nem írtál. Rengeteget számít, hogy egy nõnek kedves, csinos arca van, vagy gyerekeket lehetne vele riogatni. Azért a hasad nyugodtan ledolgozhatod, mert gusztustalan, ha egy nõnek pocakja van.(Ez persze nem feltétlenül igaz azokra, akik már több gyereket is szültek). Utálod a férfiakat, ugye? Valószínûleg ez látszik is rajtad.
Hány éves vagy? Ami szerintem a gond:Az a fejed.Ha helyes lennél akkor ragadnának rád a pasik. Abból ítélve h alkeszokkal dumálsz szerintem falusi vagy, ebbõl adódóan túl gazdak palikat nem fogsz tudni becserkészni mivel azok nem ott laknak. önbizalomhiányt én nem látok.Talán az az arcodból is vissza kéne venned és akkor talán valaki észre is vesz és melletted is marad.
19:16-os vagyok: Jobban belegondolva... nagyon unatkozol, kisfiam?:)
Ezt olvastad?? Na ezért nincs a csajoknak önbizalmuk mert a "csajos" magazinok kimossák az agyukat. QRVÁRA NEM SZÁMÍT! 34f
Elolvastak. Ha jól értem te egy HAS vagy. Mert te annak tartod magad. És így is van, egy HASból állsz, mivel A TESTED TÖBBI RÉSZÉT nem vagy hajlandó se méltányolni, se észrevenni, se azokból a legtöbbet kihozni, mindig csak a HAS. A világ az ellenséged, ahol (szerinted) minden férfi HASAKAT ellenõriz, HASAKAT vizsgál, HASAKAT keres. Több évnyi sikeres bebeszélés után sikerült tökéletesen elhinned hogy te bizony egy értéktelen vacak vagy! Szép munka volt! Ehhez még hozzá jött, hogy X ember negatív véleményével még megis támogatod ezt a beteges teóriát. Egy valamire való statisztika is úgy készül, hogy komoly mennyiségû embert kérdeznek meg. Most azért mert kb. 10en elhajtottak a francba, mert nem tetszettél nekik, miért kell azt a hülyeséget levonni ebbõl, hogy mondjuk a következõ férfiaknak sem fogsz tetszeni. Arról nem tehetsz, hogy valakinek más az ízlése, és attól semmivel sem leszel rosszabb, hogy valakinek nem jössz be. Õszintén megmondták, hogy nem, leléptek, de meg még mindig õket átkozod. Ma a világ azzal van tele hogy X ember nem képes társat találni, nézd csak meg hányféle ember a rondától a szépig keress társkerõsökön, õket is kikosarazzák legalább 10en így vagy úgy. És? Nem a HASUKAT hibáztatják érte. Sajnos teljesen betege lettél a HASADNAK, mint Cyranó az orrának. Tudod, van egy érdekes könyv: Andrew L. Morrison amerikai pszichiáter írta. (Harvard). A szégyenkezés a címe. párszáz oldalon keresztül mutat be hozzád hasonló kórós eseteket, akik mániákusan gyûlölik hozzád hasonlóan valamelyik testrészüket. Egy nõ az orrát, egy férfi a homlokát. A pszichiáter kiderítette, hogy mindegyik esetben DURVA BEKÉPZELÉSRÕL van szó, a testrész problémájának óriási felnagyításáról. Magyarán te ezt a kérdést eltúlzott, beképzeled. Ehhez még hozzájön a média által bemutatott szépségek ideje, akik közül sokan csak milliós plasztikai mûtétek árán szépen, és nagyon erõs megvílágításban egy betanított pózban egy jó fotó erejéig. Tovább nem. Ez egy "jó" marketing a magukkal elégedetlenkedõ nõknek hogy vásároljanak x csodaterméket, próbáljanak ki y diétát. Ha valóban a HAS számítana, ahogy mondod, nézz csak körül hány nõnek nem lenne társa. Nézz körül egy forgalmas utcán : hány nagyhasú nõnek van barátja, vagy éppen hányat kísér a férje kisgyerekkel, szülés utáni nagy hassal. Érdekesmód ott a HAS senkit nem zavar, sõt még tetszik is. De még ha ezt el is ismered, akkor is találsz majd kifogást: De hát az én HASAM, az én problémám az MÁS!. Mert te attól érzed jól magad a kérdéshez tett kommentjeidbõl ez jött le: ha csepûlheted, szidhatod, önsajnálhatod magadat. Bármit, csak ne kelljen kibékülni a saját testeddel!!! Tehát akárki mondhat akármit, úgy is ugyanabba a hibás magatartásba fogsz esni. Hamis viziódat még rossz, szintén a média által közétett hülye kutatásokkal igazolod, és ezzel bezárul az ördögi kör. A választásaidhoz: egy nõn igen is meglátszik, hogy viszonyul saját magához, és a férfiak azt szeretik, ha egy nõ elégedett magával, mert csak úgy tud sugározni. Magyarul az ellenkezõjét (ami most te vagy) rohadtul nem szeretik. Azt csak a hasonló problémákkal küzködõ elégedetlen balf.aszok szeretik. Hasonló a hasonlót vonzza, így ezek a megkeseredett emberek téged nem vesznek komolyan, nem tisztelnek, csak azért kellenél nekik, mert már rég lemondtak egy harmónikus, csinos, boldog nõrõl, és mert tudják, hogy azoknak a nõknek õk nem kellenének. Mintahogy neked is csak komolytalan jelöltek voltak, te csak társat akartál, de nem õket magukat, magyarul neked már mindegy lenne csak legyen valakid. Benned és ezekben a férfiakban a közös, a leadott színvonal , a gyors párkereshetnék, és a kétségbeesés találkozott. Õk sem tiszteltek téged, és te is tiszteletlenül írsz róluk. Tehát bolhából elefántot csinálsz. A másik, hogy az emberrel úgy beszélnek az embernek, ahogy hagyja. Te hagytad, hogy így beszéljenek, végighallgattad, gyötörted rajta magad, hát velem ezt rohadtul nem tudták volna megcsinálni. A ronda, elhanyagolt férfiak szokása pediglen az , hogy saját fogyatékosságukat kompenzálva még a legszebb nõket is képesek leszólni. Rengeteg olyan párkapcsolatot ismerek ahol ez a játszma megy, az elõnytelen külsejû férfi sakkban, terrorban tartja a sok esetben szép, gyönyörû nõt és a bunkó beszólásaival elhiteti vele, hogy õ szerencsétlen ezen a Földön már más férfinek nem is kellhet (ócska férfitrükk, hogy magához láncolja a csajt)...Szóval én azt tanácsolom, hogy ilyen embereknek ne dõlj be, mert nem õszinte ez a vélemény, itt csak a rosszindulat õszinte. És ne ígérgesd meg, hogy majd ilyen jó csaj lesz belõlem nyárra, merthogy ez ígéret, ki tudja hányszor mondtad már ezt. És nem másoknak kell bebízonyítani, hogy jó csaj vagy, hanem EGYEDÜL MAGADNAK. Mert rádfér, ott a sport, ott van minden. És vedd észre a lábad, az arcod, a melled, a hajad, és adj többet magadra. Aki csak a HASAT keresi benned, annak nem te kellesz, de aki TÉGED szeret, az a HASADAT is imádni fogja. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Utolsó! Köszönöm szépen a hosszú leveledet. Megfogadom a tanácsod minden sorát! És hozzáteszem, tényleg elkezdtem edzeni, és már nem 3-4 hónaposnak nézek ki, hanem max csak 2 :) . Annyit edzettem már, minden nap azóta, hogy ide beirtam. Mégegyszer köszönöm, hogy ennyi idöt szántál soraidra.
