Találatok a következő kifejezésre: Várhatóan mekkora a (25 db)

Várhatóan mekkora lesz a pocakom 22-23 hetesen?

Tudom, hogy ezt nem lehet biztosra megjósolni, de mire leszerveztük az esküv?nket kiderült, hogy babát várok. Az esküv?kor 1 nap híján 23 hetes leszek. Délután fog kezd?dni és tart ameddig tart, lesz mennyasszony tánc is (legalábbis eddig így terveztük/tervezük).

Legjobb válasz: Ha elöl, a mellsõ falon fekszik a lepény, mint nekem, akkor már félidõsen nagy pocid lesz.

Ha elöl, a mellsõ falon fekszik a lepény, mint nekem, akkor már félidõsen nagy pocid lesz.
Szerintem ez abszolut alkat kérdése, van akinem még egyáltalán nem látszik, más meg úgy néz ki, mint szülés elõtt. De semmi baj, szép ruhák vannak, amiben nem is látszik a pocid. Én is félidõsen házasodtam, semmi baj nem volt. A ruhát minél késõbb vedd meg, vagy alakíttasd, és semmi gond nem lesz. Ha jó a ruha, nem is fog látszani a pocid, de ha igen, az is miért lenne baj?.-) A bulit meg melátod, hogy bírod. Ha nem bírod, akkor pihensz. De lehet táncizni is nyugodtan, úgyis érezni fogod, ha pihenned kell, de akkor még bõven erejed teljében leszel:-))
Nekem a 24.ik hétig semmi hasam nem volt szinte.
A kérdező hozzászólása: Az nem érdekel, hogy kiderül, hiszen büszke vagyok rá. Régóta vártam már életemnek ezen szakaszára. Csak a ruhámat megvenni szeretném, mert úgy harmadannyiba kerül, mintha kölcsönözném ugyanazt. Ezért nem tudom mit tegyek!
Én is megvettem az esküvõi ruhámat (használtan), de attól még rám tudták szabni rendesen!! Hát a hasméretek viszont változóak!! Minden jót :)
Itt nezegethetsz pocakokat!
A kérdező hozzászólása: Hol nézegethetek pocakokat?

Van egy keverék kiskutyám, befogadtuk, nem tudjuk milyenek voltak a szülei. Jelenleg 4 hónapos, a marmagassága 27 cm és 7 kg. Szerintetek várhatóan mekkora lesz, mennyit nőhet még?

Legjobb válasz: egyébként fejre tényleg olyan bernis, meg a szeme kék--- husky talán... lehet berni pásztor meg husky - meg alacsony keverék... :D Még egy képet nem tennél fel? ahol áll vagy jobban látszik a lába? Mert innen nézve rövidek...

A kérdező hozzászólása: Nah, hát mostmár 7 hónapos és nagyjából látszódik milyen lesz :) rövid lábú juhászkutya :D 34 cm és 11, 5 kg-os kettéfûrészelt óriás :)
egyébként fejre tényleg olyan bernis, meg a szeme kék--- husky talán... lehet berni pásztor meg husky - meg alacsony keverék... :D Még egy képet nem tennél fel? ahol áll vagy jobban látszik a lába? Mert innen nézve rövidek...
Szerintem õ inkább Collis! Nagyon szép kiskutya!! :)
A kérdező hozzászólása: rövidek a lábai egy kicsit, igen :) csak közben meg olyan vaskosak is, és eddig úgy volt, hogy nõtt a lába, akkor arányos lett, de mindig hozzánõ hosszában és újra rövid a láb... :D
a mancsáról meg lehet állapitani. Elég rövidek a lábai, de a mancs meg nagyobb. Nem lesz nagy testû az tuti. Szeritem egy vizsla magasság maximum, de lehet hogy kisebb..
Körülbelül olyan lesz mint a Husky. :)
Szia! Ha 4 hónaposan ekkora, akkor max. középtermetû kutya lesz.
A kérdező hozzászólása: nagyon sok véleményt hallottam, hogy milyen keverék lehet, legjellemzõbb a berni pásztor, de ahhoz kicsi. én border collie-ra is tippelek, de kíváncsi vagyok, ki mit gondol :) http://www.kepfeltoltes.hu/view/120803/lucuska_www.kepfeltol..
A kérdező hozzászólása: nagyon sok véleményt hallottam, hogy milyen keverék lehet, legjellemzõbb a berni pásztor, de ahhoz kicsi. én border collie-ra is tippelek, de kíváncsi vagyok, ki mit gondol :) [url=http://kepfeltoltes.hu/view/120803/lucuska_www.kepfeltoltes... A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url=http://www.kepfeltoltes.hu]http://www.kepfeltoltes.hu[/url]
Töltsél fel róla fotót.


