Találatok a következő kifejezésre: Várom a de mért (103 db)

Vn egy fiu aki tetszik de o a baratnomet szereti de abartnomot nem szereti es azt szeretnem kerdezni hogy vane eselyem h ossze jovok azzal a fiuval? Mert en nagyon szeretnem. Nagyon varom a valaszokat mert nagyon szeretem

Legjobb válasz: Miután sikerült feloldanom az elsõ rejtélyt, melyet szavaid zavart szerkezete idézett elõ, komplex számításokba kezdtem, osztottam, szoroztam, kiszámítottam a lehetséges változók, és a különbözõ véletlen események valószínûségének segítségével egy olyan bonyolult többirányú egyenletet, aminek a végén rájöttem, hogy mi is lenne a megfelelõ válasz a kérdésedre. NINCS ESÉLY? Persze lehet, hogy tévedek, de az mégis lehetetlen, mert nem tudom. Megmagyarázni meg mindent meg tudok, legfeljebb nem helyes.

Miután sikerült feloldanom az elsõ rejtélyt, melyet szavaid zavart szerkezete idézett elõ, komplex számításokba kezdtem, osztottam, szoroztam, kiszámítottam a lehetséges változók, és a különbözõ véletlen események valószínûségének segítségével egy olyan bonyolult többirányú egyenletet, aminek a végén rájöttem, hogy mi is lenne a megfelelõ válasz a kérdésedre. NINCS ESÉLY? Persze lehet, hogy tévedek, de az mégis lehetetlen, mert nem tudom. Megmagyarázni meg mindent meg tudok, legfeljebb nem helyes.
Most hagyd még mert ha összejönne veled akkor max. csak azért tenné hogy pótolja a barátnõdet mondjuk veled. Várj amíg a gyerek kiszeret a barátnõdbõl és csak aztán közeledj felé.
gratulálok
Várj, mert most elõ kell vennem a kódfejtõ programomat. 10 perc múlva jövök.
én se tok vmi jól irni de ennyire..XD ez überelhetetlen
Mi lenneha osszejonnetek egyharmas partira? Tuti mindenkinek jolenne.

62, 68 és 74-es méret kb. milyen idős babára jellemző? Tudom, nem ebbe a témába tartozik, de várom a válaszokat! : ) Köszönöm! 17 hkm

Legjobb válasz: 62: van olyan baba, aki már ekkora mérettel kezd, de átlagosan olyan 6-8 hetes kortól. 68: 3-6 hónap között 74: 6-9 hónap között. Ez persze csak durva általánosítás.

62: van olyan baba, aki már ekkora mérettel kezd, de átlagosan olyan 6-8 hetes kortól. 68: 3-6 hónap között 74: 6-9 hónap között. Ez persze csak durva általánosítás.
Mi 62-essel kezdünk, mert a kicsikém 60 centivel született. 68-ast már 5 hónaposan kinõttük, utána a 74-est meg kb 9 hónaposan nõttük ki.
Na, az én lánykámat nem nyújtotta semmi, 50-essel kezdtünk, 2800 grammal született és 47 cm-rel. 56-ost 3 hetesen kb, 5-6 hósan hordott 62-est, és 1 évesen volt 68 cm, ekkor indult el, és a legtöbb ruhája még 68-as volt. Utána váltottunk 74-esre, valamikor 13-14 hós kora körül. 3, 5 éves most, és 92-98as ruhákat hord, nadrágba inkább 92eseket. Ehhez képest az ikerfiaim, akik 44 és 46 cm-rel születtek egy hónappal elõbb, és szintén 50-es rucikkal kezdtek, 2-3 hósan 62-est, 6-7 hósan 68-ast, hordtak. Most kezdik a 86-os méretet, 21 hósak.
A lányom 50 centivel és 3140 grammal született. 56-os: 7 hetes koráig 62-es: 9 hetes koráig 68-as: 4 hónapos koráig 74-es: 7, 5 hónapos koráig. Úgy nõtt, mint akit nyújtanak. :)
Kisfiam 3350g-mal született, de azóta nagyon gyorsan nõ, most 6 hósan 8080g és 71, 5 cm. 62-es ruhákat szerintem kb. 1 hós kora óta hordott, de csak pár hétig. Aztán jött a 68-as (erre nem emlékszem, hogy pontosan mikor). 74-est szerintem már 4 hós kora óta, egészen mostanáig, de már szinte minden kicsi rá. Viszont bodykból szerintem sokkal nagyobb kell, legalábbis mi születésekor sem igen tudtunk 56-osat hordani, most pedig mindegyik 9-12, vagy 12-18 hós, ami rajta van...
Utolsó vagyok: 3870 grammal született, 52 cm. 3 hetesen 53 cm és 4300 gramm.
Nálunk meg 3 hetesen rugdalózóból már bõven 62-es kell, bodyból még 56-os is jó.
Az enyém 4 hetesen kezdte hordani a 62-est. 3 hónaposan 68-as. 6 hónapos korától 74-es. 3280 g 52 cm-rel született, kislány.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kielégítõ válaszokat! :)
Az enyém a 62-es méretet kezdte viselni 2 hónaposan, a 68-ast kb 4 hónaposan, a 74-est hordta félévesen.
62-essel kezdett az én gyerkõcöm is, mivel 59 cm-el született. 68-ast olyan 4 hós koráig, 74-est pedig 7 hós koráig.

