Találatok a következő kifejezésre: Válni akarok, de nem (27 db)

Mi van akkor, ha a férj válni akar, de a feleség nem?

Legjobb válasz: Ugyanugy elvalhatnak, csak kevesbe lesz gyors ez a folyamat, mintha kozos megegyezessel valnanak. A ferj adja be a valokeresetet, es pont. El lesznek valasztva.

Ugyanugy elvalhatnak, csak kevesbe lesz gyors ez a folyamat, mintha kozos megegyezessel valnanak. A ferj adja be a valokeresetet, es pont. El lesznek valasztva.
Ez a hivatalos szoveg, a gyakorlatban ilyen nagyon keves van, aki el akar valni, az ugyis elvalik.
"Amennyiben azt állapítja meg a biróság, hogy a felek házassága nem romlott meg, ugy a keresetet elutasítja." és ilyenkor mi van? akarata ellenére kötelezi az egyik felet, hogy éljen a másikkal? hallottam már ilyet, akkor sem értettem...hogy van ez?
Amennyiben a felek nem tudnak megegyezni, ugy a bíróságnak vizsgálnia kell, hogy valóban megromlott- e a felek házassága. Ezt tanukkal kell bizonyítani. Amennyiben megállapítja a biróság, hogy a felek házassága végérvényesen, helyrehozhatatlanul megromlott, ugy felbontja a házasságot. Amennyiben azt állapítja meg a biróság, hogy a felek házassága nem romlott meg, ugy a keresetet elutasítja.
A felek házasságát megromlottnak találják, ha az egyik fél határozottan kijelenti, hogy válni akar. Ehhez nem kellenek tanuk, elég az egyik fél nyilatkozata. Tehát mindenképp válás a vége, csak tovább tart. Én a helyedben inkább megegyeznék (mi értelme van egy házasságnak amit az egyik fél nem akar? Hogyan élnétek tovább?), megegyezéssel olcsóbban és egyszerûbben túl vagy rajta.
A váláshoz elég egyik fél akarata. Senkit nem kötözhet maga mellé senki ha az nem akar vele élni.Ha nem közös megegyezéssel adják be a válást, akkor egyik fél a felperes les(aki beadja)másik az alperes. Ha az alperes nem jelenik meg a tárgyaláson akkor is elválasztanak tõle.A többit, vagyon megosztás...stb...el lehet húzni ha nem tudnak a felek megegyezni.De elõször a válást mondják ki.
A kérdező hozzászólása: Nem én akarok válni, hanem ismerõsöm!Nálunk szerencsére nincs ilyen probléma!Köszönöm a válaszokat!
"Amennyiben azt állapítja meg a biróság, hogy a felek házassága nem romlott meg, ugy a keresetet elutasítja." és ilyenkor mi van? akarata ellenére kötelezi az egyik felet, hogy éljen a másikkal? hallottam már ilyet, akkor sem értettem...hogy van ez? Ilyenkor az a helyzet, hogy valójában nem romlott meg ez a házasság helyrehozhatatlanul. Tehát nem váltak el ágytól és asztaltól, csupán az egyik mérges hangulatba került valami miatt és ugy tetszett neki, hogy "szórakoztatja egy kicsit a biróságot". Mondok egy-két példát: 1./ Folyik a peres felek között a házasság felbontása iránti per. Volt már tárgyalás. Eljött a következõ kitüzött tárgyalás. Megjelennek a felek. A felperes ügyvédje bejelenti, hogy a felperes (nõ) 6 hetes terhes. Eltávolodtak õk egymástól érzelmileg? Nem! Szabad az ilyen házasságot felbontani? Nem! 2./ A férfi beadta a válókeresetet, mert nem tudja elviselni a nõ által, még a házasságkötés elõtti idõben, az intézetbõl kihozott gyermeket, a nõ pedig nem akarja visszavinni a férfi kérésére. Soha nem laktak egy fedél alatt, de naponta találkoztak, hiszen közben már két közös gyermek is született. A férfi azzal érvelt a biróságon, hogy nem birja elviselni az intézetbõl feleségéhez került gyermeket és hogy nem is laknak egy lakásban. A biróság megállapította, hogy a felek soha nem is laktak egy lakásban, a férfinek tulajdonképpen nem a feleségével van az érzelmi problémája, hanem az intézeti gyermekkel. A biróság indokolása szerint "lehet egy fedél alatt külön is élni, és lehet külön fedél alatt is együttélni." Nem választotta el a biróság a feleket, akik azóta is ugyanugy élnek (kb. 18 éve). Fel kellett volna bontani a házasságot? Aztán elõfordulnak olyan esetek is, amikor valamilyen cél érdekében akarnak válni a felek. Valamelyik családtag kivánságának eleget tenni, vagy fogadásból stb. Van egy olyan eset is a Csjt. megfogalmazásában, hogy a házasság érvénytelenítése. Ez akkor fordul elõ, ha pl. a felek már jó ideje együttélnek, de házastársi (szexuális) kapcsolat nem jött létre köztük egyszer sem. Az egyik fél szépen becsapta a másikat az érzelmek terén.

Mit csináljak, ha anya válni akar, de ezt apának még nem tálalta?

Apa nem is akarja észrevenni hogy probléma van, én pedig próbálom rávezetni, de reménytelen. Anya pedig állítólag várja a "megfelelő pillanatot" de van hogy könnyes szemmel búlyik elő valamelyik szobából és gőzöm sincs melyik lenne a jobb, ha elválnának, vagy ha maradnának. De egy esetleges válás a hugomat és apát is nagyon megviselné.

Legjobb válasz: 2 dolgot tehetsz: Vagy elmondod apukádnak. Vagy hagyod, hogy õk intézzék el. Talán a második verzió jobb lenne. Ha apukád nem akarja észrevenni, hogy baj van, akkor bármit mondasz, nem fogja elhinni addig, amíg anyukád nem mondja neki.

