Találatok a következő kifejezésre: Várom a de mért nem (81 db)

Vn egy fiu aki tetszik de o a baratnomet szereti de abartnomot nem szereti es azt szeretnem kerdezni hogy vane eselyem h ossze jovok azzal a fiuval? Mert en nagyon szeretnem. Nagyon varom a valaszokat mert nagyon szeretem

Legjobb válasz: Miután sikerült feloldanom az elsõ rejtélyt, melyet szavaid zavart szerkezete idézett elõ, komplex számításokba kezdtem, osztottam, szoroztam, kiszámítottam a lehetséges változók, és a különbözõ véletlen események valószínûségének segítségével egy olyan bonyolult többirányú egyenletet, aminek a végén rájöttem, hogy mi is lenne a megfelelõ válasz a kérdésedre. NINCS ESÉLY? Persze lehet, hogy tévedek, de az mégis lehetetlen, mert nem tudom. Megmagyarázni meg mindent meg tudok, legfeljebb nem helyes.

Miután sikerült feloldanom az elsõ rejtélyt, melyet szavaid zavart szerkezete idézett elõ, komplex számításokba kezdtem, osztottam, szoroztam, kiszámítottam a lehetséges változók, és a különbözõ véletlen események valószínûségének segítségével egy olyan bonyolult többirányú egyenletet, aminek a végén rájöttem, hogy mi is lenne a megfelelõ válasz a kérdésedre. NINCS ESÉLY? Persze lehet, hogy tévedek, de az mégis lehetetlen, mert nem tudom. Megmagyarázni meg mindent meg tudok, legfeljebb nem helyes.
Most hagyd még mert ha összejönne veled akkor max. csak azért tenné hogy pótolja a barátnõdet mondjuk veled. Várj amíg a gyerek kiszeret a barátnõdbõl és csak aztán közeledj felé.
gratulálok
Várj, mert most elõ kell vennem a kódfejtõ programomat. 10 perc múlva jövök.
én se tok vmi jól irni de ennyire..XD ez überelhetetlen
Mi lenneha osszejonnetek egyharmas partira? Tuti mindenkinek jolenne.

Azért hagyott el a barátom, mert nem szerelme belém, 2 és fél év után. De keres, ír, vár msnen, jópofizik hogy mi újság, hogy vagyok, de ezzel lelkileg engem tönkretesz. Ha nem akar semmit, akkor mi a francnak keres, minek?

Legjobb válasz: Mert gyerekes. És most ijedt meg igazán az egyedülléttõl. Ne válaszolj neki, mondd meg, ha õ így döntött, akkor hagyjon békén. Elhiszem, hogy szar érzés. Tiltsd le msn-rõl, meg a számát is tiltsd le a telefonon. Ennyi.