Lányok válaszát várom én még szűz vagyok de hol tudom elveszíteni a szüzzeségem mert félénk vagyok de mindig ha szexre gondolok akkor mindig el kezdek nedvesedni és nagyon nagy a péniszem az baj?

Helló lányok válaszát várom én még sz?z vagyok de hol tudom elveszíteni a szüzzeségem mert félénk vagyok de mindig ha szexre gondolok akkor mindig el kezdek nedvesedni és nagyon nagy a péniszem az baj?

Legjobb válasz: "elkezdek nedvesedni és nagyon nagy lesz a péniszem" most fiú vagy -.- vagy jány ? mert te szerencsétlen 11 éves foslinger pa*rasztkölök ne itt szorakozzál te monitorfighter Iskolatejhuszár -.- *-* "o.O

"elkezdek nedvesedni és nagyon nagy lesz a péniszem" most fiú vagy -.- vagy jány ? mert te szerencsétlen 11 éves foslinger pa*rasztkölök ne itt szorakozzál te monitorfighter Iskolatejhuszár -.- *-* "o.O
korod mennyi??
szted egy lány honnan tudja h baj e ha nedvasedik a faszod?én lány vagyok és nemtom, mert nincsen kukim...
Nem baj. Transzszexuális emberek léteznek.
Ez csak nekem magas? Ha fiú vagy, hogy kezdesz el nedvesedni?
Én asszem vágom, mit akar kinyögni.... Na figyuzz. Neeeem, nem baj, h nedvesedsz, ahogy te fogalmazol. Dehogy baj. Ha nagyon nem bírsz magaddal verd ki. Oksaaaa? ;P Ha ilyen furán fogalmazol max 16 vagy, de ilyen gondolkodásmóddal ne dugjál meg még senkit lehetõleg, mer annak csúnya vége lesz. Éééééértem? (Meki bácsi hangon xp) 20/F
Mikor volt baj az, hogy nagy a pénisz??? és kinek???

Azért hagyott el a barátom, mert nem szerelme belém, 2 és fél év után. De keres, ír, vár msnen, jópofizik hogy mi újság, hogy vagyok, de ezzel lelkileg engem tönkretesz. Ha nem akar semmit, akkor mi a francnak keres, minek?

Legjobb válasz: Mert gyerekes. És most ijedt meg igazán az egyedülléttõl. Ne válaszolj neki, mondd meg, ha õ így döntött, akkor hagyjon békén. Elhiszem, hogy szar érzés. Tiltsd le msn-rõl, meg a számát is tiltsd le a telefonon. Ennyi.