31. hetes terhességnél az ultrahang szerinti 1900gr-os súly normális? Kb. mekkora növekedés várható még a szülésig?

A szonográfus szerint minden mérete rendben, de érdekelne hogy másnak mekkora volt ilyenkor a babája.

Legjobb válasz: Nekem is ilyentájban 2 kiló körül volt a babám. De ne adj nagyon ezekre a tippelgetésekre-becslésekre. Egyik ismerõsömnek sem jött be. Sõt! 4,5 kilót tippelt a doki, 2,7 lett, meg ilyenek... Nekem végül 3 kilót jósoltak, 3,5 lett. Úgyhogy a babád bármekkora lehet, 2,5-tõl akár 5 kilóig.

Nekem is ilyentájban 2 kiló körül volt a babám. De ne adj nagyon ezekre a tippelgetésekre-becslésekre. Egyik ismerõsömnek sem jött be. Sõt! 4, 5 kilót tippelt a doki, 2, 7 lett, meg ilyenek... Nekem végül 3 kilót jósoltak, 3, 5 lett. Úgyhogy a babád bármekkora lehet, 2, 5-tõl akár 5 kilóig.
Ha igaz, szép nagy babód lesz. 31 hetesen 1600gr a táblázat szerint, de ez SEMMIT nem jelent!Egyrészt becsült súly, másrészt már hasonlít a szüleire! :) a táblázat meg egy baromság. Nekem 31 hetesen 1620gr volt ugyan a babám súlya, de ez az elsõ és egyetlen adat ami megfelel a táblázatnak :) 33h km :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, igazából az orvos is nagy babát jósol:-) Azt még leírnád, hogy milyen táblázatról van szó?

Szerintetek érdemes bármilyen államilag támogatott képzésre jelentkezni társadalomtudományi szakokon? Várhatóan mekkora lesz a pontszám emelkedés?

Legjobb válasz: Társadalomtudomány... annyian vagyunk, mint égen a csillag! Az egyik ismerõsöm Szegeden végzett, a parlamentben volt szakmai gyakorlaton (tudott ismertségeket kiépíteni), utána is megtartották még egy darabig, most ügyfélszolgálatosként dolgozik, mert 5-ös diplomával, 1 felsõ és egy középfokúval és parlamenti szakmai gyakkal nem tudott elhelyezkedni máshol... A többi volt csopitársamnál is hasonló a helyzet (persze õk nem voltak ilyen jók)... sajna ez van :(( Én megbántam a beleinvesztált éveket, elég csalódott vagyok..., mert a csillagokat is leígérték az égrõl :(((, de a döntés a tiéd! Én most egy nyelvszakon (is) gondolkozok... sajna többre mennék egy kínaival...

Társadalomtudomány... annyian vagyunk, mint égen a csillag! Az egyik ismerõsöm Szegeden végzett, a parlamentben volt szakmai gyakorlaton (tudott ismertségeket kiépíteni), utána is megtartották még egy darabig, most ügyfélszolgálatosként dolgozik, mert 5-ös diplomával, 1 felsõ és egy középfokúval és parlamenti szakmai gyakkal nem tudott elhelyezkedni máshol... A többi volt csopitársamnál is hasonló a helyzet (persze õk nem voltak ilyen jók)... sajna ez van :(( Én megbántam a beleinvesztált éveket, elég csalódott vagyok..., mert a csillagokat is leígérték az égrõl :(((, de a döntés a tiéd! Én most egy nyelvszakon (is) gondolkozok... sajna többre mennék egy kínaival...

A harmadik trimeszterben mekkora súlygyarapodás várható?

Legjobb válasz: Úgy tudom heti 200g gyarapodás várható.