Mert gyerekes. És most ijedt meg igazán az egyedülléttõl. Ne válaszolj neki, mondd meg, ha õ így döntött, akkor hagyjon békén. Elhiszem, hogy szar érzés. Tiltsd le msn-rõl, meg a számát is tiltsd le a telefonon. Ennyi.
A kérdező hozzászólása: :-) Utolsónak: köszi, megmosolyogtattál
A kérdező hozzászólása: Nem értem 26 évesen, hogy lehet így viselkedni
09:23-as vagyok ismét. Igazad van nincs mit megbeszélni. Ha a volt kedvesed mégis akar majd tõled ismét valamit, ha te nagyon örülsz is neki, mégse ad be elsõre a derekad. HA szerelem élteti, akkor sosem lesz boldog hosszútávon.
A kérdező hozzászólása: Azt mondta, neki akkor is kell az érzés, ha szar lesz... Mert attól él igazán
A kérdező hozzászólása: Most meg adja a nagy jótevõt, meg a kedves barátot...
talán azért zaklat, mert nem mint barátnõre, hanem lelki szemetesládára van szüksége, ha, mint mondta, te építetted föl a kis lelkét, annyi erõ még sincs benne, hogy most már nélküled is boldoguljon, önzõ, gyerekes dolog, h nem enged el... vagy csak ezzel akarja kompenzálni, hogy két és fél évig úgy volt veled, h nem szerelmes beléd - ebben az esetben jobb, ha felvilágosítod, hogy ezzel NEM segít, és megszakítasz vele minden kapcsolatot egy idõre. (a másik meg, h ha ennyire felszínes valaki, h nem szeret beléd, mert nem vagy szõke, könyörgöm, ezt a gáz dumát, mégis mit vársz tõle, hogy majd felnõttesen elenged, mert átérzi, hogy ez neked szar? legyél határozott és állj ki magadért, ezt nem teheti meg veled!)
Áhh elborzadva olvasom, ismerem a fajtáját. Egyik exem volt ilyen pl., de én kidobtam, és az utódommal pont így viselkedett!!!!! SOHA ne bízz olyanban, aki Téged mint embert "szétszed" testre + lélekre. OK még ha ocsmány ronda lennél, meg lehetne érteni, hogy "csak a lelked kell neki" - de könyörgöm, azért nem szeret beléd, mert nem vagy szõke?! Nem tudtam, sírjak-e vagy nevessek! Hány éves ez, 12? Még jó, hogy volt annyi eszed/tartásod és nem festetted szõkére a hajad! Milyen sekélyes lelkivilágú ember lehet ez. Ez az ÖNZÉS egy formája, hogy ha eldönti, hogy "nem vagyok szerelmes beléd" (azaz fejedre is állhatsz, nem ENGEDI, hogy hatással légy rá) de azért amíg nincs jobb, addig jó vagy. Tipikus, hogy az is annak a része, hogy õ faxa gyereknek érezze magát, hogy elvárja, hogy a kidobott exei alázatosan álljanak rendelkezésére, ha beszélgetni akar, ne utálják, mert õ olyan lenyûgözõ, hogy akkor is epekednek érte. Örülj, hogy megszabadultál tõle. (És szabadulj is meg, 100 százalékosan.)
A kérdező hozzászólása: köszi az utolsónak, jólesik, hogy átérzi ezt a szõke- dolgot.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok csúnya. Azt mondta, hogy már a kezdeteknél is azt nézte, hogy a sötét hajam ellenére belém tudna-e szeretni.
A kérdező hozzászólása: egyébként 26 éves...
"A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 09:14" Milyen egyetlenrõl beszélsz? Ugyanazt írjuk, mi van veled?! XD
A kérdező hozzászólása: nincs mit megbeszélni, õ döntötte el, hogy nem szerelmes, és nem akarja ezt, mert õt a szerelem élteti... Közben meg velem jópofizik msnen, hogy mi van velem, miért nem vagyok ott. Hát, szerinte???
A kérdező hozzászólása: Amikor megismertem, totál ki volt lelkileg, hogy nincs egy nõje sem.. Aztán én szépen felépítettem a lelkét, rendbehoztam a lelkivilágát és rájött, hogy mégsem én kellek neki.
A kérdező hozzászólása: nem ijedt meg. egyszerûen õ kapcsolatban akar lenni velem, tudni akarja, hogy vagyok...... :S
Hát igen, a szerelem idõvel elmúlik... De nem nyomtalamul! Majd ha belátja ezt, akkor rájön, hogy akik 60 éve házasok azok se szerelmesek egymásba 55 éve, de szeretik egymást, törõdnek egymással érdekli õket, hogy van a másik, mi van vele. Kb. úgy, mint most õ téged. Csak õ még érettlen, vagy tapasztalatlan ahhoz, hogy ezt felismerje, ráadásul tényleg annyira gyerekes, vagy egyszerûen se.ggfej, hogy szakított veled. Mikorra meg rájön, lehet, hogy késõ lesz. Tedd próbára, csináld meg amit az elsõ tanácsolt. Ha beletörõdik, hogy megszakítod vele a kapcsolatot, tényleg jobb, hogy szakítottatok, mert akkor úgyis egyre rosszabb lett volna, és csak elodáztátok volna a szétválást.