2 dolgot tehetsz: Vagy elmondod apukádnak. Vagy hagyod, hogy õk intézzék el. Talán a második verzió jobb lenne. Ha apukád nem akarja észrevenni, hogy baj van, akkor bármit mondasz, nem fogja elhinni addig, amíg anyukád nem mondja neki.
Szerintem te ne csinálj semmit! Majd õk megoldják! Értelek én, hogy segíteni szeretnél, meg azt is, hogy erre mondjuk, ez nem állapot, ami van, de nem a gyermek feladata, az ilyen problémák megoldani, elintézni. Ne avatkozz bele. Bízd rájuk! Sajnálom.
hát, inkább ne szóllj bele :) hidd el, jobb ha õk intézik :) ha beleszólsz abból tuti nem sül ki semmi jó :D úgyhogy maradj ki az egészbõl >.<
Ne szólj bele a felnõttek dolgába. Továbbá a jövõben se szólj bele másnak a szerelmi életébe. Két felnõtt emberrõl van szó. Majd õk eldöntik, hogy mi a jó, neked pedig mint a gyermekük el kell fogadnod a döntésüket (ésszerû határokon belül természetesen).
az õ férj-feleség kapcsolatuk az õ dolguk, ebbe akkor sincsen beleszólásod, ha õk a szüleid. Biztos vannak olyan dolgok, amirõl neked nincsen tudomásod, anyád döntésében pedig fontos szerepet játszik. Max. olyan mondhatsz apádnak, hogy anya mostanában szomorú, veszekedtek? De konkrét dolgot nem mondhatsz. Ja, és megvan a papír, amit anyád benyújt, vagy csak az elhatározás van meg? nem mindegy.
A legrosszabb, amit tehetsz, hogy elmondod apádnak, így 90% hogy egy átgondolatlan válás lesz a vége.
Szerintem jobb lenne, ha ebbõl kimaradnál. Rossz lehet így látni anyukádat, de ezt neki kell megtennie, nem neked. Hidd el, jobb, ha nem avatkozol bele, mert késõbb minduntalan eszedbe jut, hogy mi lett volna, ha nem szólsz? Am, én elvált szülõk gyereke vagyok, igen, tényleg megviseli, mind a szülõket, mind a gyereket, de még mindig jobb, mint boldogtalanul együtt élni. A húgoddal beszélhetnél errõl, nem konkrétan a válásról, csak a szüleitekrõl, hogy annyira ne legyen váratlan, ha elválnak.
nem igazán kéne beleszólnod, mert abból csak rosszab sülhet ki, annyit viszont tehetnél, hogy ha a válásról beszéltetek anyukáddal, akkor nyugodtan ülj le anyuddal és beszélgessetek errõl a dologról, tanácsokat adhatnál pl olyat, hogy egy esti vacsoránál, mintha te nem tudnál semmirõl, de mindenki ott van, anyukád elõttetek és apukád elõtt mondaná el problémáit, és hogy szeretné h ezen változtatna, mert ez nektek sem jó, szeretné ha minden jobbra fordulna, de te még mindig nem tudsz semmirõl, max annyit mondhatsz apukádnak hogy tényleg látod anyukádon, hogy szomorú, és hogy nem akarod te sem, és a húgod, hogy rosszabb legyen, hanem inkább mint egy boldog család. vagy próbáld rávezetni apudat, hogy beszélgessen anyuddal, mert látod rajta h szomorú, esetleg veszekedtek-e.. hasonló dolgokat mondhatsz neki, de konkrét dolgokat, amikrõl tudnod sem kéne, olyanokat ne.

Mit tudok tenni ha én válni akarok de a férjem nem hajlamndó aláírni a papírokat?

Legjobb válasz: Nincs olyan, hogy nem írja alá a papírokat, Magyarországon a válás kimondása a bíróság hatáskörébe tartozik, az egyik félnek mindössze annyi a feladata, hogy a bíróságnál beadja a válókeresetet, nem szükséges a másik féltõl semmiféle aláírás (kivéve maximum a közös megegyezésnél), akkor is kimondják a válást ha a másik fél ezzel nem ért egyet.

Nincs olyan, hogy nem írja alá a papírokat, Magyarországon a válás kimondása a bíróság hatáskörébe tartozik, az egyik félnek mindössze annyi a feladata, hogy a bíróságnál beadja a válókeresetet, nem szükséges a másik féltõl semmiféle aláírás (kivéve maximum a közös megegyezésnél), akkor is kimondják a válást ha a másik fél ezzel nem ért egyet.
Az esküvõt mindkettõtöknek akarni kellett, a válast csak egyikõtöknek, úgyhogy akkor is el fognak választani titeket, ha csak Te akarod. A keresetet beadod a bíróságon, és várni kell hogy kitûzzék a tárgyalás idõpontját. Vidéken gyorsabban mennek a dolgok, Bp-en kicsit lassabban. Tény, hogy ha úgy mentek oda, hogy megegyeztek a vagyont illetõen (amire kicsi az esély, ha válni sem akar), akkor seperc alatt kimondják a válást, ha osztozkodni kell, akkor nem fog az elsõ tárgyaláson elrendezõdni.
El nem tudom képzelni milyen paprokat akartál a férjeddel aláirítni, és azokat honnan szerezted be. A válási papirok aláirása csak a filmeken van, a mi jogrendszerünk nem ismer ilyet. Már a bulvár sajtóban is olvastam egy magyar sztárpárral kapcsolatosan. Ez ugyan olyan, mint az esküdtszék, a filmek miatt sokan azt hiszik, hogy nálunk is van ilyen jogintézmény.
Természetesen ügyvédhez fordulni, de azonnal, kerül, amibe kerül.
A kérdező hozzászólása: SZERENCSÉRE NINCS SEMMI KÖZÖSVAGYONUNK :d
sziasztok igen ez egy nagyon nehéz hejzet számotokra a válás.Ez jelentheti azt is hogy a férje azért nem szeretne elválni mert még érez valamit ön iránt vagy esetleg nem akarja hogy a család szétváljon. De ezt a hejzetet meg lehet még mnteni ha át beszélik a dolgokat. Én kivánok önöknek sok sikert és sok szerencsét még nem veszhet semi probálják meg beszélni a dolgokat.sok sikert.
Persze, hogy vannak papírok. A kérdezõ gondolom közös megegyezéssel szeretne válni, mert ez a legegyszerûbb, az Õ esetükben fõleg, mivel nincs közös ingatlan és gyerek sem. Nálunk ugyanez a helyzet. Most írom a papírokat és dugom a férjem orra alá. Ezek a papírok a következõk. Kérelem, megállapodás. A Bíróságon adnak egy téjékoztatót és az azon levõ kérdéseket kell írásban beadni. Nem tudom mit kötözködik a férjed? Ha nem megy jön a másik verzió. Azzal kapcsolatosan nincsenek információim, de a Ti helyzetetekben az sem lehet valami bonyolult.

Van egy barátnőm és nem tudja mit tegyen! Válni akar, és útban van a baba, de nem akarja, hogy a férj nevén legyen a baba. A fogantatás a házasság előtt történt. Mik a lehetőségek?

Kérhet-e gyerektartást, ha nem a férje nevén van a gyerek, de a bíróság megcsináltatja az apasági tesztet?

Legjobb válasz: Már bocs, de szerintem a barátnódnek elõször gerincet kellene növeszteni... terhes lesz, majd megházasodik, majd válni akar, gyerektartást akar, de azt nem akarja, hogy a férj nevén legyen a gyerek... és mindezt mondjuk fél-kétharmad éven belül... én a bíró helyében biztos, hogy elrendelném a pszichológiai vizsgálatát gyermekelhelyezés kapcsán, mert ez nem egy érett személyiség cselekvésére vall.

