Találatok a következő kifejezésre: Védett madár-e barázdabillegető (1 db)

Védett madár-e a barázdabillegető?

Legjobb válasz: Magyarországon védett. Eszmei értéke: 10 000 Ft. Forrás: http://hu.wikipedia.org/wiki/Barázdabillegetõ

Magyarországon védett. Eszmei értéke: 10 000 Ft. Forrás: http://hu.wikipedia.org/wiki/Barázdabillegetõ
szivás ha lelötted!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A papagájoktól, vagy az ürüléküktől tényleg meg lehet vakulni?

3

Hol tudok venni madárszállítót?

Olyan műanyagtálcás, lapos, kalitkarácsból készültre gondolok.

1

Ha egy baglyot megkopasztunk akkor tényleg akkora lesz mint egy napos csibe? (nem akarjuk, nincs is baglyunk, csak kérdezzük)

3

Megőrült a nimfapapagájom? :D

van 3 db 1 nőstény és 2 hím,a nőstény papagáj-nak van 1 kis fészke amiben tojást rakott és azokon ül szinte egész nap de az 1 ik hím papagáj mintha megőrült volna és szerintem épp azért mert védi a tojásokat :) mindet szét szed és lerombol :) ráadásul úgy ordibál és szaladgál hogy elviselhetetlen néha a másik hím papagájjal is össze verekedik,mi lehet a baja?

1

Milyen idős korában lehet elkezdeni egy baraband papagájnak a beszéd illeteve trükktanítást?

Jelenleg 7-8hetes.

2

Mi lehet a nimfám szemével?

Körülbelül 3 napja, hogy valami megjelent a szeme sarkában, úgy nézett ki mint egy nagyon pici tolldarab, ezért nem is izgultam. Másnap egy picit nagyobb lett reggel, mintha csipa lenne, le is törölte könnyen, nem fájt neki. Ma megint van ott valami csipaszerűség, de nem zavartatja magát. Ugyanúgy játszik, énekel stb.. Nem tudom, hogy betegség-e csak nagyon aggódom miatta.

2

Megoldható, hogy valaki fogságban feketerigót tartson? Hogyan?

6

Mit lehet tenni a verebekkel?

Van 3 hatalmas tujánk, ami jó, mert árnyékot ad a kutyáknak stb. Gond hogy beleköltöztek a verebek és ezek nem szórakoznak, vannak vagy százan. Ha valamivel megpiszkáljuk, akkor kb 6-7 részletben kiszállingóznak belőle 10-15 mindig. Aztán 2 perc múlva ugyanott. Nem is zavarna, ha nem olyan idegesítő hanggal lennének, persze nem mindig, csak olyankor amikor csendben kéne lenni, például hajnalban? Nem megölni őket, de elzavarni szeretnék őket, hogy vissza se jöjjenek, ötlet?

4

A galambomnak megy a hasa!?

mit lehet ellene tenni?valami hazi keszitmeny kellene mivel meg csak 13 vagyok.

2

Miért nem száll ki a tyúk a fészekből?

A nagyszüleim tartanak csirkéket és van egy tyúk, olyan 5-6 éves, és több mint 2 éve ül a fészekben és kotlik, de a tojást mindig kiveszik alóla, ennek ellenére napi 23,5 órát ül a fészken.
Korábban voltak csibéi, de a nagyszüleim már felhagytak a csirketartással, már csak pár tyúk maradt, így nem akarnak újakat sem, de ezt a szóban forgó tyúk nem akarja elfogadni.Vajon mi készteti rá,hogy az üres fészekben élje le a hátralévő életét?!(ha kiveszik a fészekből akkor sem adja fel, keres egy másik helyet, akár a földön is elüldögél és úgy tesz mintha tojásokon ülne)

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!