Felesleges kérdés volt. Minden ember más, minden embernek más a szép, ergo; mindenki a maga verzióját, látásmódját mondja el, ami csak akkor hasznos, ha a válaszolók közt keresel magadnak párt... xD Képzeld el fordított helyzetben: Egy pasi megkérdezné, hogy taszítja-e a nõket a nagy has... Naná, hogy lesz olyan, aki igent ír, s olyan is, aki nem. Szóval a kérdezõ kb ugyanott van, mintha fel se tette volna a kérdést.
Te hallod nagyon gáz hapsijaid voltak eddig....Biztos nem a hasaddal van a probléma.Inkább az összkép, a kisugárzás, a viselkedés.....Ne állj le alkeszokkal, meg lúzerekkel. Nekem is van pocikám, és eddig senkit se érdekelt.Volt már széptestû, nagyon jóképû párom is, aki mellett én éreztem már szinte rosszul magam, hisz tökéletes teste volt.De pl kövér párom még sose volt, szinte mindenki vékony, v kicsit izmosabb volt.... Érezd jól magad a bõrödben és akkor majd észrevesznek.
A kérdező hozzászólása: jellemtelenség, vagy sem, ez van. pénz beszél, kutya ugat. nekem is megvan már szinte mindenem. és jo csaj vagyok. kivéve a has, de most az nem számit, mert már csak pár hétig élek vele, annyira azért nem hatalmas :) . csak szeretem a tökéletes testet. és nekem az lesz. és megtehetem, ha már ilyen csinos vagyok, hogy ne valami buta csövesnek legyek a kapcája, és csövezzek otthon vele, hogy valami gazdag pasi kényeztessen. ennyi. akinek ez nem tetszik :) , teszek rá. az ö élete ugysem változik, jellemtelenség ide vagy oda, én jobban elvagyok pénzzzel :D. kit érdekel mit gondol más, aki a szakadt kanapéjén ücsörög :) . csak és kizárólag gazdag pasi jöhet számitásba, aki sokat költ rám. és én most nem olcso kis sza.r vacsorákra, virágokra gondolok. új kocsi, milliók, stb. itt kezdödik a pasi :) . számomra. és a csöves pasik véleménye???? hmmmm, nem különösebben érdekel :D
A kérdező hozzászólása: Még annyi, hogy azt olvastam a nagy hasról, hogy senkinek nem kellünk, mert tudat alatt a pasik terhesnek látnak, tudják nem az, de tudat alatt mégis. És ez energiamezöket mozgat meg, látatlanban is megérzik és elkerülik az ilyen csajokat. A legtöbb nönek széles a csipöje, nagy a feneke, vastagok a combjai, nekem ezek mind keskenyek. De nekik áltakában a hasu lapos, a legtöbb nönek. Nos nekem ez nagy, meg az oldalam széles fent. Úgy tudom ez nagyon taszitó. Tényleg?? tapasztaltam már, ha lement a hasam, sokan néztek, udvaroltak, de igy soha, nagy hassal. pasik irjanak.
A kérdező hozzászólása: aha, köszi elsö. ez tényleg igy van. világéletemben csak nösek környékeztek meg szinte, vagy akik le akartak húzni. ez a hasam miatt lehet ugye?? a sza.r nöseknek ugyis mindegy, hogy anyukát, terhes nöt, vagy babzsákot du.gnak... normális pasinak nem kell egy ilyen csaj, aki amugy elég szexi, széparcú, hosszúhaju, relativ jo alakú, csak a has...
Huhh... elég kellemetlen lehet. Õszinte leszek: engem is taszít, de ne légy elkeseredett. Egy ilyen lányt ismerek, aki a hasától függetlenül nem egy szépség, de sosem volt gondja a pasizással, és most épp boldog párkapcsolatban él.