Már bocs, de szerintem a barátnódnek elõször gerincet kellene növeszteni... terhes lesz, majd megházasodik, majd válni akar, gyerektartást akar, de azt nem akarja, hogy a férj nevén legyen a gyerek... és mindezt mondjuk fél-kétharmad éven belül... én a bíró helyében biztos, hogy elrendelném a pszichológiai vizsgálatát gyermekelhelyezés kapcsán, mert ez nem egy érett személyiség cselekvésére vall.
Elég undorító dolog, hogy azt akarja, ne legyen a nevén, de a gyerektartás az kell! Amúgy ez nem így megy: házasságban fogant baba, vagy azóta összeházasodtak: vélelem, hogy a férj az apa --> az õ nevén is lesz. Házasságon kívül fogant és született gyerek: nincs ilyen vélelem, nem lesz a nevén, de így nincs kitõl tartást sem kérni!
Az elõzõnek teljesen igaza van. Mindenképp a férj nevére fog kerülni. Jó példa rá, hogy Majka és Dundika gyereke is Dundika férje nevére kellett anyakönyvezni. Vagy a Várkonyi Bocskor párnál is.
Automatikusan a férje nevére kerül a gyerek!!!Párom elvált feleségétõl, és volt felesége terhes lett új pasijától, megszült, és párom nevét kapta a gyerek!Sok papírmunka után sikerült megváltoztatni az apja nevére. Ha szabad kérdeznem, miért akarsz válni?Nemrég házasodtatok össze.
A férj nevére fog kerülni a gyerek, még ha el is válnak a szülésig.
Ha azt akarja akkor mondja meg neki, hogy hagyja õt békén. De az apát szerintem megilleti, hogy a gyerek a nevén legyen. Nem értem a nõk miért akarnak a gyerekkel bosszút állni. :S 29hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Igazából a férj adta be a válókeresetet, mert lett másik nõje, a barátnõm csak azt akarja, hogy hagyja õt békén, de a gyerekrõl gondoskodjon.
Már megint ez a hülye "nevére kerül" fogalom, ami jogilag nem létezik és sose lehet kideríteni, mit értenek alatta... Úgy érted, hogy a férj jogilag ne legyen az apja a gyereknek? Akkor nem jár gyerektartás, mert jogilag nincs közük egymáshoz. Viszont házasoknál ez nem kivitelezhetõ, még ha elválnak se, mert a válás után el kell telnie bizonyos idõnek, hogy azt feltételezzék, hogy nem a férjé. Vagy úgy értetted, hogy jogilag õ a gyerek apja, szerepel az anyakönyvi kivonatban, csak éppen nem az õ vezetéknevét viseli a gyerek? Ez lehetséges, és ilyenkor gyerektartás is jár. Más kérdés, hogy a gyerek vezetéknevérõl a szülõk döntenek és ha nem tudnak megegyezni, akkor mindkettejükét megkapja.
Bocsi rosszul írtam, barátnõd miért akar válni??? Nemrég házasodtak össze! Utolsó voltam
Ha a férjéé a gyerek, természetesen kérhet gyerektartást, és nem kell, hogy a férj nevén legyen a gyerek.
Elsõ körben valószínûleg a férj nevét kapja a baba, aztán ha barátnõd akarja, elintézheti hogy az õ nevén legyen. Ha a férj valóban a gyermek apja, akkor fizetnie kell majd gyermektartást, és joga lesz a láthatáshoz is.
Útban van a baba. Ha jól értem, kevesebb, mint 9 hónapja házasok, és válni akar? Egyébként szerintem kérhet, ha bebizonyosodik, hogy a fickóé a gyerek.
A hûtlenséget nem azzal kell megtorolni, hogy nem viselheti a gyerek a nevét, de le kell húzni apukát, amennyire lehet.Lépjen túl a nõ ezen a kapcsolaton és ne a gyerekkel vágjon vissza az apának.A férfi az apja marad a gyereknek, akkor is, ha ez a nõnek nem tetszik.A piti bosszúkból pedig nõjjön ki.

Mihez kezdjek most? Nagyon szeretem még mindig. A férjem "szakítani" akar egy kis időre. Nem válni akar csak egy kis szabadságra vágyik. Nincs másik nő az életében, ez biztos. Azt mondja szeret de nem akar velem lenni. Van 3 közös gyermekünk.

Legjobb válasz: Egy családapa, férj ne "szüneteljen". Miféle dolog ez? Unja a banánt? Utána meg te mehetsz szünetre, vagy hogyan képzeli mégis? Ott a helye mellettetek. Tessék nevelni a gyerekeket veled együtt. Majd ha már felneveltétek õket közösen, esetleg mehet egy maga választotta útra. Addig ott a helye a családban. Minden nap! Állj a sarkadra és olvass be neki.

