Találatok a következő kifejezésre: Utoljára 5 voltam ultrahangon (3 db)

Utoljára 5 hetesen voltam ultrahangon. Az orvos mondta, h élő embrioról van szo, de szívhang még nem volt, és mondta h jöjjek a 12 hetesi ultrahangra! Ha valami baj lenne a babocával (ha nem lenne szívverés, nem növekedne) megérezném?

Lenénnek tünetek v még az sem?Most nagyon félek h valami baj van!Görcsök se vérzésem nincs!Tüneteim amik voltak idáig még mindig vannak:érzékenyebb mellek,szúrkálások,hányinger(de nem mindig)...

Legjobb válasz: Ne félj, ez a természetes menete a dolgoknak. Én is 5 hetesen voltam, és utána csak 12 hetesen. De közben van 7 hetesen egy vérvétel is. Én is akaratlanul sokat gondoltam arra, hogy lehet, nem is él a babám, de nem szabad ilyenen gondolkodni!!.-)Minden rendben lesz. A vetélés általában görcsökkel és vérzéssel jár, de van kivétel is. De mint mondtam, ne gondolj erre. Nagy öröm lesz a 12 heti uh, hidd el, elröpül az idõ!4.-))

Ne félj, ez a természetes menete a dolgoknak. Én is 5 hetesen voltam, és utána csak 12 hetesen. De közben van 7 hetesen egy vérvétel is. Én is akaratlanul sokat gondoltam arra, hogy lehet, nem is él a babám, de nem szabad ilyenen gondolkodni!!.-)Minden rendben lesz. A vetélés általában görcsökkel és vérzéssel jár, de van kivétel is. De mint mondtam, ne gondolj erre. Nagy öröm lesz a 12 heti uh, hidd el, elröpül az idõ!4.-))
A kérdező hozzászólása: Külföldi vagyok és csak magánrendelõbe tudok járni mert itt nincs egészség.bíztosításom!Ebbe a magánrendelõbe meg sajna nincs ultrah!Azt a vizsgálatott otthon végeztem de olyan sûrûn nem tudok hazautazni!Jellenleg pécsen éllek!
Ha nem vérzel és nincsenek erõs görcseid, akkor biztos rendben van minden a babáddal! Ne aggódj!
Szia! Ha jelenleg pécsen élsz és nincs biztosításod és ennyire aggódsz akkor elmehetsz a Citrom utcába ultrahangra. Hozzáteszem 15.000 Ft! Ha nincsenek görcseid sem vézrésed akkor nincs min aggódni. ha lenne valami gond vele akkor azt úgyis megéreznéd, észrevennéd. Mondjuk elég érdekes hogy csak a 12.-ik heti ultrahangra hivott vissza és nem 2 hét múlva. Kihez jársz orvoshoz? Üdv: 22 hetes pécsi kismama

Jan.30. -án jött meg utoljára.5 terhességi teszt mutatta ki hogy terhes vagyok. Ma voltam ultrahangon nem látott a doki semmit. Mi lehet?

Mi lehet szerintetek? Elküldött az orvos vérvételre jövőhéten kell visszamennem az orvoshoz. Lehet hogy később volt peteérésem és még túl korán mentem el? petezsák hány hetes kortól látszik?

Legjobb válasz: A petezsák nekem 5 hetesen látszott, de szerintem te babád vsz. késõbb fogant. A vérvétel eredménye mindenképp informatív lesz, mert abból szépen látszik majd az emelkedett hcg szint. A jövõ heti kontroll uh meg még biztosabb lesz. :)

