Találatok a következő kifejezésre: Utrogestán hüvelygolyó abba (2 db)

Utrogestán hüvelygolyó használatának abba hagyása után mire számíthatok?

Két vetélésem volt már, ezért most a terhességem 5.hetét?l használnom kellett napi 2×2-öt. Most 13 hetes vagyok és ma használtam utoljára. Aggódom, hogy nem okoz-e problémát a babának, nem hiányzik majd neki ez a hormon?

Legjobb válasz: én is használtam,nagyon aggódtam is,de semmi baj nem volt.fokozatosan hagyd abba!semmi gond nem lesz:-)

én is használtam, nagyon aggódtam is, de semmi baj nem volt.fokozatosan hagyd abba!semmi gond nem lesz:-)
Szia! Én 7 hetes terhes vagyok, és én is szedem az utrogestan kapszulát, napi kettõt! Elvileg a harmadik hónaptól nem szabad szednem, mert májkárosodást okozhat! Az orvos tudja mit csinál, ha úgy látta volna úgysem írta volna fel! Én bízom a szakorvosomban!

Az Utrogestan hüvelygolyót jól hagyom abba?

A 12 hétig 3x3-at szedek,a 12-héttöl a 13-ik hétig 3x2-öt. 13-ik hét után 3x1-et pár napig,utánna pár napig 2x1-et és 1x1-et.Jó lesz így abbahagynom?Köszi.

Legjobb válasz: Persze,a fokozatosság a lényeg! Mivel nagy adagban szedted, ez így már semmi gondot nem fog okozni, már a 14.héttõl a méhlepény teljes gõzzel végzi a feladatát, akkortól már csak óvatosság a szer! Nyugodt, boldog babavárást!

Persze, a fokozatosság a lényeg! Mivel nagy adagban szedted, ez így már semmi gondot nem fog okozni, már a 14.héttõl a méhlepény teljes gõzzel végzi a feladatát, akkortól már csak óvatosság a szer! Nyugodt, boldog babavárást!
Nagyon jól csinálod!Nekem is így kellett.
A kérdező hozzászólása: jajdejo, megnyugodtam.Köszi.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!