Kérdezd meg, hogy Te mikor mehetsz szabadságra?
nem megfojtani kéne a másikat, beszélgessetek, a jó kommunnikáció csodákra képes.
Egy családapa, férj ne "szüneteljen". Miféle dolog ez? Unja a banánt? Utána meg te mehetsz szünetre, vagy hogyan képzeli mégis? Ott a helye mellettetek. Tessék nevelni a gyerekeket veled együtt. Majd ha már felneveltétek õket közösen, esetleg mehet egy maga választotta útra. Addig ott a helye a családban. Minden nap! Állj a sarkadra és olvass be neki.
Csak osztani tudom a többiek véleményét. És miután ezt elmondtam neki, ha még mindig szabadságra vágyna, akkor közölném vele, hogy le is út, fel is út. Most várom a harmadik gyerekemet a férjemtõl, de biztos, hogy nem nyelném le neki.
Az ilyen szünetekbõl mindig végleges szakítás lesz. Amúgy meg mi az, hogy 3 gyerekkel és feleséggel szabadságra vágyik? Ez a házas élet tudtommal, évekkel korábban õ választotta.
Nem tudom mit tennék, ha az én férjem közölné ezt velem, de tuti kiakadnék. 100%, hogy megmondanám neki, hogy ha elmegy, vissza se jöjjön. Ez nem úgy mûködik, mint egy szimpla kapcsolatban, ahol semmi elkötelezettség, se gyerek, se semmi. Gondolom már õ sem 20 éves. Nem teheti ezt veletek. Ahogy elõttem is írták, a családalapításhoz 2 ember kell! Szabadság? Munkának nézi az életét, a családot? Ilyen nincs, hogy szüneteltetni akar. Lehet ez csak burkolt magyarázat és csak nem akarja kerek perec megmondani, hogy nem akar titeket többé? Egy nõnek sokkal nehezebb, amit a pasik SOHA az életben nem fognak megérteni!!! Te mégsem futsz ki az életedbõl, mert szabadságra vágysz. Állj a sarkadra, tisztázd le normálisan, mert amit õ neked mondott, az úgy ahogy van nem stimmel!
Mond csak meg neki, hogy ne fusson el a felelõség elõl, és álljon melléd. Ha én megérem azt hogy lesz három szép gyerekem biztosan hogy kiállok a nõm mellett :)
Ezaz.....basszus ez akkora egy undorító dolog, mert nem egyszer olvastam, hogy a férfi szabadságot akar meg "pihenést".Mert neki milyen nehéz a munka, mellette otthon is dolgozni, blaba.És a nõ?A nõknek nem nehéz az élete?Egy családalapításhoz 2 ember kell.Te is és õ is annak idején így döntöttetek, hogy közös családotok lesz és együtt éltek.Milyen dolog az hogy szabadság?Ez nem valami munka?:S Na mindegy, szerintem ilyen nincs.Vagy veled marad vagy elválnak útjaitok végleg. Mert ha szünetelni és kocsmázni meg tombolni fog, akkro tuti összeszed majd egy két nõt is.Ez után a pofátlanság után meg esetleg megcsalás után mág te képes lennél egy ágyba aludni vele?Mert szerintem ennek ugyan úgy nincs értelme.Sajnálom, hogy ezt akarja a férjed, sajnálom, hogy így alakultak a dolgok.Teljesen mindegy, hogy mi miatt, de nincs olyan hogy szabadság:S
mit tehetnél, ha nem engeded, csak rosszabb lesz, kényszerbõl marad. engedd el... csodálkozni fog! mondd meg neki, hogy nagyon szereted, de ha ez kell a boldogságához, hát menjen. mondd meg neki, hogy reméled, hogy még idõben visszajön, mert nem tudhatod, mikor fordulsz te át, és akkor már késõ lesz. valószínûleg 2nap után hívni fog. nem kell üvöltözni, meg hisztizni, meg "dobd ki a francba és ne is engedd vissza" meg a többi, amit tanácsolnak / fognak... õszinte beszéd, higgadtság, ennyi. remélem, minden rendbe jön.
Mi az h szeret de nem akar veled lenni??? Ha én szeretek valakit imádok a másikkal lenni nem még ilyet jelentek ki.. Szerintem itt az az igazság hogy szeret de nem szerelembõl és már csak megszokásból vagy a gyerekek miatt vagytok még együtt.. Egyébként honnan veszed h nincs más nõ az életében??
Szakítani? Ez azt jelenti, hogy el is akar költözni vagy nyitott házasságot akar? Én biztos megmondanám, hogy "jól van drágám, menj, de nem tudom neked garantálni, hogy megvárlak.Addig én sem fogok itthon ülni és rád várni, hogy vajon vissza jössz-e, hanem én is élem a "szabadságom".Lehet, hogy mire vissza akarsz jönni, már más lesz a helyeden.Ha így is akarod menj". Az az igazság sajnos, hogy aki menni akar az úgyis el fog.De ha tudja, hogy nem biztosíthatja be magát és nem biztos, hogy lesz hova hazamennie, ha megunta az agglegény életet, akkor talán mérlegel és átértékel.Ha nem, akkor nincs olyan praktika, amivel maradásra bírhatnád, csak a gyerekekkel zsarolás, az meg senkinek nem jó.
Ezek a legaljasabbak. Õ kétnaponta bulizik, az anya meg 24 órában ügyeletes. Nekem is van egy ilyen szemétláda ismerõsöm. Van egy gyönyörû felesége, tündéri gyereke, õ meg hetente egyszer focizni megy, hetente egyszer-kétszer meccsre, hétvégén meg a haverokkal bulizni (ami kocsmázást jelent) A felesége meg egyedül neveli a gyereket. Ráadásul külön kasszán vannak, a férj még egy ruhát, egy csomag pelenkát nem vett a gyereknek. Minden pénze a szórakozásra megy el.Persze a feleség is hibás, tudom én, már rég ott kellett volna hagynia. Mint ahogy neked is.
A kérdező hozzászólása: Utolsónak:remélem nem igy van mert azt nem tudnám elviselni.Amugy meg nem hiszem , hogy megfolytom a szerelmemmel mert én minden második este elengedem egyedül a haverokkal kikapcsolódni én meg egyedül vagyok a gyerekekkel.Ebböl lett elegem és mertem szólni , na szerintem ezért tartunk ott ahol tartunk.
A romantikus hétvége annyi ebben az esetben, mint halottnak a csók. Ez a férfi megunta a házasságot, a gerekzsivajt, a felelõsséget és ki akar törni. Elég szomorú.
Ja, és az ilyen állandóan a másikban keresi a hibát, õ ugye tökéletes, mindenrõl a másik tehet. Tipikus érzelmi bántalmazó.
Kérdezõ. Mondd meg õméltóságának, hogy ezentúl õ csinálja a házimunka és a gyerekek körüli teendõk FELÉT, és akkor nem leszel ingerült. Könnyen p.ofázik az, akinek annyi dolga van, hogy munka után sörözzön a fotelban meg tévézzen. Azért gondolom, hogy a férjed ilyen, mert az ilyen stílusú "férfiak" szoktak így viselkedni.
Szerintem szimplán arról van szó tényleg, hogy rámásztál teljesen... õ maga akarna lenni te meg futsz utána. Hagyd béként!!! ha már nem szeret téged akkor úgyis mindegy. de ha igen, akkor hadd menjen "szabira" bár hozzátenném, hogy a gyerekek elõl nem illik szabira menni, tehát ha el is költözik otthonról egy idõre a szüleihez, vagy nem tudom hogy tervezte, akkor vigye egy idõre a gyerekeket is nagymamázni!!! Szerintem a szerelmeddel megfojtottad, ez a baja. 31/N
A kérdező hozzászólása: Azt mondja, hogy velem van a probléma.A beszédstílusommal, az állandó ingerültségemmel.Most megbeszéltük , hogy a hétvégéig eldönti, hogy együtt maradunk e vagy sem.Én már nem birom ezt tovább.Örülten szeretem.De felhozom neki ezt a romantikus nyaralást hátha csak ennek a hiány miatt akar elmenni tölünk.Lehet mindkettönknek jót tesz majd.Köszi a válaszokat.
Beszéld meg vele hogy a kis szabija elött menjetek el kettesben 1 romantikus nyaralásra, amúgy közöld vele hogy 3 gyerek mellõl nem léphet csak úgy le ha válást akkar hivatalosan intézitek.
Én azt nem értem hogy akarja ezt kivitelezni. Elmegy kilép az életetekbõl Te viszede egyedül a gyerekekkel a hétköznapokat majd egyszercsak visszajön mint ha mi sem történt volna és boldogan éltek mig meg nem haltok. Az élet nem igy müködik. Ebben mindenképpen sérülnek a gyerekek és Te is kiborulsz idegileg csak õ érzi jól magát. Egy apa nem viselkedhet igy ez igy nagyon önzõ dolog lenne.

1 évig éltünk házasságban és a férjem egyik napról a másikra kijelentette hogy már nem szeret és válni akar. Az ingatlan feles, de én kiköltöztem a házból. Nekem le kell mondanom a házrol v neki ki kell fizetni?

A többi ingóságról megegyzetünk.

