Találatok a következő kifejezésre: Végül is a (2172 db)

Az elemi ösztön című filmben végül is a szőke csaj volt végig a gyilkos?

Legjobb válasz: Ez konkrétan nem derül ki, sok jel arra mutat,de néhány jel nem arra mutat, magyarul a film vége 'nyitva' lett hagyva.A rendezõ a nézõ fantáziájára bízza a kérdést.

Ez konkrétan nem derül ki, sok jel arra mutat, de néhány jel nem arra mutat, magyarul a film vége 'nyitva' lett hagyva.A rendezõ a nézõ fantáziájára bízza a kérdést.
Nem bízza senkire a kérdést. Nyilvánvalóan Sharon Stone volt a gyilkos. Ennyire azért nem bonyolult a film.
Huhh, hát így nehéz lesz megtalálni, de ez valami indián vagy meditációs zene lesz.
A kérdező hozzászólása: Kettõ zenét is keresek.
A kérdező hozzászólása: Az egyik még 2003 ban volt azaz a zongorás.
Ennek az elején van zongora: forever the sickest kids-hey brittany :)
A kérdező hozzászólása: hopp: *Sötét lovag - Felemelkedés
Joseph Gordon Lewitt Robin, ha figyeltél. De kib*szott nagy kár, hogy nem C. Bale lesz Batman. Ben Afflecknek nem örülök, túl tökéletes mindig higgadt jófiú és ez nem összeegyeztethetõ azzal a karakterrel, ami a Trilógia során Batmant Sötét Lovaggá avanzsálta. A karakter lényege a belsõ viaskodás és Ben Affleck ezt hitelesen eljátszani képtelen (lásd: Daredevil stb.), innentõl kezdve a Sötét Lovag halálra van ítélve, Afflecktõl maximum egy idealisztikus, makulátlan fehér lovagot kaphatunk.
Egy olyan potenciálisan atom produkciót, mint a Batman vs Superman nem hoznának le elõzményfilmek nélkül. A szánt elõzményfilmek pedig a Man of Steel és kimaradásos alapon a The Dark Knight trilógia, így elvileg úgy kéne megcsinálni a vs-t, hogy az eredeti karakterektõl ne kelljen elvonatkoztatni, hiszen ez csak így lehet érdekes. Igazad van sajnos mégis az elvonatkoztatás szükségességét kapjuk az arcunkba a szereplõ cserével, ami nekem személy szerint összetöri a Batman vs Supermannel kapcsolatos illúzióimat. Persze nem vitás, hogy Ben Affleck kiváló színész, de mint azt az elõzõ kommentemben taglaltam nem képes hitelesen hozni a ma divatos sötét karakterû hõst (Green Lantern, Man of Steel, Hulkstb.), ami Hollywood legnagyobb fogása az elmúlt évtizedben a szuperhõsfilmek terén. Tehát nem a The Dark Knight trilógia miatt kellene csak sötét karaktert hoznia Afflecknek, hanem azért is mert a makulátlan, egyoldalúan hibátlan hõs karaktere már unalmas.
szerintem az egyetlen baj Affleckel, hogy furcsa lesz megszokni, hogy nem ugyan az az ember batman mint volt(mármint arcra) de azért ne legyen már illúzióink nem egy Forrest Gumpot kell eljátszania csak egy batmant.. jó igen a film sötétebb hangulatú az átlag szuperhõsfilmekhez képest de azért közel sem annyira mint amennyire az emberek lefestik, szerintem Affleck is nagyon jól elfogja játszani .


Hogy tudom elérni hogy ugyanolyan jól nézzen ki nap végén is a hajam mint reggel?

Reggelente mindig szépen kisimítom a hajam, tök jól néz ki, de 1-2 óra múlva már sehogy sem áll a hajam, mintha nem is fésülködtem volna. Mit tudnék ez ellen csinálni?

Legjobb válasz: Ha mást nem, max minden szünetben fésülködj meg. Vagy fog úgy össze, hogy ne essen szét és tartsa magát.

Ha mást nem, max minden szünetben fésülködj meg. Vagy fog úgy össze, hogy ne essen szét és tartsa magát.
Ne bizergáld, tesán szétesik, hajlakkozd le!!!

Hol tudnék venni sidekick-et? A 3-as kéne belőle, de végül is a típusa nem annyira számít.

