Találatok a következő kifejezésre: Védekeztünk, de elment, (18 db)

A barátommal szexeltünk és védekeztünk óvszerrel. "elment" de nem bennem de én láttam a kezén fehér váladékot. ő azt mondja h tőlem származik. Megnéztük a gumit és az is teljesen ép volt. A menszeszem mégis késik 1 hete. Lehetek terhes?

nagyon sokat idegeskedtem az eset óta.mert én még csak 16 vagyok a barátom pedig 17.

Legjobb válasz: vagy egy nõgyógyász, ha már sexuális életet élsz... 16 évesen nem zavar téged, hogy így-úgy jön meg a mensid? hol késik hol nem? ezek csak kérdések, remélem nem bántásnak veszed de én elmennék egy nõgyógyászhoz.

vagy egy nõgyógyász, ha már sexuális életet élsz... 16 évesen nem zavar téged, hogy így-úgy jön meg a mensid? hol késik hol nem? ezek csak kérdések, remélem nem bántásnak veszed de én elmennék egy nõgyógyászhoz.
gyógyszertárba 800 ft egy olcsóbb teszt, vegyél kettõt nyugi nem kell idegeskedni.elöbb nézd meg a tesztet 17/L :)
Szia! Csinálj egy tesztet!
Ha úgy volt ahogy írtad, akkor nem lehetsz terhes. Szinte biztos, hogy csak a rendszertelenség az oka. Az én párom is rendezett ilyen miatt néhány cirkuszt - feleslegesen (még régebben). Szerintem is a patika a "végsõ megoldás".
Teljesen elképzelhetõ, hogy tõled származik a fehér váladék. Nagy izgalom esetén a nõi mirigyek is termelnek ilyet. Ha az óvszer ép volt, kicsi az esélyed a teherbeesésre. A késés oka a stressz és az amúgy is rendszertelen mensid lesz (aminek egyébként nagyon komolyan utána kellene nézned! Nem játék!)
Drogériában (pl. Rossmann) olcsóbban tudsz tesztet venni. Az eset után két héttel már biztos eredményt kell, hogy kapj! Reggeli vizeletbõl nézd meg!
Nem védekeztek egyenlõ lehet szó terhességrõl.
A kérdező hozzászólása: de nembiztos. teszt legyen?
Szerinted? Ha nem jön meg, teszt.
Hányszor kell még leírni: az elõváladék is tartalmaz spermiumokat, tehát a "kihúzta belõlem" egy totál bizonytalan módszer. Lehetsz terhes.
Lehet hogy kihúzta a beleidet.

Kétségbe vagyok esve. Ápr.9-én volt meg a havim és tegnap lefeküdtem a barátommal. Nem védekeztünk, de mielőtt elment kivette. De rám verte. és ott lent is olyan lettem. Ugye nem lehetek terhes? !

Legjobb válasz: ha tegnapi akcio miatt félsz, akkor arra rá 14 napra kimutatja, de ahogy nézem hogy ápr 9-n volt meg utoljára akkor mostanában várod nem? sztem ha 10-ig nem jön meg tesztelj..

ha tegnapi akcio miatt félsz, akkor arra rá 14 napra kimutatja, de ahogy nézem hogy ápr 9-n volt meg utoljára akkor mostanában várod nem? sztem ha 10-ig nem jön meg tesztelj..
Az hogy kiveszi elõtte az nagyon veszélyes. Semmi védelmet nem nyújt. Lehet hogy terhes vagy. vEGYÉL TESZTET
A kérdező hozzászólása: lehagytam h 19 vagyok :F
A kérdező hozzászólása: és a teszt mikor mutatja ki h tényleg az vagyok e ?
A kérdező hozzászólása: igen mostanában várom :) nagyon köszönöm az eddigi válaszokat.

Lehetek úgy terhes, ha védekeztünk, de éreztem, hogy elment, mármint gumin kersztül, és ilyen még nem volt, mármint még sose éreztem. Lehet ezt így érezni?

Meg utána pár órával mikor pisilni mentem találtam valami híg, átlátszó folyékony váladékot a bugyimon(ami nem t?lem volt), segítsetek, mi lehetett vagy mért éreztem?

Legjobb válasz: Én amikor elkezdtem a szexuális életet, már az elején felirattam postinort a nõdokival. Furcsállotta, de mondtam, hogy óvszerrel szeretkezünk, de ha gond van (pl ünnepekkor:)), ne kelljen egybõl orvoshoz rohanni, legyen kéznél. (Azt mondta, hogy igen, így igen) Ezt tudom tanácsolni mindenkinek, aki nem rendszeres fogamzásgátlót szed és nem akar teherbe esni.

