Találatok a következő kifejezésre: Választhatok más mint akihez (3 db)

Háziorvost választhatók más kerületben is mint ahol lakom? Így akkor melyik kórházhoz tartoznék, amelyik a lakcímemhez közel van?

Legjobb válasz: Természetesen választhatol. Elmész a kiválasztott orvosodhoz, elmondod neki, hogy honnan szeretnél hozzá járni, és neked oda már nem is kell visszamenyi, hanem átkérik az adatlapodat. A továbbiakban is ugyanoda a kórházakhoz tartozol mint eddig.( Bár ebben nem vagyok biztos) Mert a város ahol lakom csak 1 kórház van, így nincs választási lehetõség!

Természetesen választhatol. Elmész a kiválasztott orvosodhoz, elmondod neki, hogy honnan szeretnél hozzá járni, és neked oda már nem is kell visszamenyi, hanem átkérik az adatlapodat. A továbbiakban is ugyanoda a kórházakhoz tartozol mint eddig.( Bár ebben nem vagyok biztos) Mert a város ahol lakom csak 1 kórház van, így nincs választási lehetõség!
Én pesten a XV.kerületben laktam sokáig, és évekig a VII. kerületben volt a háziorvosom. Ide jártam nõgyógyászhoz is, és itt voltam több alkalommal kórházban is. Soha nem okozott gondot, hogy én a VII.ker. kórházba akarok bemenni. Csupán a VII.kerületi reuma szakrendelés nem fogadott.

Választhatok más gyerekorvost mint akihez tartozunk?

36hetes vagyok,most akarok menni a receptekért lassan.Van egy orvos akihez tartozunk de az egyik ismer?söm ajánlotta a sajátját,hogy nagyon aranyos.A párom ragaszkodna hozzá,hogy oda vigyük,megbízik az ismer?sünk szavában.Holnap mennék a dokihoz,de nem tudom mit mondjak neki ha megkérdi mért nem a körzetimhez akarok menni..mondjam el neki ezt??És ha máshogy fog emiatt viszonyulni hozzánk vagy valami?Ti ,hogy csinálnátok?

Legjobb válasz: Szia! Az kisfiamat sem oda vittem ahova tartozna. Nálunk a védõ intézte neki szóltam,hogy kihez szertném és õ szólt az orvosnak.

Szia! Az kisfiamat sem oda vittem ahova tartozna. Nálunk a védõ intézte neki szóltam, hogy kihez szertném és õ szólt az orvosnak.
A kérdező hozzászólása: Nekem a védõnõm túl idõs sztem ehhez, meg nem is túl szimpi, csak lesett mikor megkérdeztem mehetek e máshoz és elkezdett kötöszködni mért akarok máshoz menni-ki tudja lehet jóbarátja a körzetisemnek, nem tudom, de nem szeretném belevonni ha lehet.Elviselem a védõnõt mert muszály de remélem nem fog beleszólni qa dolgokba , mert akkor tuti összeveszek vele...amúgy meg szeretném ha a legjobb dokihoz kerülnénk, ezért szeretnék máshová menni, mert errõl jókat hallani.És sztem az sokat számít..de az sem biztos, hogy elvállal.
Nem kell magyarázkodnod! Megmondod, hogy õt ajánlották neked, ha kérdezi, és kész. Nekem sem egy az orvosa a két fiamnak, és nem kérdezte a doktornõ, hogy miért nem viszem õt is a másik dokihoz örült nekem, hogy õt választottam. Már bánom, hogy a nagyfiam nem hozzá vittem. 5 hetes baba anyukája
Szia, nyugodtan mehetsz másik orvoshoz. Úgy tudom, hogy a dokik jelentõs "fejpénzt" kapnak minden gyerek után, tehát érdeke az általad választott dokinak, hogy nála legyél. Menj el hozzá (aki szimpi neked), és mond meg, hogy szeretnél hozzá járni a babáddal, mert jókat hallottál róla, és õ megmondja, hogy mi a teendõd szülés után. Hidd el, õ fog jobban örülni, hogy lesz egy újabb páciense.
Az utolsó elõtti válaszolónak: most is átviheted a nagyobbik fiadat a pici babád orvosához, csak az új orvosnak kell átkérni a nagyobbik fiad beteglapját a régi orvostól. Én is ezt csináltam pár éve.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítséget, 4hét múlvára vagyok kiírva de sosem lehet már tudni, hogy mikor bújik ki a pici és szeretném a recepteket is elkérni tõle ha lehetséges ilyenkor.Remélem nem lesz semmi gond.
Ha ez elsõre felvesznek, akkor a többirõl automatikusan kihúznak, így nem mehetsz a 2. és 3. helyre, ezért van a sorrend!
Csak az elsõre. Ez megmásíthatatlan, nincs kiskapu, ezért fontos nagyon, hogy átgondold a sorrendet, és ezért van egyszeri sorrendmódosítási lehetõség július elejéig.
Nem. Utólag nem választhatsz. A sorrendben elsõ helyre vesznek fel, ahol eléred a szükséges pontszámot.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!