Találatok a következő kifejezésre: Végre sikerült próbálkozás (7 db)

36 éves vagyok és év elején hosszú próbálkozás után végre sikerűlt! Sajnos a 10. héten elveszitettem a babát. Lehetek még terhes?

A múlt évben ?sszel Closti kezelést kaptam és rá 3 hónapra spontán estem teherbe.Lehet hogy csak várnom kell?Igyak gyógyteát vagy vitámint?

Legjobb válasz: Nagyon sajnálom ami veled történt.Biztos ,hogy leszel még terhes ha spontán is sikerült.Szedjél elevitet vagy gravidát van gyógytea is ami a teherbeesést elõsegíti a neve most nem ugrik be.Ne stresszeld magad a baba miatt,ha jönni akar jönni fog!!Várj türelemmel!Sok sikert a babásodáshoz.Ja,még annyit én aloe verás teát ittam valami fahéj ízesítésû volt állítólag az még segít.Bár nekem nem így jött össze.Lehet,hogy nálad jó lenne.

Nagyon sajnálom ami veled történt.Biztos , hogy leszel még terhes ha spontán is sikerült.Szedjél elevitet vagy gravidát van gyógytea is ami a teherbeesést elõsegíti a neve most nem ugrik be.Ne stresszeld magad a baba miatt, ha jönni akar jönni fog!!Várj türelemmel!Sok sikert a babásodáshoz.Ja, még annyit én aloe verás teát ittam valami fahéj ízesítésû volt állítólag az még segít.Bár nekem nem így jött össze.Lehet, hogy nálad jó lenne.
Ha spontán estél teherbe, akkor biztosan megint össze fog jönni a baba. Ami esetleg lényeges lehet, hogy a 10. hétben miért veszítetted el a babát! Ha újra terhes leszel, a dokidnak erre oda kell majd figyelnie! Sok sikert!
35 éves vagyok, az elsõ terhességem 1 év próbálkozás után Closty-tól jött össze, de a 9 héten elhalt (májusban). A vetélés után folyamatosan szedtem a terhesvitamint (Gravida). Most 13 hetes terhes vagyok (spontán), remélem minden rendben lesz. Neked is szorítok!Kitartás!

Van itt olyan kismama/anyuka, akinek több hónapnyi, esetleg évnyi próbálkozás után végre sikerült a baba?

Hogy bírtátok ezt az id?szakot? Végül valamilyen kezeléssel sikerült a terhesség, vagy csak szimplán..?

Legjobb válasz: 7 ev aztan csak ugy besikerult nagyon nehez volt, feltekeny voltam minden kismamara, anyukara most itt van mellettem es gyonyoru, es mindennel jobban szeretem megerte a varakozas

