Találatok a következő kifejezésre: Utoljára július volt meg (22 db)

menj másik orvoshoz esetleg endokrinológushoz, hátha hormon baj
Szerintem is menj másik orvoshoz, aki alaposan megvizsgál.
(ha júliusban jött meg utoljára és terhes lennél akkor azért az teszt nélkül is már feltûnne ... -.-)

Július 17-én volt meg utoljára. Csütörökön voltam dokinál, aki azt mondta, hogy csak aug 24-én volt pé-m. Lehetek terhes? Mikor csináljak tesztet?

Ha akkor sikerült azt még nem láthatta a doki? Mikor csináljak tesztet szerintetek?

Legjobb válasz: Nem egészen értem,mert ha júliusban volt utoljára,már tudni kéne régen,hogy terhes vagy-e.Ha aug. 24-én volt p.é. akkor a napokban a tesztnek már mutatni kéne,ha terhes vagy,a doki meg esetleg már láthatna petezsákot.

Nem egészen értem, mert ha júliusban volt utoljára, már tudni kéne régen, hogy terhes vagy-e.Ha aug. 24-én volt p.é. akkor a napokban a tesztnek már mutatni kéne, ha terhes vagy, a doki meg esetleg már láthatna petezsákot.
Persze!Csinálj egy tesztet, és minden kétséged elmúlik.28 hetes kismami

2 hete voltam dokinál, 4-5 hetes terhességet állapított meg, a petezsákom 8, 8 mm. Július 11-én volt meg a mensim utoljára. Kicsi ez a méret?

azt olvasom sok embernél itt,h 17 mm meg akörüli petezsák méret,akk az enyém mért ilyen pici?ez baj?orvos nem mondott semmit hogy ez rossz lenne.aggódok nagyon,mert volt már elhalt terhességem.

Legjobb válasz: Szia! Elõkerestem a leleteimet és 04.10-én volt meg utoljára a lelet 5.09-én készült: UH: 49X44 utarusban 14mm endometrium terhességre utaló jel jelenleg még nem látható, otthoni terhességi teszt pozitív. tehát 4 hetes terhes voltam ezekkel az adatokkal. Most 19 hetes a fiam a pocakomban. Szerintem ha az orvos nem mondta akkor nem lehet baj, viszont saját megnyugtatásod érdekében menj el egy másik dokihoz is ha van rá mód, de ne szólj errõl a vizsgálatról! Egy gyönyörû 2 éves és egy 19 hetes magzat anyukája

Szia! Elõkerestem a leleteimet és 04.10-én volt meg utoljára a lelet 5.09-én készült: UH: 49X44 utarusban 14mm endometrium terhességre utaló jel jelenleg még nem látható, otthoni terhességi teszt pozitív. tehát 4 hetes terhes voltam ezekkel az adatokkal. Most 19 hetes a fiam a pocakomban. Szerintem ha az orvos nem mondta akkor nem lehet baj, viszont saját megnyugtatásod érdekében menj el egy másik dokihoz is ha van rá mód, de ne szólj errõl a vizsgálatról! Egy gyönyörû 2 éves és egy 19 hetes magzat anyukája
Szia. Én pont tegnap voltam dokinál, mert júl 14-én jött meg utoljára. Doki meg sem vizsgált, csinált uh-ot ami szerint 17 mm átmérõjû petezsák van embriócsomóval. Szerinte 4-5 hetes terhességnek felel meg. Mindezt 1/2 perc alatt állapította meg. Kész. Úgyhogy felhívtam a saját dokimat és szerdán megyek hozzá. Õ legalább hüvelyi uh-ot fog csinálni és meg is vizsgál. Addig én is izgulok.

Utoljára július 18-án volt meg a menstruáciom. Az összes terhességi tünet megvolt. Ma reggel nem éreztem semmit, és most görcsölök, úgy érzem, meg fog jönni! Elment a baba?

utoljára juli.18.-án volt meg a menstruáciom.az összes terhességi tünet meg volt,ma reggel nem éreztem semmit,és most görcsölök,ugy érzem meg fog jönni!el ment a baba?annyira szeretnénk!

Legjobb válasz: Nekem is hasonló helyzetem, de nekem júli12-én volt utoljára, csak se tünetem, se menszi. Az orvosom azt mnondja, hogy várjak, de tudnám mire. még vizsgálatot sem csinált. Én azt javaslom neked is, hogy csinálj egy tesztet, aztán magánrendelésre menj el és ott kedvesebben fognak veled bánni. Tisztelet a kivételnek.

