Találatok a következő kifejezésre: Vácon ki szülésznő (5 db)

Vácon ki jó szülésznő?

Legjobb válasz: Dícsérik Bényit,Feketét,Kondért,Szaniszlót,Gyurkovicsot.Ez utóbbit és Kondért ismerem személyesen is.Ha választhatok inkább Kondér,Gyurkovics nekem nem szimpatikus.Szaiszló nagyon pénztárca barát,mert még csak fiatal doki,és nincs magánrendelõ stb,és ha adsz adsz,ha meg nem akkor nem adsz típus.Fekete a fõorvos.Bényirõl meg tényleg csupa jót hallottam.

Dícsérik Bényit, Feketét, Kondért, Szaniszlót, Gyurkovicsot.Ez utóbbit és Kondért ismerem személyesen is.Ha választhatok inkább Kondér, Gyurkovics nekem nem szimpatikus.Szaiszló nagyon pénztárca barát, mert még csak fiatal doki, és nincs magánrendelõ stb, és ha adsz adsz, ha meg nem akkor nem adsz típus.Fekete a fõorvos.Bényirõl meg tényleg csupa jót hallottam.
A kérdező hozzászólása: Köszi, de ezek szülészek.....:) Én szülészNÕre gondoltam!
Kiskuti Noémi( a Kiskuti nem biztos, de Noémi a második neve az tuti)
Farkas Anita (Fáni).Nagyon jó, én nála szültem tavaly.

Ki jó szülésznő Vácon?

Szeretnék szülészn?t fogadni, de sajnos nem ismerek senkit.

Legjobb válasz: Szia! Én is Vácon szültem. A szülésznõm Kiskuti Noémi volt. (a hugomnak és a sógornõmnek is)Tiszta szívbõl tudom ajánlani, nagyon kedves, aranyos és érti a dolgát. Mindenben segítségemre volt, bármikor hívhattam, mindig eltudtam érni!!! csak ajánlani tudom:) Boldog babavárást! Könnyû, szép szülést:)

Szia! Én is Vácon szültem. A szülésznõm Kiskuti Noémi volt. (a hugomnak és a sógornõmnek is)Tiszta szívbõl tudom ajánlani, nagyon kedves, aranyos és érti a dolgát. Mindenben segítségemre volt, bármikor hívhattam, mindig eltudtam érni!!! csak ajánlani tudom:) Boldog babavárást! Könnyû, szép szülést:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Már többen ajánlották.Döntöttem, õt szeretném felkérni. Meg tudnád nekem adni priviben az elérhetõségét? Nagyon megköszönném.

Aki Vácon szült és fogadott szülésznőt. Hol talált rá? Személyesen vagy felhívta? 31héten késő már fogadni? Kit ajánlanátok? Elérhetőséget is ha tudtok kérlek!

Bocsánat hogy ide írok, de az erre való kategóriába nincs válasz, és fogadott dokim nincs, szülészn?t mindenképp szeretnék.

Legjobb válasz: Szia!Én a 24. héten fogadtam õt fel és amikor találkoztunk rögtön az volt az elsõ kérdése,hogy van e fogadott dokim,mert csak akkor tudok szülésznõt felfogadni.Nekem rengeteget segített örülök,hogy õt fogadtam fel!Nekem 1 ismerõsöm adta meg a számát felhívtam és találkoztunk azóta minden ismerõsöm õt fogadja fel,mert tényleg sokat segít.

Szia!Én a 24. héten fogadtam õt fel és amikor találkoztunk rögtön az volt az elsõ kérdése, hogy van e fogadott dokim, mert csak akkor tudok szülésznõt felfogadni.Nekem rengeteget segített örülök, hogy õt fogadtam fel!Nekem 1 ismerõsöm adta meg a számát felhívtam és találkoztunk azóta minden ismerõsöm õt fogadja fel, mert tényleg sokat segít.
Én nem fogadtam szülésznõt, de Vácon ha bemész a kórházba és felmész a 7. emeletre (újszülött osztály), akkor keresd a védõnõt (valamilyen Tünde - bocs pontosan nem emlékszem, minden délelõtt bent van), és akkor õ tud majd ajánlani neked szülésznõt. Felhívhatod õket telefonon is: 0627-620620/1320 Biztos tudnak segíteni, és még nem késõ egyáltalán hogy szülésznõt fogadj!
Azt hiszem Tar Tünde, Õ tényleg tud neked segiteni
Szia ha jó szülésznõt akarsz Vácon akar ajánlom Szabó Boglárkát!!!!!! Sajnos elérhetõséget nem tudok, de Iwiwen megtalálod (szõdliget). Nagyon jó ismerõsöm
A kérdező hozzászólása: Nincs fogadott dokim, kedves 3, válaszoló Váci kórházban mondták?
Szia! Nekem a védõnõm mondta, hogy csak akkor fogadhatok szülésznõt, ha választok orvost is... (Vácon) Én is csak szülésznõt akartam magam mellé, de õk annál konzervatívabbak és csöppet sem rugalmas társaság. Vácon a szülésfelkészítõt 2 szülésznõ tartja, menj el oda, és amelyik szimpatikus, azzal beszélj! Üdv: 22 hetes km
3. vagyok Igen vácon ott szültem
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, hát akkor nem tudok szülésznõt fogadni, mert nincs orvosom, és nem is szeretnék fogadni.


Szia, DR Dubecz Dániel, magándoki!

Hogyan néz ki Vácon Kiskuti Noémi szülésznő?

Azért kérdem, mert valaki nagyon ajánlgatta, én pedig februárban szültem Vácon két nagyon aranyos szülészn?vel. Az egyik láthatóan, érezhet?en szakmailag is a toppon volt, de sajnos nem tudom a nevét. Talán a kérdésben nevezett hölgy lehetett? Azért érdekel, mert lassan megint szülök :-)

Legjobb válasz: szia van iwiw-ed? rajta van, keress rá a nevére. üdv, N

szia van iwiw-ed? rajta van, keress rá a nevére. üdv, N
A kérdező hozzászólása: Hogy ez nekem nem jutott az eszembe ..... Megnéztem, sajnos nem õ az akit keresek. Megnéztem az összes váci szülésznõt + a klubjukat is, de sajnos õt nem találtam. De legalább megpróbáltam. Majd tovább fogok érdeklõdni. Köszönöm a szupi ötletet. :-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!