Találatok a következő kifejezésre: Válni akarok, de nem tudom hogy (5 db)

Válni akarok, most, de nem tudom hogy kell! Válási kérelemnek sorban mit kell tartalmaznia? Ingatlan nincs, ingóságokban megegyezünk, Gyermek van (5 éves) .

Szeretném beadni a keresetet, ügyvédre nincs pénzem, levélben szeretném kérni a válás elindítását. mit kell beleírnom a levélbe, szép sorjában? Kérném kielégít? válaszotokat, akár itt, akár privát e-mail-ben. Kerestem már a válaszok között, de sehol nem találtam konkrétan leírva a tartalmat, sorban, csak durván nagyvonalakban!

Legjobb válasz: A legegyszerûbb megoldás, ha elmész a területileg illetékes bíróságra félfogadási idõben, 12000 Ft. értékû okmánybélyeggel a kezedben, és a fogalmazónak (gyakorlatát töltõ végzõs egyetemista) elõadod, miért szeretnél elválni. Õ nemcsak hogy hivatalosan meg tudja fogalmazni a keresetet, de a procedúra részleteit is elmagyarázza. Ha nincs pénzed ügyvédre, õ ajánlani fog megoldásokat. Az, hogy nincs ingatlan, az ingóságokról pedig megegyeztek, még nem jelenti azt, hogy ügyvéd nélkül is boldogulsz (bár ez függ a férjed hozzáállásától is)! Sok sikert!