Legjobb válasz: Hát le is mondhatsz róla a javára, ha úgy gondolod, de amúgy neki a te részedet ki kéne neked fizetnie, hogy tõled megvegye a másik felét, s akkor lesz csak az övé.Az összegrõl úgyis nektek kell megegyeznetek, hogy a valós érték tényleges felét ki akarod harcolni, vagy azt mondod hogy neked mondjuk x összeg elég lenne, hogy.... De ha neked van hova menned, és úgy gondolod, le is mondhatsz a javára... Neked kell tudnod

Hát le is mondhatsz róla a javára, ha úgy gondolod, de amúgy neki a te részedet ki kéne neked fizetnie, hogy tõled megvegye a másik felét, s akkor lesz csak az övé.Az összegrõl úgyis nektek kell megegyeznetek, hogy a valós érték tényleges felét ki akarod harcolni, vagy azt mondod hogy neked mondjuk x összeg elég lenne, hogy.... De ha neked van hova menned, és úgy gondolod, le is mondhatsz a javára... Neked kell tudnod
Szia!Mondjuk én biztos nem mondanék csak úgy le a részemrõl, plána ha már nem is jelentek a másiknak semmit!Szerintem igenis fizesen ki.De persze nyugodt körülmények közt is megtudtok egyezni az összegrõl! Sok sikert!
Nem értem a kérdést. Ha feles az ingatlan vagy te fizeted ki õt, vagy õ téged. Aki fizet az marad a házban.
Az utóbbi válaszoló jól írta. Nem szabad semmirõl lemondani, csak ügyvéd elõtt, és azt kell kérni, ha a férjémarad a ház, akkor fizesse ki az értékének a felét. Ezt mindenképpen ügyvéd elõtt kell feltárni és esetleg közös megegyezéssel kerüljön a bíróságra. Ha kikötések és feltételek nélkül mondasz le a házról, akkor nem kapsz pénzt sem és a ház sem lesz a neveden többé-még a fele sem. Jól gondold meg, ha beszélni tudtok akkor beszéljétek meg..az értékét pedig legyen aki meghatározza, és ha úgí döntötök õ fizet ki téged...gondolom nincs rögtön annyi kp-ja, mert annak a fele is téged illetne, tehát máshogy kell kifizesse..arra pedig ki kell találni egy határidõt! Ha a többi ingóság értéke megegyezik a ház értékével és cserébe az mind a tied, hát az is megoldás..Ezt nektek együtt kell eldönteni.
Nem kell lemondanod semmirõl!!! Én még akkor se tenném, ha a férjem a közös gyerekkel marad a házban. HA a ház fele a tiéd, akkor fizessen i. Amúgy is õ "szeretett ki " belõled, nehogy még a fél házat is ajándékba kapja!!
Sajnálom a helyzetedet. :) Nem tudom miért él annyi gyerek felnõtt testben...

Az unokatesóm meg akar válni a tengerimalacától, de nem akarja nekem odaadni, meg másnak se. Azt hajtogatja, ha beviszi egy kisállatkereskedésbe, akkor ott pénzt kap érte. Igaz ez?

Csak azért kérdezem mert nálam jobb helye lenne, nem hiszem hogy kapna érte pénzt, szerintem ez csak kifogás mert nem akarja nekem adni.

Legjobb válasz: Csak kifogás. Az állatkereskedéseknek saját beszállítóik vannak. Nem vesznek át mindenkitõl megunt tengeri malacot.

Csak kifogás. Az állatkereskedéseknek saját beszállítóik vannak. Nem vesznek át mindenkitõl megunt tengeri malacot.
Nem fog érte pénzt kapni! Maximum ott hagyhatja, de meg nem veszik tõle!!!
Elég felelõtlen az unoka tesód!!!Próbáld meg a szülein keresztül elérni hogy neked adják.
bevenni beveszik a legtöbb ilyen boltba viszont nem adnak érte pénzt!!!!!
az állatkereskedés a világ legrosszabb hely, ami csak egy malacnak lehet. Nyúllal együtt tartják õket, nagyon kis ketrecben vannak, tápként kukoricát meg szotyit kapnak, testvéreket(fiú+lány) összezárják, azok pedig szaporodnak=beltenyészet...és sorolhatnám még! ha bizonytalan vagy, olvasd el ezt: http://www.gemon.ro hosszú, de ha elolvasod, akkor csak jó sorsa lehet a malackádnak. és a LEGFONTOSABB szabály: SOHA ne tartsd egyedül, mert társas lények, társ kell nekik! és ha felnõtt malac, akkor nem kap érte pénzt,
na lebeszélted már???

Mit jelent az, ha egy házasságban a férj nem akar már szexuális életet élni, de válni sem akar, és nem csal meg? Férfiak, elsősorban a ti véleményetekre vagyok kíváncsi!

Jól m?köd?, harmonikus, hét éves kapcsolat, nagy szerelem volt mindkét részr?l. Neki most rengeteg gondja van, depressziós is, azt hiszem. Minden n?t megnéz, ami fáj nekem, de amikor rákérdeztem, azt mondta, hogy szeret engem és nem akar elválni, bár nem kíván már. Nem rég született egy kislányunk. Tudom,hogy nem csal meg, mindig tudom,hol van, és egyébként is azt rögön megérezném. (Nem tud hazudni, sosem tudott.)De ugyanúgy érzem magam, mint akit csalnak. Mit tegyek, változhat ez?

