Találatok a következő kifejezésre: Védett madár-e barázdabillegető (1 db)

Védett madár-e a barázdabillegető?

Legjobb válasz: Magyarországon védett. Eszmei értéke: 10 000 Ft. Forrás: http://hu.wikipedia.org/wiki/Barázdabillegetõ

Magyarországon védett. Eszmei értéke: 10 000 Ft. Forrás: http://hu.wikipedia.org/wiki/Barázdabillegetõ
szivás ha lelötted!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Pókhálós a hullámos papagájom magkeveréke. Megeheti?

Vettem a hullámos papagájaimnak egy doboz magkeveréket, és láttam, hogy tiszta pókháló az egész. Kiborítottam a felső réteget, de továbbra is pókhálós. Nem mertem nekik odaadni, féltem őket, hogy valami bajuk lehet, mivel nem fogyasztanak csak növényeket.
Merjem nekik odaadni a magkeveréket enni, vagy inkább ne?

5

Ez jó megoldás lenne? Illetve milyen kalitka kell nekik? (hullámos papagájok)

Van két hullámosom. Kb. 5-6 hónap különbség van köztük, és még egyik sem ivarérett, de egyre valószínűbbnek látom, hogy mindkettő tojó. Elég sokat veszekednek, csípkelődnek. Bár nem durván, de félek, hogy később, ha ivarérettek lesznek, már nem fogják annyira megtűrni egymást. Arra gondoltam, hogyha biztosra fogom tudni, hogy két tojóról van szó, veszek melléjük 2 korban hozzájuk illő hímet. (egy kevés, ugye?). így elkerülhető lesz a civakodás?
Akkor a kalitkámat is lecserélem majd nagyobbra. De kb, milyen kalit lenne az ideális? Tudom, nem létezik elég nagy kalit, de mégis kíváncsi vagyok a minimum méretekre, amitől nagyobbat veszek majd.
Köszönöm előre is a válaszokat!

5

A kis galamb fiókákat mikor lehet elválasztani az anjától?

1

A szarkafiókának híg vagy szilárdabb kaját kell készíteni?

2

Kolibrit lehet otthon tartani?

ÉS ha igen hogy .És ha nem akkor meg miért?

1

A szarkának milyen tulajdonságai vannak?

6

Hol érdemes Miskolcon papagájt venni?

Környékbeliek tudnátok segíteni, hogy Miskolcon vagy környékén hol érdemes hullámos papagájt venni?

Tegnap néztük 1 helyen, de az egyiken látszott, hogy már beteg! Én nem tudom, hogy az üzletekben milyen szabályok vannak erre, de a szívem szakad meg mindig, amikor látom, hogy tartják őket. Kis helyen összezsúfolva sok madár a koszos kalitkákba...

1

Bántaná a többi galamb?

Pár napja találtam egy elárvult kis galambot az utcán és már nem akar kézből enni. Ha elviszem egy galambász ismerősömnek a többi galamb megöli vagy egy elkezdi etetni?

4

2 hónapja kaptam egy hullámos papagájt. Pár hete csipkedős hangulata van. Ha a kalitkához teszem a kezem, bármilyen messze van, odajön és elkezd csípkedni. Mit tegyek?

1

1 fiú hullámos papagáj mellé 2 lányt vagy 1 fiú 1 lányt érdemes beszerezni?

A fiú hullámos papagáj társa most halt meg, mit javasoltok ha 2 másik hullámost akarok venni, azok milyen neműek legyenek? És miért jobb egyik illetve másik felállás, miért lehetnek rosszak a különböző variációk?

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!