A legegyszerûbb megoldás, ha elmész a területileg illetékes bíróságra félfogadási idõben, 12000 Ft. értékû okmánybélyeggel a kezedben, és a fogalmazónak (gyakorlatát töltõ végzõs egyetemista) elõadod, miért szeretnél elválni. Õ nemcsak hogy hivatalosan meg tudja fogalmazni a keresetet, de a procedúra részleteit is elmagyarázza. Ha nincs pénzed ügyvédre, õ ajánlani fog megoldásokat. Az, hogy nincs ingatlan, az ingóságokról pedig megegyeztek, még nem jelenti azt, hogy ügyvéd nélkül is boldogulsz (bár ez függ a férjed hozzáállásától is)! Sok sikert!
Az eddigi egyetlen válaszoló vagyok, bocsi, hogy nõnek gondoltalak! :P Ha mindenáron postán akarod kezdeményezni, akkor elképzelhetõ, hogy csak hónapok múlva fognak reagálni, attól függ, mennyire jó az adminisztrátoruk, vagy mennyire vannak leterhelve. Adnak egy idõpontot, amikor viszont személyesen meg kell jelenni, mert válási keresetet csak személyesen lehet beadni. Ha a városotokban nincs bíróság, a kistérségi központban vagy a megyeszékhelyen mindenképpen lesz, a lényeg, hogy a lakóhelyetek szerint illetékes bírósághoz lehet fordulni. A levélben legyen benne, mióta vagytok házasok (házassági anyakönyvi kivonat másolatát csatolni kell), miért akarsz elválni, van-e közös gyerek (születési anyakönyvi kivonat másolatát kell csatolni). Kérvényezni kell a házasság felbontását, a gyerek elhelyezésérõl való döntést, gyerektartás megállapítását, valamint nyilatkozni kell arról, hogy anyagi ügyekben peren kívül megegyeztetek. Ez egy lépés, de a személyes bíróságra rohangálástól ez sem ment meg, max. gördülékenyebb lesz. A papírokat ellenjegyeztetni kell ügyvéddel, így ettõl sem kíméled meg magad.
A családsegítõben tudnak segíteni. Én falun lakom és ide is kijár egy ügyvédtanonc ezeket a paírokat elintézni a családsegítõbe. Az én nõvérem is ott intézett mindent, csak a válás kimondására kellett bemennie a bíróságra.
Ha válni akarsz kb egy válóperes ügyvéd mindent elintéz kb 50-100 ezer forintert ha van rá, ha nincs akkor mindent papírra kell vetni, hogy pl:házasággi vagyonközösség megszûntetése céljából ki mit visz fel kell sorolni konyhai dolgoktól - minden egyébig. A legfontosabb kitérni a gyermekelhelyezésre, ha meg is egyeztek benne, akkor is számíthatsz békítõtárgyalásra. Mindenekelõtt tényleg menj be a bíróságra félfogadási idõben, ott tájékoztatnak.A papírra rá kell irni, hogy közös megegyezés, ha kötözködik a nejed akkor írd oda hogy õ az aki megcsal. Tehát: 1. Házassági vagyonközösség megszûntetése és módja. Mit hogyan osztotok fel, ez csak akkor érvényes, ha a csaj is aláírja, vagy , majd a bíróságon elfogadja. PL: te(férj): kanapé, lakás , franciaágy csaj(feleség): konyhafelszerelés, kocsi , pénz x-összeg a lakás fejében 2. Gyermekelhelyezési megállapodás: Két fél közös megegyezéssel döntöttünk.. Pistike a válás kimondása után apánál marad , anya hétvégente viszi, vagy fordítva, A gyermek elhelyezésére megfelelõ körülmények adottak...... formában(lakás) 3. Le kell írni mikor házasodtatok, mikor ismerkedtetek, mikor jött agyerek, mikor kezdett romlani, hogyan romlott a kapcsolat, Ha gyors válást akarsz, bele kell írni, hogy nincs remény a békülésre és a gyermek szempontjából jobbnek látjátok ha nem éltek együtt, mert mindketten új kapcsolatot szeretnétek, vagy könnyebben menne külön, mert sok a veszekedés stb...
A kérdező hozzászólása: Én vagyok a férj! Afeleségem hozzáállása viszont a házassághoz már nulla, a válásba beleegyezik! (egyébként megcsal). Még egy lakásban lakunk, de nem jár haza, és én vagyok a kislányunkkal. Szeretném mégis tudni nagyjából, mit kell beleírni a válás kezdeményezésébe. Sajnos munka, gyermek, és egyéb teendõim mellett egyenlõre nincs idõm hivatalos helyen utánajárni! és a városunkban nincs is bíróság! Ezért választanám a postát, ha tudnám mit kell leírnom!
"Az új mindig jobb" (c) Barney Stinson
Mindig ugyanez a nóta... Lassan azt gondolom, ezt minden nõnek le kell játszani egyszer.
szija! én is ugyanebben a cipõben járok, elvagyunk de langyos víz, van egy másik srác, aki komolyat szeretne és nagyon szimpatizálunk, és én se tudom mit tegyek, de gondolj bele mi lesz így késõbb ha most ez van vele, én tudom a következményeket, de az ember okosabba más bajában, mint a sajátjáéban, úgyhogy inkább nem is mondok semmit, mert ha magamnak is mondanám rosszul esne.. :S Padhelyzet!
vagy olyan lenne amit én is nehezen tennék meg, pl szakítás
Elsõ kör: próbáljátok EGYÜTT visszahozni a kapcsolatotokat az unalmasból normálisba. Második kör: ezen nagyon nagyon nagyon sokat dolgozzatok és beszéljetek meg mindent! Legyetek türelmesek egymással. A változás idõbe telik. Harmadik kör: Nem gondolnám, hogy ez a másik srác, akkora behatással lenne önnön személyével rád. Õ egyszerûen csak egy kisördög álruhában.

Van egy barátnőm és nem tudja mit tegyen! Válni akar, és útban van a baba, de nem akarja, hogy a férj nevén legyen a baba. A fogantatás a házasság előtt történt. Mik a lehetőségek?

Kérhet-e gyerektartást, ha nem a férje nevén van a gyerek, de a bíróság megcsináltatja az apasági tesztet?

Legjobb válasz: Már bocs, de szerintem a barátnódnek elõször gerincet kellene növeszteni... terhes lesz, majd megházasodik, majd válni akar, gyerektartást akar, de azt nem akarja, hogy a férj nevén legyen a gyerek... és mindezt mondjuk fél-kétharmad éven belül... én a bíró helyében biztos, hogy elrendelném a pszichológiai vizsgálatát gyermekelhelyezés kapcsán, mert ez nem egy érett személyiség cselekvésére vall.