Mert gyerekes. És most ijedt meg igazán az egyedülléttõl. Ne válaszolj neki, mondd meg, ha õ így döntött, akkor hagyjon békén. Elhiszem, hogy szar érzés. Tiltsd le msn-rõl, meg a számát is tiltsd le a telefonon. Ennyi.
A kérdező hozzászólása: :-) Utolsónak: köszi, megmosolyogtattál
A kérdező hozzászólása: Nem értem 26 évesen, hogy lehet így viselkedni
09:23-as vagyok ismét. Igazad van nincs mit megbeszélni. Ha a volt kedvesed mégis akar majd tõled ismét valamit, ha te nagyon örülsz is neki, mégse ad be elsõre a derekad. HA szerelem élteti, akkor sosem lesz boldog hosszútávon.
A kérdező hozzászólása: Azt mondta, neki akkor is kell az érzés, ha szar lesz... Mert attól él igazán
A kérdező hozzászólása: Most meg adja a nagy jótevõt, meg a kedves barátot...
talán azért zaklat, mert nem mint barátnõre, hanem lelki szemetesládára van szüksége, ha, mint mondta, te építetted föl a kis lelkét, annyi erõ még sincs benne, hogy most már nélküled is boldoguljon, önzõ, gyerekes dolog, h nem enged el... vagy csak ezzel akarja kompenzálni, hogy két és fél évig úgy volt veled, h nem szerelmes beléd - ebben az esetben jobb, ha felvilágosítod, hogy ezzel NEM segít, és megszakítasz vele minden kapcsolatot egy idõre. (a másik meg, h ha ennyire felszínes valaki, h nem szeret beléd, mert nem vagy szõke, könyörgöm, ezt a gáz dumát, mégis mit vársz tõle, hogy majd felnõttesen elenged, mert átérzi, hogy ez neked szar? legyél határozott és állj ki magadért, ezt nem teheti meg veled!)
Áhh elborzadva olvasom, ismerem a fajtáját. Egyik exem volt ilyen pl., de én kidobtam, és az utódommal pont így viselkedett!!!!! SOHA ne bízz olyanban, aki Téged mint embert "szétszed" testre + lélekre. OK még ha ocsmány ronda lennél, meg lehetne érteni, hogy "csak a lelked kell neki" - de könyörgöm, azért nem szeret beléd, mert nem vagy szõke?! Nem tudtam, sírjak-e vagy nevessek! Hány éves ez, 12? Még jó, hogy volt annyi eszed/tartásod és nem festetted szõkére a hajad! Milyen sekélyes lelkivilágú ember lehet ez. Ez az ÖNZÉS egy formája, hogy ha eldönti, hogy "nem vagyok szerelmes beléd" (azaz fejedre is állhatsz, nem ENGEDI, hogy hatással légy rá) de azért amíg nincs jobb, addig jó vagy. Tipikus, hogy az is annak a része, hogy õ faxa gyereknek érezze magát, hogy elvárja, hogy a kidobott exei alázatosan álljanak rendelkezésére, ha beszélgetni akar, ne utálják, mert õ olyan lenyûgözõ, hogy akkor is epekednek érte. Örülj, hogy megszabadultál tõle. (És szabadulj is meg, 100 százalékosan.)
A kérdező hozzászólása: köszi az utolsónak, jólesik, hogy átérzi ezt a szõke- dolgot.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok csúnya. Azt mondta, hogy már a kezdeteknél is azt nézte, hogy a sötét hajam ellenére belém tudna-e szeretni.
A kérdező hozzászólása: egyébként 26 éves...
"A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 09:14" Milyen egyetlenrõl beszélsz? Ugyanazt írjuk, mi van veled?! XD
A kérdező hozzászólása: nincs mit megbeszélni, õ döntötte el, hogy nem szerelmes, és nem akarja ezt, mert õt a szerelem élteti... Közben meg velem jópofizik msnen, hogy mi van velem, miért nem vagyok ott. Hát, szerinte???
A kérdező hozzászólása: Amikor megismertem, totál ki volt lelkileg, hogy nincs egy nõje sem.. Aztán én szépen felépítettem a lelkét, rendbehoztam a lelkivilágát és rájött, hogy mégsem én kellek neki.
A kérdező hozzászólása: nem ijedt meg. egyszerûen õ kapcsolatban akar lenni velem, tudni akarja, hogy vagyok...... :S
Hát igen, a szerelem idõvel elmúlik... De nem nyomtalamul! Majd ha belátja ezt, akkor rájön, hogy akik 60 éve házasok azok se szerelmesek egymásba 55 éve, de szeretik egymást, törõdnek egymással érdekli õket, hogy van a másik, mi van vele. Kb. úgy, mint most õ téged. Csak õ még érettlen, vagy tapasztalatlan ahhoz, hogy ezt felismerje, ráadásul tényleg annyira gyerekes, vagy egyszerûen se.ggfej, hogy szakított veled. Mikorra meg rájön, lehet, hogy késõ lesz. Tedd próbára, csináld meg amit az elsõ tanácsolt. Ha beletörõdik, hogy megszakítod vele a kapcsolatot, tényleg jobb, hogy szakítottatok, mert akkor úgyis egyre rosszabb lett volna, és csak elodáztátok volna a szétválást.
