Találatok a következő kifejezésre: Végűlis mindegy Egy (3 db)

Harmadik babánál akarnád tudni a nemét? Vegyes párosunk van (egy lány és egy fiú tehát végülis mindegy most ki jön).

Legjobb válasz: Nekünk 2 fiunk van,jó lenne egy kislány...de valójában mindegy.Nálunk akár akarjuk,akár nem tudni fogjuk,mert a korom miatt(38 éves vagyok)megcsináltatom a CVS-t.

Nekünk 2 fiunk van, jó lenne egy kislány...de valójában mindegy.Nálunk akár akarjuk, akár nem tudni fogjuk, mert a korom miatt(38 éves vagyok)megcsináltatom a CVS-t.
Nálunk is sorminta lett. Lány, fiú és lány. Voltaképpen mindegy is volt, mi lesz. De azért kíváncsiak voltunk, és valamiért egy picit lányra hajaztunk.
Én nem akartam tudni a másodikat sem, csak a férjem ragaszkodott hozzá. Két lányunk van. Ha lesz harmadik, õt is lánynak szeretném (a férjem is amúgy). Valószínû megint meg fogjuk nézetni a szonográfussal, mert a férjem megint kíváncsi lesz rá. De ez még odébb van, mert még nem vagyok terhes.
Én a baba cuccok miatt mindenképp szeretném majd tudni.
Nekem is egy kislányom és egy kisfiam van már, elvileg mindegy lett volna, hogy mi jön. Eddig nem is igazán érdekelt minket, hogy mik lesznek a már meglévõk, de most, valamiért kislányt szerettünk volna. Mi meg is kérdeztük a nemét most is: kislányunk fog születni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Nálunk meg pont apa nem szeretné tudni én meg igen, nekem valahogy mindig jobban sikerült kialakítani a kapcsolatot a bébivel (már amikor még pocakban volt) úgy hogy tudtam milyen nemû. Viszont ha én megkérdezem az orvostól, tuti elszólom magam a családban és nem tudom magamban tartani. Egyébként fiút érzek, eddig bejöttek a megérzéseim, de mi van ha nem. Igazából a testvérbabakocsink megvan uniszex színû a kiságy zöld, a kiskád is, minden unisex színû, ruhácska garnitúra meg piciben van fiús is lányos is eltéve.
mindenképpen, tök mindegy, hanyadik baba. Nem szeretem az ilyen jellegû meglepetéseket, egy új élet fogadására úgy érzem, szükség van azokra a pocakos hónapokra és arra, hogy már a megszületése elõtt fiúként vagy lányként kezeld azt a babát.
Vannak emberek, akik tudni akarják , vannak akik nem. Ha az apa tudni szeretné meg lehet beszélni az orvossal, hogy csak neki mondja el. Nem szabad elvenni tõle az örömöt, és nem lehet elvárni, hogy hónapokat várjon.De , mint apának joga van tudni.

Végűlis mindegy izgulni? Egy hét van a mensziig játszik velem a testem mert produkálok hányingert meg minden.

normális ez?hiába vagyunk érte idegesek ha ?sszej?tt ott van már nem?

Legjobb válasz: hát még nem nagyon, még csak most ágyazódik be vagy fog beágyazódni. de én egy ideges testbe nem ágyazódnék be. csak vicc ne idegeskedj, mert igen innentöl már nincs mit tenned. (persze jól azért érezhetitek magatokat és hancúrozhattok.

hát még nem nagyon, még csak most ágyazódik be vagy fog beágyazódni. de én egy ideges testbe nem ágyazódnék be. csak vicc ne idegeskedj, mert igen innentöl már nincs mit tenned. (persze jól azért érezhetitek magatokat és hancúrozhattok.
A kérdező hozzászólása: én is ugy gondoltam mindegy az izgulás ugy is meg tõrtént vagy sem .csak nem tudunk rola, .normális ha ilyent érzek?
én is izgulok és minden honapban nagyon reménykedem. ti miota probálkoztok?
A kérdező hozzászólása: 2éve
akkor megtudlak érteni. mi már 18 honapja. én ugyjártam hogy nemvolt pém. adot clostit a doki reménykedtem. lett peteérés de megvékonyitotta a méhnyálkahártyát igy nemtudot beágyazodni. most leálitottak a clostirol . holnap megyek ultrahangra hogy mi lett

Ha egy fiúnak NULLA az esélye, hogy valaha párt találjon magának, akkor végülis nem mindegy, hogy 100% heteró vagy homokos?

Még miel?tt valaki lehomizna, nem vagyok homi! Ez csak úgy megfordult a fejemben.

Legjobb válasz: a heteró csak az ellenkezõ nemûekhez vonzódik, a homokos, csak a saját neméhez.. ez akkor is így marad, ha az illetõnek soha nem volt és nem is lesz kapcsolata, tehát nem mindegy.. :D

a heteró csak az ellenkezõ nemûekhez vonzódik, a homokos, csak a saját neméhez.. ez akkor is így marad, ha az illetõnek soha nem volt és nem is lesz kapcsolata, tehát nem mindegy.. :D
Nem érted. Egy férfi aki nem talál nõt egészen más, mint egy búza aki nem talál köcsögöt, az elõbbi sajnálatos az utóbbi szánalmas és undorító. Amúgy meg... soha ne mond, hogy soha, mozgássérültek, gyengénlátók, szellemi fogyatékosok, aids-esek, félkezûek, féllábúak és sorolhatnám még a tragédiákat IS találnak maguknak sokszor párt, te miért ne találnál? neked mi bajod? mi az amitõl tuti nem kellenél senkinek?
??????
nehéz kérdés, de nekem nem mindegy. vagyis mindkettõ zavar, az hogy nem találok párt és az is hogy meleg vagyok. duplán kilátástalan helyzet, tehát ezerszer szívesebben lennék a te helyedben!
A kérdező hozzászólása: 100%-ig heteró vagyok, jól kiforgattátok a kérdésemet! Itt arra gondolok, ha van egy nagyon-nagyon csúnya fiú, aki heteróként egy lánynak se, homokosként egy fiúnak se jönne be. Ebben az esetben majdnem tökmindegy volna, hogy lány vagy fiú partnere nincs, mert a végeredmény ugyanaz.
Szóval meleg vagy. Ha megfordul a fejedbe már az vagy. :D Ilyen hülyeséget xD Csakmert nincs esélye a nõknél attól még nem lessz valaki 1-2-re homokos....
Ez nem olyan dolog, hogy te most eldöntöd, hogy "na én most meleg leszek." Ez a génekben van. És oylan nincs, hogy 0 az esélye bárkinek is a pártalálásra. Max b*lfasz vagy, és ahelyett, hogy tennél valamit csak sírsz mint egy kislány, hogy milyen rossz neked mert nincs párod.
Namost ha nõnek tuti nem kellenél sosem, akkor mibõl gondolod hogy a normális melegeknek kelleni fogsz? Max 60+ vén pasi viagrával megrak hátulról :D
Mindegy persze, de ha b*zi lennél nehezebben találnál magadnak párt mintha hetero. akárhány % esélyed van rá, heteroként biztos több:D
ja és nehogy azt hidd hogy a kinézet bármit is számítana! kizárólag az érzelmi dolgok számítanak!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!