Már bocs, de szerintem a barátnódnek elõször gerincet kellene növeszteni... terhes lesz, majd megházasodik, majd válni akar, gyerektartást akar, de azt nem akarja, hogy a férj nevén legyen a gyerek... és mindezt mondjuk fél-kétharmad éven belül... én a bíró helyében biztos, hogy elrendelném a pszichológiai vizsgálatát gyermekelhelyezés kapcsán, mert ez nem egy érett személyiség cselekvésére vall.
Elég undorító dolog, hogy azt akarja, ne legyen a nevén, de a gyerektartás az kell! Amúgy ez nem így megy: házasságban fogant baba, vagy azóta összeházasodtak: vélelem, hogy a férj az apa --> az õ nevén is lesz. Házasságon kívül fogant és született gyerek: nincs ilyen vélelem, nem lesz a nevén, de így nincs kitõl tartást sem kérni!
Az elõzõnek teljesen igaza van. Mindenképp a férj nevére fog kerülni. Jó példa rá, hogy Majka és Dundika gyereke is Dundika férje nevére kellett anyakönyvezni. Vagy a Várkonyi Bocskor párnál is.
Automatikusan a férje nevére kerül a gyerek!!!Párom elvált feleségétõl, és volt felesége terhes lett új pasijától, megszült, és párom nevét kapta a gyerek!Sok papírmunka után sikerült megváltoztatni az apja nevére. Ha szabad kérdeznem, miért akarsz válni?Nemrég házasodtatok össze.
A férj nevére fog kerülni a gyerek, még ha el is válnak a szülésig.
Ha azt akarja akkor mondja meg neki, hogy hagyja õt békén. De az apát szerintem megilleti, hogy a gyerek a nevén legyen. Nem értem a nõk miért akarnak a gyerekkel bosszút állni. :S 29hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Igazából a férj adta be a válókeresetet, mert lett másik nõje, a barátnõm csak azt akarja, hogy hagyja õt békén, de a gyerekrõl gondoskodjon.
Már megint ez a hülye "nevére kerül" fogalom, ami jogilag nem létezik és sose lehet kideríteni, mit értenek alatta... Úgy érted, hogy a férj jogilag ne legyen az apja a gyereknek? Akkor nem jár gyerektartás, mert jogilag nincs közük egymáshoz. Viszont házasoknál ez nem kivitelezhetõ, még ha elválnak se, mert a válás után el kell telnie bizonyos idõnek, hogy azt feltételezzék, hogy nem a férjé. Vagy úgy értetted, hogy jogilag õ a gyerek apja, szerepel az anyakönyvi kivonatban, csak éppen nem az õ vezetéknevét viseli a gyerek? Ez lehetséges, és ilyenkor gyerektartás is jár. Más kérdés, hogy a gyerek vezetéknevérõl a szülõk döntenek és ha nem tudnak megegyezni, akkor mindkettejükét megkapja.
Bocsi rosszul írtam, barátnõd miért akar válni??? Nemrég házasodtak össze! Utolsó voltam
Ha a férjéé a gyerek, természetesen kérhet gyerektartást, és nem kell, hogy a férj nevén legyen a gyerek.
Elsõ körben valószínûleg a férj nevét kapja a baba, aztán ha barátnõd akarja, elintézheti hogy az õ nevén legyen. Ha a férj valóban a gyermek apja, akkor fizetnie kell majd gyermektartást, és joga lesz a láthatáshoz is.
Útban van a baba. Ha jól értem, kevesebb, mint 9 hónapja házasok, és válni akar? Egyébként szerintem kérhet, ha bebizonyosodik, hogy a fickóé a gyerek.
A hûtlenséget nem azzal kell megtorolni, hogy nem viselheti a gyerek a nevét, de le kell húzni apukát, amennyire lehet.Lépjen túl a nõ ezen a kapcsolaton és ne a gyerekkel vágjon vissza az apának.A férfi az apja marad a gyereknek, akkor is, ha ez a nõnek nem tetszik.A piti bosszúkból pedig nõjjön ki.