A kérdező hozzászólása: sosem volt szerelmes belém.
Attól még barátok lehettek, nem? Nem szeretem , amikor úgy osztályozzák az embereket, ohgy ez barát, ez pasi. Össze lehet barátkozni a szimpatikus emberekkel és abból is alakulhat ki szerelem.
A kérdező hozzászólása: Te érted, mirõl szólt a kérdés? Nem barátkozásról van szó, olvasd el a kérdést, ha már annyira válaszolni akarsz/szeretnél.
Ez is a felsõbbrendûség kifejezésének egy formája - eldob, mint egy kapcarongyot, ilyen unott indokkal, hogy "jaj õ nem szerelmes" (de szeret, gondolom, ez hozzájön, "szeret, de nem szerelemmel" - broááááffff, hányok az ilyen szövegtõl, ha kapcsolat után hangzik el) Azért egy kapcsolat nem így mûködik, hogy a pasi használja a nõt 2, 5 évig, aztán elf.ngja magát, hogy õ nem szerelmes, de azért te, még ha párként nem is kellesz neki, állja rendelkezésére, ha unatkozik. (Vagy, rosszabb:ha szexhiánya van) Na az ilyeneknek adnék egy pár maflást. Tanácsom: ne állj vele szóba, mondd is meg neki, ez nem így mûködik. Azt mondd, hogy neked nincs szükséged az ilyen jellegû kapcsolattartásra. És tartsd is ehhez magad. Majd koppan legalább.
Ha viszont sose volt szerelmes, mi a pék [email protected]ára várt 2, 5 évig?? Áhhh A kérdésedbõl úgy tûnik, a szakításon már túltetted magad, csak ez a kapcsolattartás zavar. Kívülállóként azt tudom mondani, ha egyszer már túltetted magad a szakításon, (ennyi idõ után gondolom nem könnyû) csak magaddal törõdj! Ha zavar az érdeklõdése, koptads le keményen. Ha nem tud jó viszony kialakulni köztetek, mert ahogy mondtad lelkileg tönkretesz, akkor innentõl csak egy zaklató. Zavard el a p.csába.
Na jó, szerintem itt én vagyok az egyetlen, aki képes értelmezni a kérdést: a pasi soha nem volt szerelmes a kérdezõbe vagyis kezdetektõl fogva átverte. Soha nem gyanítottad, hogy nem szerelmes? Soha nem érzékelted rajta ezt? Sajnálom, hogy ekkora görényt fogtál ki és pazaroltál rá közel 3 évet az életedbõl. Tanácsom: szakíts meg vele mindenféle kapcsolatot, msn-rõl, közösségi oldalakról tiltani..stb. Nem az a szemétség, hogy nem volt szerelmes, hanem hogy ennek ellenére évekig hülyített téged.
A kérdező hozzászólása: Emlegette többször is. Azt mondta, hogy azért nem szret belém, mert nem vagyok szõke, ami az esete, bla--bla bla. De valahogy mindig visszajött, mert azt mondta, hogy más nõ lelkére nem vágyik úgy, mint az enyémre. :S:
Igen a 2.év próbára teszi a kapcsolatokat. Saját tapasztalat alapján és a körülöttem lévõ embereken is ezt látom. Ha egy lány/fiú sok ideig az életed részévé vált, azon bizony sokszor nem könnyû átlépni. A fiú szerintem nagyon bután döntött a szakítás kapcsán, ugyanis 2-3 év után kialszik a szerelem, de az az erõs szeretet és törõdés ott van. Bizony a fiúban is ott van. Nincs annál megalázóbb ilyenkor ha letiltod msn-rõl, kinyomod a telót stb..., de azt sem érezheti, hogy te bármikor mint egy tárgy kapható vagy. Elhiszem, hogy nem könnyû dolog, egy biztos az nem ok egy kapcsolat megszakításához 2 és fél év után, hogy nem szeretlek. Saját példám: volt 1 lány a kapcsolatunk elsõ évében úgy voltunk együtt, hogy én nem voltam belé szerelmes. Aztán egyik napról a másikra én is beleszerettem, mint a villámcsapás úgy ért azon a májusi délután a buszon. Szóval üljetek le és beszéljétek meg a problémákat Sok sikert és boldogságot. pusz: 20/F
amúgy ez a "szõke az esetem" szerintem csak terelõszöveg, elég szánalmas, aki csak külsõ alapján képes megítélni az embereket... én is azt mondtam, h a szõke kékszemû srácokra bukom, de ez hülyeség, tökre nem számít, és most barna hajú barna szemû barátom van:)

