Találatok a következő kifejezésre: Várjak még, kérjem meg a (3 db)

Kérjem meg a srácot, hogy várjon amíg lefogyok?

Sajnos az utóbbi időben szerelmi bánat miatt nem érdekelt mit és mennyit eszem, ezért felszedtem néhány kilót. Mindössze 2-3-at, ami nem is lenne baj, de már előtte is volt rajtam felesleg (kb 4-5). Már régóta elhatároztam, hogy le fogok fogyni, csak sose jött össze, most viszont, hogy van saját keresetem, el fogok járni fitness-re. Viszont ez nem megy egyik napról a másikra, legalább 1 hónap kéne mire normálisan nézhetnék ki, plusz még formásodni is szeretnék, hogy szép, feszes legyen a bőröm.

Legjobb válasz: Ha így nézel ki, akkor nem kell fogynod egy dekát sem. 23f

Ha így nézel ki, akkor nem kell fogynod egy dekát sem. 23f
A kérdező hozzászólása: Nem akarok bókokat. Ha így lenne, a saját testemrõl tettem volna fel képet. Én csak ezt látom körülöttem, hogy azoknak a barátnõimnek van pasijuk, akik szép vékonyak.
akkor ismerkedj teltebb lányokkal is
A kérdező hozzászólása: Ismerkedek. Nekik sincs barátjuk :D
Nehogy fogyjál :) Tökéletes. Komolyan, természetes alkat szerintem végre nem az a mûanyag barbi test hanem formás csípõ, mell stb. Tényleg itt max. fejben lehet gond. Mondjuk ha találkozol valakivel, akkor leginkább az õ véleménye fog számítani, de szerintem ennyi ember nem tévedhet sokat :) 23/F
Ha ebbõl még fogyni akarsz, akkor anorexiás vagy. Szerintem beszélj orvossal, jobban jársz vele.
Én max negyed órát várnék rád. Ez egy teljesen jó alak.
önbizalomhiány level 888
Hú, én mennyire örülnék ha nekem fogynom kéne... Egyébként meg teljesen rendben vagy, szép alakod van:) 18L
A képen levõ alak tökéletes. Ha ismerkedni akarsz, akkor rajta. Vagy ne. De ez a "várakozás" hülyeség.
Szerintem husis, 160cm-hez max 50kg lenne számomra az ideális :)
Nekem meg határozottan vékony lettél volna, mert mindig a húsosabb lányokra szavaztam. És olyat is választottam, aki 165 cm és 65 kg volt. Jaj, de imádom még most is a testét, pedig a gyerekek után még felszedett pár kilót :)
bókokat akarsz! be fog rád gerjedni és szétszed mint foxi a lábtörlõt
most csak bókokra vadászol, egosimire vagy komolyan így gondolod? Mert ha tényleg így látod, vannak bajok... Még nõként is gusztusosnak talállak, a pasik 80% meg már legszívesebben recskázna sztem, szal hagyd ezt a hülyeséget. Semmi gond az alakoddal. Nem vagy egy mai pálcika modellalkat, de az szte nem is baj. Azoknak a lába között átfütyül a szél :D
A kérdező hozzászólása: A férfiak felszínesek (mondjuk akik ide írogatnak úgy látszik pont nem)
Te teljesen rendben vagy!!! 23/F
Nem kell fogynod, és én is 23f. :D
szerintem önértékelési problémáid lehetnek találkozz nyugodtan a sráccal, nincs veled gond különben is, aki + pár kiló miatt nem találkozna veled, az nem is érdemel meg
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Tényleg fogynom kéne, a hasam és a combom nagyon nagy.
160 centihez ez a súly ideálisnak mondható. Fölösleges lenne fogynod.
mibbbajodvanneked te lány! Hát pont ott vagy gömbölyû és guszta ahol kell, omg, eldnám a lelkem, ha így oszlana el rajtam az a plusz öt, mint rajtad!
Jól nézel ki... :) Hozzám jöhetsz igy is :D
ha emiatt otthagy akkor maradjon magának egy hónapot meg nem hinném, hogy várna rád
Szerintem ez tökéletes alak, ebbõl minek akarsz fogyni? 20/F
A kérdező hozzászólása: Mert úgy vettem észre, hogy nagyon számítanak a külsõségek és könnyebben találhatnék magamnak párt ha pár kilóval kevesebb lennék. Ne tagadjátok!
Ilyen szinten az már rohadtul felszinesség. Bõven jól nézel ki, ne majrézz már
Nagyon jó alakod van, kár elrontani fogyással. A pasik meg nem is veszik észre, h fogysz 5kg-t

Hogyan kerjem meg a dokit, hogy varjon össze ott rendese? Nagyon félek tág maradok? ! Tapasztalatok? Panaszkodott mar a papa valakinel?