7 ev aztan csak ugy besikerult nagyon nehez volt, feltekeny voltam minden kismamara, anyukara most itt van mellettem es gyonyoru, es mindennel jobban szeretem megerte a varakozas
Szia! Az elsõ férjemmel 10 évig próbálkoztunk, jártunk ide-oda orvoshoz, több havi fizetésünk és a házasságunk is ráment a csalódásokra, aztán 1 évvel késõbb megismerkedtem a második férjemmel, másfél év múlva elkezdtünk meddõségi klinikára járni és ott a nõgyógyászati vizsgálaton kiderült, hogy 7 hetes terhes vagyok, miután 3 hónapig nem is menstruáltam, nekem azóta egy csoda a kisfiam, szerintem nem véletlenül...egyébként már 2 éves elmúlt.
A kérdező hozzászólása: Atya ég... 7-10 év... Én felnézek rátok, hogy ennyi ideig kibírtátok...!! Mi egy évig próbálkoztunk...de nekem ez az egy év is egy örökkévalóságnak tûnt. Mindenki nyugtatott, hogy még fiatal vagyok, és nem vagyok lekésve semmirõl, de akkor is nagyon rossz volt hónapról hónapra a negatív tesztek által okozott csalódás.
Szia! Mi másfél éve próbálkozunk, úgyhogy ismerõs a negatív tesztek okozta csalódás minden hónapban. :( A párom türelmesebb (próbál lenni), de Én már sajnos nem tudok. Szörnyû ez a várakozás, és persze non fárasztó is.Kitartás! Csak ennyit tudok mondani! A remény hal meg utoljára! (Egy sorstárs)
Szia!14 hónap után clostyval sikerült, kb. 8-9 hónap után kezdtem el "rástresszelni".Teszteket nem vettem, de mikor megjött, bõgni tudtam volna.Amúgy nem tudom volt-e köze hozzá, de a nézõpontomon is változtattam.Addig mindig azt hajtogattam magamban, hogy tuti nem sikerül, abban a hónapban mikor sikerült, meg csak pozitívan gondolkodtam, hogy most tuti baba lesz. 11 hónapos és Õ az életem értelme! Kitartás!
6 év kudarcai után derítette ki a sokadik orvos, hogy PCOS a baj oka. Néhány hónap múlva felírta a Metformin nevû gyógyszert és a gyógyszerszedés elsõ hónapjában már terhes is lettem! Azóta 7, 5 hós gyönyõrû babám van!!!
A kérdező hozzászólása: Mi ez a closty? Még nem hallottam róla... A nagynéném 1 év sikertelen próbálkozás után orvoshoz fordult a férjévél. Kiderült, hogy a férjének krónikus prosztatagyulladása van...(nem észlelt semmilyen tünetet) Kapott rá gyógyszert, és rá egy hónapra a nagynéném teherbe esett. Sajnos, most a második babával ugyan ez van...Nem akar összejönni, lassan egy éve...
17:29-es vagyok, a gyógyszer teljes neve clostybegit.Petetérés hiányára vagy serkentésére adják.Én azért kaptam, mert a ciklusaim 29-46 nap köztiek voltak, volt peteérésem, de össze-vissza.Ezzel pont félidõben volt, viszont a hátránya, hogy több petesejt is megérik, ezért gyakoriak tõle az ikerterhességek.Ennek elkerülése érdekében járni kell uh-ra, hogy lássák a peteérést.Sok párnak ezzel jött össze a baba.(Nekem 7 érett petesejtem lett, paráztam is rendesen, de csak egy fogant meg szerencsére)

Ma reggel teszteltem, és 2 év próbálkozás után, végre sikerült. Õ lesz a második Bébink, a Kisfiunk 6 éves. Milyen vitamint szedjek? Mert Dániában élünk, és itt semmit nem ismerek.

Régen az Elevitet szedtem, de ezek ismeretlenek. Vagy addig, amíg nem szedek semmit, mit javasoltok?

Legjobb válasz: Hûha, feladtad a leckét:)Én az Eurovit kismamavitamint szedtem, de gondolom az sincs kint. Ha bemész egy gyógyszertárba, biztos tudnak neked segíteni, mert így távolról sajnos mi nem. Jó babavárást!

Hûha, feladtad a leckét:) Én az Eurovit kismamavitamint szedtem, de gondolom az sincs kint. Ha bemész egy gyógyszertárba, biztos tudnak neked segíteni, mert így távolról sajnos mi nem. Jó babavárást!
Gratula! Menj el a gyógyszertárba, mondd, hogy terhes vagy és vitamint szeretnél. Biztos van ott is sokféle, csak más néven futnak. Mi ezt innen nem tudjuk megmondani, hogy ott milyen nevû vitaminok vannak. :) Szerintem ez lenne a legjobb.

Végre sikerült többszöri próbálkozás után. Viszont mi fájt nekem?

Kb már vagy 6x próbálkoztunk barátommal. Mindegyik alkalom nagyon fájt viszont ma éreztem, hogy elég kellemes viszont amikor "tövig" benyomta akkor éreztem, h fáj kicsit meg kellemetlen. Nem hiszem, h az még mindig a sz?zhártyám. Lehet, hogy már a méhszájamat "nyomkodta"? vagy annyira bent lenne a sz?zhártyám? (kb 13-14 cm-re) Miért fáj ott nagyon belül? De azt is éreztem, hogyha kicsit elengedem magam sokkal kellemesebb. Tényleg igaz, hogy megkell tanulni elengedni magunkat szex közben? és miért van az, hogyha náluk próbálkozunk szét akarok esni a fájdalomtól viszont amikor nálunk vagyunk akkor majdnem minden "simán" megy?