A kérdező hozzászólása: sosem volt szerelmes belém.
Attól még barátok lehettek, nem? Nem szeretem , amikor úgy osztályozzák az embereket, ohgy ez barát, ez pasi. Össze lehet barátkozni a szimpatikus emberekkel és abból is alakulhat ki szerelem.
A kérdező hozzászólása: Te érted, mirõl szólt a kérdés? Nem barátkozásról van szó, olvasd el a kérdést, ha már annyira válaszolni akarsz/szeretnél.
Ez is a felsõbbrendûség kifejezésének egy formája - eldob, mint egy kapcarongyot, ilyen unott indokkal, hogy "jaj õ nem szerelmes" (de szeret, gondolom, ez hozzájön, "szeret, de nem szerelemmel" - broááááffff, hányok az ilyen szövegtõl, ha kapcsolat után hangzik el) Azért egy kapcsolat nem így mûködik, hogy a pasi használja a nõt 2, 5 évig, aztán elf.ngja magát, hogy õ nem szerelmes, de azért te, még ha párként nem is kellesz neki, állja rendelkezésére, ha unatkozik. (Vagy, rosszabb:ha szexhiánya van) Na az ilyeneknek adnék egy pár maflást. Tanácsom: ne állj vele szóba, mondd is meg neki, ez nem így mûködik. Azt mondd, hogy neked nincs szükséged az ilyen jellegû kapcsolattartásra. És tartsd is ehhez magad. Majd koppan legalább.
Ha viszont sose volt szerelmes, mi a pék [email protected]ára várt 2, 5 évig?? Áhhh A kérdésedbõl úgy tûnik, a szakításon már túltetted magad, csak ez a kapcsolattartás zavar. Kívülállóként azt tudom mondani, ha egyszer már túltetted magad a szakításon, (ennyi idõ után gondolom nem könnyû) csak magaddal törõdj! Ha zavar az érdeklõdése, koptads le keményen. Ha nem tud jó viszony kialakulni köztetek, mert ahogy mondtad lelkileg tönkretesz, akkor innentõl csak egy zaklató. Zavard el a p.csába.
Na jó, szerintem itt én vagyok az egyetlen, aki képes értelmezni a kérdést: a pasi soha nem volt szerelmes a kérdezõbe vagyis kezdetektõl fogva átverte. Soha nem gyanítottad, hogy nem szerelmes? Soha nem érzékelted rajta ezt? Sajnálom, hogy ekkora görényt fogtál ki és pazaroltál rá közel 3 évet az életedbõl. Tanácsom: szakíts meg vele mindenféle kapcsolatot, msn-rõl, közösségi oldalakról tiltani..stb. Nem az a szemétség, hogy nem volt szerelmes, hanem hogy ennek ellenére évekig hülyített téged.
A kérdező hozzászólása: Emlegette többször is. Azt mondta, hogy azért nem szret belém, mert nem vagyok szõke, ami az esete, bla--bla bla. De valahogy mindig visszajött, mert azt mondta, hogy más nõ lelkére nem vágyik úgy, mint az enyémre. :S:
Igen a 2.év próbára teszi a kapcsolatokat. Saját tapasztalat alapján és a körülöttem lévõ embereken is ezt látom. Ha egy lány/fiú sok ideig az életed részévé vált, azon bizony sokszor nem könnyû átlépni. A fiú szerintem nagyon bután döntött a szakítás kapcsán, ugyanis 2-3 év után kialszik a szerelem, de az az erõs szeretet és törõdés ott van. Bizony a fiúban is ott van. Nincs annál megalázóbb ilyenkor ha letiltod msn-rõl, kinyomod a telót stb..., de azt sem érezheti, hogy te bármikor mint egy tárgy kapható vagy. Elhiszem, hogy nem könnyû dolog, egy biztos az nem ok egy kapcsolat megszakításához 2 és fél év után, hogy nem szeretlek. Saját példám: volt 1 lány a kapcsolatunk elsõ évében úgy voltunk együtt, hogy én nem voltam belé szerelmes. Aztán egyik napról a másikra én is beleszerettem, mint a villámcsapás úgy ért azon a májusi délután a buszon. Szóval üljetek le és beszéljétek meg a problémákat Sok sikert és boldogságot. pusz: 20/F
amúgy ez a "szõke az esetem" szerintem csak terelõszöveg, elég szánalmas, aki csak külsõ alapján képes megítélni az embereket... én is azt mondtam, h a szõke kékszemû srácokra bukom, de ez hülyeség, tökre nem számít, és most barna hajú barna szemû barátom van:)