Nekem is hasonló helyzetem, de nekem júli12-én volt utoljára, csak se tünetem, se menszi. Az orvosom azt mnondja, hogy várjak, de tudnám mire. még vizsgálatot sem csinált. Én azt javaslom neked is, hogy csinálj egy tesztet, aztán magánrendelésre menj el és ott kedvesebben fognak veled bánni. Tisztelet a kivételnek.
Ha esetleg állapotos lenél, normális eleinte a has fájás. csinálj egy tesztet, anak már ki kell, hogy mutassa. De lehet, hogy csak késik. Ha a baba elmenne, erös görccsel, és érzéssel járna. Vigyázz magadra.
Bocsi, az (érze´ssel), az ve´rzéssel akart lenni!!!
Szia! Csinálj tényleg egy terhességi tesztet. Amennyiben az pozitív mindenképp menj el orvoshoz és mond el neki mi a helyzet. Én mondjuk magánrendelésre jártam eddig is és ezek után is oda fogok. A pénzedért - bár szomorú - foglalkoznak veled. Ha a teszt negatív, attól még elmennék a helyedben orvoshoz.
Nekem is voltak görcseim az elején, és azt hittem meg fog jönni. De semmi se történt, és az orvos is azt mondta, hogy normális, ha enyhe görcsök vannak. Ha véreznél az viszont baj! Menj el dokihoz minél elõbb.

Babát szeretnénk a párommal de már 5 hónapja probálkozunk és nem jön össze! Július 21-én volt meg utoljára menstruáciom és azóta minden másnap csináljuk! Ez így jó?

Legjobb válasz: Szia! Nem érzek semmit! De szerintem ez még korai lenne hohy érezzek valamit! Elvileg 6-tól 9-ig volt a termékeny idõm ha jól számoltam és abba három napba meg volt az együtt lét! Remélem h most sikerült!!! :(

A kérdező hozzászólása: Szia! Nem érzek semmit! De szerintem ez még korai lenne hohy érezzek valamit! Elvileg 6-tól 9-ig volt a termékeny idõm ha jól számoltam és abba három napba meg volt az együtt lét! Remélem h most sikerült!!! :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!! Neked is sok sikert!!!!
Szia! Nekem júl.20-án volt meg utoljára, és 4 hónapja próbálkozunk, csak azért írok, mert hasonló cipõben járunk.Szerintem jó a 2 naponta sex, mi nem tudunk mostanában annyit együtt lenni sajna, akkor jövöhéten már neked is kiderül, hogy bejött-e a 2 naponta sex project, mert én is csütörtökre nem várom, de meg fog jönni szerintem, mert eddig fájt a cicim, már kezd enyhülni, meg néha görcsölgetek, és szomjas vagyok állandóan, nekem ez a mensi jele :( te érzel v.mit?
Szorítok neked!
Tudom már biztosan 100-an mondták, én is utáltam ezt hallani! De ne görcsöljetek ennyire!!! Egyszerûen csak csináljátok a dolgotoka szeressétek egymást!! Ne téveszd össze a sexet a fogamzással!! mert ebben az esetben ha a cél nem teljesül be akkor a szexuális aktus bizonyos modon értelmét veszti!!! ezzel csak azt akarom mondani, hogy akkor szeretkezzetek amikor megkívánjátok egymást ne számolgassátok, hogy most kell meg most nem! Sok sikert remélem hamarosan összejön!!!!!!
Szia. Mi is 5 hónapig próbálkoztunk. A 4. hónapban kezdtünk el C-vitamint szedni, mert addig semmit nem szedtünk. Illetve minden aktus után gyertyába vágtam magam. És lám, sikerült is a baba. Ezeket tudom ajánlani :)
A kérdező hozzászólása: Hát gratulálok! Én az elevitet szedem, de ugy vagyok már vele hogy majd csak összejön egyszer!!!! :)

Ha jól emlékszem júli 5-én volt meg utoljára. Éa 26-án voltunk együtt a párommal. Teherbe eshettem? Július 31-én barnás folyás volt meg másnap is. De csak minimális. Ma meg valami nagyon kevés eddig. Ma hajnali 2-kor hányingerem volt.