Most várom a harmadik babámat ö is császár lesz de félek mert az elözö babám meg halt. Szerintetek mit csináljak el kötesem magam? 39. hetes vagyok.

Legjobb válasz: Elköttetésnek úgy tudom korhatára van, és szerintem 30 alatt tuti nem teszik meg.

Elköttetésnek úgy tudom korhatára van, és szerintem 30 alatt tuti nem teszik meg.
NE köttesd el magad!! Teljesen értelmetlen lenne!! Eleve nem tudhatod mit hoz még a jövõ! Talán egy új kapcsolatban, akár 10év mulva is szülhetsz még egy babát, ha meg nem is akarsz szülni a védekezésnek is vannak módszerei. Megkérdezhetem miért vesztetted el az egyik babádat? Szülés közben, vagy terhesség közben volt gond?
A kérdező hozzászólása: császár közben mert már a szülö csatornába volt és el akadt a hogy visza huzták véletlenül meg ropantotok valamit a nyakánál és 2 órán belül meg halt de elöte oda adták hogy szopizon mert nem tudták hogy baj van mikor vártam hogy vissza hozák nemjött senki más nap reggel császár után fel álltam és be mentem az örzöbe és meg kérdeztem hogy hol van a fiam
Kedves6. válaszoló!! 2006 júniusától Magyarországon már a 18. életévüket betöltött nõk is dönthetnek arról, elköttetik-e petevezetéküket.Akkor is ha nincs gyereke. http://www.webbeteg.hu/cikkek/nogyogyaszat/4022/a-muvi-meddo..
ha nem akarsz több gyereket.....
Részvétem! Ne köttesd el magad!
Atyaég! El sem tudom képzelni mit érezhettél akkor, ott, abban a pillanatban.... Csoda, hogy nem a pszichiátrián kötöttél ki! Úristen! Részvétem! Nagyon sajnálom. De ne köttesd el magad!
A kérdező hozzászólása: sziasztok meg születet a kisfiam Nórbika 3400g 56cm és csoda mert simán szültem meg ma 13:07 perckor
Gratulálok! :)
Azért azt az orvost sem értem, aki ilyen fiatal anyukának a második császárnál az elkötés mellett erõszakoskodik.. :( Sajnálom, hogy elhagyott a férjed és egyedül maradsz a picivel és a nagyobb gyerkõccel, de ilyen fiatalon ne csináltasd meg szerintem. (Ha 10-15 évvel idõsebb lennél azt mondanám, hogy tedd azt ha úgy gondolod, de most még tényleg nem lehet tudni. Tudom, most nem vígasztal, de lehet 2-3 év múlva egy olyan férfi lesz melletted, aki az égrõl lehozza a csillagokat neked és vállalnátok babát közösen.)
Szerintem ne köttesd el magad. Én 27 vok, 3 császárom volt, és a doki nem javasolta, a korom miatt, mert kitudja mi lesz 5-8-10 év múlva. Lehet vállalunk még egyet.. de ez még a jövõ zenéje.
21:44 -es vagyok Akkor semmiképp se köttesd el magad... Lehet, hogy talâlsz 1 férfit aki elfogad tèged a 2 gyerekkel együtt, sõt késõbbiekben talân majd vele is szeretnétek közös babàt.. De persze ez mèg a jövõ titka. Mindenesetre én a helyedben semmiképp nem kötettném el magam... De ez csak is a Te döntèsed! :-)
A kérdező hozzászólása: 6/6-os válaszolo nekem a második babámnál 3 szoris meg kérdezták hogy el kösenek
Szerintem ne köttesd el magad. Nagyon fiatal vagy még hozzá, pár év múlva találsz egy normális pasit, akivel simán vállalhattok közös babát. Mi most tervezzük a 3. babát, és akkor elköttetem magam. Már 3 császárom volt, 2 gyermekünk van, 36 éves leszek idén. Több gyereket tuti nem vállalunk, több császárt tuti nem vállalok, és legalább a védekezés nyûgje is le lezs tudva.
A kérdező hozzászólása: tudom hogy több is lehet aférjem tavaly oktoberben el hagyot szoval a kis lányomal várom a kisfiamat csak keten vagyunk még.
Sajnálom az elõzõ babádat, de szerintem a kettõnek nincs köze egymáshoz. Ha nem akarsz már többet babát akkor köttesd el magad, de ha csak azért akarod, mert most lesz a harmadik császárod azért ne köttesd el magad. Orvosi odafigyeléssel akár 4-5 császár is kivitelezhetõ.
Szerintem mivel mèg elèggè fiatal vagy ne köttesd el magad, mert lehet, hogy késõbb megbânod... Borzalmas érzés lehet elveszìteni a babàdat... :-( De én ùgy gondolom, hogy ezt jòl meg kell fontolnod!! A férjed mit tanàcsol??
A kérdező hozzászólása: 28 éves vagyok ezért nem tudom eldönteni!!!
gratulálok! :) )

Van olyan, hogy azt mondták elhalt a magzat mert nincs szívhang 7-8 hetesen, de Õ várt és igaza lett mert később beindult a kis szíve?

Legjobb válasz: Hát 7-8 hetesen már látszania kellene,hacsak nincs elszámolva a hét!!!!Mert az én terhességem pl. a mensu elõtti nap fogant,így 2 héttel kisebb volt a terhességem,mint azt a dokik számolták volna ha hagyom!!!