Legjobb válasz: oké! Vagy gond van a mûszerrel vagy mással is dug. Sorry. 27/F

oké! Vagy gond van a mûszerrel vagy mással is dug. Sorry. 27/F
Depresszióját kellene kezeltetnie, a gondokat valahogy megoldani.
Szia! Én mint férfi úgy gondolom, hogy nem benned van a hiba, hanem neki sok a gondja, és nem tud róluk megfeledkezni. ÉS folyamatosan ezen jár az esze. Beszélgess vele egy nagyot tud meg mi bántja, és ha tudsz segíts neki. Tudom, hogy neked is vannak gondajaid, de te neked ott vannak a barátnõid/anyukád/hugod/nõvéred, de egy férfitõl ritkán kérdezi meg bárki a mély érzéseit. Remélem tudtam segíteni, és nem mondtam marhaságot. Nekem ez szokott segíteni. 26/F
Nem a szüléssel van összefüggésben? Mikor szültél? Bent volt? Hogyan élte meg a terhességet? Két barátnõmmel is megtörtént, hogy a terhesség utolsó hónapjaitól kezdve megállt a szexuális és érzelmi életük, mert a férj elutasító volt, nem érzett vágyat. Hát õk még most is így élnek...
Nem fog változni, nem kellesz neki ennyi!Egy egészséges férfi nincs el szex nélkül fõleg hogy más nõk meg felkeltik az érdeklõdését! 33/F
Hát ez nem túl rózsás helyzet... Talán vedd elõ az összes nõi praktikát, amit ismersz, hátha megváltoztatja a véleményét (pár kg fogyás, smink, fodrász, egy két csinosabb darab stb...)
Ha valóban depressziós, akkor érthetõ. Ezen felül sajnos a gyermek születése elõfordul hogy megváltoztatja a férfiak hozzáállását a feleségükhöz, innen már nem a nõt, hanem az anyát látják benne. Ez persze nem törvényszerû, de elég gyakori.
Mennyire változott meg a külsõd a terhesség alatt/után? Mennyire "adsz magadra" otthon, mennyire vagy csinos amikor õ hazaér? Lehet az, hogy nem tud rádnézni mint nõre, attól, hogy anya lettél (tudat alatt ha szeretkeztek kb azt érzi mintha a saját anyjával szeretkezne). Lehet az, hogy annyira megváltozott a tested, annyira nem foglalkozol magaddal, hogynem kíván. Lehet, hogy a depressziója miatt nem képes a szexre. Neked kell tudnod.
Az elsõnek igaza van, dobd be magad...
Szerintem az elsõ komizó nõ...
Szerintem bárki bármit mond, nem szabad elsiklani a dolog felett, mert most hiába mûködik (még) a kapcsolat, késõbb nem fog. 1. Ha tényleg depressziós, azt kezelni kell. (Ha nem az, akkor meg meg kell tudnod, mi baja, miért szomorú/ideges, valószínûleg valamilyen módon összefügg azzal, miért nem kíván.) 2. Ha más oka van, pl. egészségügyi, azt is ki kell deríteni. 3. Ha a kapcsolattal vagy veled van baja, õszintén kell beszélni róla. Ha nem változtatsz, az önbizalmad a béka s*ge alá fog menni, ha állandóan elutasít és nem kíván. Ráadásul ha te meg kívánod, és kielégítetlen maradsz, te is ideges leszel, feszültségek, veszekedések lesznek. Ráadásul én nem hiszem el, hogy egészséges fiatal férfinek nem kell szex. Elõbb-utóbb megtalálja máshol.
Én nem sokat értek a depresszióhoz, de sztem ha valaki az, akkor nem érdekli semmi...más nõket sem néz meg. Itt valami más lehet a bibi, sztem is próbáld megbeszélni vele.
Én még akkor is kívántam a páromat, amikor magára szedett 10kg-t. Ugyanolyan szexi volt, és a lényeg, hogy Õ volt az. Persze nálunk is vannak napok, amikor nem szeretkezünk, mert fáradtak vagyunk, és olyankor többet jelent egy közös vacsora, beszélgetés. De ugyanúgy kívánom mindig, ha csak meglátom bugyiban, vagy bikiniben, vagy akárhogyan, ha ránézek. Lehet élni szex nélkül, de minek? Kérdezõ: azt hiszem beleestetek a 7-es szám csapdájába. 7 év... ha megnézi a többi nõt, akkor nem csak nézi õket, lehet, hogy nem veszed észre, de biztos, hogy félre..., ne áltasd magad! Én férfi létemre nem nézem a nõket, nem érdekelnek, nekem 1 nõ van, akihez hazamegyek, akitõl megkapok mindent! A munkám folyamán rengeteg nõi ügyfél van, mégsem érdekel, még, ha bókolnak, akkor sem. Hidegen hagynak. 28F
Azt írod jól mûködõ szerintem meg nem figyeltél eléggé a párodra mert akkor nem itt tartanátok.Ülj le vele beszélni és megérteni mi válthatta nála ki ezt a változást. Te csak azt vetted észre , hogy nem kívánja akkor mást észre sem vettél?
hát nem is kell mindig ffnak, vagy tenyészbikának lenni, kedves 100%-osok. a bibliát lehet hinni, vagy nem. én az utóbbiak közé tartozom. Ugyanis számomra inkább átélhetõ valóság .Mi értelme is lenne elvont történeteknek? Ezért arra hivatkozok, hogy eredetileg volt az ember, és még az altatás után, mikor a nõ megteremtetett sem volt szó szexrõl, ezt csak a tudásvágyra kapták mintegy a jó és rossz tudásának büntetéséül. A szex baromi jó dolog. napokig lehet húzni és megközelíteni a Jóistent ezen keresztül, de lehet e nélkül is élni, hamár egyszer elértük ebben a maximumot. Csakhát mi lesz az aszonnyal? Nos neki kell követnie engem, ha már így alakult, legalábbis a házon kívûl. A királyok feleségei vajon mit csináltak egyébként..? És genetikailag mindenki már legalább egy királynak a leszármazottja, ugyhogy a nõknek tudniuk kell kezelniük ezt a helyzetet. Akik megközelítenek egy bizonyos szellemi pontot azoknak a szexhez való visszatérés értelmetlen lett, bár lehetséges tett. így volt ez mindazokkal akik meghatározták a világot egy idõre...Mózestõl kezdve...horribile dictu...Leninig, hitlerig..Gandhiig..vagy Newtonig akár. És ehhez nem kell "nagy" embernek lenni, mindössze azt akartam jelezni, hogy visszatérhetünk az eredeti állapothoz, de akkor a jelen nem lesz olyan túlsúlyos. A nõk gyönyörüek tudnak lenni, csak ezért nem utazom kocsival, hogy nézhessem õket, bár az asszony ezt nem nézi jó szemmel. bocs a sok szövegért...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! A férjem 40 éves, tehát még nem öreg. Négy hónapos a gyerek, bent volt szülésnél. Azt hittem, ez szebbé teszi a kapcsolatunkat. Biztos, hogy nem csal, részmunkaidõben dolgozik, amúgy meg itthon ül a tv vagy a számítógép elõtt, vagy alszik naphosszat, mert nincs kedve semmihez. Úgy kell zavarni, hogy menjen már el az ismerõseivel valahová, kapcsolódjon ki. Igen, tényleg kezdem magam elhanyagolni, de azért, mert az önbizalmam nulla lett, csúnyának érzem magam és bár nincs sok feleslegem, de teljesen megváltozott az alakom. Inkább elrejtem magam, mint hogy megmutassam, mert nem tudok versengeni azokkal a nõkkel, akiket megnéz. Egyébként sokat beszélgetünk, tudom mi bántja, miért depressziós, nem is az a bajom, hogy miért nem egy lepedõakrobata, csak azt nem értem, hogy ha én felöltözök csinosan, akkor miért csak annyit mond, de szép vagy ma drágám, mi van a tv-ben?
