Találatok a következő kifejezésre: Utoljára jan. voltam együtt (4 db)

Mitől lehet, nem korai még? Jan 16-án volt meg utoljára a mensim, azóta 20.23.30.-án voltunk együtt párommal tegnap óta szinte félóránként kell mennem pisilni még éjszaka is..

nem érzem, hogy fellennék fázva de ha sikerült is összehozni a bébit még korai lenne a s?r?n pisilés NEM???

Legjobb válasz: Nekem is jan. 15-én volt meg utoljára. Kb 10-11-ére nem várom (de már nagyon türelmetlen vagyok). Vannak enyhe tüneteim: étvágytalanság (mindenbe beleeszek 1-2 falatot aztán félretolom) néha enyhe hányingerrel, derék fájdogálás, fej fájdogálás. De mivel ez még korainak tûnik és nem akarom beleélni magam semmibe egyenlõre akár valami vírust is beszedhettem... majd meglátjuk.

Nekem is jan. 15-én volt meg utoljára. Kb 10-11-ére nem várom (de már nagyon türelmetlen vagyok). Vannak enyhe tüneteim: étvágytalanság (mindenbe beleeszek 1-2 falatot aztán félretolom) néha enyhe hányingerrel, derék fájdogálás, fej fájdogálás. De mivel ez még korainak tûnik és nem akarom beleélni magam semmibe egyenlõre akár valami vírust is beszedhettem... majd meglátjuk.
Az elõzõ vagyok. nekem barátnõm nemrég szült, neki a sûrû pisilés csak késõbb jelentkezett, de gondolom ez is mint minden más ember függõ.
Sziasztok csajok, en is csatlakoznek. Nekem Januar 16-an volt meg a mensim. A ferjemmel 21, 25, 28 es feb 1-en voltunk egyutt. Kepzeljetek, vasarnap (februar 1)elkezdtem barnazni, hetfon meg tegnap volt egy pici verzesem, ma ismet barnas. Kerdeztem is itt, hogy mi lehet es sokan bagyazodasra tippeltek es arra, hogy korabban volt pe-m es paran az ovulacios verzest is emlitettek. Haaaat nagyon kivancsi vagyok. Vasarnap azaz a barnazas ota enyhen fajdogal a hasam, olyan mensis erzes de mas tunetem nincsen. Remelem mindenkinek minel hamarabb osszejon a baba. Majd irjatok meg mi let az eredmeny, nagyon kivancsi vagyok. Le is mentem ezt a kerdest magamnak. Szoritok mindenkinek!!!
Szerintem korai tünet ez a pisilés, mástól is lehet. Annyira nem is tipikus tünete a terhességnek, (mint pl. a menszi elmaradása), csak ha más terhességi tünetekkel együtt párosul. Sajnos várni kell még, de kitartás! ;D
Az én görbém majd teljesen ilyen, csak nem 3 tizedet hanem egyet csökkent csak. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/c393bfb5b95ce531a1d554.. Nekem a ciklus rossz helyre dobta a pét. Az utlsó csökkenésnél volt. Nekem se fáj a mellem pedig szokott. De aztán sokszor úgy érzem minden olyan mint a múlt hónapban.:( Bár tegnap ok nélkül kiadtam a párom útját(pedig szeretem hát tõle lenne baba és ez a vágyam), ma meg valakivel összeszólalkoztam a melóba(én általában elvonulok puffogni ha valaki igazságtalanul bánt és kiadom valakinek a mérgem), most egész nap bõgtem. Úgy érzem az egész világ ellenem van. Talán ez is jel lehet, nem vagyok ennyire hülye amúgy..:)
Itt az én görbém. Jövõ hét szerdára nem várom. Hétfõn kezdett húzódott a hasam. Kedden reggel 3 tizedet csökkent és tegnap mensi szerûen fájt a hasam mintha meg akarna jönni inkább zsibbadt, este szurkált, és ma is érzem néha beleszúr. A mellem nem fáj egyáltalán pedig eddig mindíg nagyon fájt peteérés után. Hétfõn voltam UH-n ahol látta a doki hogy a tüszõ megrepedt. Clostit szedtem és 2 tüszõm is volt. Véleményetek? http://www.ciklus.hu/images/diagramok/0540dd5dddc4f4f0d650d3..
