Találatok a következő kifejezésre: Véd a ha a szünet (3 db)

Ha két levél fogamzásgátlót szedtem el, és most van a 7 napos szünet, akkor is véd?

Azért kérdem, mert nagyon kevés id? ez a 2 hónap?Véd már most is?

Legjobb válasz: az elsõ hét után már véd!de elolvasnád a tájékoztatót ako benne van, hogy a 7NAPOS SZÜNETBEN IS VÉDETTSÉGET AD!!!!szia:)

az elsõ hét után már véd!de elolvasnád a tájékoztatót ako benne van, hogy a 7NAPOS SZÜNETBEN IS VÉDETTSÉGET AD!!!!szia:)
Szerintem is olvasd át a betegtájékoztatót, az sosem árt! De amúgy már rég véd és a 7 napos szünetben is véd, úgy ahogy ezt az elõzõ hozzászóló is leírta.
Ha a mensid elsõ napjától kezdted el szedni, akkor már 1 hét után véd! A tablettamentes 7 napban is nyugodtan szexelhettek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Megnyugodtam! :)

Véd a tabletta, ha a szünet előtt, nem mind a 21-et vettem be?

elarat szedek, be is szedtem az összeset, de a 18-19et kihánytam.szerdán kell újraszednem és szombaton találkozzunk a barátommal.védve leszek már vagy használjunk kiegészít? vdekezést

Legjobb válasz: még akkor sem biztos hogy véd, hacsak egyet kihánysz. Belegondoltál, hogy szinte egyet sem dolgozott fel a szervezeted.. Máshogy is kell védekezni.

még akkor sem biztos hogy véd, hacsak egyet kihánysz. Belegondoltál, hogy szinte egyet sem dolgozott fel a szervezeted.. Máshogy is kell védekezni.

Mikor fizetik ki a végkielégítést? Most gyeden vagyok, a cég ahol dolgozom most szűnt meg, ha jól tudom jogutód nélkül. Úgy tudom hogy ilyen helyzetbe kirúghatnak, nem véd a gyed.

Még nem kaptam semmi levelet hogy menjek be, telefonálni meg nem tudok, mert már nincs bent senki, csak mobilt lehet hívni, de nem tudom senkinek a számát. Jár nekem végkielégítés. Azt mikor kell kifizetniük?

Legjobb válasz: Elég érdekes, hogy Téged errõl írásban nem értesítettek jóval elõbb. Hogyan szûnt meg a cég? Felszámolták, végelszámolás volt, vagy csõdeljárás? Ha egy cég megszûnik, akkor nem értelmezhetõ a felmondási védelem, hiszen a cég nem létezik, tehát a megszûnés napjával mindenkinek - akit nem küldtek még el - automatikusan megszûnik a munkaviszonya. Nem felmondanak, hanem megszûnik a munkaviszony! Én csak azt nem értem, hogy hogyan maradtál Te ki ebbõl. Hiszen bármilyen módon zárnak be egy céget, felmérik az állományban lévõ dolgozókat, akik nem aktívak, azokat is értesíteni kötelesek, hogy mi várható a céggel kapcsolatban a jövõben, és hogy körülbelül mikor várható a teljes bezárás. A felmondási védelem alatt álló dolgozók munkaviszonya a leállás napjával megszûnik, errõl is kell, hogy értesítést kapjanak, valamint jár ilyenkor minden olyan járandóság, amit rendes felmondás esetén kapna az illetõ. Ki kéne deríteni, hogy ki volt az, aki a céget végelszámolta/felszámolta (felszámoló biztos, végelszámoló, csõdbiztos), hiszen ilyenkor Õ gyakorolja a munkáltatói jogokat, és azzal sürgõsen beszélni. Abban tudok segíteni Neked, hogy ha a cég nevét, adószámát, címét, vagy valamilyen adatát elküldöd privát e-mailban, akkor utána keverek a felszámolónak, és elérhetõségének.

Elég érdekes, hogy Téged errõl írásban nem értesítettek jóval elõbb. Hogyan szûnt meg a cég? Felszámolták, végelszámolás volt, vagy csõdeljárás? Ha egy cég megszûnik, akkor nem értelmezhetõ a felmondási védelem, hiszen a cég nem létezik, tehát a megszûnés napjával mindenkinek - akit nem küldtek még el - automatikusan megszûnik a munkaviszonya. Nem felmondanak, hanem megszûnik a munkaviszony! Én csak azt nem értem, hogy hogyan maradtál Te ki ebbõl. Hiszen bármilyen módon zárnak be egy céget, felmérik az állományban lévõ dolgozókat, akik nem aktívak, azokat is értesíteni kötelesek, hogy mi várható a céggel kapcsolatban a jövõben, és hogy körülbelül mikor várható a teljes bezárás. A felmondási védelem alatt álló dolgozók munkaviszonya a leállás napjával megszûnik, errõl is kell, hogy értesítést kapjanak, valamint jár ilyenkor minden olyan járandóság, amit rendes felmondás esetén kapna az illetõ. Ki kéne deríteni, hogy ki volt az, aki a céget végelszámolta/felszámolta (felszámoló biztos, végelszámoló, csõdbiztos), hiszen ilyenkor Õ gyakorolja a munkáltatói jogokat, és azzal sürgõsen beszélni. Abban tudok segíteni Neked, hogy ha a cég nevét, adószámát, címét, vagy valamilyen adatát elküldöd privát e-mailban, akkor utána keverek a felszámolónak, és elérhetõségének.
Szia! Hasonló módon jártam én is, csak én kaptam levelet, hogy megszûnt a cég és nem tudnak tovább foglalkoztatni. Én bementem a Kormányablak-hoz, ott lekérték a cég adatait a cégjegyzékbõl, megadták a felszámoló cég nevét és elérhetõségét. 2hónapig birkóztam velük( hívogattam õket, e-mailek tömkelege), a válasz mindig az volt, hogy sok a dolguk, de folyamatban van az ügy. Aztán 2hónap után megkaptam a papírjaimat, és a pénzemet is, mert volt bérgarancia alap, amibõl szerencsére ki tudtak fizetni.
A kérdező hozzászólása: A pécsi Elcoteqrõl van szó. Lehet hallottál róla, mert volt a tv-be, újságba is. Csõdöt jelentett. Este elküldöm az adatokat, amit tudok. Elõre is köszönöm!
A kérdezõtõl szeretném megtudni, hogy mi lett a vége a dolognak, mert én hasonlóan jártam...Senki nem értesített a cég felszámolásról, ami elvileg lezajlott miközben én gyeden voltam, közben újra terhes lettem és akkor szembesültem vele, mert táppénzre szerettem volna menni.Semmilyen pénzt nem fizettek ki Nekem és azt sem tudom hova tudnék ez ügyben fordulni, majdnem 5 év munkaviszonyom volt.Légyszi írd meg, hogy Te mit tudtál tenni.Elõre is köszi!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!