Legjobb válasz: Ha kicsit hosszabbak a ciklusaid általában, akkor igen. Barna folyást nem biztos, hogy összefüggésbe hoznám ezzel, hányinger pedig még nagyon korai lenne. Elvileg akkor még csak 4 hetes lehetsz, és az inkább a 6-7 hét környékén kezdõdik általában. Persze kivételek mindig lehetnek :)

Ha kicsit hosszabbak a ciklusaid általában, akkor igen. Barna folyást nem biztos, hogy összefüggésbe hoznám ezzel, hányinger pedig még nagyon korai lenne. Elvileg akkor még csak 4 hetes lehetsz, és az inkább a 6-7 hét környékén kezdõdik általában. Persze kivételek mindig lehetnek :)
26-a óta nem telt el annyi idõ, hogy érezhess bármit is a terhességbõl, ez 6 napja történt, a beágyazódáshoz 7-10 nap kell, még kapcsolat sincs a sejtecske és az anya között. Tehát a hányinger nem terhességi tünet ebben az esetben.
másodiknak: nem lehet 4 hetes, 6 napja volt az aktus. Tudom én, hogy az elõzõ menstruációt kell figyelembe venni, de mivel tudja pontosan, hogy mikor voltak együtt, így egyértelmûen nem terhességet jelez a hányinger.
A kérdező hozzászólása: Az ovulációs kalkulátorba kiszámoltam, hogy 19-én volt ovulációm. És az együttlét pedig 7 napra volt 26-án. Akkor most lehetséges a baba?
a baba bármikor lehetséges, a ciklus különbözõ szakaszaiban több, illetve kevesebb esély van rá jelenleg nincs az a teszt, orvos, vérvétel, ami ki tudná mutatni, hogy terhes vagy-e vagy sem, mert 6 nap után nem mutatkoznak még ennek a jelei lehetsz terhes is és meg is jöhet, lehet hormonproblémád is, ami miatt barnázol normál vérzés helyett várni kell, legkorábban az aktustól számított 14. napon tesztelhetsz, de még az sem mindig ad pontos eredményt
Ha csak az az egy együttlét volt, vagy csak az az egy esélyes, mert a többin mondjuk védekeztetek, akkor nem valószínû a terhesség, mert annak még nem éreznéd jelét, pláne nem hányinger formájában. Vagyis pontosítok, a tüneteid még biztosan nem az okozza, még akkor sem, ha esetleg mégis besikerült a 26-i együttlétbõl.

4 hónapja szültem császárral, szedtem a szoptatás alatt fogamzásgátlót ( Azália)! Sajnos elment töle a tejem igy abba is hagytam! Utoljára a mensim július 29-én volt meg azóta semmi! Ez normális?

Legjobb válasz: Az. 10 hónapig szopnattam, nem szedtem ugyan fg-t... Mens. a 3. és 7. hónapban volt. Most nincs tejem 1 hónapja, de mens. sem. Szerintem nem rendezõdött még a ciklusod. Sajnálom, hogy elment tõle a tejed, de tudd: a gyógyszer is annak a jele, hogy jó anya vagy, mert mindent meg akarsz adni neki!

Az. 10 hónapig szopnattam, nem szedtem ugyan fg-t... Mens. a 3. és 7. hónapban volt. Most nincs tejem 1 hónapja, de mens. sem. Szerintem nem rendezõdött még a ciklusod. Sajnálom, hogy elment tõle a tejed, de tudd: a gyógyszer is annak a jele, hogy jó anya vagy, mert mindent meg akarsz adni neki!
a brendonban lehet venni Milk More kapszulátami elinditja a tejet!Amúgy elõttem meg volt mensid?Ha nem ne aggódj mert a szoptatás alatt általában nem jön meg!

3 tesztet csináltam, mind3 negatív. De augusztusban volt meg utoljára, akkor is 2x. Június-Júliusban egy nagyon erős gyógyszert szedtem, mert a lábamon baktérium fertőzés volt. Lehetséges, hogy terhes vagyok? Semmi tünete nem jelentkezik viszont.

Legjobb válasz: Nem akarlak riogatni, de: anno január-februárban elég erõs gyógyszert kellett szednem, rá is kérdeztem a dokitól, hogy bekavarhat-e a fog.gátlóval, mondta a doki, hogy nem. Márciusban megjött, áprilisban megjött - ettõl függetlenül minden hónapban szoktam tesztet csinálni, biztos ami biztos. Márciusban két negatív teszt, áprilisban egy pozitív, majd rá három napra negatív. Április 21-én tudtam meg, hogy 12 hetes terhes vagyok. Most vagyok a 37. hétben, nemsokára érkezik a babó. Szóval szerintem is doki - a negatív teszt sem 100%!