Én amikor elkezdtem a szexuális életet, már az elején felirattam postinort a nõdokival. Furcsállotta, de mondtam, hogy óvszerrel szeretkezünk, de ha gond van (pl ünnepekkor:) ), ne kelljen egybõl orvoshoz rohanni, legyen kéznél. (Azt mondta, hogy igen, így igen) Ezt tudom tanácsolni mindenkinek, aki nem rendszeres fogamzásgátlót szed és nem akar teherbe esni.
Egyet értek az elõttem szólóval.Ha a gumi nem szakad el, elvileg nem folyhat belõled semmi.
Gondolom onnan tudja, hogy ismeri a saját testét...pff te nem ismernél fel olyat ami rendellenes a szervezetedben? FIGYELJ: menj el orvodóshoz MINNÉL ELÖBB, valószínû, hogy az óvszer szakadt el, mert a fiúk "váladéka" olyan amijennek leirtad. Valszeg 72 órás tablettát fog neked felirni igy a terhesség kiárt lessz. de ha nem teszel valamit, és az a valami sperma volt, akkor baba lessz, és nem szeretnél gondolom.:S SZORíTOK
Nem akarlak megrémíszteni, de szerintem elszakadt az óvszer.
Még az is lehet, hogy allergiás vagy az óvszerre, és azért keletkezett furcsa folyásod...
Nem biztos hogy elszakadt(nem szakad az olyan könnyen), a váladék honnan tudod hogy nem a tied? A nõkbõl is jön váladék ami késõbb távozik!
Elõzõ hozzászóló nagyon okos lehet! Igen is lehet gumin keresztül is érezni mindent!Lehet most vékonyabbat használtak és azért volt más! És van a nõknek is váladéka bármilyen érdekes is! Azért ha beveszel egy esemény utáni gyógyszert biztos nem lesz baba!(három gyerkõc anyukája)
Szia.Szerintem is ke´rj egy esemény utánni tablettát. Valószínü, hogy az óvszer elszakadt.Ha még ilyet nem tapasztaltál, akor valószínü, hogy a sperma ta´vozott a testedbö, mikor wc-re mentél.Ha a te válade´kod lettt volna, akor azt tudnád, mert máskor is tapasztaltad volna.
az a tuti! különben este még 3x fel fogod tenni a kérdést h terhes lehetsz e
az elég lutri h volt e valami avagy sem... és a kérdésedbõl ítélve, fiatalok lehettek... szóval húzzál el egy tablettáért!
Gratulálok a babához!
Legközelebb védekezzetek, és próbálj meg vele inkább szeretkezni, ne közösülni. Ha nem tudod mi a kettõ közt a különbség akkor vedd úgy, hogy nem szóltam.
Ha peteérésed volt, akkor igen. De mi az hogy újra megpróbáltátok?:D Most csináltátok, vagy csak próbálgattátok?:D
kedves kérdezõ, elég nagy probléma, hogy 12 évesen már "sexelnek"
szerintem neked is viszket a pics_ád... 15 évesen már szopod a faxt meg bennem járkál ki-be? hát ha tényleg terhes lettél akkor ennyit errõl... nem valószínû, de ha került beléd sperma akkor az lettél.
Hát gratulálok nektek! Ha ilyen éretlenül csináljátok, és nem értetek a gumi helyes használatához sem, hát viseld a következményeket. Ha orvoshoz mentél õ nem állapította meg, hogy terhes vagy-e? Nem utolsó sorban grat. a szüleidhez is. Az én lányom 13 éves, de esze ágában sincs még szexelni. Sokat beszélgetek vele, és majd minden kérdésére válaszolni fogok, ha eljön az ideje. Nem vagyok egy szigorú szülõ, és modern gondolkodású vagyok, de azért mindennek eljön a maga ideje. A lányomat szerencsére még nem érdeklik ilyen mértékben a fiúk, még csak megnézi ki tetszik neki. Mondtam neki, hogy szerintem ennyi idõs korban már ismerkedhetne fiúkkal, bizonyos kereteken belül, de még nincs igénye rá. Ennek örülök is, mert aki korán kezdi a szexuális életet, az hamar kiég, és már 18-20 évesen nem érdekli a szex.