Szintén csatlakozom. Nekem is 16 án jött meg(sajnos megint)és mi 24, 25, 27 és 1 voltunk együtt. Remélem sikerült.Én a hétvégén hihetetlenül fel voltam fújódva mint mensi elõtt(már komolyan zavart a dolog), hétfõn kedden kéteszer nagyon erõsen belenyilallt a méhembe. De végül is ennyi.:( Nem hõmérõztök véletlenül? Szívesen megnéznék egy két görbét hátha okosabbak leszünk. Életem leghosszabb hete ez már megint. Drukk
Én mindenképpen megvárom a kedd-szerdát és ha nem jön meg akkor hétvégén, nem akarok csalódni, mert ha negatív akkor sem biztos, hogy nincs baba, de megõrjíteném magamat. Egyébként nekem a dokim azt mondta, hogy ha nem jön meg a jövõ héten akkor hétfõn azzonal menjek, mert nehezen jött össze és támogatásként akar adni valemilyen hüvelykúpott. De azért vasárnap tesztelek. Egyébként egyértelmû ha nekem késik, mert soha egy napot sem szokott, és clostit szedtem, Uh ellenõrzés mellett, úgyhogy biztosan volt peteérés (2 tüszõ) és meg is repedtek. M
Én is remélem, hogy mindegyikünknek sikerül. Ti mikor teszteltek? Tudom ez még korai de én már nagyon nem bírok magammal... Adri
Nekem igen. Utolsó két hozzászólás az enyém. Adri
SZia! Nekem igen, és elképzelni sem tudom, hogy milyen lesz ha terhes leszek!!
A kérdező hozzászólása: Reméljük mindannyiunknak összejött nektek elsõ baba lenne??
Bocsi a méhet mellnek olvastam, de nekem is elégé nehéz, olyan megjön érzésem is van, mintha zsibbadna, nekem éjszaka fájt jobban most nekem is csak bele bele szúr.
Szia! Nekem inkább mintha belülrõl néha a bimbómba nyilalna egyébként nekem sem fáj a mellem, pedig eddig minden hónapban a peteérés után hozzá sem lehetett érni. Hátha biztató ez a jel!! Utolsó válaszoló
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, nem is tudom olyan mintha egy nehéz súly lehúzná a méhemet , tehát érzem hogy van.egyszer-egyszer beleszúr de más nincs.
Szia! Nekem jan. 15-én volt meg a mensim, és nekem is sûrûn kell jránom pisilni, de ez állandóan így van nálam. Lehet, hogy megvastagszik ilyenkor a méhnyálka és a méh is megduzzad egy kicsit és ez okozhatja. Ez szerintem jó jel, mert ha elég vastag a méhnyálka akkor be tud ágyazódni a baba. Én hétfõn voltam UH-n (19.nap) és a méhnyálkám 14mm volt. Nálad is most kell kezdõdnie a beágyazódásnak. Nekem tegnap óta fájdogál, szurkál a hasam és tegnap volt egy 3 tizedes hõcsökkenés, mára viszont vissza felment a hõ. Nálad van valami jel, mit tapasztalsz? Remélem mindkettõnknél jól fog végzõdni a ciklus.
A kérdező hozzászólása: Nekem már van két fiam mi a harmadikra gyúrunk az elsõ kettõ ripsz-ropsz összejött de a harmadik nehezen jön de reméljük jön írjatok majd kinek jön újabb terhességi tünet.reméljük együtt örülhetünk!!!
lehet, de január 5 óta nem voltál együtt vele?
Sok ok lehet, ami miatt késik, szerintem simán tesztelhetsz már, ha terhes vagy, most már ki fogja mutatni, ha nem, akkor gondold át, mi oka lehet a késedelemnek vagy esetleg ha rég jártál nõgyógyásznál, egy vizsgálat nem ártana.
A kérdező hozzászólása: nem voltam vele azóta, csak félek h baj van...ennyit még sosem késett, csináltam tesztet de eredménytelen volt, csak a 2.csík jelent meg...még próbálkozom

2012. jan 12-én jött meg utoljára És a párommal 26-án voltam együtt akkor hány hetes vagyok vagy csinálhatok e már tesztet? Vagy még várjak?

Legjobb válasz: Sehány hetes nem vagy, te lány, a beágyazódás is maximum a felénél tarthat, már ha sikerült! Majd egy jó hét múlva tesztelj legkorábban.

