Találatok a következő kifejezésre: Válni szeretnék, kezdjem el (3 db)

Válni szeretnék, hol kezdjem el intézni? A ház az ő nevén van de 10 éve házasok vagyunk és azóta ketten költöttünk rá. Van két gyerek, mik az esélyeim?

Legjobb válasz: ha nem kötöttetek házassági szerzõdést ügyvéd elõtt, akkor mindegy kinek a nevén van a ház igényt tarthatsz a felére. Az esélyeid attól függenek,hogy mmilyen ügyvédet tudsz fogadni..érdemes, és egyeztetni kell az ügyvéddel,hogy mit szeretnél..a gyerekeket attól függõen kapod meg, hogy milyen körülményeket tudsz teremteni. A közös megegyezés is szóba jöhet, ha mégsem , akkor elég hosszúperre számíthatsz. Az a legjobb ha elmész egy ügyvédhez és felfogadod..az is fontos, hogy mi az oka a válás kezdeményezésének..arra is számíthatsz, hogy békítõtárgyalásokon kell részt venni.

ha nem kötöttetek házassági szerzõdést ügyvéd elõtt, akkor mindegy kinek a nevén van a ház igényt tarthatsz a felére. Az esélyeid attól függenek, hogy mmilyen ügyvédet tudsz fogadni..érdemes, és egyeztetni kell az ügyvéddel, hogy mit szeretnél..a gyerekeket attól függõen kapod meg, hogy milyen körülményeket tudsz teremteni. A közös megegyezés is szóba jöhet, ha mégsem , akkor elég hosszúperre számíthatsz. Az a legjobb ha elmész egy ügyvédhez és felfogadod..az is fontos, hogy mi az oka a válás kezdeményezésének..arra is számíthatsz, hogy békítõtárgyalásokon kell részt venni.
Nekem nem derül ki a kérdésedbõl, hogy a férj vagy a feleség vagy/voltál. Mert a gyerek odaítélése szempontjából nem mindegy.
Szia.Sajnos ha az õ nevén van akkor nem számit, hogy te is költöttél rá, csak ha számlákkal tudod igazolni.Viszont van két gyermeked, és gondolom munkád is, ha más gond nincs a gyerekeket neked itélik.És van még gyerektartás, ami két gyermekre megjár.Ne legyél elkeserdve.Mi úgy állapottunk meg, hogy 18 éves koráig kiszámoltuk, mennyi lenne a gyeretartás, és kifizetett, és vettem egy lakást.Most nem fizet gyerektartást, de van lakásunk, munkám, a gyerekek nálam vannak, és eltudom tartani õket.Ha ugyanezt hitelbõl tettem volna meg nehezebb lenne.Próbáljatok megállapodni, hogy mi lenne nektek is jó.Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.
a kérdés megtudtok-e közösen egyezni vagy sem? minden peres tárgy több százezer forintba kerül. ha megegyeztek közösen mindenben akkor csak az illetéket kell kifizetni ahoz ügyvéd sem kell. ha nincs megegyezés megy a pereskedés ami nagyon sokba fog kerülni. a gyerekek ha normális körülményekközött élsz és nem vagy rossz anya, eltudod látni öket akkor tuti te kapod, mert a bíroság mindig az anyát részesíti alönyben. a legjobb ha az ingatlanban is megegyeznétek.

Hol kezdjem el a változtatást, ha ilyenből-olyanná szeretnék válni? Mindent megtennék az egészség keretein belül. Csak azok válaszát várom, akik komolyan értenek hozzá, vagy tapasztalattal rendelkeznek!

Ilyen vagyok kb most, csak kicsi a mellem: 167 cm vagyok és 66 kg. 56 kilósan sem volt feszes kemény popsim. Hogyan lehetne nyárára dögös fenekem? Szeretném életemben először büszkének érezni magam a bikinimben! :)

Legjobb válasz: Egyik képen sem te vagy. A két kép közül az elsõ nekem jobban tetszik, a második sem rossz. Az ideális testsúlyod felsõ határán vagy, de csöppet sem rossz. Ha tartani tudod, én nem csinálnék belõle gondot. Szerintem legfeljebb 60-62 kg-ig tornázd le. Sok mozgás és egészséges táplálkozás kell hozzá. Fogyókúra tilos!

Egyik képen sem te vagy. A két kép közül az elsõ nekem jobban tetszik, a második sem rossz. Az ideális testsúlyod felsõ határán vagy, de csöppet sem rossz. Ha tartani tudod, én nem csinálnék belõle gondot. Szerintem legfeljebb 60-62 kg-ig tornázd le. Sok mozgás és egészséges táplálkozás kell hozzá. Fogyókúra tilos!
A kérdező hozzászólása: Szépen lement 61-ig, csak jött a karácsony. A több napos vendégeskedés, evés itt, evés ott. De nem a szám a lényeg, hanem az alakom. Feszes, kemény testrészeket szeretnék.
lifetilt.blog.hu Ezt a blogot az elejétõl a végéig olvasd el. Nekem segített...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Elhatároztam, hogy ha lemennek a vizsgák januárban, most nincs idõm, dolgozom, vizsgázok mellette. DE addig futok esténként, vagy amikor idõm engedi, januártól pedig edzõterembe megyek.