Akkor valószínúleg az is közrejtszik abban, hogy nem kíván, hogy bennt volt. Sajnos vannak olyan férfiak akik megundorodnak a feleségüktõl a szülés után. Nagyon nehéz ezt megoldani, de nem lehetetlen! A saját belátásod szerint sem vagy kívánatos és elhanyagolod magad. Nem szabad! Adj egy kicsit magadra és visszajön az önbizalmad is. Öltözz csinosan, leyél ápolt és nem csak strapált anyuka. Hidd el a férjednek is jobban fogsz tettszeni, mint egy 'mackónacis' háziasszony. Sok sikert!!
ma 11:40-essel félig értek egyet, ebben a részében: "Hidd el tuti ez a baj hogy valami bántja a párod és ezzel magát hergeli." Amiben viszont egyáltalán nincs igaza: "csak te tudod megoldani és nem úgy ha még õt vonod kérdõre hogy õ érezze magát hibásnak." A férjed problémáit pont, hogy a férjed tudja megoldani, a segítségeddel. Ha a te segítségeddel sem megy, akkor orvoshoz kell fordulni. A depresszió nem nátha, hogy pár nap citromos teázás után úgyis elmúlik. Miért néz meg más nõket? Lehet, hogy magában felteszi a kérdést. kívánom? nem kívánom? ...ááhh, nem kívánom. Olyan változáson megy keresztül, amit egyedül nem tud feldolgozni - ez még nem a kapuzárási pánik, hanem a negyvenévesek pánikja... még nincsenek életük delén, de már közelebb vannak hozzá... Általánosságban találgatok. A konkrét okot a férjed, a pszichológus és te tudod megfejteni. Az a baj, hogy a férjed problémáját is csak a saját szemszögedbõl méred fel: "nem kíván ENGEM", "nem csal meg ENGEM", "más nõket megnéz, ami fáj NEKEM", "nem akar elválni TÕLEM". És mit érez mindeközben Õ?
21% Ezaz, nehogy kiélvezd az életet, míg élsz...
Newtonnak sem volt nõvel kapcsolata...
Hát nem tudom miért természetesebb de szerintem is nagyon gááz nem is vagy férfi..a feleséged meg már biztos naponta magához nyúl...na ez a természetes
Persze, hogy változhat!Gondolj csak bele, hogyha te depressziós lennél, neked sem "az" lenne az elsõ dolgod.Ha egyszer most nem kíván, ez van, próbáld megérteni, és segíts neki átvészelni ezt az idõszakot!Keress egy jó pszichológust, és ha már jobban van és még mindig nem kíván, próbálj kihívóbb ruhákkal, szép sminkekkel, meg hasonlókkal a kedvében járni!
Ne haragudj, hogy rögtön nõként kezdem a válaszadást, de említetted, hogy depressziós. Aki depressziós, az nem igen akar szexuális életet élni. Nálunk is volt ilyen, hogy úgy éreztem nem kíván a párom. Azt mondta azért, mert én is elutasítottam néhányszor, és már nem meri bele élni magát. A másik meg, hogy õ régen gyúrt, és akkor nagyon jól érezte magát a bõrében, és rendben volt minden. Most hogy az anyagiak már nem engedik meg a gyúrást, úgy érzi, hogy nem néz ki jól, ezért a szexet sem kívánja. Szóval nem engem nem kíván, hanem a szexet. Érthetõ, mert én is ha nem érzem kívánatosnak magam, akkor nem megy úgy. Hogy mit tehetnél azt nem tudom, mert én sem tudtam. Hagytam õt, aztán valahogy megoldódott, miután ezeket elmondta nekem. Én persze mellette álltam és mondtam neki, hogy teljesen megértem a helyzetet, én is ilyen vagyok. Õ meg mondta, hogy szégyelli. Én meg mondtam, hogy ugyan már, nincs mit ezen szégyellni, emberek vagyunk, mindenkivel elõfordul ilyen. Szóval nem kerítettem nagy feneket neki. Meg is nyugodott, rendben is van minden.
Azt írod "nem kíván már". Hát tegyél azért valamit, hogy újra kívánjon! Szülésnél bent volt a férjed? Csak mert sok férfiból ezt váltja ki a látvány. És mikor szültél? Esetleg még nem sikerült a régi formádat "visszakapnod"? Otthon is legyél csini, kicsit pingáld ki magad, akkor is ha nem mész sehova! Akarj tetszeni az uradnak! :) Attól, hogy anya vagy, elsõsorban még mindig nõ, és feleség! (Ezért a mondatomért szoktak lehurrogni...) Ha tudod, hogy nem csal meg, az jó, de elõbb-utóbb... Hát nem akarok vészmadárkodni, de neked kell tenned azért, hogy kívánjon és ez a "nem csal meg", így is maradjon! Sok sikert! :)
Szia én férfiként írok. Szerintem kívánja a sexet mert más nõket megnéz. Az a baj hogy valamiért neheztel rád és emiatt inkább nem közeledik feléd. Lehet most telt be a pohár az õ általa vélt problémában. Úgy kell megoldani hogy azt , , játszátok" hogy most vagytok elõször együtt sexuálisan. Hidd el tuti ez a baj hogy valami bántja a párod és ezzel magát hergeli. csak te tudod megoldani és nem úgy ha még õt vonod kérdõre hogy õ érezze magát hibásnak.
Dobd be magad:)
üdv. kedves kérdezö! ffi vagyok, a téma rám fekszik. 13 év és két gy. után uton volt a 3. mikor elhatároztam, hogy többé nem. miért? mert lehetõsége van néha az embernek, h kikapcsolja ezt a kényszert.egyszerûen ki akartam szállni.zavart az az állatiság, hogy kevesebb szellemi kapcsm van mint testi. a hirtelen abbahagyás után csodálkoztam h. a testem milyen pontosan alkalmazkodik a szándékomhoz. kb. havonta, hat, vagy kéthetente álomban kiürül anélkül, h. megzavarná a napi gondolataimat. ilyen lehet a menstr. is. A nõ persze elõször elnézi, de gyanakszik, nem érti és ellenségnek kezdi lassan gondolni a társát, bármit is meg nem tesz az érte a szexen kívûl. mindenünk megvan nyolc éve ennek, és természetesebbnek tartom, mint az elõzõ állapotot. eredetileg se volt szex a ffi és a nõ közt, nem?
Asztaaaa.... 21%-os! Ilyet még nem is hallottam! Hát ez nagyon gáz!
Szerintem jól mondja!
A kérdező hozzászólása: Igen, ez nagyon elgondolkodtató. Csak tudod nehéz rájönnöm, mert eddig mindent megbeszéltünk, de ez elõl elzárkózik. Felajánlottam neki, hogy váljunk el, ha nem szeret, mert ez így könnyebb, azt mondta nem tudna nélkülem élni. De sajnos velem sem tud! Már kezelték depresszióval, azt mondja, nem hagyja még egyszer gyógyszerezni magát, akkoriban is másfél hónap után abbahagyta, pedig mondták neki, hogy sokkal több idõ kell majd. Mindegy, tényleg nem akarok itt nyavalyogni, csak érdekelnek tapasztalatok, vélemények. Sok tanulságos választ kaptam eddig!
elvileg igen. ha nincs anyagi vita, azaz van közös megegyezés, akkor elvileg egyikõtöknek sem kell elmennie. csak egy ügyvéd kell.
