Találatok a következő kifejezésre: Végül is a (2080 db)

Az elemi ösztön című filmben végül is a szőke csaj volt végig a gyilkos?

Legjobb válasz: Ez konkrétan nem derül ki, sok jel arra mutat,de néhány jel nem arra mutat, magyarul a film vége 'nyitva' lett hagyva.A rendezõ a nézõ fantáziájára bízza a kérdést.

Ez konkrétan nem derül ki, sok jel arra mutat, de néhány jel nem arra mutat, magyarul a film vége 'nyitva' lett hagyva.A rendezõ a nézõ fantáziájára bízza a kérdést.
Nem bízza senkire a kérdést. Nyilvánvalóan Sharon Stone volt a gyilkos. Ennyire azért nem bonyolult a film.
Huhh, hát így nehéz lesz megtalálni, de ez valami indián vagy meditációs zene lesz.
A kérdező hozzászólása: Kettõ zenét is keresek.
A kérdező hozzászólása: Az egyik még 2003 ban volt azaz a zongorás.
Ennek az elején van zongora: forever the sickest kids-hey brittany :)
A kérdező hozzászólása: hopp: *Sötét lovag - Felemelkedés
Joseph Gordon Lewitt Robin, ha figyeltél. De kib*szott nagy kár, hogy nem C. Bale lesz Batman. Ben Afflecknek nem örülök, túl tökéletes mindig higgadt jófiú és ez nem összeegyeztethetõ azzal a karakterrel, ami a Trilógia során Batmant Sötét Lovaggá avanzsálta. A karakter lényege a belsõ viaskodás és Ben Affleck ezt hitelesen eljátszani képtelen (lásd: Daredevil stb.), innentõl kezdve a Sötét Lovag halálra van ítélve, Afflecktõl maximum egy idealisztikus, makulátlan fehér lovagot kaphatunk.
Egy olyan potenciálisan atom produkciót, mint a Batman vs Superman nem hoznának le elõzményfilmek nélkül. A szánt elõzményfilmek pedig a Man of Steel és kimaradásos alapon a The Dark Knight trilógia, így elvileg úgy kéne megcsinálni a vs-t, hogy az eredeti karakterektõl ne kelljen elvonatkoztatni, hiszen ez csak így lehet érdekes. Igazad van sajnos mégis az elvonatkoztatás szükségességét kapjuk az arcunkba a szereplõ cserével, ami nekem személy szerint összetöri a Batman vs Supermannel kapcsolatos illúzióimat. Persze nem vitás, hogy Ben Affleck kiváló színész, de mint azt az elõzõ kommentemben taglaltam nem képes hitelesen hozni a ma divatos sötét karakterû hõst (Green Lantern, Man of Steel, Hulkstb.), ami Hollywood legnagyobb fogása az elmúlt évtizedben a szuperhõsfilmek terén. Tehát nem a The Dark Knight trilógia miatt kellene csak sötét karaktert hoznia Afflecknek, hanem azért is mert a makulátlan, egyoldalúan hibátlan hõs karaktere már unalmas.
szerintem az egyetlen baj Affleckel, hogy furcsa lesz megszokni, hogy nem ugyan az az ember batman mint volt(mármint arcra) de azért ne legyen már illúzióink nem egy Forrest Gumpot kell eljátszania csak egy batmant.. jó igen a film sötétebb hangulatú az átlag szuperhõsfilmekhez képest de azért közel sem annyira mint amennyire az emberek lefestik, szerintem Affleck is nagyon jól elfogja játszani .


Hogy tudom elérni hogy ugyanolyan jól nézzen ki nap végén is a hajam mint reggel?

Reggelente mindig szépen kisimítom a hajam, tök jól néz ki, de 1-2 óra múlva már sehogy sem áll a hajam, mintha nem is fésülködtem volna. Mit tudnék ez ellen csinálni?

Legjobb válasz: Ha mást nem, max minden szünetben fésülködj meg. Vagy fog úgy össze, hogy ne essen szét és tartsa magát.

Ha mást nem, max minden szünetben fésülködj meg. Vagy fog úgy össze, hogy ne essen szét és tartsa magát.
Ne bizergáld, tesán szétesik, hajlakkozd le!!!

Hol tudnék venni sidekick-et? A 3-as kéne belőle, de végül is a típusa nem annyira számít.