asszonytartást lehet kérni, de csak válással. Addig nem tudsz követelni semmit. anyám is kérte , innen tudom, hogy van ilyen.
Törvényes válás esetén van, de nem anyatartásnak, hanem asszonytartásnak nevezik. Éppen az olyan szituációkban határozza meg a bíróság, amilyenben most te éppen vagy. Ez természetesen a gyermektartás díjon kivûl jár, attól független és azt célozza, hogy ennek segítségével élni tudjon a család. Talán válás nélkül /elhagyás esetén/ is lehet kérni, amennyiben a különélés bizonyítható. Érdeklõdj a gyámügyön!
Házasság fennállása alatt ha már külön éltek a tartás feltétele az hogy az illetõ önhibáján kívül szoruljon rá és ne legyen érdemtelen, plusz ne veszélyeztesse a másik fél megélhetését. Gyermek gondozása miatti "munkaképtelenség" általában megalapozhatja. ha viszont együtt éltek akkor is lehet kérni "tartásdíj" megállapítását ami azt jelenti, hogy a férjet kötelezik, hogy adja haza a jövedelmét.
a gyermekre amit ad, azt magától adja, vagy mert gyerektartásra van jogilag kötelezve?
Bölcsi a babának és munkábaállás neked. Attól tartok nincs más út elõtted.
No ez engem is meglepett, én nem így tudtam, de biztosan igazad van. De sajnos addig is kellene valami megoldást találni, mivel ha a férj nem akar válni, akkor lényegesen hosszabb a válási procedúra. Addig meg éhen hal a kérdezõ. Emelt összegû családi pótlék? Esetleg részmunkaidõ?
Ilyen csak Amerikában van. Beszélj az apával, hátha tud többet is adni. De ha nem, akkor nem tehetsz semmit.
Dehogyis. Gyerektartás és asszonytartás is kérhetõ, Magyarországon. A te esetedben jogos, biztosan megítélik. A válóperen még a férjnek is ki kell jelenteni a bíróság elõtt, ha nem tart igényt férjtartásra.Neje ugyanúgy. Szerintem ebben az esetben jár neked, mivel abban a tudatban szültél, hogy el fog tartani, míg neveled a kicsi gyereket. Gondolom ebben állapodtatok meg anno. sürgõsen bíróságra!És beszélj ügyvéddel. Közös megegyezéssel váljatok, az gyorsabb. Ügyvéd elmagyarázza neki, miért jobb ez neki is. Van gyerekvédelmi támogatás is, érdeklõdj az önkormányzat szociális irodáján! Nem ciki, a gyereket nézd! Ha béna vagy, akkor keresd fel a családsegítõt! Ott van ügyvéd is , a bíróságon meg a nép ügyvédje ingyen fogad, meghatározott órarend szerint.
A kérdező hozzászólása: vállalnék részmunkaidõt de kire hagyam a babót?
A kérdező hozzászólása: köszi a sok válszt. Szóval erzt az asszonytartást csak a bíróságon lehet kérni?

Válni akarok, mert a párom semmire sem hajlandó, unalmas, lapos a kapcsolatunk, egész nap csak fekszik meg tvzik. Mit tegyek, hogy kirángassam? Tudom, nem ez a topikba kéne írni de máshol 20 évesek vannak. Mi 35.

Nem látom rajta a hajlandóságot, hogy életet lehelljen magába, nincs kedve semmihez, már tartósan. Azt mondja semmi baja, csak nincs kedve kimozdulni, otthon van szívesen. Vélemények?

Legjobb válasz: mindig is ilyen volt vagy hirtelen változott meg? ha mindig is ilyen volt akkor nem fog megváltozni. apukám is ilyen. 30 éve alatt ritkán mentek is valahova anyuval, max bevásárolni na meg a tv számítógép elõtt ül.