Nem akarlak riogatni, de: anno január-februárban elég erõs gyógyszert kellett szednem, rá is kérdeztem a dokitól, hogy bekavarhat-e a fog.gátlóval, mondta a doki, hogy nem. Márciusban megjött, áprilisban megjött - ettõl függetlenül minden hónapban szoktam tesztet csinálni, biztos ami biztos. Márciusban két negatív teszt, áprilisban egy pozitív, majd rá három napra negatív. Április 21-én tudtam meg, hogy 12 hetes terhes vagyok. Most vagyok a 37. hétben, nemsokára érkezik a babó. Szóval szerintem is doki - a negatív teszt sem 100%!
Ha terhes lennél, kimutatta volna a teszt.Szerintem valami más probléma lehet, menj el dokihoz.
Szia mizus veled azóta dokinál voltál?
Csatlakozom az elõttem szólókhoz! Már rég nem tesztelgetned kéne, hanem egy nõgyógyászt meglátogatni! A tesztek eddig is negatívok voltak, vagy azért mert nem vagy terhes, vagy azért mert nem valamiért nem mutatja, teljesen felesleges tesztekre pazarolnod a pénzed. Valami oka kell, hogy legyen a menstruáció kimaradásának, tessék orvoshoz menni.
Egyetértek a többiekkel. Menj orvoshoz mielõbb!
Azóta már rég el kellett volna menned orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Már 5-öt csináltam...különbözõ fajtákat...és mind negatív...:S :)
A kérdező hozzászólása: Megírom majd...:)
Tudom, hogy ez nem vigasztal, de én sem szerettem volna... Azért majd írd mg, hogy mit mondott a doki.
A kérdező hozzászólása: Ez szuper...:(én nem szeretnék még babát...
11:46-os vagyok. Semmilyen tünetem nem volt - se mellfeszülés, se hányinger/rosszullét, semmi ilyesmi. Egyszerûen csak közölte a dokim, hogy "maga bizony terhes", rá 5 percre UH-n megállapította, hogy 12 hetes a babám.
A kérdező hozzászólása: Nem, nem szeretnénk...És valami tünet jelentkezett nálatok?
Nekem is 10 hetesen derült ki, hogy terhes vagyok!!!Aug 19-én volt meg 2 éve és ilyenkor szintén 2 éve én még nem tudtam, hogy babát várok.Majd nov. 2-án volt pozitív tesztem, másnap megint.6-án pénteki napon kiderült, hogy 10+3 hetes vagyok!Nem 100% az a negatív teszt.Menj orvoshoz, nincs ott semmi gond.Szeretnétek babát?
Én sem riogatni akarlak, de a negatív teszt nem mindig jelenti azt, hogy nem vagy terhes. Pl a méhen kívül terhességet nem mindig mutatja ki a teszt, pedig az nagyon veszélyes állapot. Egyik ismerõsöm járt nemrég úgy, hogy nem jött meg neki, tesztelt negatívat, vértesztbõl is negatív jött ki, aztán kiderült, hogy már nyolc hetes méhen kívüli terhes...azonnal mûtötték. Szóval doki!!! Az a biztos! Ha meg nem terhes vagy akkor más oka van a kimaradásnak, de az sem normális!
A kérdező hozzászólása: Már annyira bestresszeltem tõle, hogy barátom is folyton ezzel nyaggatom, igazából õ is a dokit javasolta. Amit szedtem a betegségemre nagyon erõs gyógyszer volt...Elképzelhetõ, hogy az is megzavarhatta?
Nem valószínû, hogy terhes vagy. A teszteknek már régesrég ki kellene mutatnia. Viszont menj el dokihoz, mert sok oka lehet a mensi kimaradásának, nem csak a terhesség.
A kérdező hozzászólása: Szia! Hétfõre kaptam idõpontot :S

Július 8. -án volt meg utoljára és a párommal 6. -án voltunk együtt. Mivel megjött, lehet esély babára?

Legjobb válasz: Hát, ha az együttlétetek óta megjött, akkor nem igazán :( Persze van, aki menstruál terhesség alatt is, de ez igen ritka. Ha ugyanolyan intenzitású volt a vérzés, mint máskor, akkor nincs baba :(

Hát, ha az együttlétetek óta megjött, akkor nem igazán :( Persze van, aki menstruál terhesség alatt is, de ez igen ritka. Ha ugyanolyan intenzitású volt a vérzés, mint máskor, akkor nincs baba :(
A kérdező hozzászólása: De hát 2 nap alatt be sem ágyazódhatott, nem? Akkor miért nincs esély?
Mert nincs mibe. Mensinél lebomlik a nyálkahártya, ami pár nap alatt nem épül fel annyira, hogy be tudjon ágyazódni.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm!

Július 1-én volt meg utoljára. Aug.13-án voltam a dokinál. Õ 5 hetes terhességet állapított meg. Én azt hittem, hogy a 6-ik hét. Ez még 5 hetesnek számít?

Legjobb válasz: Sõt! Én 6 hetet néztem egy terhességi naptárban. Amúgy a neten van egy csomó terhességi kalkulátor. Keress rá és GRATULÁLOK!

Sõt! Én 6 hetet néztem egy terhességi naptárban. Amúgy a neten van egy csomó terhességi kalkulátor. Keress rá és GRATULÁLOK!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!