Én nem tudom mennyi pénze van ügyvédre, mert ha fogad egyet és közös megegyezés van, nem kell megjelennie, de az ügyvéddel találkoznia kell, tehát minimum azért haza kell jönnie. Amúgy minek ugrálsz helyette?-szerintem, egyszer így is -úgy is haza kell jönnie.Mi ennyire sürgõs neki??
Hány évesek vagytok? Házasság elõtt mennyi ideig jártatok együtt?
hat...nem tudom...nem lehet mebeszelni? nem lehet az h van neki valaki mas??? 20 evesen cseppet korai volt...en ugy nezem a ferjed nagyon elbizonytalanodott...most a legkonnyebb az h Teged hibaztasson...nem tudom...le kene ulni beszelni...van gyerek? szunetet is lehetne tartani, hadlam hianyoztok e egymasnak...(latom neked igen...) BESZELJETEK! remelem megoldodik... van egy olyan mondas h az igaz szerelemnek nincs jo vege...az igaz szerelemnek nincs vege! En azt tanacsolom ha sehogy sem mukodik engedd el...de meg varjatok egy kicsit...meger egy probat! remelem sikerul, Udv
Szerintem korai volt aza házasság, és ha egy éven belül véget ért részéröl valami akkor idövel csak rosszabb lesz. Ugyhogy lehet jó megoldás a válás. Fiatalok vagytok még.
Ha ö azt mondta nem szeret hagyni kell.Tudom könnyü mondani, de késöbb ezt talán áttudod látni.Jobb ugy neked mellé bujni, hogy tudod nem szeret?Egy asztalhoz ülni vele, mikor csak az érdekli mit ehet.A gondolatai meg máshol járnak.Nem éri meg eröltetni.Fiatal vagy még, és ezek szerint valaki még rád vár.Ellehet ezt huzni egy jo ideig, szinlelni, késöbb meg utálattal elválni.Hidd el az élet még rejteget neked jo dolgokat.Nem szeret ezt ö mondta.Vissza szeretni nem hiszem , hogy tud valaki, de te tudtál a hibáidbol tanulni.
szerintem is korai volt a házasság és lehet hogy nem jó emberhez mentél hozzá, mert nem ez van megírva neked abban a bizonyos nagy könyvben.
Hasonló helyzetben voltam én is. Én nem engedtem el, úgyhogy halálra aláztam magam évekig. Azt hittem, ciki belátni, hogy nem megy, hogy vége (az ismerõsök elõtt, meg magamnak), meg attól féltem, nem kellek már senkinek. Õ is ezzel a "mert féltékenykedsz" dumával etetett. Aztán "nyíltan" lett szeretõje, és végül elváltunk. Két hónap után jól éreztem magam, és kivirultam, ma jó kapcsolatom van. Ha azt mondta, nem szeret, akkor nem szeret. Ha azt mondta, válni akar, higgy neki. Ha így vele maradsz vagy könyörögsz, õ bármit megtehet.
A kérdező hozzászólása: Kiderült a férjemnek máris uj bnõje van és még csak nem is titkolja, már a neten is fentvannak.Ráadasúl a közös házunkban vannak lefotózva.Még nem váltunk el és még nem adta be a válópert.miért csinálja ezt?az sem érdekli hogy ez rossz nekem.Meg az sem kizárt hogy még együttéltünk is megvolt már a bnõje.mit tegyek mert rossz h mással látom?de szemét volt naon hogy máris talált vkit!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat!De egyáltalán nem vettem észre rajta hogy nem szeret, sõt a szakítás elött egy héttel még a családalapítást is felhozta, meglepõdtem mert ezt már korábban megbeszéltük, hogy várunk még vele.Voltak vitáink de nem komolyak.Eggyik naprol a másikra jelentette be hogy hadjam el a házat és ezt sms ben közölte.Nem hiszem hogy meggondolja magát mert akkor nem hagyta volna hogy elhozzam az összes dolgomat.NAGYON ROSSZ NÉLKÜLE DE MÉG CSAK TALÁLKOZNI SEM AKAR.
szia. én ugyan ebben a szituációban voltam, csak két év után.adtam neki idõt, nem erõltettem semmit.de nem változott.válni akart.lett egy "nyilvános" szeretõje.azt hittem beleõrülök.aztán újra összeköltöztünk.de nem lett jobb. a szeretõ maradt én meg tönkre mentem.rá két évre elváltunk.lett egy új párom.és hirtelen rájött, kellek neki.de már késõ.pedig még mindig szeretem.és õ is.1, 5 éve szenved mert már nem kaphat vissza.2-3 naponta keres, és bevallotta, hülye volt.csak szeretett volna akkor szórakozni, hiányoztak a kalandok.ezért dobott engem, és most szenved.rá jött mit veszített.de már késõ.szerintem ha menni akar hagyd, had menjen.rá fog jönni egyszer mit is veszített.találsz majd egy férfit, aki szeretni fog, és boldog leszel.ne alázkodj meg elõtte soha.én sokszor tettem ezt akkor, és most nagyon zavar, hogy olyan hülye voltam.az "állandóan féltékeny vagy" duma csak egy hülye kifogás.könnyebb rád hárítani mint bevallani a valódi okot.de késõbb majd minden ki fog derülni, mi miért volt.ha nem szeret már, akkor nem is fog.remélem megoldódik.hidd el boldog leszel, de nem mellette.most nehéz neked, tudom, de erõsnek kell lenned.és ne lássa rajtad, hogy szenvedsz miatta.szorítok neked!
lEHET CSAK ÖSSZE VAN ZAVARODVAL AZ ÁLLANDÓ FÉLTÉKENYKEDÉSED MIATT!
Szia.És mióta van ez hogy veszekedtek?Lehet nem gondolja komo9lyan csak dühös rád az állandó féltékenykedés miatt!Azt mindenképp ird meg mióta nem lehet vele beszélni?Ja és fogadj meg egy tanácsot-pasi vagyok.Egy ideig ne beszélj vele ne faggasd!Az lenne a legjobb ha nem találkoznátok egy darabig!Mond meg neki hogy adsz neki gondolkodási idöt -az találd ki hány hetet, de ne sürgesd had gondolkodjon, hogy tisztáza mit érez!
A kérdező hozzászólása: Én nem akarok könyörögni, de akkor is nagyon rossz nélküle és még csak beszélni sem akar velem, sõt találkozni sem akar.és nemtom mit tegyek?pedig a válást is megkéne beszélni és az lessz a legrosszabb.
A kérdező hozzászólása: 20 évesek vagyunk és másfél évig jártunk együtt.én is akartam a házasságot de õ mégjobban nem értem mi lett vele, mert nem látszott rajta semmi.
tudom hogy rossz mással látni.de fel kell dolgozni.ha ilyen hamar lett másik nõ, akkor nem szeret.és ha nyilvánosan mutogatja is, akkor már nem is fog.nagyon erõsnek kell lenned.ne lássa rajtad hogy zavar.és add be te a válópert, hogy lássa, nem halsz meg nélküle.õ is pótolható.most írhatnék neked bár mit, nem segít, mert egy szerelmes nõnek nem lehet tanácsot adni.anno nekem is adtak, sértésnek vettem mert naív voltam.mára rájöttem igazuk volt.ezen csak az idõ fog segíteni és egy új szerelem.ezt tapasztalatból tudom.én írtam neked azt a választ amelyik hasonlít a te esetedhez.higgy nekem kérlek, és soha ne alázd meg magad elötte.menj el szórakozni, flörtölj.nekem is ezt tanácsolták, de nem ment.most már tudom, kellett volna és bánom nagyon.nekem az segített, hogy jött a mostani párom.kiszeretni nem lehet csak azért valakibõl mert azt akarjuk.kívánok neked sok erõt és kitartást.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!