Úgy tudom heti 200g gyarapodás várható.
Én is úgy olvastam, hogy heti 200 gramm. Ez azonban egy átlag. Én ugyan annyit híztam az utolsó hetekbe, mint a 2 trimeszterben.Havonta kb 1, 5-2kg-ot. Pedig a tanácsadásn azt mondták, hogy a 3. trimeszterben fogok még csak igazán hízni. Függ persze attól, hogy vizesedsz-e, mert akkor tényleg több lesz a súlyod.Ez azonban szülés után rögtön lemegy . 38 hetes kismama
Szerintem is nagyon változó, én most vagyok a 37.hétbe, és 4hete nem hiztam semmit a babám viszont fejlõdik rendesen.Meg is dicsértek érte bár egész idáig 9-10kg-t hiztam.
Nem hiszem hogy ezt hosszútávon elõre tudnák jelezni.
Nem tudják elõrejelezni, de nagyon sok földrengés van ott, pár naponta - persze nem feltétlenül pusztító méretûek, hanem kicsik, amiket sokszor észre sem lehet venni.
A kérdező hozzászólása: elõre jelezni nem lehet a pontos idõpontot, azt én is tudom, de bizonyos idõközönként átlagosan van egy nagy a lemezek mozgása miatt. Kb 100-150 évenként csak nem emelékszem pontosan. Az errõl szóló statisztika érdekelne, ez lett volna a kérdés lényege, és kérem csak az válaszoljon, aki tud válaszolni. Elõre is kösözönöm.
A Szent András törésvonal mentén elõbb-utóbb le fog szakadni egy része. A lemeztektonika szerint a rugalmasabb óceáni tábla begyûri magát a merevebb kontinentális alá, ezért pattanak ki ott sûrûn földrengések. A Csendes-óceán a Föld legföldrengés veszélyesebb területe. Rossz nevet adtak neki.
Valami tanulmanyhoz kell ez az adat? Mert ha nem, es meg csak nem is itt elsz, akkor ne foglalkozz vele. En minden heten hallok valami okosat megnyilatkozni, hogy most jon a nagy, na majd ez most qrva nagy lesz, es nemsokara itt a legnagyobb stb stb stb... 9 eve vagyok itt, meg egy nagy nem jott.... (voltak kisebb-nagyobbak, de egyik sem "nagy"!) En feleslegesnek tartom a nep remisztgeteset. Oke, hogy keszuljunk fel, de nem elhetjuk a mindennapjainkat rettegesben, hogy mikor jon a NAGY! Ezen a linken percre pontosan mutatjak az epp aktualis rengeseket. Amikor egy picit is bemozog az epulet, mindig ezt a weboldalt nezem meg es altalaban 1 percen belul megjelenik a piros potty, ha valahol volt renges. http://www.data.scec.org/recenteqs/Maps/Los_Angeles.html

Szerintetek egy 175cm magas 16 éves lány fog még nőni? Mekkora lesz szerintetek a várható magassága 20 évesen?

Legjobb válasz: De jó neked. Én csak 162 cm vagyok :( (utálom) Egyébként szerintem mindenkinél máshogy van. Én már 3 éve nem növõk semmit. 17/L

De jó neked. Én csak 162 cm vagyok :( (utálom) Egyébként szerintem mindenkinél máshogy van. Én már 3 éve nem növõk semmit. 17/L
Szerintem már nem nõ. Én 170 cm vagyok, igaz 15 vagyok, de remélem nem növök már. 14 éves korom óta ekkora vagyok. :D
Passz. Lehet, hogy egy centit se nõ, lehet, hogy 195 lesz. Nem elõrelátható.
Még nõsz 2-3 centit és jöhetsz :)
Sztem ha nem nosz akk orulj neki...en 180 vok...utalom -.-
a legtöbb lány azután már nem nagyon nö hogy megjön a havija.
Örüljön, ha nem nõ tovább, ez is túl magas egy lánynak.
Én 172cm vagyok és 24 éves lány. Te meg már 16 évesen 175cm vagy. :O Én is magasnak számítok de te a 175cm-el, sõt még csak 16 éves vagy. Az szép! És hány kg vagy? Szoktál sportolni valamit? Még nõhetsz szerintem 2-3-cm-et akár. Linkelek neked egy oldalt, itt írnak róla: https://magassag.eu/magassagnov.html

28 hetes kismama vagyok, mekkora lesz a várható mellméretem szülés után, hányas méretű melltartót vegyek?

A kisfiam jelenleg szoptatom altatáskor (napi 2x), de nem tudom van -e bennem még tej, vagy már csak cumizik, és nyugtatja vele magát. 80D most a méretem. Ennyi volt, kicsit nagyobb, amikor eleinte szoptattam a kisfiam, eredeti B kosár.

Legjobb válasz: Ezt ki fogja tudni megmondani neked? :)

Ezt ki fogja tudni megmondani neked? :)
Honnan tudnánk erre válaszolni??
Nekem is ekkora volt a két gyerek között (eredeti C-s volt), én 80 E-t vettem, hát mikor a másodikkal belövellt a tej alig bírtam beletuszkolni a cicijeimet, de a kezdeti feszülés után jó volt az E-s, sõt míg sûrûn szopizott kellett is. Késõbb már jó volt újra a D-s.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen utolsó!
Én 80C-t hordtam szülés elõtt, utána D-re váltottam. Szerintem eggyel nagyobbra elég váltani.
A kérdező hozzászólása: Értem én, de most máshogy alakul.. szoptatok még (vagy nem, kitudja), tehát erre megy még rá 1 kosárméret? Vagy Ilyen marad? Írtam, elsõnél ekkora mérettel szoptattam.
De ez mégis miért fontos? Akkor vegyél melltartót, ha már tudod, hogy mekkora a melled...
Szerintem már akkor sem fog még egy méretet nõni- Elég lesz a D-s.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!