mindig is ilyen volt vagy hirtelen változott meg? ha mindig is ilyen volt akkor nem fog megváltozni. apukám is ilyen. 30 éve alatt ritkán mentek is valahova anyuval, max bevásárolni na meg a tv számítógép elõtt ül.
Ne akarj egybõl válni! A felsoroltak egy súlyos depresszió elõjelei is lehetnek. Feltétlenül forduljatok szakemberhez.
Mit jelent az, hogy tartósan? 1 hónapja, 1 éve, 10 éve? Ha 1 hónapja... akkor itt az õsz. Majd tavasszal jobb lesz. Ha 1 éve, akkor lehet hogy van valamilyen problémája? Mondjuk a munkahelyén? Az egészségével? Anyagi gondok? Valami amivel nem tud megbírkózni? Nos... ha megszûnik a probléma, megszûnik a tunyaság is. Segíts neki megoldani a problémáját. Ha több mint 1 év... több év... akkor valószínû ilyen volt már akkor is, amikor megismerkedtetek. Akkor nem zavart, hogy otthon ülõ fajta? Ha nem volt ilyen, akkor pedig betegség... pszichológus, pszichiáter segíthet. Például antidepresszánssal. 24/L
nah ha felajánlotta az már jó. szerintem mindenképp menjetek el.szomorú, hogy ennyi kapcsolat megy tönkre.az én szüleim is folyton veszekednek, nekik sem ártana egy ilyen terápia. (elsõ voltam)
Párterápia? Antidepresszáns?? Akkor inkább váljatok el! Állj oda elé , és kérdezd meg , mit akar! Én is 36 vagyok , de ha egy értelmes helyes barátnõm lenne nem a számítógép elõtt ülnék...
párterápia?
A makacsság a legrosszabb tulajdonság a világon. Ragaszkodni valamihez csak azért mert ez jutott eszembe. Hát nem irigyellek. Elõször tényleg próbáljátok meg a párterápiát. A válás nagyon nehéz, fõleg gyerekkel. Tudom, nekem is van kettõ. Elváltam, de még lehetett volna próbálkozni. Ha végképp nem enged, akkor nem javaslom hogy a kanapén éld le az életed, mert abból csak egy van. Elõbb utóbb bepasizol, és a megcsalás meg nem túl jó dolog. Vázold ezt a férjednek, hogy szeretné e ha esetleg más pasival buliznál, és több is alakulna ebbõl? tán észbekap.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a tanácsokat. sajnos elég hosszú ideje passzív a világ összes dolga felé. magával meg a számítógépével vígan elvan, csak az emberek nem érdeklik...... :S párterápia már folyamatban, próbálok türelemmel lenni és nem azonnal feladni. de õ továbbra is makacs és köti az ebet a karóhoz :( babánk még pici, mi lesz így, a szobában akarja felnevelni? :(((((
Õszintén szólva én sem nagyon szeretek sokszor társaságba menni. én is szeretek otthon lenni. a pasasod is ilyen típus szerintem. Mondta is hogy menj a barátnõiddel, hát menj velük. Õt miért nem lehet megérteni? Miért gondolja mindenki hogy az a normális ha elmászkál valaki? Gondolom a pénzt is sajnálná kiadni. Ha bajod van, akkor találj ki otthoni programot. Lehet otthon is játszani. én például szeretek sakkozni vagy kártyázni. A leírásból nem érzem hogy veled is passzív lenne, hogy nem beszél veled, vagy bunkó.
Kedves kérdezõ: mit jelent az, hogy makacs, és köti az ebet a karóhoz. Akar valamit, de te sem engedsz. Mi lenne, ha hagynád az õ kedve szerint a dolgokat? Nem lehet az, hogy szülés után elhíztál, vagy ilyesmi, és inkább otthonmarad. Szal a párkapcsolatot érdemes megvizsgálni, de azért hagyjad majd õt is beszélni. Szóba jöhet a depi is, a szorongás. Szóval türelem.
Szerintem semmi baj a pároddal, kérdezõ. Egyszerûen nem olyan, mint ahogy azt te akarod, ami nem feltétlenül jelenti azt hogy rossz. Nem értem miért kell erõsködnöd hogy mászkáljon ide-oda, ha egyszer nem akar. Sõt, még mondja is hogy menj el. Hát mire vársz? Az meg hogy nincs mindig kedve a szexhez...hát nekem sincs. És? Vagy talán minden egyes alkalommal akarjon szexelni, amikor te is? Látod ez itt a probléma: egyszerûen azt akarod hogy olyan legyen, úgy viselkedjen, ahogy azt te akarod, és kész. Kiváncsi lennék a párod verziójára is, nomeg arra a bizonyos incidencre amikor "húzott egy határt".