Sehány hetes nem vagy, te lány, a beágyazódás is maximum a felénél tarthat, már ha sikerült! Majd egy jó hét múlva tesztelj legkorábban.
Tünetképzõ pedig onnantól lehet a terhesség, hogy a megtermékenyített petesejt beágyazódik, ami peteéréstõl vagy ha ritkán vagytok együtt, és tudod, hogy melyikbõl lehetett a baba, együttléttõl számított 10-12 nap átlagosan. Innentõl termelõdik a HCG, a terhességi teszt is ezt a hormont mutatja ki, tehát általánosságban elmondható, hogy legkorábban akkor érdemes tesztelni, amikor már késik a menstruáció. Elõtte nem nagyon. A tünetek eléggé színesek: émelygés, hányinger, szagundor, mellfeszülés, fáradtság, és enyhe, menstruációhoz hasonlító görcsök. De ez mindenkinél más, van, akinek semmilyen tünete sincsen.
Na igen, nekünk a második hónapban sikerült hála Istennek, nagynénémnek az elsõ próbálkozós év végén, édesanyuméknak meg hat év után jöttem össze. Ez elég vegyes, ha statisztika érdekel (én nem szeretem az ilyet), egészséges pároknál 85% a terhesség esélye 1, 5 év idõzített együttlétes próbálkozás után, havonta pedig (ha jókor vagytok együtt, és mindkettõtökkel minden oké) kb. 30%. Tehát attól, hogy jókor vagytok együtt nem biztos, hogy baba lesz, inkább 30%, hogy igen, 70%, hogy nem. Arról nem is beszélve, hogy nem minden nõnek van a 14. napon peteérés. Kicsit összetett téma ez ahhoz, hogy így menjen.
Én elsõ hónapban az lettem, de más lehet, hogy csak évek múltán lehet az. Ne haragudj, de elég tájékozatlannak tûnsz. Hány éves vagy? Biztos, hogy eljött az ideje a gyerekvállalásnak?
A kérdező hozzászólása: Ha nem vagyok terhes akkor hányadik próbálkozásnál leszek az ?? Vagy mi a tünetei? Mert mi szeretnénk kisbabát!!
egyáltalán nem biztos még az sem hogy kisbabát vársz..
Kezdj el egy kicsit utánaolvasni a dolgoknak, hogy képben legyél.
Ha 26-án voltatok együtt, akkor még be sem ágyazódott. Még egy hetes sem lennél. Tesztelni pedig még értelmetlen, mert úgyse mutatna ki terhességet. Ha nem jön meg idõben, a nemvárt napja után 1-2 héttel érdemes tesztelni.
február 10, vagy utána aktus után, ha megtörtént a fogamzás, akkor utána be kell hogy ágyazódjon az embrió, és csak utána kezd el termelõdni a Hcg hormon.
Amikor következõnek meg kellene jönni (kb.febr.10.), szerintem akkor csinálj tesztet. Ha valóban megfogant akkor holnap leszel 3 hetes. (Utolsó menszesz elsõ napjától számolják)
(Bár nyilván ha ritkán vagytok együtt, akkor is peteéréstõl számított 12 nap a beágyazódás, ugyanis az eléggé esszenciális eleme a teherbeesésnek, de nem bonyolítom tovább.) Picit járj utána ennek a résznek, nem kell mániákusan olvasgatni, de az jó, ha az ember tisztában van a fogantatásra vonatkozó alapismeretekkel.

B. Nőmmel 22-én voltunk együtt utoljára, esemény utánit kellett beszednie, 30-án kellett volna mentsruálnia de jan 4 van, és még mindig semmi. Már csak az abortusz segíthet, vagy van még rá esély hogy megjön neki?

Legjobb válasz: Keressen fel egy nõgyógyászt, a betegtájékoztató szerint ha a rendes menstruáció idõpontja után 5 nappal nem jön meg, akkor keressen fel egy orvost. De ha idõben bevette, nem lesz gond szerintem, nagyon sok hormon van benne, de hallottunk már olyat, aki azután is terhes maradt, hogy bevette.

Keressen fel egy nõgyógyászt, a betegtájékoztató szerint ha a rendes menstruáció idõpontja után 5 nappal nem jön meg, akkor keressen fel egy orvost. De ha idõben bevette, nem lesz gond szerintem, nagyon sok hormon van benne, de hallottunk már olyat, aki azután is terhes maradt, hogy bevette.
A kérdező hozzászólása: Az esemény utánit kb 5-6 órával az incidens után vette be.Azóta egyszer vett észre kis elszinezõdést.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!