Találatok a következő kifejezésre: Uv mentes szeretnék (2 db)

UV mentes barnulásról mi a véleményetek? Esküvőmre szeretnék így lebarnulni.

Esküv?m napjára szeretnék egy kicst barnább lenni, és arra gondoltam kipróbálom ezt a technikát, bár 1-2 dologgal nem vagyok tisztában ezzel kapcsolatban:

Legjobb válasz: Köszi, hát igen, ettõl féltem, hogy a ruhát befogja fogni :(

A kérdező hozzászólása: Köszi, hát igen, ettõl féltem, hogy a ruhát befogja fogni :(
Igaza van az egyesnek. Én a kedvenc sárga blúzom kukába dobásakor fogadtam meg, hogy soha többé. Inkább óvatosan napozok.
Nem mintha számítana, de miért lettem lepontozva? Mert leírtam, hogy fog? Arról nem én tehetek!
Unokatesóm csináltatta esküvõ elõtt ( három hete volt). Szép egyenletes bõrszíne volt, a a kis pattanások azért látszódtak. És igen, befogta a ruhát, de nem feltûnõen. Ja és nem Bp-n csináltatta. :D
A kérdező hozzászólása: Én nem pontoztalak le, mert minden vélemény érdekelt. De egyébként sem értem ezt a lepontozósdit!!!! Köszi a véleményeteket!

Uv mentes szoliba szeretnék menni. Mire számíthatok?

Itt arra gondolok, ami permetet fúj a b?rre, ezáltal UV mentes. Mennyire tartós? Illetve mennyire leszek t?le foltos? Tapasztalatokat várnék, ill hogy ki melyik helyet ajánlja és mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Én barnítottam ezzel a módszerrel, tehát magát az eljárást és az anyagot pontosan ismerem. Az a baj a géppel, hogy nem fúj egyenletesen, valamint a lábfejed foltos és fehér marad. Én retuspisztollyal fújtam, így szépen, egyenletesen le tudtam barnítani a vendégeimet. Kb. annyira tartós, mint a barnítókrém, kb. olyan foltosan is kopik, ha nem radírozod megfelelõen a bõröd. Én 2500Ft-ért barnítottam teljes testfelületet. Hetente jártak a vendégeim a folyamatos barnaságért hozzám. Én is ezzel a módszerrel barnultam, nekem tökéletes volt, mert megtanultam a bõr mûködését, de aki nem ápolja megfelelõen nap mint nap a bõrét, annak nem szabad így barnulnia, mert csúnya lesz. A gépet semmiképpen nem ajánlom, de próbáld ki, tapasztald meg magad.

Én barnítottam ezzel a módszerrel, tehát magát az eljárást és az anyagot pontosan ismerem. Az a baj a géppel, hogy nem fúj egyenletesen, valamint a lábfejed foltos és fehér marad. Én retuspisztollyal fújtam, így szépen, egyenletesen le tudtam barnítani a vendégeimet. Kb. annyira tartós, mint a barnítókrém, kb. olyan foltosan is kopik, ha nem radírozod megfelelõen a bõröd. Én 2500Ft-ért barnítottam teljes testfelületet. Hetente jártak a vendégeim a folyamatos barnaságért hozzám. Én is ezzel a módszerrel barnultam, nekem tökéletes volt, mert megtanultam a bõr mûködését, de aki nem ápolja megfelelõen nap mint nap a bõrét, annak nem szabad így barnulnia, mert csúnya lesz. A gépet semmiképpen nem ajánlom, de próbáld ki, tapasztald meg magad.
A kérdező hozzászólása: köszi:-) igazából 23án lesz az esküvõm, gondoltam elmegyek elõtte 2-3szor, de ha foltos maradok tõle akkor marad inkább az álló szoli. Nem szeretnék foltos lenni.
Nagyon szívesen! Esküvõ elõtt azért nem ajánlom ezt igazán, mert izzadni fogsz, ha lesz tánci, és befoghatja a ruhát a bõröd. Nem feltétlenül, de megeshet. Inkább tényleg jobb a szoli. Sok boldogságot!:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!