15 évesen eleve nem dugnod kellene. Másfelõl mi az, hogy "elszakadt az xxl-es gumi". Tudtommal ez unisex egy méret, legfeljebb a barátod átbaszott, hogy neki mekkora nagy már, és ennél jobbat az életben nem találsz. Az igazán nagy szerszámok fájdalmasak inkább. Egyébként nem szakad el, ha jól helyezitek fel! A végét össze kell csippenteni két ujjal, hogy ne kerüljön oda levegõ - másképpen igen, el fog szakadni. Ha terhes vagy, egyébként megérdemled. Meg a barátod is. Viszket a farka, és nincs két keze?
12-13 évesen nem csak az a lényeg, hogy védekezzenek, mert késõbb mentálisan sok esetben torzul az illetõ személyisége, épp azért, mert nem tudja felfogni, mit csinál, mik a következményei, stb-stb-stb. Másrészt annak gratulálok, aki ki van bukva, hogy orvoshoz mentél, és az nem nézte meg, terhes vagy-e. Még a terhességi teszt is csak kb. 2-3 hét után mûködik, az orvos mit csináljon? "aha, egy-két sejtecske van itt..." Esemény utáni tableszt asszem nem adhatnak ki 18 alatt, vagy max szülõi felelõsségre, mert piszok erõs hormonkészítmény, és egy 12-16 éves szervezetét hazavágja keményen.
1. Kefélés helyett inkább a helyesírási szabályzatot kellene tanulmányoznod. 2. Ha elmentél nõgyógyászhoz, miért nem írattál esemény utáni tablettát? Ilyenkor az a megoldás, 72 órán belül hatásos.
"12-13 évesen nem csak az a lényeg, hogy védekezzenek, mert késõbb mentálisan sok esetben torzul az illetõ személyisége, épp azért, mert nem tudja felfogni, mit csinál, mik a következményei, stb-stb-stb. " Figyelj, ez nem más, mint a gyerekek totális LENÉZÉSE! Felháborítónak tartom, amikor egyesek az életkoruk miatt néznek debilnek másokat. Holott van, amikor pont a felnõttek azok, akik sok esetben korlátoltabbak, hülyébbek.
Micsoda álszent gyökerek válaszolgattak! Ezért írjon az ember lánya ide kérdést?! Amúgy elõzõ, te aztán nagyon el vagy tévedve, a lányod már szexel, mint az állat, csak téged ne avat be a dologba! Ezt megszívtad. Ja és nincs semmi baj azzal, ha 12-13 évesek szexelnek. Ennyi idõsen a legjobb csinálni. Csak védekezzenek, ez a lényeg. Kedves kérdezõ, hát neked nem tudok mit mondani, mert régi a kérdés, nem aktuális. A többi válaszolónak nem volt joga, hogy lecsesszen, mert ti védekeztetek, csak baleset történt! Ez nem ugyanaz, mintha nem védekeztél volna. És mi történt? Sikerült megúszni a dolgot? És ne hallgass a sok prûd gyökérre, csak pontozd le õket, ahogy kell. :) Szexelj, és élvezd az életet, egyszer vagy fiatal!
Kedves Kérdezõ! Kaptál esemény utáni tablettát a nõgyógyásztól? Ha nem, akkor SOS-ben menj el egy olyan rendelõbe vagy kórházba, ahol van sürgõsségi fogamzásgátlás és kérj receptet a tablettára. Nem írtad, mikor történt a dolog, de a szex után 72 órán belül van lehetõséged, hogy hozzájuss a tablettához. 27/L
A kérdező hozzászólása: hát 1. Kommentelö már nem a 70években élünk itt már 12évesen szexelnek..
Gumi meret xxl??? Mik vannak..gondolom legorgette vegig es oda volt irva..:) )))
Igazad van. Adjunk nekik piát, cigit, meg drogot is.