Rossz hozzám a férjem. El szeretnék válni, de félek tőle és nem merem. Hogyan kezdjek neki?

Legjobb válasz: Nyilván a megbeszéled vele fázisán túl vagytok. Szervezd meg, hova mész, ha elhagyod. Majd egyszer, amikor nincs otthon, pakold össze a cuccaid, és a következõ, amivel találkozik veled kapcsolatban, az az ügyvéded legyen.

Nyilván a megbeszéled vele fázisán túl vagytok. Szervezd meg, hova mész, ha elhagyod. Majd egyszer, amikor nincs otthon, pakold össze a cuccaid, és a következõ, amivel találkozik veled kapcsolatban, az az ügyvéded legyen.
Figyi.Elválasztanaka tõle akkor is ha õ nem akarja.Anyukámék is így váltak el.Nálunk alkoholista volt apám és elköltöztünk mikor nem volt otthon albérletbe és csak az ügyvédnél találkozott volna vele anyu de elsem jött mégis elváltak.Jó volt olyan, hogy féltünk tõle, hogy majd zaklat minket, néha próbálkozott is de le lett építve nagyapámék álltal.Szóval ne fél, válj el tõle.
En is ebben a cipõben vagyok, mint te. Annyira nem rossz velem, neked mit jelent az, hogy rossz veled? Engem inkàbb lelkiterrorban tart, és àllandóan kötekedik és idegesit. Ma is ugyanaz volt, és a vàlàson töröm a fejemet, azzal ébredek, alszom és nem tudom, hogyan kezdjem én sem.
Most nem értem a kérdést pontosan...a férjedtõl félsz vagy a válástól magától?
Szerintem kérj tanácsot a családsegítõktõl.
Vannak már ilyen nõsegítõ egyesületek, ahol segítenek. Keress rá, hátha van ilyen a közeledben. Ha nincs, de van hova menned (szülõ, rokon, barátok) pakolj össze amikor nincs otthon és menj el. Ha bántalmaz, kérhetsz távolságtartási végzést is.
Hát ha csak agyalsz rajta hogy el kellene, akkor soha nem fogod soha megtenni. Akár most azonnal tedd meg, gondolj ki egy tervet hogy hogyan lesz utána és lépd meg a dolgot mert ha egyfolytában csak azon agyalsz hogy félek tõle meg nem merem akkor minél tovább húzod annál rosszabb lesz...
Az ilyen dolgokat nagyon sajnálom, de adnék Neked tanácsot, persze ha még van remény a házasság megmentésére. Ha még van benned ragaszkodás, szeretet. Csinálj rendet nap, mint nap. Nem kell nagytakarítást csinálni, de rend legyen mindíg. Valamicskét nem árt ha tudsz fõzni is, de a legfontosabb, hogy bármit kezdeget, ne szólj vissza. Úgy megtudnak szelídülni, ha nem szólunk hozzájuk, hogy egy nagy csete-paténál is többre mész vele. Én például vizet vettem a számba és nem köptem ki, csak cserélgettem idõközönként. Ma már nem kell a víz, mert nincs vita. Van akinek a vitatkozás az élete. Ha nincs akivel vitatkozzon, alább hagyja és megnyugszik. Tudom nagyon rossz ha valakit össze vissza szidnak, aztán meg szükség van rá az ágyba. Akkor meg az a bajuk, hogy nem mûködik együtt. Üdv. remélem rendejöttök. De ne minden áron, mert "EGY ÉLETÜNK VAN"
Hasonló a helyzetem nekem is...állandó duzzogás és idegesít.....nagyon-nagyon....én összecuccolok majd a kisfiammal és (le) lépek....
Egy idore teljesitsd tul magad, tegyel meg olyanokat aiket eddig nem. Ha erre rosszabb lesz, visszael vele, kihasznalja, akkor lapat...
Az a lényeg, hogy ne félj tõle!!! Akkor lettél asszony amikor Õ ember!!! Attól lesznek agresszívak egyesek, ha látják, hogy félnek, függenek tõlük. Ez még jobban felbátorítsa Õket. Nem is tudom miért írom nagybetûvel Õket, mert nem érdemlik meg az ilyen alakok. Szüleid remélem vannak. Kérd a segítségüket ebben az ügyben, ha egyedül nem mersz lépni. De Anyósodékkal is megbeszélhetnéd az ügyet, hát'ha tudnak a Fiukra hatni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!