nézd meg a Színes fátyol c. filmet és sokmindent meg fogsz érteni a házasságról és a válásról. erre a problémára NEM A VÁLÁS a megoldás. csak te nem ismersz másikat. talán találsz más megoldást a film alapján. itt az ismertetõje, hogy lásd, mit ajánlok. http://port.hu/szines_fatyol_the_painted_veil/pls/fi/films.f.. ... jah, és nem kell ehhez a távolkeletre menni...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat... Nem, nem vagyok elhízva. sõõõt, úgy nézek ki, mint egy afgán agár, 4kg mínusszal a terhesség elõtthöz képest... Remélem sikerül kompromisszumot kötnünk, csak épp ez a baj, hogy én húzok az õ verziója felé, de várnám õt a félúton és nincs ott.... Szorítsatok, nem akarok válni csak kétségbe estem :((( Olyan, mintha szégyellne. Mindenki a párjával tolja a babakocsit én meg egyedül és ez rosszul esik. Pedig neki több szabadideje is van mint az átlagnak, ezért is esik rosszul.
azt hiszem minden kapcsolatban vannak problémák és a megoldás nem 1 személyes a pár terápia jó lehet ha tényleg szeretné de ez nem 1 alkalom több és rengeteg türelem kell hozzá mind két részrõl.Azt javaslom beszéljétek át alaposan a kapkodás nem visz eredményre.
Mi volt az a vita, amikor "vonalat húzott"? Lehet, hogy ott a kulcs, valami sérelem érte, csorba esett a férfiasságán, mélységesen megbántottad (szerinte), mit tudom én... A jelek tényleg depresszióra utalnak, ha az a baja, akkor inkább segítened kéne neki.
Basszus, ezt a pasit TOTÁL nem érdekled! Ez a véleményem. Keress olyat, akit érdekelsz. Egyébként 36/F vagyok és örülnék egy ilyen nõnek mint te, aki aktív, kezdeményezõ. (Félre ne értsd, nem akarok ismerkedni)
A kérdező hozzászólása: Kezdeményezek de nincs mindig kedve. Beszélgetünk is de csak azt mondja, hogy nincs kedve kimozdulni, õ inkább otthon marad én meg menjek a barátnõimmel. Sakk-matt
Gyerekkel már minden megfontolandó, bár ennyi idõsen gyerekkel is simán kaphatsz új társat. Szoktál kezdeményezni szexet? Vagy Tõle várnád? Ha kezdeményezel és hárít, az gáz. Ha nem szoktál, hajrá! Szóval: 1. Beszélj vele, hogy neked ez kevés 2. Kezdeményezz 3. Ha nem mûködik egyik sem, pasizz be, vagy hagyd ott és utána pasizz be! (Egy idõre. Attól észhez térhet.)
"Akkor inkább váljatok el!" Most olvasom , hogy van gyerek és "imádja õt"... Akkor itt nem a válás a megoldás...hogy mi azt nem tudom...
A kérdező hozzászólása: van gyerekünk is és imádja õt
Van gyereketek? Függsz tõle anyagilag? Ha egyik sem, hagyd ott! Ha igen, mérlegelj, bár még 35-40 évet így leélni elég szar lesz. A gyerek(ek) is kirepülnek egyszer!
A kérdező hozzászólása: Elmegyek vele. Nem volt mindig ilyen otthonülõs fajta, volt egy idõszak mikor szívesen jött, aztán viták is voltak és húzott egy vonalat -túl szigorúan- és azóta azt nem tudom áttörni. Nem hajlandó egészséges kompromisszumot kötni ez a legnagyobb baj. Eléggé csak a magáét fújja, nem tudok rá hatni. Viszont mindketten akarunk együtt élni! Csak õ a makacsság megtestesítõje és sosem enged az elveibõl. Akkor sem ha elköltözöm. Pedig beledöglene, de akkor is köti az ebet a karóhoz, nehéz eset. Hogy érjem el nála hogy legyen aktívabb, nem akarok nélküle élni!!! (de a kanapén sem tudok megöregedni)
A kérdező hozzászólása: Õ is felajánlotta. Szerintetek hasznos? Szeretem õt, de szétunom az agyam mellette, mert lapos a kapcsolat és tartalmatlan jelenleg. Szex is alig van :(
Az ilyesmi engem is zavar, hogy nem tolta a babakocsit velem, meg soha nem jött velünk játszóterezni, meg nagyon sehova, de nálunk más bajok is vannak, ezért én készülök lépni a napokban.Én sok rosszat kaptam az évek alatt, nem csak az a baj hogy nincs közös program, élmény, hanem sokszor ok nélkül is csúnyán beszélt velem és lejáratott mindenki elõtt már, józanon, ittasan is, a szüleim pl nem járnak évek óta, mert szinte elzavarta õket ok nélkül, meg csúnyán beszélt velük, túl sok a feszkó, hamar bedurran és nekem erre nincs szükségem.Aki így beszél valakivel ahogy õ velem, az annyira szeretheti, elegem lett, pedig én mindent megtettem amíg tudtam hogy neki jó legyen, most kap a sok rosszért, egyedül marad.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!