Legjobb válasz: talán otton sokkal jobban el tudod engedni magad, náluk meg attól félsz, valaki jön vagy hasonló. Persze, hogy el kell engedned magad, ráadásul ha nagyon nedves vagy, sokkal könnyebben fog menni és élvezetesebb lesz.

talán otton sokkal jobban el tudod engedni magad, náluk meg attól félsz, valaki jön vagy hasonló. Persze, hogy el kell engedned magad, ráadásul ha nagyon nedves vagy, sokkal könnyebben fog menni és élvezetesebb lesz.
Lehetne az hogy túl mélyen jár, ám ez nem a leggyakoribb, ott már nem a hártya van. - Most jön a tanács része: kulccsal zárjátok be az ajtót, nagy biztonság érzetet adhat, és jó hosszan "melegítsetek be" - a fõ hogy engedd el magad, ha ráérzel majd teljesen, hogy mekkora a különbség akkor a tested is teljesen nyugodtan és természetesen fogja viselni, ha mégsem múlna akkor nézz el a dokidhoz, abból lehet a legkisebb baj. Fõ a nyugalom ;)
Azért csak védekezzetek rendesen gumival, nem mindenki egyformán termékeny és nem mindenkinek egyformán nemzõképes a spermája és fiatalon meg késõbb is lehetnek rendkívüli peteérések ami nem a ciklus közepén van. Ha nagyon mélyre hatol a párod akkor elõfordulhat hogy a méhszájadat dörzsöli és az fáj, de használjatok síkosítót és akkor a behatolás sem lesz olyan fájdalmas és próbáljatok akkor szeretkezni amikor nincs otthon senki, akkor jobban el tudod engedni magad.
A kérdező hozzászólása: Köszi
utolsó válaszoló vagyok, azt még elfelejtettem írni, hogy mi elõször simán szeretkezünk, gumi nélkül, de ügyelünk h ne a ciklusom közepén legyünk együtt úgy, de még így se voltam/vagyok terhes! szóval csak nyugi! az elején én is féltem minden szeretkezés után h vajon teherbe estem-e de ennek nagyon nagyon kis esélye van!
nyugi, nem leszel terhes! teherbe esni nem olyan könnyû dolog. amúgy azért fáj, mert még nem vagy eléggé kitágulva, de idõvel nem fog! és még élvezetesebb lesz hidd el!
lehetsz de szinte 0% esélyed van rá, szóval szerintem ne aggódj
A kérdező hozzászólása: viszont lehet egy kis elõnedv került az ujjamra vagy az övére és úgy helyeztem fel az óvszert.
A kérdező hozzászólása: értem. van benne vmi. még egy kérdés, ha nem gáz. Lehetek akkor terhes, ha spermicides óvszerrel védekeztünk és mielött elment volna kihúzta?
A kérdező hozzászólása: Rendben. Köszi a válaszokat

Jó napot kívánok Főorvos Úr! 40 éves vagyok, és párom is annyi. Mindkettőnknek van már az előző házasságából egészséges gyermeke. Majdnem 3 évi próbálkozás után (októberi endometriozis műtétet követően), végre decemberben sikerült teherbe esnem. De sajnos

Jó napot kívánok Főorvos Úr! 40 éves vagyok, és párom is annyi. Mindkettőnknek van már az előző házasságából egészséges gyermeke. Majdnem 3 évi próbálkozás után (októberi endometriozis műtétet követően), végre decemberben sikerült teherbe esnem. De sajnos a 8 héten kiderült, hogy a babának nincs szívhangja, így 2 nappal ezelőtt missed ab. műtéten estem át. Tegnap tudtam meg, hogy párom nagyszülei első unokatestvérek voltak. Milyen kockázatot jelent ez egy újabb terhesség esetén? Igénybe vehetünk-e az előzmények ismeretében vmilyen genetikai vizsgálatot, és hol van módunk ennek nekikezdeni(Győr-Sopron megyében élünk)? Megtisztelő válaszát nagyon szépen köszönöm: Mira