Olyan kellene amit M.o.-n is tudnék használni, mert azt olvastam, hogy van ami (vagyis inkább a legtöbb) nem m?ködik a magyar telefonszolgáltatók hálózatán vagy mi...:D

Legjobb válasz: rendeld meg amerikabol kartya fuggetlenbe(UNLOCK) varsz kb 3 hetet es itt van lehet hogy igyolcsobban is jon ki

rendeld meg amerikabol kartya fuggetlenbe(UNLOCK) varsz kb 3 hetet es itt van lehet hogy igyolcsobban is jon ki
Müködik magyar hálozaton GSM 900/1800/1900 ha erre gondoltál:http://reviews.cnet.com/cell-phones/t-mobile-sidekick-3/4505..
A kérdező hozzászólása: Erre a telefonra gondoltam, de az oldalról nem derült ki, hogy hogyan lehetne hozzájutni vagy lehet, hogy csak én vagyok a béna :D azért köszi :)
Magyarországon csak használtan jutsz hozzá ha szerencséd van! De ehez inkáb Angliába lehet hozzá jutni
Hogy rendelné meg amcsibol mikor csak angliába van ilyen telo!
nem akarok ünneprontó lenné, de amerikában sõt még németországban is lehet kapni :DD muhahahaha
nem fog meghalni.
Nem hal meg, mert Stefan azért hogy Klaus adjon a gyógyító vérébõl, a rossz oldalra fordul, és Mistyc Falls-ban hagy mindent (Elenával együtt) Aztán az idõk teltével Stefan nem bírja Elena nélkül, de Klaus megigézi, hogy felejtsen el minden érzést. Aztán a 4.-5. évadban kibontakozik Elena és Damon szerelme. Lefekszenek, de erre Damon nem emlékszik. De meg fog halni, amikor védeni akarja Bonnie-t! :( Elena nem mozdul el a holttestétõl, és Drágámnak szólítja. Ekkor nyílik fel Stefan szeme.. és vége a sorozatnak. :( Reméltem hogy Happy End-je lesz, de nem lett. :'( :"(
A kérdező hozzászólása: rtl klub folytatja valaha vajon ?
nem hal meg, Klaus vérét issza és begyógyul
A kérdező hozzászólása: köszi :)
Klaus vére a gyógymód a vérfarkas harapására. Klaus ad a vérébõl, de cserébe Stefannak vele kell mennie, és segíteni neki a gonosz terveinek megvalósításában:D
A kérdező hozzászólása: Don Lexu válasza! hogyhogy nem hal meg?hogy ússza meg?
SPOILER* Nyugalom! én már nézem a következõ évadot ami most nem rég jelent meg Amerikában. És nem halt meg Damon!
jajj most én s ezen izgulok hogy meghal e vagy nem!!!!!remélem nem!!!
A kérdező hozzászólása: biztos?kár lenne, õ a legjobb karakter a filmben.szerintem...
Utolsó! Damon hal meg vagy Stefan?
Ez engem is érdekel, mert most 16 hetesen olyan vagyok mint anno 28 hetesen... :S :)
A kérdező hozzászólása: Hát, nekem már mindegy, akármekkora lehet a pocakom a végére.. az elsõvel nagyobb volt, mint a másodikkal, nem húzódott vissza rendesen 1, 5 év után sem. Még a 2. terhesség végén is szemmel látható volt a "pucér pocin"- némi bõr fityegett.
Nekem is sokkal hamarabb látszott a második baba mint az elsõ (nem emlékszem már pontosan a hetekre, hogy melyik mikor). Viszont a kérdésre a válasz: második babánál a pocakom 2 cm-el volt kisebb, mint az elsõnél. Nem tudom hogy és miért, de az elsõt 99 cm-el mentem szülni, a másodikat 97-el, pedig a másodiknál 28. héttõl feküdtem, és 20 dkg-al volt nagyobb. Jah és mindkettõ fiú. Szóval, az is lehet hogy kisebb lesz. (Mikor mértem alig hittem el, megmérettem a párommal, anyukámmal, és a centiméter is ugyanaz volt). Szóval van esély!!! :)
Szerintem inkább azon izguljatok, hogy ne nõjön hatalmasra a pocakotok, sokkal hamarabb lesz lapos hasatok és feszes bõrötök egy kisebb poci után.Tapasztalatból mondom:)