Várom a mensimet de mért nem jön meg?

4 napja megkellet volna jönnie de annyi volt h elötte párnappal mielött megkellet volna jönnie iszonyuan fájt a petefészkem de annyira h majdnem sírtam:S ilyen 2 szer volt és amelyik napon megkellet vna jönnie pár csepp volt csak:S mit?l lehet? nem szedek semmmi:S most akartam elkezdeni el?sz?r a fogamzásgátlót de most igy hogy kezdjem el?:(terhes biztos nem vagyok!

Legjobb válasz: lehet gyulladás , vagy ciszta. jobb lenne ha mennél dokihoz!!! Kérj kivizsgálást. Az mennyire tuti hogy nem vagy terhes? Ha nem annyira akkor tesztelj azért.

lehet gyulladás , vagy ciszta. jobb lenne ha mennél dokihoz!!! Kérj kivizsgálást. Az mennyire tuti hogy nem vagy terhes? Ha nem annyira akkor tesztelj azért.
A kérdező hozzászólása: az elözö mensim ota nem voltunk együtt ugy...csak análisan és azért vagyok benne bitos h nem lehetek terhes

Második babát várom alig férek el a hasamtol 23-hetes vagyok. Szeretnék szép lenni és igényes alul szeretnék borotválkozni de pár perc mulva lihegek mert nem birok előre hajulni. Van szörtelenitöm de nem merem használni. Mit tegyek? ,

Legjobb válasz: Szia! Nekem még nem olyan nagyon nagy a hasam, d emár nem látom ott lenn, és én úgy szoktam, hogy érzésbõl! Aztán megnézem tükörbõl és folytatom, ha nem sikerül jól. (már régóta csinálom, és ezért merem így. sminkelni is ki tudom magam, ha pl. áramszünet van. Persze indulás elõtt akkor is megnézem magam, nehogy rajtam röhögjön mindenki :D )

Szia! Nekem még nem olyan nagyon nagy a hasam, d emár nem látom ott lenn, és én úgy szoktam, hogy érzésbõl! Aztán megnézem tükörbõl és folytatom, ha nem sikerül jól. (már régóta csinálom, és ezért merem így. sminkelni is ki tudom magam, ha pl. áramszünet van. Persze indulás elõtt akkor is megnézem magam, nehogy rajtam röhögjön mindenki :D )
Kérd meg a férjedet, hogy segítsen. Máshogy nehéz lesz. Szerintem nem lesz kifogása a feladat ellen. :)
én is igy voltam!én leszereltem a tükröt a falrol és ugy borotválkoztam!bár kicsit nehéz volt!
ha gyantázás ellen nincs kifogásod , menj kozmetikushoz.ez a legegyszerûbb :)
Nekem is nagyon nagy a hasam.Évek ota borotválkozom ott lent, tehát a rutin már meg van.Egyszerûen a tükör elé állok és csinálom.Nem 2perc az biztos.
Én leguggolok a fürdõkádban jól szétnyitom a lábam, és megpróbálom érzésbõl. Mivel eléggé meg van duzzadva ott lent, könnyebb ha terpesztek. Így nekem egyszerûbb mert már nem látok a hasamtól. A férjem bármit bevállal, hajfestés, láb és hónalj gyantázás, de ott nem meri nekem borotválni.
Szia! Én is azt tudo tanácsolni, hogy kérd meg a férjedet, vagy menj kozmetikushoz. Én mondjuk még nagyjából látom, bár elég fárasztó már elõrehajolni. Nekem pl felajánlotta a védõnõm, ha szülés elõtt szeretném, akkor õ megcsinálja...

62, 68 és 74-es méret kb. milyen idős babára jellemző? Tudom, nem ebbe a témába tartozik, de várom a válaszokat! : ) Köszönöm! 17 hkm

Legjobb válasz: 62: van olyan baba, aki már ekkora mérettel kezd, de átlagosan olyan 6-8 hetes kortól. 68: 3-6 hónap között 74: 6-9 hónap között. Ez persze csak durva általánosítás.