Olyan kellene amit M.o.-n is tudnék használni, mert azt olvastam, hogy van ami (vagyis inkább a legtöbb) nem m?ködik a magyar telefonszolgáltatók hálózatán vagy mi...:D

Legjobb válasz: rendeld meg amerikabol kartya fuggetlenbe(UNLOCK) varsz kb 3 hetet es itt van lehet hogy igyolcsobban is jon ki

rendeld meg amerikabol kartya fuggetlenbe(UNLOCK) varsz kb 3 hetet es itt van lehet hogy igyolcsobban is jon ki
Müködik magyar hálozaton GSM 900/1800/1900 ha erre gondoltál:http://reviews.cnet.com/cell-phones/t-mobile-sidekick-3/4505..
A kérdező hozzászólása: Erre a telefonra gondoltam, de az oldalról nem derült ki, hogy hogyan lehetne hozzájutni vagy lehet, hogy csak én vagyok a béna :D azért köszi :)
Magyarországon csak használtan jutsz hozzá ha szerencséd van! De ehez inkáb Angliába lehet hozzá jutni
Hogy rendelné meg amcsibol mikor csak angliába van ilyen telo!
nem akarok ünneprontó lenné, de amerikában sõt még németországban is lehet kapni :DD muhahahaha

Édes hármas után nem bírnám elviselni, hogy végül is a barátom 'megcsalt'?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Oké. Tehát: 1. Õ elutasította a hármas felállást. 2. Te tovább erõlteted, miközben már most hisztizel az esetleges "megcsalás" miatt. Remélem belemegy, aztán majd olvashatjuk a kesergõs írásodat is, hogy "hogyan tegyem mag túl a megcsaláson?". Idióta.

Oké. Tehát: 1. Õ elutasította a hármas felállást. 2. Te tovább erõlteted, miközben már most hisztizel az esetleges "megcsalás" miatt. Remélem belemegy, aztán majd olvashatjuk a kesergõs írásodat is, hogy "hogyan tegyem mag túl a megcsaláson?". Idióta.
Te lehet megfogod bánni , azt érzem ki a szavaidból .Te szerzed be a nõt vagy õ ? Miért nem csinálod 2 férfival inkább , lehet az izgisebb. :-D
Az nem igaz, hogy senki nem 100%-osan a másikra figyel, hiszen együtt élik át az egészet, és az is nagyon izgató amikor látod a párodat egy másik emberrel szeretkezni. Persze olyan férfi kell hozzá, aki bírja a strapát rendesen, plusz még két biszex lány, hogy ha a férfi kidõlt, akkor se unatkozzanak. :)
Szerintem semmi izgató nincs a 2 csaj+én felállásban. Nem igazán értem azt sem, miért akarják ezt annyian. Hiszen csalják egymást a 3. személlyel, na meg senki nem 100%osan a másikra figyel, hiszen meg kell osztani az erejét. A csajoknak meg... puszta hülyeség szerintem. De így ennyire ezt elutasítóként is látom, hogy ez nektek nem tenne jót.
A kérdező hozzászólása: Nagyon-nagyon szépen köszönöm, ezt az õszinte, tapasztalaton alapuló választ! Ment a zöld kezecske, mégegyszer köszönet érte! :)
A kérdező hozzászólása: Szerintem a kérdés a tapasztalattal rendelkezõ emberekhez szólt, de köszi hogy így aggódsz értem! :D
Elõször is a hármas szex nem számít megcsalásnak, hiszen mind a ketten részt vesztek benne. Másodszor is nem biztos, hogy csak neked lesznek ilyen gondolataid, lehet hogy neki is, hiszen egy másik lánnyal lát majd csókolózni vagy akár többet is, és van olyan férfi aki szerint ez is megcsalás. Mi kipróbáltuk a hármast lánnyal és nagyon pozitív élmény volt mind a hármunk számára. Voltak féltékeny pillanatok ott a helyszínen is, de nagyon sok múlik ebben az esetben a pár fiú tagján, hogy mennyire tudja érzékeltetni a saját párjával, hogy õt szereti egyedül. Nálunk ez nagyon jól sikerült. Utána is gyötörnek persze képek, de itt is sok múlik a fiún. Tehát csak akkor menj ilyenbe bele, ha õszintén szeretitek egymást és ezt a hármast is egymásért, a szerelmetekért teszitek. Akik szerint ez nem is szerelem stb. azoknak meg ez a mûfaj nem való, õk ne csinálják.
De ez beteges, ha olyat csinálsz, amitõl amúgy meg félsz!
A kérdező hozzászólása: Mert kíváncsi vagyok rá, hogy más lánnyal mit hogy csinálna. De igen, biztos velem van a baj, nem pedig azokkal akik ennél durvább fétissel rendelkeznek. Szerintem nem én lennék az elsõ olyan ember aki kipróbálta a hármas felállást, és nyílván õk sem azért tették mert ez valamilyen nagyon beteges dolog.
Egyáltalán egy szerelmi kapcsolatban, hogy jut ilyen eszedbe? Valami nem stimmel a fejecskédben!? Nem sértegetni akarlak, csak gondold végig. Miért akarsz magadnak fájdalmat okozni ily módon?
A kérdező hozzászólása: Igen, igazad lehet, köszönöm válaszodat! Valószínûleg ha már tényleg elõtte ilyen gondolataim vannak, akkor ez csak egy meg nem valósított gondolat marad!
#3-as vagyok. Én már láttam egy hasonlót a baráti társaságomban, ugyanígy indult a dolog és nem lett jó vége... Hagyd inkább, ha nem tudod az érzéseiddel teljesen elszámoltatni magad.
A kérdező hozzászólása: Gondoltam majd késõbb felhozom neki, és ha majd õ is szeretné, akkor megtesszük. Ja, és nem szoktam idejárni nyavalyogni, de kössz a leidiótázást! :)
Ha ilyenekre gondolsz már mielõtt megtörtént volna akkor, szerintem jobb ha annyiban hagyod a dolgot.
*magam
marcsa nem kell érte aggódni, nagylánynak érzi magát! :) Majd az eset után, ha csupa könny lesz a kis párnácskája, majd akkor gondolkodik a kíváncsi hölgy...