én a 25. hetet kezdem ma, és nekem nagyobb mint az elsõvel, pont tegnap nézegettem, hogy a 8. hónapban volt akkora a hasam, mint most......sztem nem csak a méhszalagok miatt, de a hasizom miatt is. nekem erõs hasizmom volt az elsõ terheségem elõtt, de aztán szülés után semmit nem csinéltam, nem hasizmoztam semmit, és most ennek érzem a hatását, n éha ha rosszul fordulok vagy ülök fel, rendesen fáj a hasizmom. majd ha megszültem, akkor foglalkozni fogok ezzel, az biztos, met nem akarok ilyen domború hassal élni a továbbiakban. :9
Én pár napja hallottam(orvostól), hogy nem feltétlenül lesz nagyobb a pocak mint elõzõ terhességnél, csupán azért látszik hamarabb, mert a méhtartó szalagok már ki vannak nyúlnak, nem tartanak úgy! Kisfiamnál 5ik hónapig szinte nem is látszott a pocakom (végére hatalmas lett), most már akkora mintha mint akkor 6hónaposan, pedig még csak 16hetes vagyok! És igen én is szeretnék újra nagy pocakot, de biztosan az lesz ha elõzõvel is hatalmas volt:)
A kérdező hozzászólása: Amikor az elõzõvel a 20. hét körül/után voltam, akkor még kívülrõl nem is látszódott, hogy babás lennék, arra lehetett gondolni, hogy híztam egy kicsit bél tájékra. Most viszont már a 16-18. héten nagyon látszódott hogy van ott valaki... Most vagyok 22+5 hetes, és akkora pocim van, mint az elõzõvel kb a 30. héten :) Én nagyon örülnék, ha szép nagy pocim lenne a végére. Szerintem az a kismamák büszkesége! Még ha majd szülés után egy pár hétig csúnya kötényem lesz, akkor is. Ti hogy vagytok ezzel? Ti is szeretnétek nagy pocit? Fiút vagy lányt vártok?
én azt olvastam hogy az utolsó 2 hónapban duplázódik meg a baba mérete, és ekkor nõ még jó nagyot a pocak.
Jó kérdés... 20 hetesen nekem is nagyobb a pocim, mint anno másfél éve.Már most egy bálnának érzem magam, pedig még csak félidõben vagyok!
Második babónál hamarabb látszott és sokkal nagyobbra is nõtt a végére, mint az elsõnél. A gyerekek közt pontosan két év a korkülönbség. A második babó is nagyobb lett, mint az elsõ volt. Az elsõ: 55cm, 3800g, a második: 58cm, 4000g. A harmadikba bele se merek gondolni, pedig lassan aktuális lesz. :-)))
Gene Hackman
Az öreg faszi (õsz, kopaszodó) már éppen bevallotta, hogy õ volt, amikor szóltak, hogy elkapták a valódi gyilkost(õ nem szerepelt a filmben, legalábbis azt hiszem, mert kb az utolsó 20 percet láttam, ezt sikerült kisilabizálni:)
A kérdező hozzászólása: Ahha! Köszi a választ, így már mindent értek! A film csattanója nem a gyilkos személyére van kihegyezve. Ezek a reklámok meghülyitik az embert, olyan hosszuak és számomra érdektelenek, hogy nem tudom mikor folytatódik a film..
Szerintem is a vénember, kopaszodó ügyvéd volt a gyilkos, de mivel tehetõs, gazdag, kapcsolatokban nem szûkölködõ és nem utolsó sorban adakozó (iskolatámogató) ember volt, a szegény, elmaradott Puerto Rico-i államnak nem lett volna jó üzlet 67 évre börtönbe csukni a szemetet. Ezért állami nyomásra talált a rendõrség egy szerencsétlen bûnbakot, (valószínûleg helyi nyomorultat)aki elviszi a balhét a pénzeszsák valódi gyilkos helyett. Sajnos az államérdek feljebb valóbb mint 2 szerencsétlen 12 éves kislány élete. A nyomozó becsületesen végezte a munkáját, de félreállították... (szerintem valami ilyesmi)

Melyik az a zene, ahogy egy szőkés hapsi zongorázik, és végül is a történet egy kapcsolatról szól a csaj lelép majd elütik?

Legjobb válasz: Remélem erre gondoltál: Avicicii feat. Nicky Romero: I could be the one

Remélem erre gondoltál: Avicicii feat. Nicky Romero: I could be the one


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!