Igaz én nõ vagyok, de én is azt tapasztalom, hogy nem a has a mérvadó. Két gyereket szültem, nem vagyok vékony. Kövér sem. Valahol a kettõ között. Ikreim vannak így a hasamon is maradt némi felesleg. Eladó vagyok, így sok férfival találkozom. Mind azt mondja, hogy még így két gyerek után is csinos vagyok. Sokan bókolnak. Akivel beszélgetek mind azt mondja, nem az a lényeg, hogy egy nõ gebe legyen. Lehet valaki csinos úgy is ha nem 45kg. Valószínû neked van gondod a hasaddal, különben nem foglalkoznál vele. Próbáld elfogadni magad akkor mások is úgy állnak hozzád.
A kérdező hozzászólása: egyszer már egy öregebb alkoholista is megjegyezte, hogy nagy a hasam. vagy azt hiszik terhes vagyok, vagy hogy sörözök?? vagy hogy jol bezabáltam és nemsokára telerakom a wc-t? :) eléggé taszitó lehetek. ha állok vigyázba, nem látom a nunimat ha lenézem, mert kidülleszkedik a hasam. ha melltartoban állok kb a mellemig kilog a hasam, szoval egy sikban vannak. ha leülök, van 2 nagyobb hájredö rajta. régen 3 volt, mára már csak 2. de dolgozom rajta, akkor is nekem lesz a legszebb hasam fél év múlva, annyit fogok azért is edzeni. minden nap edzek most. és akiket eddig ismertem, és udvarolni fognak, arrogáns leszek, nekik nincs eséjük, mert ha csak olyan csinosan kis hassal kellek, akkor nincs eséjük. és ha újak udvarolnak, sokan mondjuk, mert olyan szép leszek, akkor csak millárdossal állok majd le, ez lesz a pasik büntetése. ha nagy hassal nem kellettem, akkor nekem meg csinosan ök nem fognak kelleni átlagos pénztárcával. amugy ez a csinosvagy duma ez demagog. minden nönek ezt hazudják. talán üritenének egyet. én nem hiszek a csinos vagy dumában. a tettekben hiszek, akiinek kell is a nö.
Bélféreg.
A kérdező hozzászólása: ja, és nincs derekam se :) . semmi. csak ha nagyon nagyon kihuzom magam és kinyomom a fenekem, akkor tüni úgy, hogy van egy kis derekam. most néztem meg magam a tükörben, teljesen egy sikban van a hasam a mellemmel. a hátamra is rakodott zsir. egybevan az egész. lehet ezért nem tetszem?
"és ha újak udvarolnak, sokan mondjuk, mert olyan szép leszek, akkor csak millárdossal állok majd le, ez lesz a pasik büntetése. ha nagy hassal nem kellettem, akkor nekem meg csinosan ök nem fognak kelleni átlagos pénztárcával." Na ezért nem udvarolnak neked, nem a hasad miatt.
A kérdező hozzászólása: gondolod bélféreg lehet az oka?? és azt hogy lehet kiirtani? majd utánanézek. amugy én szinte sose sortoltam, mindig egész nap csak feküdtem. alig mozogtam valamit. mostmár minden nap edzek majd beirok, ha már nem tünök 3-4 honapos termesnek. amugy nem gömbölyü a has, hanem szétterülö, nagy. és egybevan a derekammal. jó gusztustalan lehetek, mi?? :)
Hát nem tudom, nekem alapvetõen átlagos a testalkatom, és van egy pici hasam, de emiatt még nem volt problémám a pasiknál. Jó, sose vonzottam össze ezreket, de mindig volt, aki bepróbálkozott. Szóval kizárt dolog, hogy a hasad miatt van. Talán tényleg a kisugárzásoddal van a probléma. Szerintem kicsit jobban bízz magadban!