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az előzmények alapján nem kell fokozottabb genetikai kockázattal számolniuk. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Az előzmények alapján nem kell fokozottabb genetikai kockázattal számolniuk. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Jó napot kívánok Főorvos Úr! 40 éves vagyok, és párom is annyi. Mindkettőnknek van már az előző házasságából egészséges gyermeke. Majdnem 3 évi próbálkozás után (októberi endometriozis műtétet követően), végre decemberben sikerült teherbe esnem. De sajnos

Jó napot kívánok Főorvos Úr! 40 éves vagyok, és párom is annyi. Mindkettőnknek van már az előző házasságából egészséges gyermeke. Majdnem 3 évi próbálkozás után (októberi endometriozis műtétet követően), végre decemberben sikerült teherbe esnem. De sajnos a 8 héten kiderült, hogy a babának nincs szívhangja, így 2 nappal ezelőtt missed ab. műtéten estem át. Tegnap tudtam meg, hogy párom nagyszülei első unokatestvérek voltak. Milyen kockázatot jelent ez egy újabb terhesség esetén? Igénybe vehetünk-e az előzmények ismeretében vmilyen genetikai vizsgálatot, és hol van módunk ennek nekikezdeni(Győr-Sopron megyében élünk)? Megtisztelő válaszát nagyon szépen köszönöm: Mira

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az előzmények alapján nem kell fokozottabb genetikai kockázattal számolniuk. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Az előzmények alapján nem kell fokozottabb genetikai kockázattal számolniuk. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Nagyon nehezen de végre ennyi év próbálkozás után sikerült megtalálnom azt a lányt (? )

Akivel úgy érzem boldog lehetnék! sok barátnőm volt de egyik mellet se éreztem magam boldognak... Most van ez a lány és teljesen bevagyok sózva, csak ne mtudom hogy kezdjek neki... ráakarok írni mert csak fb-van külsejével nagyon megfogott na meg a kisugárzása..csak az a baj, hogy a lányok terén eddig szerzett tapasztalataimmal nem tudok mit kezdeni mert valahogy semelyik praktikát nem érzem megfelelőnek hozzá.. Valami jót tanács hogy kezdjek neki? mert megakarom ismerni, remélem belsőre is annyira jó mint külsőre..

Legjobb válasz: személyesen nincs lehetõséged odamenni hozzá? (pl nem találkoztok csak ritkán, stb..) mert az azért jobb lenne :) nekem most egy sráccal van ugyanez, hogy nagyon érzem rajta azt, hoyg lehetne az "igazi" én örülnék ha lépne felém, pl akár facen is rámírhatna..szóval szerintem ha tetszel a lánynak, õ is örülni fog, ha közeledsz felé..ha mégsem, akkor meg tudod legalább, hogy mégsem õt szánta neked a sors drukkolok :)) 21L

személyesen nincs lehetõséged odamenni hozzá? (pl nem találkoztok csak ritkán, stb..) mert az azért jobb lenne :) nekem most egy sráccal van ugyanez, hogy nagyon érzem rajta azt, hoyg lehetne az "igazi" én örülnék ha lépne felém, pl akár facen is rámírhatna..szóval szerintem ha tetszel a lánynak, õ is örülni fog, ha közeledsz felé..ha mégsem, akkor meg tudod legalább, hogy mégsem õt szánta neked a sors drukkolok :) ) 21L
Honnan érzed, hogy boldog lehetnél vele, ha még nem is ismered??? :O
Ne praktikákat keress, csak add magadat, nem kell sallang.
Mekkora hülye vagy :D Nem is ismered, de már "vele eltudnám képzelni" :DD
A kérdező hozzászólása: nem tudom honnan érzem rohadt furcsa érzésem van azóta, hogy láttam.. sajnos személyesen nem nagyon látom sose... adnám magamat de a szia mizu nem sokat ér... meg amitõl még félek hogy van sok ismerõse és biztos irnak neki sokan.. szóval ha rá is irok és nem ir vissza akkor megint csak fail :/
amúgy honnan ismered? suliból?
A kérdező hozzászólása: kedves 4-ik ha nem tudsz normális választ adni menj vissza recskázni... mint mondtam fingom nincs miért de rohadtul a fejemben van állandóan
A kérdező hozzászólása: nem ez egy furcsa sztori de ide nem szivesen irom ki :)
akkor írd meg priviben ha gondolod:) elsõ válaszoló vagyok

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!