Hát 7-8 hetesen már látszania kellene, hacsak nincs elszámolva a hét!!!!Mert az én terhességem pl. a mensu elõtti nap fogant, így 2 héttel kisebb volt a terhességem, mint azt a dokik számolták volna ha hagyom!!!
Az utolsó válaszolónak van igaza! Ma már várni szoktak 1-2 hetet, még akkor is, ha biztosan tudják, hogy elhalt a magzat, mégpedig azért, hogy magától kilökje a szervezeted. Van, hogy teljesen kilöki, kitisztul magától, ilyenkor nem kell abortusz, de van olyan, hogy csak részlegesen ürülsz ki, ilyenkor sajnos abortusz a vége. Hidd el, ez így van. Nálad 2 variáció lehet, az egyik sajnos az elhalt terhesség, a másik a rossz terhességi hét számítása. De elõbb-utóbb kiderül! Sajnálom, ha elmegy a babád, de hidd el, hogy nem véletlenül megy el! Nekem is elment, nagyon nehéz volt, de túl kell lépni ezen, és csak az forogjon a szemed elõtt, hogy el kellett mennie, mert beteg lett volna! Pihensz egy kicsit, és újra belevágtok a babaprojektbe! Kitartást!
Már nem szokás ilyen hamar mûteni. Várni szoktak 2 hetet legalább, hátha magától elindul a vetélés, ami "normál" esetben meg is történik. és természetesen a 2 hét után újabb ultrahang
Olyan volt, hogy a doki szerint nem volt szívhang, de késõbb lett. 7+3 nem volt szívhang, a doki 3 nappal késõbb be akart fektetni hogy elvegyék, de nem hittem neki, a 3. napon visszamentem, és addig veszekedtem, amíg megnézte õ is, meg egy kollégája is, és volt szívhang. Õszintén megmondtam a dokinak, hogy csalódtam benne, pedig évek óta hozzá járok, és mondtam is, hogy szerintem késõn fogant, a késés után 8 nappal lett elõször pozitív a teszt, de õ nem hallgatott rám. Azóta megszületett a fiam és még most is beleborzongok, ha rágondolok, hogy majdnem nem lett:( Nézesd meg magad mással is, és csak több egybehangzó véleménynek higgy!
Ilyen nincs, ha nincs szivhang, akkor nem él a baba, és késöbb sem fog beindulni.
Szerintem ilyen nem nagyon van..részvétem.
Olyan nincs, hogy "késõbb beindul". akkor el lett számolva.
Mi lett veled kérdezõ?
(bocs, de szerintem a "fontos egészségügyi indok" a TB támogatás amit így kap a kórház és az orvos. Nem kapsz fertõzést, a szervezet kiveti a magzatot. Normális orvos vár 2 hetet
Én nem bánom, hogy megmûtöttek! Nem volt egyáltalán kellemes élmény, de ha belegondolok, hogy két hétig egy elhalt magzattal a pocakomban arra kellett volna várjak, hogy mikor fog "távozni"....Hát, még rá gondolni is borzalmas!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Kedden megyek magándokihoz, és ha nincs baba akkor szerdán mûtét.Nálam az a gond hogy ahány hetesnek számolják már embriót rég kellett volna hogy lássanak, de nekem 2 hete nem volt még csak petezsák.és szikhólyag, 1 hete pedig 3mm-es embrió.Na ez nem tetszik az orvosnak, hogy már 8 hetesnek kellene legyek és 1 hete lett embrió.Nem értem én már az egészet, de holnap kiderül.
A kérdező hozzászólása: Hát nem bírtam tovább és bementem az ügyeletre a kórházba, és megnézte ultrahanggal az orvos és már pulzál a kis szíve és nõtt az embrió is.Azt mondta, hogy elvan számolva mert 6 hetes a méret alapján.Azt tanácsolom mindenkinek, ha azt mondják neki, hogy el kell vetetni akkor várjon 2-3 hetet, nem kell elkapkodni mert simán megölnék a babát, ezeknek mindegy.Az biztos, hogy ennél az orvosnál maradok, a világon a legkedvesebb volt eddig a 15 év alatt amióta nõgyógyászhoz járok.
gratulálok!
Gratulálok! Szép babavárást, és jó egészséget kívánok nektek!
Nekem is volt ilyen mûtétem... :( A 9. hétig várt az orvosom, de nekem a petezsák is üres volt, nem fejlõdött ki az embrió sem :( Azt mondta, hogy azért kell/szükséges a mûtét, mert egy természetes úton elindult vetélés után maradHAT a méhben szövetdarab, ami fertõzést okozhat, és akkor ígyis-úgyis mûteni kell. Talán ezért a sok mûtét, nem akarnak kockáztatni az orvosok. Viszont egy ellen példa: barátnõm a 12. héten veszítette el a babáját :( konkrétan megszülte :( Neki nem maradtak bent maradvány szövetek, nem volt szükség tisztító mûtétre, pedig ott már nagy baba volt. :(
Ha tényleg olyan egyszerû, mint elõttem írták, hogy csak várunk egy-két hetet és magától kitisztul a méh, akkor orvosilag mivel indokolják ezeknek a mûtéteknek a szükségességét? Valami oka csak van, hogy ezeket elvégzik, valami veszélye az ilyen vetéléseknek, elhalásoknak mégis csak lehet, nem? Ezek a mûtétek nagyon gyakoriak, nem hiszem, hogy nincs mögötte fontos egészségügyi ok. ...Utolsó voltam...
Nekem azt mondták, hogy az elhalt magzat a méhben fertõzést okozhat, ezért nem szabad, hogy tovább bent maradjon! (...3 napon belül mûtött voltam...) A második vetélésemnél a mûtét elõtt egy órával megindult a spontán tisztulás, mégis elvégezték, nem vártak arra, hogy magától megtörténjen!
Barátnõmnél 7 hetesen mondták hogy nincs szívhang, behívták másnapra éhgyomorra mûtétre. Bement, megvizsgálták és volt szívhang. Aznap csak azért nem mûtötték, mert nem éhgyomorra volt. Felháborító.
Két kisfiam van, váz egyiknél 7, a másiknál 8 hetesen nem hallott a doki szívhangot (mindkettõnél más doki volt). 1 hét múlva már hallottak.
Azért nem értem miért nem várnak, a természetes vetélés sokkal jobb a méhnek (lehet, hogy az anyának lelkileg nem, de legalább utána azonnal teherbeeshet, nem kell várni.) az általam ismert orvosok soha nem mátenek 3 nap után és az esetek 99%-ban nem is kell mûteniük, mert spontán vetélés történik.
Nálam nem vártak egy hetet sem a mûtéttel! Három napon belül megcsinálták. Mindkét elhalt magzatom 9 hetes volt. Az egyiknél korábban (7 hetes) volt szívmûködés, a másiknál el sem indult, az elejétõl nem fejlõdött olyan ütemben, ahogy kellett volna (9 hetesen 7 hetesnek felelt meg). Nálam igaz egyértelmû volt, hogy a petezsák eldeformálódott, és sajnos nem életképes. Egyébként én is hallottam olyan esetrõl, hogy már el akarták venni a babát és mégis megmaradt! Ragaszkodni kell újabb vizsgálathoz és másik szakvéleményhez!
Nálam úgy volt, hogy a mensi szerint 8 hetes terhesen mentem elõször nõgyógyászhoz. Szívcsópulzáció sejthetõ, ezt mondta, de hogy a magzat mérete egy 6 hetesének felel meg. 2 hét múlva kellett visszamennem, azt mondta, meglátjuk, fejlõdik-e, ill. lesz-e rendesen szívhang. Végülis kiderült, hogy a baba késõbb fogant, szerintem a kimaradt mensi elõtt pár nappal. Most vagyok 18 hetes terhes. Szóval olyan lehet, amit elõttem is írtak, hogy elszámolták.
van, de akkor el volt számolva terhesség, mert 7 hetesen már pulzlnia kell a szívánek. Hány hetesen indult be? Vagy csak reménykedsz, azért kérdezed?
Nagyon jó ezt hallani! Szívbõl gratulálok neked! Boldog babavárást!

