Találatok a következő kifejezésre: Utolsó menses 35 hetes (2 db)

Azt mondta tegnap a doki, hogy a picikém feje alapján 34, a combcsontja mérete szerint 35-ik hét vége felé járok. Most akkor hány hetes vagyok? Az utolsó mensesem 2008. 05.21-én volt.

Legjobb válasz: A megtermékenyülés idõpontját nehéz 100%-ra megmondani, ebben te lehetsz a "szakértõ" :) Az meg ne zavarjon, hogy a méretekbõl különbözõ idõpontot hoz ki a doki, mert a babák eltérõen fejlõdnek.

A megtermékenyülés idõpontját nehéz 100%-ra megmondani, ebben te lehetsz a "szakértõ" :) Az meg ne zavarjon, hogy a méretekbõl különbözõ idõpontot hoz ki a doki, mert a babák eltérõen fejlõdnek.
nekem a picikém combcsontja kisebb picit, ami "visszahuzza" a heteket, de igy is tobbnek szokta mutatni, mint menzi alapjan, neha egy nappal, neha masfel hettel.. nagy uh-n voltal? mert nekem a magandokim mindig mondja, hogy egy-ket mm-t tevedhet, és akkor maris mas minden, es a korhazi uh gep kicsit profibb, ott nincs akkora hibaszazalek. nekem majus 26.an volt az utolso menzim, 36.1 het, ha abból kivonunk ot napot, akkor te 35.3 hetes vagy, ha jol szamolok igy koran reggel :D a baba biometriai korat meg a "nagy kórházi uh" mondja meg. :) szerintem :)
Az az 1 hét nem oszt nem szoroz :)

Utolsó menses szerint 35 hetes lehetek. A baba méretei az orvos szerint picit kisebb. lehetséges, hogy a szülési idő kitolódik? Vagy pici baba fog születni?

Legjobb válasz: Nem feltétlen tolódik ki.Azért meg ne bánkódj, hogyha kisebb lesza babuka, hiszen ráér kint megnõni.Nekem nagyobb és már császárral fenyegetnek, mert valszeg nem fog kiférni.....nagyon sajnálnám, hogyha nem tudnék természetesen szülni már már azon gondolkozok, hogy megbeszélem ha lehet indítsa meg...

Nem feltétlen tolódik ki.Azért meg ne bánkódj, hogyha kisebb lesza babuka, hiszen ráér kint megnõni.Nekem nagyobb és már császárral fenyegetnek, mert valszeg nem fog kiférni.....nagyon sajnálnám, hogyha nem tudnék természetesen szülni már már azon gondolkozok, hogy megbeszélem ha lehet indítsa meg...
Nekm a méretek alapján kitolták közel 2 héttel a szülés várható idõpontját. nekem is mondták, hogy kisebb a baba. Erre pont betöltöttem a 38. hetet és megszületett a kisfiam, 3100g és 49 cm volt. Ennyit a uh méretekrõl és a kiírásról. Nyugodj meg lehet, hogy nem pontos a mérés, ha meg kisebb lesz idekint megnõl. Boldog babavárást.
szia! Nekem betöltött 39 hetesen azt mondta doki, hogy az uh szerint 34 hetes a baba a súlya kb 2 kg. 1 héttel késõbb a kiírt idõpontra indult be a szülés és 2600 gr és 50 cm lett. Én nem hiszek az uh-szerinti méréseknek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!