Legjobb válasz: Nehogy azt hidd, hogy az annyira jó, ha a gátnál "szûkre húzzák". Második gyerekem után így jártam. Ettõl még a hüvely tág maradt, és elég pocsék, mert egy csomó pozíció nekem fáj azóta. A férjem nem panaszkodik, neki kényelmes. :o)

Nehogy azt hidd, hogy az annyira jó, ha a gátnál "szûkre húzzák". Második gyerekem után így jártam. Ettõl még a hüvely tág maradt, és elég pocsék, mert egy csomó pozíció nekem fáj azóta. A férjem nem panaszkodik, neki kényelmes. :o)
Engem császároztak és egy pasi mondta, hogy örüljek, mert a szülés után nem lesz ugyanaz, azt hittem csak viccel. Azért szerintem tornával sokat lehet segíteni. Lehet ez is genetika, mint a bõrrepedés, valakinek tágabb marad, valakinek meg teljesen visszaáll.
Elvileg egyébként õ tudja, hogy hogy kell azt "jól csinálni". elsõ
Tamponból csak a legnagyobb jó, többi kicsúszik. Szóval tágabb. :o(
Apuka is kísérjen el, aztán viccesen jegyezzétek meg, hogy egy öltéssel több is lehet. Egyik haverunk így csinálta és bejött.
Hát nekem tág maradt. Bár nem nyomattam az intim tornát, az sokat segít!
Hát ezek a rémsztorik... kicsúszik a tampon meg ilyenek, hát jókat röhögtem! Mekkora gyerekeket szültetek ti? Kettõt szültem, mindkettõnél vágtak. Egy 3, 5 és egy 4 kilósat. A berendezésem ugyanolyan lett, mint volt. Talán a bejárat szélesebb picivel, de maga a hüvely ugyanolyan. Persze, mindenkinek már a teste, ez is másként alakul.
Szreintem a varrással a belül nem igen tud mit csinálni. Varrni a gátat fogják, meg ha kell belül a falat, de azzal nem szûkít. Amúgy én repedtem ahol eltudod képzelni(méhszáj, hüvelyfal, gát, ez utóbbi luktól lukig) és ugyanolyan, mint elõtte. Igaz, nekem is maradt egy kis bõr darabka, de én is megvárom a második babát aztán helyre hozatom magam. És én nem is szóltam, hogy hogy varrjanak, ügyeletesnél szültem és ráadásul a varrást altatásban végezték.
Nekem nem lett tág, sõt szûkebb lettem, mint elõtte, kvázi újra elveszítettem a szüzességem:) A párom eleinte azért panaszkodott, de aztán megszokta:D Két öltéssel varrták a gátsebet, mára nem is látszik, csak egy fehér csík van a helyén.
Én semmit nem mondtam a dokinak alig vártam, hogy hagyjanak békén szóltam is halagyon mosolygott és tökéletesen összevarrt elég szûk lett tampont nem is szeretem azóta belül is összehúzódott a hüvely csak úgy mint a méh, és pár hónapig mintha szûz lettem volna annyira fájt az együttlét.Szerintem ne félj mond nyugodtan, ez fontos neked és inkább most mond mint késõbb.Nekem egyébként nem volt fogadott orvosom, aki normális az mindent megtesz kérés nélkül.
A kérdező hozzászólása: Na ez az én ezektõl rettegek:( mindent kibirok komolyan nem zavar semmi akkor vagjanak, varjanak, tartson hat napig de utana ha letelt a hat hét legyek a regi.Hogyan tudnam az orvos tudtara adni, hogy ez nekem nagyon fontos?
Jézusom, a szülés egy nuni gyilkos.
Nekem belül minden olyan maradt, mint régen, a férjem szerint, és szerintem is, de nekem csodásan ment a szülés, doki szerint olyan vagyok, mint aki nem is szült. Kivéve a kinti helyzetet... a gátnál efy darab bõr nem forrt össze. Leng össze-vissza. Sírni tudnék, mert minden "használatnál" vigyázni kell, le ne szakadjon, érzékeny, stb... Csak azért nem operáltatom le, mert hamar akarjuk a kistesót, gondoltam, addig kibírom. Akkor aztán jól megmondom, hogy stoppoljon már össze rendesen, kilógó bizbaz nélkül!!!
Bocs, másodiknál nem vágtak, normális volt a doki, azt mondta csak akkor vág, ha muszáj. Sajnos Magyarországon vágnak ha kell, ha nem kell, mert könnyebb az orvosnak.
Idézve a "mesteremet": a punci az érdekeinek megfelelõ méretre képes tágulni, illetve szûkülni! Nálunk két gyerek után sincs gond, ugyanolyan szûk maradt a párom.
A kérdező hozzászólása: Uhh, kicsuszik? Milyen igy a szex? Nekem meg a mini se megy fel, most
A kérdező hozzászólása: Es meg most is tag? erzed, hogy lazabb vagy nagyobb a bemenetnel?
A kérdező hozzászólása: És tág marad a hüvely? vagy szep lassan idovel ugyanolyan lesz, nem marad tág, visszaszukul
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtatobb sztorikat, remélem a szerencsesek közé fogok tartozni...

Várjak még, vagy kérjem meg a dokim, hogy írjon fel Clostilbegyvel?

Sok válaszban olvastam már err?l a gyógyszerr?l. Mi már január óta szeretnénk babát de eddig semmi. A dokim azt mondta, hogy minden rendben nálam és egyenl?re még nem ír fel semmit, majd talán egy jó fél év múlva. Várjak még vagy kérjem meg a dokit, hogy írjon fel valamit?

Legjobb válasz: 1-másfél évig nem szoktak különösebben foglalkozni a dologgal. Megkérheted, max azt mondja, várj még. A lényeg,hogy nyugodj meg, ne akard görcsösen a babát, szinte feletkezz meg róla, hamarabb összejön,ha mindennapjaitokat izgalom nélkül élitek.

1-másfél évig nem szoktak különösebben foglalkozni a dologgal. Megkérheted, max azt mondja, várj még. A lényeg, hogy nyugodj meg, ne akard görcsösen a babát, szinte feletkezz meg róla, hamarabb összejön, ha mindennapjaitokat izgalom nélkül élitek.
én agusztusba hagytam abba a fogamzásgátlot és a héten voltam dokinál és ö mondta hogy ir fel nekem clostilbegyet.remélem beválik.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!