Most ugye kiadják PS4-re és XBoxONE-ra a 2013-as Tomb Raider-t. De ennek mi értelme van? Mert végül is a kinézeten más nem változott.

Legjobb válasz: azért elég szembetûnõen szebb lett next-genen a játék plusz hozzácsapták a DLC-ket is (nem mintha a multinak bármi értelme is lenne) egyébként csak még több pénzt akartak kihozni a játékból, ennyi

azért elég szembetûnõen szebb lett next-genen a játék plusz hozzácsapták a DLC-ket is (nem mintha a multinak bármi értelme is lenne) egyébként csak még több pénzt akartak kihozni a játékból, ennyi
meg az Xbox one-t 2013-ban adták ki, így arra is ki kellett dolgozni.
Talán azért mert az xbox 360-as nem kompatibilis az xbox one-hoz? :D Akinek xbox one van az ne játszon vele? :D
nem fog meghalni.
Nem hal meg, mert Stefan azért hogy Klaus adjon a gyógyító vérébõl, a rossz oldalra fordul, és Mistyc Falls-ban hagy mindent (Elenával együtt) Aztán az idõk teltével Stefan nem bírja Elena nélkül, de Klaus megigézi, hogy felejtsen el minden érzést. Aztán a 4.-5. évadban kibontakozik Elena és Damon szerelme. Lefekszenek, de erre Damon nem emlékszik. De meg fog halni, amikor védeni akarja Bonnie-t! :( Elena nem mozdul el a holttestétõl, és Drágámnak szólítja. Ekkor nyílik fel Stefan szeme.. és vége a sorozatnak. :( Reméltem hogy Happy End-je lesz, de nem lett. :'( :"(
A kérdező hozzászólása: rtl klub folytatja valaha vajon ?
nem hal meg, Klaus vérét issza és begyógyul
A kérdező hozzászólása: köszi :)
Klaus vére a gyógymód a vérfarkas harapására. Klaus ad a vérébõl, de cserébe Stefannak vele kell mennie, és segíteni neki a gonosz terveinek megvalósításában:D
A kérdező hozzászólása: Don Lexu válasza! hogyhogy nem hal meg?hogy ússza meg?
SPOILER* Nyugalom! én már nézem a következõ évadot ami most nem rég jelent meg Amerikában. És nem halt meg Damon!
jajj most én s ezen izgulok hogy meghal e vagy nem!!!!!remélem nem!!!
A kérdező hozzászólása: biztos?kár lenne, õ a legjobb karakter a filmben.szerintem...
Utolsó! Damon hal meg vagy Stefan?
Ez engem is érdekel, mert most 16 hetesen olyan vagyok mint anno 28 hetesen... :S :)
A kérdező hozzászólása: Hát, nekem már mindegy, akármekkora lehet a pocakom a végére.. az elsõvel nagyobb volt, mint a másodikkal, nem húzódott vissza rendesen 1, 5 év után sem. Még a 2. terhesség végén is szemmel látható volt a "pucér pocin"- némi bõr fityegett.