62: van olyan baba, aki már ekkora mérettel kezd, de átlagosan olyan 6-8 hetes kortól. 68: 3-6 hónap között 74: 6-9 hónap között. Ez persze csak durva általánosítás.
Mi 62-essel kezdünk, mert a kicsikém 60 centivel született. 68-ast már 5 hónaposan kinõttük, utána a 74-est meg kb 9 hónaposan nõttük ki.
Na, az én lánykámat nem nyújtotta semmi, 50-essel kezdtünk, 2800 grammal született és 47 cm-rel. 56-ost 3 hetesen kb, 5-6 hósan hordott 62-est, és 1 évesen volt 68 cm, ekkor indult el, és a legtöbb ruhája még 68-as volt. Utána váltottunk 74-esre, valamikor 13-14 hós kora körül. 3, 5 éves most, és 92-98as ruhákat hord, nadrágba inkább 92eseket. Ehhez képest az ikerfiaim, akik 44 és 46 cm-rel születtek egy hónappal elõbb, és szintén 50-es rucikkal kezdtek, 2-3 hósan 62-est, 6-7 hósan 68-ast, hordtak. Most kezdik a 86-os méretet, 21 hósak.
A lányom 50 centivel és 3140 grammal született. 56-os: 7 hetes koráig 62-es: 9 hetes koráig 68-as: 4 hónapos koráig 74-es: 7, 5 hónapos koráig. Úgy nõtt, mint akit nyújtanak. :)
Kisfiam 3350g-mal született, de azóta nagyon gyorsan nõ, most 6 hósan 8080g és 71, 5 cm. 62-es ruhákat szerintem kb. 1 hós kora óta hordott, de csak pár hétig. Aztán jött a 68-as (erre nem emlékszem, hogy pontosan mikor). 74-est szerintem már 4 hós kora óta, egészen mostanáig, de már szinte minden kicsi rá. Viszont bodykból szerintem sokkal nagyobb kell, legalábbis mi születésekor sem igen tudtunk 56-osat hordani, most pedig mindegyik 9-12, vagy 12-18 hós, ami rajta van...
Utolsó vagyok: 3870 grammal született, 52 cm. 3 hetesen 53 cm és 4300 gramm.
Nálunk meg 3 hetesen rugdalózóból már bõven 62-es kell, bodyból még 56-os is jó.
Az enyém 4 hetesen kezdte hordani a 62-est. 3 hónaposan 68-as. 6 hónapos korától 74-es. 3280 g 52 cm-rel született, kislány.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kielégítõ válaszokat! :)
Az enyém a 62-es méretet kezdte viselni 2 hónaposan, a 68-ast kb 4 hónaposan, a 74-est hordta félévesen.
62-essel kezdett az én gyerkõcöm is, mivel 59 cm-el született. 68-ast olyan 4 hós koráig, 74-est pedig 7 hós koráig.

Lehetséges, hogy a szép lányok csak azért olyan válogatósak, mert nagy az egójuk és van önbizalmuk, de ha nem ilyenek lennének, akkor nekik is bejönnének a csúnya fiúk vagy alapból bejön nekik, csak tagadják, mert mást vár tőlük a társadalom?

Találkoztam egy szép lánnyal, aki magát rondának tartja és önbizalomhiányosnak t?nik, erre fel olyat írt nekem a képemet meglátva, hogy h?, de helyes vagyok, pedig engem eddig csak csúnya vagy legjobb esetben átlagos külsej? lányok helyeseztek le eddig. Szóval, ha egy szép lány csúnyának tartja magát, akkor ezek szerint ? már egy magamfajta csúnya fiút is helyesnek lát? Ez így m?ködne?

Legjobb válasz: Csajoknak is eltérhet egyénenként az ízlése. Nem biztos hogy azért jössz be neki, mert õ csúnyának tartja magát.

