Találatok a következő kifejezésre: Városi sétákhoz babakocsit (2 db)

Városi sétákhoz milyen babakocsit a legjobb?

3, vagy 4; kis, vagy nagy kerek? babakocsi a célszer?? Kíváncsi lennék a tapasztalataitokra... Nekem is van egy elképzelésem, azonban mivel nem olcsó dolog egy jó babakocsi szeretném megfontolni, hogy melyiket válasszam. Én egy nagy, 3 kerek?, alumínium vázasat néztem ki magunknak, azonban azt hallottam, hogy a 3 kerek? azért nem célszer?, mert ha emelni kell a kocsi hátulját(pl egy padkánál) akkor az els? keréken egyensúlyozni a picit/kocsit nem túl egyszer?....f?leg ha már súlya van a babának. Tényleg így van?

Legjobb válasz: Szia.Èn is 3 kereküt vettem.Sokkal könyebb tolni,fordulni vele,kanyarodni.Sokkal jobb mint a 4 kerekü.Csak ha összakell csukni,sok hejet foglal.

Szia.Èn is 3 kereküt vettem.Sokkal könyebb tolni, fordulni vele, kanyarodni.Sokkal jobb mint a 4 kerekü.Csak ha összakell csukni, sok hejet foglal.

Milyen babakocsit ajánlanátok, ami városban is és terepen is jó? Tömegközlekedéskor is és sétához is szuper?

Téli babának.

Legjobb válasz: Mennyit szántok rá?Mert mondjuk én most nagyon szemezgetek a NeoNatoMUltisport 2009-el.MOnjuk 120ezer:S

Mennyit szántok rá?Mert mondjuk én most nagyon szemezgetek a NeoNatoMUltisport 2009-el.MOnjuk 120ezer:S
Ha újra lehetne kezdeni, én Espiro Vectort vennék. Majd meglátod, az összes többfunkciós kocsi 10-16 kg. Tömegközlekedéshez rengeteg! Én ezért cseréltem le a babakocsinkat 6 hónap után. A többfunkciósunk 12 kg volt, a nyári sportkocsink meg nagyon vékony télre. Így vettem egy 3. babakocsit. :( Tiszta pénzkidobás! Ha elõbb látom meg a Vectort, és van egy kis eszem, egy kocsival megúszom! Amúgy Symbabánk van, remek kocsi, de 12 kg, + gyerek 8 kg (és egyre több), + pelustáska 2 kg, + egy átlagos bevásárlás 5-8 kg = 27-30 kg! Próbáld feltenni a buszra! Borzasztó! Na, ezért vennék én Vectort!
A kérdező hozzászólása: Köszi a tippeket. A kis súly tényleg nagyon fontos, és a mózeskosár is. Viszont ha jól látom, sajnos egyik kocsi tolókarja sem átfordítható, én pedig olyat szeretnék. Keresgélek tovább, és az ötleteket is várom :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!