Találatok a következő kifejezésre: Utolsó menszim ímmel-ámmal rendszeres (1 db)

Utolsó menszim még ímmel-ámmal rendszeres volt (pár nap csússzással). De e hónapba nem jött meg (11.ére vártam). Ez a Norcolut miatt van?

Terhességem után nagyon rendszertelen lett a mensim. Pedig mindig 28napoisak voltak. 3hónapja a dokim felírta erre a problámámra a Norcoltot h rendszeres legyen. 2szer 10szedtem be. Ahogy a doki mondta. Mindig megvolt akkor. Most 2hónapja vettem be az utolsót. Utolsó menszim még ímmel-ámmal rendszeres volt(pár nap csússzással). De e hónapba nem jööt meg(11.ére vártam). Ma regggel teszteltem negatív,szóval terhesség kizárt!!! Vagy mégsem? Ez a Norcoluttól lehet?

Legjobb válasz: nem a norcoluttól van, hanem mástól, fel van borulva a hormonháztartásod , és szülés után nehezen normalizálódik..eddig csak a norcolut miatt mûködött a dolog, de ha megin szeded megint beáll. Nem írják fel viszont állandóra,mert nem lehet annyi ideig szedni. Ha nincs komolyabb baj, csak a zavar, az majd akkor lesz érdekes, ha a peteérést akadályozza,pl, ha még egy gyereket szeretnél.

nem a norcoluttól van, hanem mástól, fel van borulva a hormonháztartásod , és szülés után nehezen normalizálódik..eddig csak a norcolut miatt mûködött a dolog, de ha megin szeded megint beáll. Nem írják fel viszont állandóra, mert nem lehet annyi ideig szedni. Ha nincs komolyabb baj, csak a zavar, az majd akkor lesz érdekes, ha a peteérést akadályozza, pl, ha még egy gyereket szeretnél.
A kérdező hozzászólása: nah, hát ezek nem jó hírek... De azért köszönöm a választ! Másvalaki???
A Norcolut-ot köztes vérzések kezelésére is szokták írni. Egyszerûen feltapasztja a méhnyálkahártyát, ezért nincs vérzés. Mindenesetre keresd fel a nõdokidat!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

5 nap mulva esedékes a menzi, mikor tesztelhetek?

8

Van okom "félni"?

nemrég kezdtem el a fog.gátlómat szedni de 7helyett csak 6napot vártunk párommal,ma egész nap megjön érzésem van,ez az 1.hónapom a gyógyszerrel és nemtudom ez helyes érzés-e,amit érzek?!keddig kell szednem,szerda már a szünet 1.napja

4

Kinek hogy sikerült teherbe esni egy átjárható petevezetékkel. Ha inszemmel sikerült akkor hanyadikra?

mit jelent: 10dpo-n ?

4

Inszeminációm volt 10 nappja, S azota 2×2 utrogesztant szedek.2-napja éget viszket nagyon száraz a hüvelyen, mitől lehet? Lehet ez az utrogesztan mellékhatása? Vagy csak egyszerűen elkaptam egy hüv. Fertőzést? Használhatom a canesten cupot?

Nem befolyásolja a canesten az inszem sikerét?

3

Légyszíves nézzétek meg az eredményemet! Mi a véleményetek?

Volt szeptemberben egy missed ab műtétem. Első baba lett volna. Se a magánnőgyógyász, se a magánendokrinológus nem küldött további vizsgálatokra. Azt mondták, első missed ab után még nem kell. Ezért önszorgalomból vizsgáltatom ki magam. Várom a véleményeteket!

Éhgyomri glucose 5,0 mmol/l
60 perces glucose 5,3 mmol/L
120 perces glucose 3,4 mmol/L
Inzulin 10,2 mIU/L
Inzulin 60 perc 92,5 mIU/L
Inzulin 120 perc 19,5 mIU/L
Inzulin rezisztencia (HOMA index) 2,27

Köszönöm

3

Ha negatív az ovulációs tesztem, akkor tuti nincs ovulációm?

1

Missed Ab műtét után mikor próbálkoztatok újra a babával?

Illetve ki mivel segített rá az újbóli fogantatásra, illetve mik voltak a tapasztalatok.

Köszi!

2

Mensi utáni mellfeszülés mit jelent? Szurkál is, főleg oldalt. Mensim normális volt, , méhkaparás után.

0

El merjem kezdeni szedni a clostyt ultrahangos nyomonkövetés nélkül?

Felírta a dokim a gyógyszert, azt mondta szedjem be és a következő esedékességekor vár, hogy megnézzük összejött-e a baba... Mennyire veszélyes ultrahang nélkül szedni? El merjem így kezdeni?

6

Jangee 0. 02-es mellett lett valaki terhes, miért?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!