Találatok a következő kifejezésre: Utorrenten ha töltök azt (5 db)

Miért csak akkor tölt fel az utorrentem ha le is töltök?

2.: És miért akad mióta a DIGI netem van ami 80Mbit-es?

Mit tegyek? Nagyon lassu az utorrentem ha le akarok tolteni valamit minimum 5 ora alatt tolti le pedig a baratnom ugyanazt a netet haszna'lja s neki 3-4 perc alatt mivel van gond?

Nincs virus a ge'pemen mert most raktam ujra . Valami otlet? Talan ma's utorrentet toltsek le?

Legjobb válasz: seed ? van?

seed ? van?
A kérdező hozzászólása: nincs
A kérdező hozzászólása: azt honnan toltsem le melyiket e'rdemes letolteni ?
A kérdező hozzászólása: e's ingyenes ?
Igy van ahogyan mondják :) ))
Ha nincs seed, akkor nincs sebességed sem. Vannak ingyenes oldalak, meghívósak és vannak fizetõsek is. Az hogy Te melyiket használod, szíved joga. Rengeteg oldalt találhatsz a megfelelõ keresõszavak használatával.
A seed megosztót jelent, az utorrentben keresd meg a seed feliratú oszlopot, itt látod, hányan töltik épp fel (ha egyáltalán tölti valaki). Nézz utána, mi a torrent lényege, egyfajta adok-kapok. Ha nincs seeder, nincs feltöltés, nincs mit letölteni. Ha a seeder netje xar, lehet neked 120 Mb/s FibrePowered, akkor sem fogja annyival szedni, amennyivel tudná. Ha nincs seed, keress másik torrentet, használd az oldal keresõjét.
Több dolog miatt lehet, sorolom: -barátodnak és neked különbözõ netcsomagotok van -más idõpontokban töltitek és õ kifogta, te nem -más helyrõl töltitek és övé a nyerõ -fut a háttérben valamilyen programod még, vagy vírus, vagy többen használjátok egyidõben: pl.családban megosztott 3 gépre jut, így megoszlik.. stb.

Utorrenten ha én töltök azt látja más is?

Ha a peereket más is meg nézi mint (ahogy én is) lát engem mint magyar letöltö?

Legjobb válasz: Az IP-det látja, de nem fog szerintem seki érdeklõdni a szolgáltatódnál, hogy mi a neved... (Hacsak nem szoftver-rendõr ;)

Az IP-det látja, de nem fog szerintem seki érdeklõdni a szolgáltatódnál, hogy mi a neved... (Hacsak nem szoftver-rendõr ;)


Be lehet állítani természetesen. A "Beállítások" "Sorbaállítás" menüpontban.
A fájlsorrendet lehet kérni (a fájloknál kiválasztod, hogy prioritás fájl sorrendben), de a protokoll tulajdonságai miatt nem tud lépésszerûen végigmenni a fájlokon úgy, mintha böngészõbõl töltenél.
Az alsó sorban vannak a fájlok, sebesség, peerek, trackerek, stb. Itt katt a fájlok címkére, ott lesznek a torrent egyes fájljai. Jobb egérgomb, prioritás, és ahogy már az elõbb le lett írva valakitõl.

Utorrentem van hogyan tudnék arányt növelni? Ha senki nem tölti le utánnam azt figyelembe veszik?

Legjobb válasz: nem olyat kell letöltened amivel feltöltést is tudsz csinálni

nem olyat kell letöltened amivel feltöltést is tudsz csinálni
A kérdező hozzászólása: kár, mert sok olyan filmet szeretnék, ami már nem igazán kellendõ
Egy-két olyan filmet szedj le, amit sokan visznek, ha elég gyorsan töltöd le, aztán seedben maradsz, akkor sokat dobhat az arányodon. Mindegy, hogy kedveled, vagy nem, ha megvan a kellõ feltöltés, kitörölheted. (nekem sem a kedvenc filmjeimbõl lett 10x feltöltési arányom)
A kérdező hozzászólása: és ha mondjuk csak a samplet szedem le és azt seedelem?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!