Csajoknak is eltérhet egyénenként az ízlése. Nem biztos hogy azért jössz be neki, mert õ csúnyának tartja magát.
Még annyit, hogy pl. 17 évesen meghíztam és utáltam magam. Erre bepróbálkozott egy olyan srác, aki szinte bárkit megkaphatott volna, jó alakja volt, stb, én meg mindig kérdeztem magamtól, hogy "Dehát miért pont engem?? RONDA VAGYOK." Ezt addig csináltam, amíg el nem üldöztem magamtól. Kiderült, hogy õ mégis szépnek látott és pont az esete voltam. Hülyeség mindig találgatni, mert sosem leszel boldog.
"Mert mást vár tõlük a társadalom"?:D Ez hülyeség, valakinek vagy bejönnek a csúnya pasik, vagy nem. Én pl. nem tartom magam csúnya lánynak, vagyis az arcommal meg vagyok elégedve, mert sok bókot kapok, de attól még nem csak az Adoniszok jönnek be. Pl. legutóbb egy mindenki szerint ronda srácba voltam belezúgva, szõke volt és északi típus, ami egyáltalán nem az esetem, de annyira jófej és humoros volt, hogy mindig vele akartam lenni. Aztán nem jött össze, mert kiment Írországa tanulni.. De egyébként ez közhely, de tényleg annyira relatív a szépség dolog. Szerintem Heath Ledger baromi helyes pasas volt, egyik barátnõm szerint ronda. Ez olyan, hogy lehet, hogy te csúnyának tartod magad, de van benned valami, amire pont ki volt éhezve a lány, esetleg a szemed, a tekinteted, a mosolyod, stílusod stb, akkor ne csodálkozz, hogy így vélekedik.
nem hülyeség a társadalom duma.nagyon sokan majd szét robbannak a megfelelési kényszertõl, és mókásan gyenge "jellemek".És csak az jöhet szóba akit elfogad a "társaság" is.Egyéniségük már ha volt is valaha a mocsokban merül feledésbe :DD..de lehet csak szimplán nem jössz be nekik.
Nem tudom, én ezt inkább fiúknál tapasztalom. Mármint a megfelelési kényszert. Van pár izomagy ismerõsöm, folyton szolis mûcicis lányokkal lógnak, vagyis jelennek meg, még ha mondjuk más tetszik is nekik. Lányok meg gyakran belezúgnak olyanba, akit senki sem ért, hogy MIÉÉRT? Ezt meg a barátnõk között figyeltem meg.
hát sztem pont az ilyen mû cicis szolis csajok mászkálnak az izomagyakkal :D mert nekik számít mit gondol a többség, a srácnak mit számít ki mit gondol? a haverok, többi srác úgyis tudják hogy ez egy k*urva. Ott az a lényeg h tömjön valakit, akinek jó a teste melle, és mert könnyû az ilyet átb*szni.
szerintem ez nem szépség vagy önbizalom kérdése, hanem intelligenciáé. Nekem sokan mondják hogy szép vagyok (pasik is, nem csak a rokonok) és van önbizalmam, de most éppen egy olyan srác tetszik, akitõl az ismerõseim nagyrésze undorodik. Nem is a külseje miatt tetszik, hanem a szeme meg a humora miatt. Szerintem csak a kicsinyes, buta ribancok választanak külsõ alapján, , rangban" hozzájukillõ pasit

Van egy tengerim de nem biztos hogy összeillünk én arra gondoltam hogy a hugaimnak adnám és kérnék a névnapomra egy patkányt vagy egeret, de anya nem engedi mert fóbiás. Hogy győzem meg hogy nem kell tőlük félni? Várom válaszaitokat!

Legjobb válasz: Aztán ha azt is meguntad (mert "nem illetek össze"), akkor a patkány meg az egér is megy a süllyesztõbe és jöhet a csincsilla vagy a vadászgörény, de az egyik hangos, a másik harapós, úgyhogy mégis inkább jobb lenne egy hörcsög vagy lemming... Ez így nem oké. Ha vállalsz egy állatot, az az állat élete végéig szól.

Aztán ha azt is meguntad (mert "nem illetek össze"), akkor a patkány meg az egér is megy a süllyesztõbe és jöhet a csincsilla vagy a vadászgörény, de az egyik hangos, a másik harapós, úgyhogy mégis inkább jobb lenne egy hörcsög vagy lemming... Ez így nem oké. Ha vállalsz egy állatot, az az állat élete végéig szól.
Az elsõnek igaza. Mi a hörcsögömmel úgymond nem illünk össze, sose sikerült megszelídítenem, de sose untam meg. Vannak tengerimalacaim is, õk a legjámborabb kisállatok, miért nem illetek össze. Ezt nem értem. Meg az egérféléknek büdös a vizeletük, azt meg azért nem szeretnéd.
Mi az hogy nem illetek össze? Ilyen nincs. Olyan van hogy meguntad... ami minden állatnál így lesz mert még gondolom gyerek vagy hozzá. A patkány rengeteg figyelmet igényel, párban kell tartani, 3 naponta kell takarítani ha nem akarod hogy büdös legyen a szobádban. Nagy ketrec kell neki, és ha nem tenyésztõtõl szerzed talán sose fog téged megszokni. Harapós lesz. Bár ez minden állatra vonatkozik. Egerem még nem volt de sejtem hogy azzal is sok gond van. Neked max egy plüssállat való... szerintem.
csak támogatom az elõzõ válaszolókat remélem ilyen emberbõl nincs sok