A petezsák nekem 5 hetesen látszott, de szerintem te babád vsz. késõbb fogant. A vérvétel eredménye mindenképp informatív lesz, mert abból szépen látszik majd az emelkedett hcg szint. A jövõ heti kontroll uh meg még biztosabb lesz. :)
már hogyne látna már jócskán a 7 dik hétben leszel akkor már tuti megmutatja magát az a baba :)
Nekem február 1-én jött meg, és tegnap voltam UH-on. 10 mm-es petezsákot láttak, szikhólyagot, embriót nem. 14-én voltunk védekezés nélkül együtt a párommal, úgyhogy csak akkor foganhatott nálunk. Drukkolok neked! Nekem azt mondták, hogy 2 napos elmaradásban vagyok, 4+5-nek írtak. Ne aggódj, van, hogy nem látszik ilyenkor semmi, majd a vérvétel úgyis kimutatja a terhességet, jövõ héten meg már látni is fogod!
Akkor már igen. :) De ha még nagyobb élményt akarsz, vársz még azután is egy hetet, akkor nekünk már mozgolódott is anno. :) )
A kérdező hozzászólása: Azt mondta az orvos, hogy jövõhéten menjek vissza--> de az megint korai lenne nem? meg lehet õrülni ebbe a bizonytalanságba..fõleg miután az orvos elküldött hogy nem lát semmit :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszotokat!Szerintetek ha 20.-án megyek vissza az orvoshoz akkor már látni fog valamit?
szia nekem január 31 én jött meg utoljára kb 5 hetes 2 napos körül vagyok, és nem megyek dokihoz épp emiatt amit írtál NEM LÁTSZIK MÉG SEMMI majd 2 hát múlva megyek addigra már 7 dik hétben leszek és remélem látszik a baba és lesz szívhang is :) szóval ne izgulj nekem legalább 6 pozitív terhességi tesztem van és biztos hogy te is babát vársz, csak túl korán mentél..
Nekem sem látta a doki két hétre rá visszahivott és akkor már lehetett látni! Szerintem terhes vagy!
Mos számoltam csak ki, hogy 5+3 hetes vagy akkor maximum. :) Ilyenkor még csak nem is kell , hogy késõbb fogant baba legyen, sokaknak semmi nem látszik ebben az idõben. Ezért érdemes a 7-8. héten menni (bár én sem bírtam ki, persze:) ). Nyugalom, ott lesz az a baba!:) Elsõ voltam, 30 hkm
Nekem hat hetesen lehetett látni, szívpulzáslással együtt. Elõtte viszont volt olyan - amikor már nagyon akartam babát, hogy pozitív lett a teszt, nem is egy, és nem is egyféle, mégsem volt semmi, a vérvétel kimutatta. Mai napig nem értem hogy lehet, az orvos azt mondta, hogy volt olyanja, akinek 15 hónapon keresztül volt álpozi tesztje, és utána jött össsze a baba. Azért drukkolok, remélem baba van a dologban :) Csak azért írtam le, mert van ilyen is, olyan is.

Mit tegyek, nagyon rossz érzésem van? 17 hetes vagyok, 5 hete voltam utoljára ultrahangon, 4 hete volt szívhang hallgatás a védőnőnél. Már nem bírom ki jövő hétig.

Kb 3 napja van ez az érzés.Ez normális?nem rohanhatok ilyen hülyeség miatt orvoshoz.Mozgást még nem érzek.

Legjobb válasz: Szerintem az normális, ha az embernek vannak negatív gondolatai is, hiszen aggódik. Én is voltam így sokszor a terhességem alatt. De ilyenkor próbálj meg inkább reálisan gondolkodni, ha valami baj lenne, akkor annak lenne egyéb tünete is. Azt pedig, hogy a babának lenne valami baja, verd ki a fejedbõl, hiszen a 12 hetes uh-n már túl vagy. Könnyû ezt írni, de én is átmentem azon, amin te és sokszor feleslegesen izgultam. De ha nem tudsz így megnyugodni és van pénz, amit rá tudsz szánni, menj el egy magánrendelésre, ahol az orvos pénzért készséggel fog neked uh-t csinálni. De azért jobb, ha megpróbálsz pozitívan hozzáállni, az idegeskedés nem tesz jót ilyenkor. Mozgást még nem érzel, az teljesen normális. Általában (fõleg elsõ terhességnél) a 20. hét után szoktak csak.

Szerintem az normális, ha az embernek vannak negatív gondolatai is, hiszen aggódik. Én is voltam így sokszor a terhességem alatt. De ilyenkor próbálj meg inkább reálisan gondolkodni, ha valami baj lenne, akkor annak lenne egyéb tünete is. Azt pedig, hogy a babának lenne valami baja, verd ki a fejedbõl, hiszen a 12 hetes uh-n már túl vagy. Könnyû ezt írni, de én is átmentem azon, amin te és sokszor feleslegesen izgultam. De ha nem tudsz így megnyugodni és van pénz, amit rá tudsz szánni, menj el egy magánrendelésre, ahol az orvos pénzért készséggel fog neked uh-t csinálni. De azért jobb, ha megpróbálsz pozitívan hozzáállni, az idegeskedés nem tesz jót ilyenkor. Mozgást még nem érzel, az teljesen normális. Általában (fõleg elsõ terhességnél) a 20. hét után szoktak csak.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!