Találatok a következő kifejezésre: Várjak még, kérjem meg a dokim, (2 db)

Hogyan kerjem meg a dokit, hogy varjon össze ott rendese? Nagyon félek tág maradok? ! Tapasztalatok? Panaszkodott mar a papa valakinel?

Legjobb válasz: Nehogy azt hidd, hogy az annyira jó, ha a gátnál "szûkre húzzák". Második gyerekem után így jártam. Ettõl még a hüvely tág maradt, és elég pocsék, mert egy csomó pozíció nekem fáj azóta. A férjem nem panaszkodik, neki kényelmes. :o)

Nehogy azt hidd, hogy az annyira jó, ha a gátnál "szûkre húzzák". Második gyerekem után így jártam. Ettõl még a hüvely tág maradt, és elég pocsék, mert egy csomó pozíció nekem fáj azóta. A férjem nem panaszkodik, neki kényelmes. :o)
Engem császároztak és egy pasi mondta, hogy örüljek, mert a szülés után nem lesz ugyanaz, azt hittem csak viccel. Azért szerintem tornával sokat lehet segíteni. Lehet ez is genetika, mint a bõrrepedés, valakinek tágabb marad, valakinek meg teljesen visszaáll.
Elvileg egyébként õ tudja, hogy hogy kell azt "jól csinálni". elsõ
Tamponból csak a legnagyobb jó, többi kicsúszik. Szóval tágabb. :o(
Apuka is kísérjen el, aztán viccesen jegyezzétek meg, hogy egy öltéssel több is lehet. Egyik haverunk így csinálta és bejött.
Hát nekem tág maradt. Bár nem nyomattam az intim tornát, az sokat segít!
Hát ezek a rémsztorik... kicsúszik a tampon meg ilyenek, hát jókat röhögtem! Mekkora gyerekeket szültetek ti? Kettõt szültem, mindkettõnél vágtak. Egy 3, 5 és egy 4 kilósat. A berendezésem ugyanolyan lett, mint volt. Talán a bejárat szélesebb picivel, de maga a hüvely ugyanolyan. Persze, mindenkinek már a teste, ez is másként alakul.
Szreintem a varrással a belül nem igen tud mit csinálni. Varrni a gátat fogják, meg ha kell belül a falat, de azzal nem szûkít. Amúgy én repedtem ahol eltudod képzelni(méhszáj, hüvelyfal, gát, ez utóbbi luktól lukig) és ugyanolyan, mint elõtte. Igaz, nekem is maradt egy kis bõr darabka, de én is megvárom a második babát aztán helyre hozatom magam. És én nem is szóltam, hogy hogy varrjanak, ügyeletesnél szültem és ráadásul a varrást altatásban végezték.
Nekem nem lett tág, sõt szûkebb lettem, mint elõtte, kvázi újra elveszítettem a szüzességem:) A párom eleinte azért panaszkodott, de aztán megszokta:D Két öltéssel varrták a gátsebet, mára nem is látszik, csak egy fehér csík van a helyén.
Én semmit nem mondtam a dokinak alig vártam, hogy hagyjanak békén szóltam is halagyon mosolygott és tökéletesen összevarrt elég szûk lett tampont nem is szeretem azóta belül is összehúzódott a hüvely csak úgy mint a méh, és pár hónapig mintha szûz lettem volna annyira fájt az együttlét.Szerintem ne félj mond nyugodtan, ez fontos neked és inkább most mond mint késõbb.Nekem egyébként nem volt fogadott orvosom, aki normális az mindent megtesz kérés nélkül.
A kérdező hozzászólása: Na ez az én ezektõl rettegek:( mindent kibirok komolyan nem zavar semmi akkor vagjanak, varjanak, tartson hat napig de utana ha letelt a hat hét legyek a regi.Hogyan tudnam az orvos tudtara adni, hogy ez nekem nagyon fontos?
Jézusom, a szülés egy nuni gyilkos.
Nekem belül minden olyan maradt, mint régen, a férjem szerint, és szerintem is, de nekem csodásan ment a szülés, doki szerint olyan vagyok, mint aki nem is szült. Kivéve a kinti helyzetet... a gátnál efy darab bõr nem forrt össze. Leng össze-vissza. Sírni tudnék, mert minden "használatnál" vigyázni kell, le ne szakadjon, érzékeny, stb... Csak azért nem operáltatom le, mert hamar akarjuk a kistesót, gondoltam, addig kibírom. Akkor aztán jól megmondom, hogy stoppoljon már össze rendesen, kilógó bizbaz nélkül!!!
Bocs, másodiknál nem vágtak, normális volt a doki, azt mondta csak akkor vág, ha muszáj. Sajnos Magyarországon vágnak ha kell, ha nem kell, mert könnyebb az orvosnak.
Idézve a "mesteremet": a punci az érdekeinek megfelelõ méretre képes tágulni, illetve szûkülni! Nálunk két gyerek után sincs gond, ugyanolyan szûk maradt a párom.
A kérdező hozzászólása: Uhh, kicsuszik? Milyen igy a szex? Nekem meg a mini se megy fel, most
A kérdező hozzászólása: Es meg most is tag? erzed, hogy lazabb vagy nagyobb a bemenetnel?
A kérdező hozzászólása: És tág marad a hüvely? vagy szep lassan idovel ugyanolyan lesz, nem marad tág, visszaszukul
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtatobb sztorikat, remélem a szerencsesek közé fogok tartozni...

Várjak még, vagy kérjem meg a dokim, hogy írjon fel Clostilbegyvel?

Sok válaszban olvastam már err?l a gyógyszerr?l. Mi már január óta szeretnénk babát de eddig semmi. A dokim azt mondta, hogy minden rendben nálam és egyenl?re még nem ír fel semmit, majd talán egy jó fél év múlva. Várjak még vagy kérjem meg a dokit, hogy írjon fel valamit?

Legjobb válasz: 1-másfél évig nem szoktak különösebben foglalkozni a dologgal. Megkérheted, max azt mondja, várj még. A lényeg,hogy nyugodj meg, ne akard görcsösen a babát, szinte feletkezz meg róla, hamarabb összejön,ha mindennapjaitokat izgalom nélkül élitek.

1-másfél évig nem szoktak különösebben foglalkozni a dologgal. Megkérheted, max azt mondja, várj még. A lényeg, hogy nyugodj meg, ne akard görcsösen a babát, szinte feletkezz meg róla, hamarabb összejön, ha mindennapjaitokat izgalom nélkül élitek.
én agusztusba hagytam abba a fogamzásgátlot és a héten voltam dokinál és ö mondta hogy ir fel nekem clostilbegyet.remélem beválik.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!