Fél éve van egy kedvesem, de nem élünk együtt mert nem egy városban lakunk. Én mindíg nagyon várom a hétvégi találkozásokat) Szerintetek gáz ha eltelik egy nap úgy hogy magától még csak meg sem csókol és hozzám sem ér?

Õszintén szólva engem nagyon zavar mert sokszor úgy érzem hogy nem mer hozzám érni vagy kezdeményezni.Szinte mindig én kezdeményezek. Hozzá teszem nem vagyok már tini ,38 vagyok.

Legjobb válasz: Ezt talán meg kellene beszéni vele, nem vagytok már tinik:) Egyébként ha zavar, tedd szóvá vagy kérdezd meg miért ilyen.

Ezt talán meg kellene beszéni vele, nem vagytok már tinik:) Egyébként ha zavar, tedd szóvá vagy kérdezd meg miért ilyen.
Hát furcsa, mert hogyha csak hétvégén tudtok találkozni, és még úgy is van olyan nap, hogy magától meg sem csókolna... A legjobb tényleg az lenne, ha megkérdeznéd tõle, hogy miért van ez.
hát ez tényleg furcsa. nem meri kimutatni az érzelmeit. (férfi, vagy nõrõl v szó?)

Mit gondolnátok a helyemben? Tapasztalatokat várok, légyszi.Péntekre vártam a mensit, mert a hőm leesett, de nem jött meg.