Nekem is sokkal hamarabb látszott a második baba mint az elsõ (nem emlékszem már pontosan a hetekre, hogy melyik mikor). Viszont a kérdésre a válasz: második babánál a pocakom 2 cm-el volt kisebb, mint az elsõnél. Nem tudom hogy és miért, de az elsõt 99 cm-el mentem szülni, a másodikat 97-el, pedig a másodiknál 28. héttõl feküdtem, és 20 dkg-al volt nagyobb. Jah és mindkettõ fiú. Szóval, az is lehet hogy kisebb lesz. (Mikor mértem alig hittem el, megmérettem a párommal, anyukámmal, és a centiméter is ugyanaz volt). Szóval van esély!!! :)
Szerintem inkább azon izguljatok, hogy ne nõjön hatalmasra a pocakotok, sokkal hamarabb lesz lapos hasatok és feszes bõrötök egy kisebb poci után.Tapasztalatból mondom:)
én a 25. hetet kezdem ma, és nekem nagyobb mint az elsõvel, pont tegnap nézegettem, hogy a 8. hónapban volt akkora a hasam, mint most......sztem nem csak a méhszalagok miatt, de a hasizom miatt is. nekem erõs hasizmom volt az elsõ terheségem elõtt, de aztán szülés után semmit nem csinéltam, nem hasizmoztam semmit, és most ennek érzem a hatását, n éha ha rosszul fordulok vagy ülök fel, rendesen fáj a hasizmom. majd ha megszültem, akkor foglalkozni fogok ezzel, az biztos, met nem akarok ilyen domború hassal élni a továbbiakban. :9
Én pár napja hallottam(orvostól), hogy nem feltétlenül lesz nagyobb a pocak mint elõzõ terhességnél, csupán azért látszik hamarabb, mert a méhtartó szalagok már ki vannak nyúlnak, nem tartanak úgy! Kisfiamnál 5ik hónapig szinte nem is látszott a pocakom (végére hatalmas lett), most már akkora mintha mint akkor 6hónaposan, pedig még csak 16hetes vagyok! És igen én is szeretnék újra nagy pocakot, de biztosan az lesz ha elõzõvel is hatalmas volt:)
A kérdező hozzászólása: Amikor az elõzõvel a 20. hét körül/után voltam, akkor még kívülrõl nem is látszódott, hogy babás lennék, arra lehetett gondolni, hogy híztam egy kicsit bél tájékra. Most viszont már a 16-18. héten nagyon látszódott hogy van ott valaki... Most vagyok 22+5 hetes, és akkora pocim van, mint az elõzõvel kb a 30. héten :) Én nagyon örülnék, ha szép nagy pocim lenne a végére. Szerintem az a kismamák büszkesége! Még ha majd szülés után egy pár hétig csúnya kötényem lesz, akkor is. Ti hogy vagytok ezzel? Ti is szeretnétek nagy pocit? Fiút vagy lányt vártok?
én azt olvastam hogy az utolsó 2 hónapban duplázódik meg a baba mérete, és ekkor nõ még jó nagyot a pocak.
Jó kérdés... 20 hetesen nekem is nagyobb a pocim, mint anno másfél éve.Már most egy bálnának érzem magam, pedig még csak félidõben vagyok!
Második babónál hamarabb látszott és sokkal nagyobbra is nõtt a végére, mint az elsõnél. A gyerekek közt pontosan két év a korkülönbség. A második babó is nagyobb lett, mint az elsõ volt. Az elsõ: 55cm, 3800g, a második: 58cm, 4000g. A harmadikba bele se merek gondolni, pedig lassan aktuális lesz. :-)))


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!