8 hetes kismama vagyok! Alig várom h legyek végre 12hetes mert akkor már elmúlik a vetélés és minden veszély lehetősége! Ez tényleg így van? Mert most még picit félek, de igazából nem tudom mitől!

Legjobb válasz: A vetélés veszélye csökken, de sajnos el nem múlik. Viszont ha nem stresszelsz ezen, akkor nem is lesz semmi baj. Életed legszebb idõszaka következik, élvezd ki minden pillanatát! Egy 15 hós kisfiú anyukája, aki nagyon szeretne most újra a helyedben lenni:)

A vetélés veszélye csökken, de sajnos el nem múlik. Viszont ha nem stresszelsz ezen, akkor nem is lesz semmi baj. Életed legszebb idõszaka következik, élvezd ki minden pillanatát! Egy 15 hós kisfiú anyukája, aki nagyon szeretne most újra a helyedben lenni:)
Mindenki aggódik, de szerencsés lenne, egészséges mederben tartani az aggodalmadat. Csak felesleges stressz, és a világon semmit nem tudsz vele befolyásolni. Annyi igaz, hogy a baba elsõ 12 hete a legsérülékenyebb, a vetélések döntõ része ezen idõ alatt lezajlik, de ettõl még a középidõs vetélés és késõi magzat elhalás még létezõ fogalom.
Szia! Ez azért nem egészen így van. De valóban, csökken a vetélés esélye a 12.hét után. De reméljük nincs miért aggódnod, feleslegesen ne stresszeld magad, nem tesz jót a babának sem.
A 12 hét betöltésével csak a kockázat csökken. De bármikor késõbb is történhet vetélés, halál, stb. "elmúlik a vetélés és minden veszély lehetõsége" ez sajnos nem igaz, a legvégén is történhet tragédia, és bármikor a 9 hónap alatt, utána is. Próbálj meg nem foglalkozni ezzel, mert az idegeskedéssel árthatsz gazán!!! Fõleg még most, mikor kifejlõdik mindene, most kell nyugodtnak lenni, és persze késõbb is, mert a babának nem jó, ha stresszelsz!!! Természetes, hogy félsz, egy anya félti a gyermekét elejétõl fogva :) De meg kell próbálni nem gondolni arra, hogy történhet rossz is, inkább arra, hogy minden rendben lesz! :) Nyugi, boldog babavárást Neked!
Ne ezen stresszelj, mert bevonzod a bajt.Arra gondolj, hogy nem lesz semmi gond, tényleg élvezd a terhességed minden egyes percét, mert nagyon gyorsan véget ér.Az aggódás pedig már örökre megmarad nekünk, anyuknak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen lányok.nagyon aranyosak vtok!!
Senkinek se egyforma méretûek a mellei (kivétel a szilikonmellé).
Mennyire nem sokkal? Egyébként gondolom nem probléma, senkié sem tökéletesen egyforma
Fogásra milyen?
Általában mindig van valamekkora eltérés, teljesen egyforma nincs. Ha normális a fiú és szeretitek egymást az égvilág semmit nem fog szólni, nagyon tetszeni fog neki, ha egy bunkóval állsz le, akkor mindennel kapcsolatban beszolhat. Válaszd meg a partneredet, kedves, figyelmes, normális sráccal kezdjél.
Minden nõnek valamelyest kisebb az egyik mint a másik ez teljesen természetes van h látványosabb a különbség de kit érdekel nehogy már ez számítson.... 30+/F
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen:)
képet
Semennyire nem zavar, mert az természetes.
Barátnõmnek is szemmel láthatóan nagyobb az egyik melle mint a másik...és imádom mindkettõt, szóval nem zavar :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!