Találatok a következő kifejezésre: Utazhat valaki múltjába vagy előző életébe (1 db)

Utazhat valaki a múltjába vagy előző életébe meditációval, regressziós hipnózissal, vagy bármilyen más módszerrel?

Legjobb válasz: Olvastam valahol, hogy hipnózissal az elõzõ életükben jártak már emberek. Persze kicsit kételkedek benne, de kipróbálnám.

Olvastam valahol, hogy hipnózissal az elõzõ életükben jártak már emberek. Persze kicsit kételkedek benne, de kipróbálnám.
szia , ha megcsap a nosztalgia szele vagy az érzése az már az. Az azt jelenti , hogy te már jártál ott.Vagyis az elõzõ életed részeit éled mintha egy könyvbõl néhány fejezetet újra olvasnál
A kérdező hozzászólása: Ha értesz angolul, akkor innen le tudsz tölteni egy angol nyelvû regressziós önhipnózist. ***** Nekem még nem sikerült az utazás, de én már utaztattam másokat elõzõ életükbe, illetve jelenkori életükbe (gyerekkorba) egy másik technikával, úgyhogy attól függetlenül hiszek az elõzõ életekben, hogy én magamon még nem tapasztaltam meg ezt az élményt.* Automatikusan eltávolított tartalom.
van egy olyan meditációs gyakorlat amivel vissza lehet menni elõzõ életbe
Én hiszek benne és próbáltam már a regressziós hipnózist , de nem ajánlom , mert súlyos következményekkel járhat.Még a kísérleteim elõtt volt egy visszatérõ álmom , amirõl kiderült , hogy egy emlék..egyébként nagyon furcsa érzés a hipnózis...de szerintem ne próbálkozz vele!!!Óva intelek, mert nem tudhatod miket éltél át akkor...
A kérdező hozzászólása: Én hiszek az elõzõ életekben, és szerintem tobb embernek segitett mar eddig az utazas, mint amennyinek artott. En inkabb azt mondanam, hogy csak akkor erdemes utazni, ha feltétlenül szükség van rá egy probléma megoldásához. Én csak kiváncsiságból utaznék, de tudom, hogy annak meg nem sok értelme van. Csak foglalkoztat a téma, ezért is vetettem fel itt.
Nincs elozo elet. Most elsz, ez az eleted. A hipnozis pedig roppant veszelyes dolog, ahogy az egyik elottem szolo mar leirta. Minek vajkalni a multban? Semmit nem old meg. A jelenedben elj a jovodnek.
Igen, szakemberek erre képesek, csak vigyázni kell, mert egyeseknek az egész életét megváltoztatja egy ilyen élmény, vagy tudás az elõzõ életébõl. Érdemes átgondolni, hogy biztosan érdekel-e!
Vigyázat! Hipnózissal sok olyat lehet szuggerálni, ami meg se történt. Egy lánnyal mutatták be: EGYETLEN dolgot szuggeráltak bele: hogy kiskorában elveszett egy áruházban. A 4. hipnózis során már részletesen elmesélte, hogyan veszett el, mit érzett, egy néni hogyan segített neki... és ez be is épült a fejébe, mint örök emlék. Soha életében nem veszett el áruházban.
Én is a hipnózist mondanám ez a legközismertebb, az elõzõ életbe is belevittek már több embert is ezen az úton. Sõt a múltbéli dolgokat is fel lehet idézni, olyanokat amikre már nem emlékszünk. Én is alávetném magam a hipnózisnak, tuti sok érdekességre fény derülne.
Ha még egy személy jelen van a hipnózisvezetõn kívül, vagy esetleg felveszed kamerával az egészet máris védve vagy. Egyébként a hipnózisvezetõ tesz fel neked kérdéseket és te válaszolod meg, és a kérdésekkel nem sugallhat semmit. Ha van egy dolog ami érdekel valakit és más módon nem juthat el a tudáshoz, csak a saját döntése hogy él-e ezzel a lehetõséggel, vagy esetleg nem tesz szert erre a tudásra. (Az idõ relatív, még a jelen cselekedeteink is hatással lehetnek nemcsak a jövõre de a múltra is.)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Elhiszitek, hogy a lélek 21 gram? És elhiszitek, hogy a testtől függetlenül létezik?