Majd délután (elnézést) de nagyon er?lködnöm kellett a wc-n és jött bel?lem vér. Gondoltam hát rendben a következ? hónapom már clostis majd akkor. Viszont egyáltalán nem ooyan mint máskor. Szombaton egyszeri alkalommal egész sok volt, de csak vér sötét és szinte semmi méhnyálkahártya nem volt benne csak minimális. Vasárnap már csak barnáztam. Ma meg már semmi. Szóval ha összevetem 1 napig volt meg amit annak tudok nevezni. A másik hogy én mindig a falat kaparom annyira görcsölök, most meg mintha nem is lett volna meg. Se fájdalom se görcs se semmi mint egy átlagos hétköznap.A mensi jele nekem mindig a pattanások ami máskor nincs. Most abszolút nem pattogtam s?t a párom meg is jegyezte hogy milyen szép sima és puha az arcb?röm(pedig ilyet nem szokott mondani). A melleim nem fájnak, de a mellbimbóm udvara hatalmasra duzzadt és a mellem is. Tele vagyok gázzal és egész hétvégét átaludtam volna a szívem szerint. Most is szinte bármikor el tudnék aludni. Mellette nagyon er?s fejfájásom van. És most már folyamatos a szorulásom. Állandóan ennék, de igazából nem kívánok semmit. Fáj a derekam és a pici köldök alatti húzódózások még mindig megvannak(már több mint egy hete), de ezt még kellemetlennek se mondanám.

Legjobb válasz: Én a mostani mensitõl nagyon féltem, mert ittam a palástfû teát, tehát jól magvastagítottam, de én meg endometriózisos vagyok(nemrég operáltak). Tudtam ha nincs baba szörnyû görcsöknek meg jó erõs vérzésnek nézek elébe. Ezért is furcsa ez az egész. Se levált méhnyálkahártya, se görcs és egy nap vér. Drukkolok Neked is nagyon..

A kérdező hozzászólása: Én a mostani mensitõl nagyon féltem, mert ittam a palástfû teát, tehát jól magvastagítottam, de én meg endometriózisos vagyok(nemrég operáltak). Tudtam ha nincs baba szörnyû görcsöknek meg jó erõs vérzésnek nézek elébe. Ezért is furcsa ez az egész. Se levált méhnyálkahártya, se görcs és egy nap vér. Drukkolok Neked is nagyon..
háát ugyanezek a tünetek voltak nálam is amikor terhes voltam , énis álmodtam vele, fájt a fejem , rengeteget aludtam, és nem nagyon birtam fennt lenni, egyszoval a közérzetem volt szar. Hát jó esélyes vagy rá hogy teherbe estél...mondhatni 80% hogy az vagy!!! én DRUKKOLOK!!!!!! Majd ird meg hogy mi a helyzet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Tudom kicsit hosszúra sikerült, de nagyon furcsa még a ciklus.hu ra se tudom bevinni a "mensim", mert nem érti. Szóval én meg pláne. És az még kimaradt hogy állandóan majd bepisilek. De hõm... hát nem tudom. Neked gratulálok és jó egészséget.
Szia ! Én is nagyon drukkolok neked és írd meg, hogy mi lett az eredmény. Egyébként milyen furcsa, de nekem az ellenkezõ tüneteim vannak. Ilyen 2 napos mensim szokott lenni, múlt hónapban egyáltalán nem volt darabos és tisztasági betét is elég volt. Nekem PCOS -m van és a doki azt mondta hogy ez fogja vissza és nem vált le a méhnnyálka egy része. Most hétvégén a mensim erõsebb volt, darabos és elégé fájt, a hõm pedig a mensi elõtt leesett 36, 5 re majd felment 36, 7 azóta is ennyi és éjszaka nekem is iszonyat melegem van.

Várom a mensimet de mért nem jön meg?

4 napja megkellet volna jönnie de annyi volt h elötte párnappal mielött megkellet volna jönnie iszonyuan fájt a petefészkem de annyira h majdnem sírtam:S ilyen 2 szer volt és amelyik napon megkellet vna jönnie pár csepp volt csak:S mit?l lehet? nem szedek semmmi:S most akartam elkezdeni el?sz?r a fogamzásgátlót de most igy hogy kezdjem el?:(terhes biztos nem vagyok!

Legjobb válasz: lehet gyulladás , vagy ciszta. jobb lenne ha mennél dokihoz!!! Kérj kivizsgálást. Az mennyire tuti hogy nem vagy terhes? Ha nem annyira akkor tesztelj azért.

lehet gyulladás , vagy ciszta. jobb lenne ha mennél dokihoz!!! Kérj kivizsgálást. Az mennyire tuti hogy nem vagy terhes? Ha nem annyira akkor tesztelj azért.
A kérdező hozzászólása: az elözö mensim ota nem voltunk együtt ugy...csak análisan és azért vagyok benne bitos h nem lehetek terhes

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!