A kérdező hozzászólása: és ezt honnan tudják, utolsó?? :) látszik egy nön ha csak a pénzes pasikat szereti??? pedig nem mutatom direkt. nekem is van, igy nagyasszonynak nézek ki. szóval ezt nem látják rajtam, de én mégis csak a pénzt szeretem. plusz ha nagyon nagyon csinos leszek, jóhogy millárdos dukál mellém, nem?? átlagosnak átlagos, nagyoncsinosnak meg gazdag, vagy nem igy van?? a szépeket kényeztetni kell.
A kérdező hozzászólása: utolsó! igen, a kisugárzás. az. hogyan kell bizni magamban??? mert régebben biztam, de mára elszállt. nem emlékszem hogy kell. és ezt megérzik. pedig sokszor nagyon dögösnek érzem magam, pláne most, hogy edzek, mégse, semmi esély. senkinek nem kellek.
Akkor házi feladat: Rázd meg magad és olvasd el, hogyan beszélsz magadról! Neked kellene egy olyan pasi, aki így jellemzi magát? Ugye nem? Akkor ne csak az edzésre koncentrálj, hanem az önértékelésedre is. Keresd magadon a szépet és értékeset. Ne koncentrálj arra, ami nem tetszik. Így élni is nehéz, nem csak párt találni.
A kérdező hozzászólása: ja, udvarolt egy nálam fiatalabb, kissé dagadt, mackós, csóró gyerek, egy igazi lúzer, akinek kalapácsujja van. undorito. és az exnöjének köpenyhasavolt, ami lelógott a pi.nájáig, azaz az alá, nekem közel se ilyen. nos, ez a sz.ar csöves, ruppótlan megjegyezte, hogy van egy kis hasam. miért ilyenek az emberek??? meg az alkoloista is. én nem jegyeztem meg a fiatalnak, hogy ö dagadt, kalapácsujja van és hogy lúzer, csöves, semmilye sincs. és az alkoholistának sem, hogy alkesz, ccsöves, az anyjából él. ök miért teszik ezt egy idegen növel??? miért mernek ilyet mondani nekem??? miért??? hogy merik venni a bátorságot?? én sose tenném, senkivel. söt, inkább biztatom, mint itt pár kedves hozzászóló. soha nem sértenék meg senkit, de engem mindenki. miért van ez??? csak sértegetnek. ilyen buták, vagy ez az emberi jellem?? vagy irigyek, mert megvan mindenem??? és a hasamat leszámitva elég szép vagyok ??? csak ez lehet, ha minden ember valamivel mindig megsért. mindegy, rába.sznak. edzek, és nyárra a legjobb nö leszek. és csak mosolyogni fogok mindig, meg plusz hazudozni, milyen nagyon jo nekem. nem adok okot semmilyen sértésre, mert elöadom, milyen nagyszerü nekem. és igy szenvedni fognak. ez most az életcélom, hogy irigykedjenek a férgek!!!
13:08 Ezt konkrétan nem tudhatják, de azt igen, h mennyire jellemtelen vagy. Ha nem lennél az, nem a pénzes pasikra hajtanál.
A kérdező hozzászólása: kedves vagy a házifeladatt, köszönöm szépen!! igy teszek!!! nyárra, mit nyárra, már jövö hónapra kikupálom magam. és tényleg igazad van, a szépet fogom csak meglátni magamon, régen is igy tettem, nagyon jó csajnak tartottam magam és sokmindenben sikerem volt. igaz pasikban nem, de az nem számit. ök a legkevesebbek, meg úgyis csak gazdag pasi kell. pláne, ha nagyon nagyon jó alakom lesz, mert már nem kell sok...edzek, mint az örült.
amúgy kamu ez a kérdés, csodálom, h nem veszitek észre :)
szerntem az egy kimacska
Vékony?? Az enyém inkább olyan fújtatós hangot ad i mikor kiveszem. Nemtudom lehet hogy kicsit fél, vagy ideges. Amugy ha nem piszkálod akkor is kiadja ezeket a hangokat?