Hétfőn szeretkeztem barátommal, és csütörtökön megjött a havim, (aminek 2 hét múlva kellett vlna megjönnie)! Védekeztünk, de lecsúszott a gumi, azt nem tudom hogy elment e akkor. Nem kérdeztem. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: hogy csúszott le teljesen mert akkor van rá esély de ha még rajta volt a végénél akkor kisebb az esélye ....A korodtól is függ hogy miért jött meg hamarabb

hogy csúszott le teljesen mert akkor van rá esély de ha még rajta volt a végénél akkor kisebb az esélye ....A korodtól is függ hogy miért jött meg hamarabb
A kérdező hozzászólása: Hát végül is bennem maradt az óvszer ! 18 éves vagyok, a havim már beállt normálisan!
Kicsi az esélye ..azt írtad megjött?? akk meg nincs gond figyi ha nagyon félsz menny el nõgyógyászhoz remélem kapcsolatba vagy a sráccal hogy tudjon támogatni ha esetleg jön a baba
am katka vagyok és eddig mind a 2-õt én írtam..L/16 azért merek Ilyen bátran írni mert a volt barátom anya Ápolónõ volt.Nagyon sokat parázok én is van hogy védekezésnél hogy kiszakad stb... volt egy olyan hogy pont elment kihúzta de azért na .. ahogy lehetett...:S Akkora elmagyarázott mindent azóta számolok és vigyázok jaa és védekezek arra is nagyon figyelek közbe közbe te is nézz oda a kotonra és úgy nem lesz baj a mostani barátoméra nem találok rendeset és van hogy oylat veszek ami kicsi és alig marad meg... Persze nekem most áll be 2 hónapja napra pontosan jön meg ..Fõ a biztonság azért kÍVÁNOM A LEGJOBBAKAT!:)
A kérdező hozzászólása: köszi hogy írtál, rendes vagy! Valamilyen szintem megnyugtattál, de azért veszek egy tesztet :)

Védekeztünk, de miután elment, kb. 10 perc múlva gumi nélkül csináltuk még (akkor nem ment el) Mennyi az esély arra, h terhes vagyok?

Ma kellett volna megjönnie :S

Legjobb válasz: holnap tesztelj, de lehet a felfázás miatt késik..viszont tudhatnátok, hogy hiába ment el elõtte, a péniszben még maradhat ez-az és ha az utána jut be bizony ott a lehetõség. Mindegy mensi után hány nappal, ha épp akkor volt pé-d.

holnap tesztelj, de lehet a felfázás miatt késik..viszont tudhatnátok, hogy hiába ment el elõtte, a péniszben még maradhat ez-az és ha az utána jut be bizony ott a lehetõség. Mindegy mensi után hány nappal, ha épp akkor volt pé-d.
Lezuhanyoztatok utána? Vagy legalább megmostátok? ;) Az baj, ha nem. Esélye amúgy mindig megvan, tudod elõváladék, meg ilyenek. Ismerek olyat, aki 9 évig megszakítással "védekezett". Amikor akarták összejött, tehát nem volt gond egyikõjüknél sem. DE olyan ismerõsöm is van, aki szintén megszakítással, 2 hét után babás lett. Uh csak óvatosan. És ilyen esetben mindig zuhanyozzatok le!

A barátommal együtt voltunk és óvszerrel védekeztünk, és elment bennem, de minden maradt az óvszerben, és kilyukadni sem lyukadt, mert ellenőritük kétszer is, de kívülről spermaszerű dolog volt rajta. Az lehetett?

ellen?riztük: feltöltöttük vízzel :D

Legjobb válasz: Hát ha utána töltögettétek vízzel, akkor juthatott kívülre is sperma, vagy a te nedveid. Ha óvszerben élvezett, még peteérés környékén is nagyon-nagyon-nagyon kicsi lenne az esélye a balesetnek. Ne aggódjatok, és nem kell minden óvszert "ellenõrizni"...

Hát ha utána töltögettétek vízzel, akkor juthatott kívülre is sperma, vagy a te nedveid. Ha óvszerben élvezett, még peteérés környékén is nagyon-nagyon-nagyon kicsi lenne az esélye a balesetnek. Ne aggódjatok, és nem kell minden óvszert "ellenõrizni"...
Az csak a te nedved volt, ne aggodj.
szerintem is a te nedved volt, ugyanúgy "ragadós nyúlós".
Szerintem is csak a te nedved volt. Nekem is sokszor-ciklustól függõen-egész sûrû fehér folyásom van, ami ilynekor jelen van az óvszeren is. Ha megnéztétek, nem lukas és nem folyt ki mert vigyáztatok, akkor semmi baj!! Annyira nem kell félni, ha jól használjátok, semmi baj nem lesz. Ha meg tartós kapcsolatban éltek, biztosabb a fogamzásgátló, kérj tanácsot orvostól. Nyugi:)
szerintem nem sperma volt:) nyugi.csak te lehetél nedves, gondolj bele mien szar lett volna ha száraz maradtál volna:)

Lehet abbol baj ha ovszerrel vedekeztunk miutan elment lehuztam az ovszert es kicsit olyan lett a kezem, de osszemorzsolgattam meg letoroltem es azzal a kezzel huztam fel a kovetkezo ovszert a 2. menethez?

Legjobb válasz: Máskor mindig moss kezet utána. Ha nagyon kis idõ telt el a 2 között,akkor még lehet életképesek voltak.Viszont szerintem ennyibõl nem lesz baj. Legyetek kicsit elõvigyázatosabbak.

Máskor mindig moss kezet utána. Ha nagyon kis idõ telt el a 2 között, akkor még lehet életképesek voltak.Viszont szerintem ennyibõl nem lesz baj. Legyetek kicsit elõvigyázatosabbak.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!