Kíváncsi vagyok, kik azok, akik hiszik, hogy huszonegy gramm a lélek, és hogy a testtől függetlenül lehet-e értelmezni. Én úgy képzelem el az embert, mint a számítógépet. Van egy hardver, és azon lehet futtatni a szoftvert. A hardver létezhet szoftver nélkül (pl súlyos szellemi fogyatékosok, vagy elmebetegek esetében), de a szoftver nem létezhet hardver nélkül, hisz a szoftver a hardver beállításainak összessége (hardver=test).

24

Mi az önmegismerés, mit jelent, fogalma?

8

Mi a lélek? (bővebben lent)

Amikor meghalunk, akkor mi lesz a lelkünkkel, Ha meghalok, és kapok egy új testet, akkor a lelkem emlékezni fog rá, hogy ki voltam? Ha meghal 2 ember, akik szerették egymást ebben az életben, akkor van esély rá, hogy a következő életben is összejönnek?

Normális válaszokat! Köszi!

2

Lehet, hogy bennem reinkarnálódott a halott fiútestvérem?

Még a születésem előtt halt meg, csecsemőként.
Azért fordult meg a fejemben, mert elég fiús vagyok belsőleg. A gépek és a nők érdekelnek...

6

Ha feltételezzük hogy tényleg előző éeltünk alapozza meg mostani céljainkat és vágyainkat. Lehetséges, hogy azért érdekel az előző életem, mert valami fontos dolgot akar elárulni nekem a régi önmagam?

5

Miért érzek igy?

neha ugy érzem ha történik valami hogy már étáltem egyszer

12

Ezt nevezhetjük reinkarnációs jelenségnek? Lent

Keresztanyám 4 éve költözöt a másik világra.
Nagyon szomorú voltam kértem a fenvalot hogy adjon valakit aki potolja az o hianzat.Aztán megtudtam hogy a testvérem terhes és 5 honapal a halála után megszületet az unoka-öcsém.és sokszor ha :(-vagyok mintha ö vigasztalna.

6

Lehetséges, hogy a lányom nem is a lányom?

Bátyám tizenhárom éve halt meg(öngyilkos lett,felakasztotta magát).Mindig imádtuk egymást,sosem veszekedtünk.Kislányom 3 éves,sosem ismerhette Õt és nem beszéltem Róla a gyereknek.Ám néhány hónapja furcsa dolgok történnek.Lányom egy meseolvasás alkalmával ezt mondta:Anya,tudod,mikor még nem voltam a pocidban,kisfiú voltam!Kérdeztem,hogy hívták és ő azt mondta Lacika(bátyámat is így hívták)és megfulladt,aztán kibújt a pocimból és nagyon boldog volt mert újra látott engem.Azóta egyre több olyan dolgot mondott,amit csak én és a bátyám tudtunk,apró titkokat.Lehet,hogy hülye vagyok,de előfordulhat,hogy a lányom a bátyám?????

20

Tárjuk fel előző életeinket? Az előző életbeli karmákat feloldani? Van aki tényleg ezt szeretné?

Én sem hittem benne , nagyon materialista vagyok , az egó még dolgozik bennem , de már a spirituális tanokat is elfogadom és hiszem hogy vannak előző életek , és karmák is .

12

Jelenthet valamit, vagy sem?

Van egy álmom amit kb. 10 évesen álmodtam, azóta ez az álom 3-4szer visszatért. Mindig úgy kezdődik hogy a szüleim velem vannak egy szobába és egyszer apukám megszólal: "na gyere mutatok neked valamit". Én megyek is utána, de ami a furcsa hogy a hely ahova visz a garázsunkon keresztül van. Az a házunk vége (a konyhából is be lehet menni) és még a garázsból nyílik egy ajtó. Bemegyünk azon az ajtón egy hosszucska folyosón, és van két szoba. A bal oldali és jobb oldali. A jobb oldaliba megyünk be. "Ez lessz a te szobád". A fal halvány rózsaszín, régies(magas falak) és mintha egy kandallóféle helye is meglenne. Oké eddig rendben is volt az álmom, de amikor otthagy egyedül apám, én kimegyek a folyosóra és a bal oldali ajtó előtt állok, nyitnám ki és világosság, és csak paff felébredek. Mindig akkor amikor be akarnék menni oda. Legyen hajnali egy óra vagy négy, felébredek....ez jelent valamit?: / már engem nagyon idegesít/zavar hogy nem értem ezt....14/L
olyan érzést kelt bennem,mintha "nem ebben a világban" lenék....

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!