A kérdező hozzászólása: A barátnõm teknõsérõl van szó. Éjszaka a mamája mondta, hogy többször felébredt rá. Napközben is hallottuk a hangot, pedig senki nem volt a terrárium közvetlen közelében.
Nem lehet hogy megfázott? Nem buborékol meg "prüszköl"? Talán olvastam valami ilyesmirõl de nemtudom pontosan, (elõzõ voltam)
A kérdező hozzászólása: Buborékolást még nem láttunk és prüszkölni sem hallottuk. Utánaolvasok még, hátha találok valami hasznosat. :)
nem inkább sípoló hang? azt akkor adják ki, ha megfáztak. ha ferdén is úszik hozzá, akkor tüdõgyulladása van. fújtatni is szoktak, ha hirtelen felemelik õket, vagy megijednek.

Fiúk titeket zavar, ha egy lánynak NAGYON vékony a karja?

Úgy értem alapjáraton nem, hanem ha 'kifordítja' akkor..elég nagy a különbség a felkar és a könyökcsont vagy mi között:S

Legjobb válasz: Így elsõ hallásra eléggé "lesz*rom" kategória, mármint ha szép arcod és nem túl csúnya alakod van, akkor nem egy könyökcsonton múlik. 26/F

Így elsõ hallásra eléggé "lesz*rom" kategória, mármint ha szép arcod és nem túl csúnya alakod van, akkor nem egy könyökcsonton múlik. 26/F
Attól, mert vékony még lehet izmos is. Nem tudom, hogy a tiéd mennyire izmos, de a barátnõm karja is elég vékony (24cm), de ha befeszíti úgy kidagad a bicepsze, hogy a formáját még én is megirígylem! (26cm-re)
Dehogy zavar!:D Annyira nem érdekel mennyire vékony a karja! Nem ezen fog múlni hogy összejövök-e vele, meg egyáltalán hogy tetszik-e a csaj!:D Szóval nehogy ilyen hülyeségeken agyalj nekem!:D 23F
nem zavar , fõleg hogy én sem vagyok valami nagy darab
nem töri el a szél? ha nem, akkor nincs vele baj
Kérdezõ! A vékony lányok a jók. :)
Mi nok tenyleg nem vagyunk normalisak, ahelyett, hogy szeretnenk magunkat, folyton aggodunk, es az az, amit a pasik nem birnak, nem pedig a kicsit kover, vagy sovany karunkat. En orulnek, ha sovany lenne a karom. Kedves urak, igazam vagy nincs?
Az a legfontosabb, hogy te magad kibékülj magaddal. Ha te bizonytalan vagy, ezt kisugárzod, és ezt érzik meg rajtad. Lehet hogy a karod fel sem tûnne, csak a szorongásod miatt válsz egy kicsi merevebbé... Legyél kreatív, addig, amíg nem békülsz ki vele, hordjál hosszú ujjú inget! :) Rejtsd el a (vélt) szépséghibáidat, emeld ki a szépséged! :) Azért a totál kitömött melltartón könnyen csalódáshoz, vagy röhögõgörcshöz vezethet. :D (pasi)
hát nem esztétikus látvány az biztos! azért a nõknek is legyen valami izomzatuk! kezdj el edzeni (ne csak karra)
A kérdező hozzászólása: Igazából az alakommal semmi gondom, vékonynak vékony vagyok, de lapos a hasam, van fenekem és mellem, meg csípõm, szépnek is mondanak. Csak a karommal vannak fenntartásaim, nem tudom elfelejteni:S
Én imádom, ha vékony egy lány karja, az olyan nõies! Szeretem, ha egy kézzel majdnem átérem a barátnõm karját, és olyan kis törékeny, gyenge!
Nekem nem tetszik, de emiatt biztos nem utasítanék vissza egy lányt se :)
Nem baj ha vékony, ha van rajta némi izom is. Az én barátnõmnek is nagyon vékony a karja, de nagyon szexi, mert elég izmos.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!