Találatok a következő kifejezésre: Utazhat valaki múltjába vagy előző (1 db)

Utazhat valaki a múltjába vagy előző életébe meditációval, regressziós hipnózissal, vagy bármilyen más módszerrel?

Legjobb válasz: Olvastam valahol, hogy hipnózissal az elõzõ életükben jártak már emberek. Persze kicsit kételkedek benne, de kipróbálnám.

Olvastam valahol, hogy hipnózissal az elõzõ életükben jártak már emberek. Persze kicsit kételkedek benne, de kipróbálnám.
szia , ha megcsap a nosztalgia szele vagy az érzése az már az. Az azt jelenti , hogy te már jártál ott.Vagyis az elõzõ életed részeit éled mintha egy könyvbõl néhány fejezetet újra olvasnál
A kérdező hozzászólása: Ha értesz angolul, akkor innen le tudsz tölteni egy angol nyelvû regressziós önhipnózist. ***** Nekem még nem sikerült az utazás, de én már utaztattam másokat elõzõ életükbe, illetve jelenkori életükbe (gyerekkorba) egy másik technikával, úgyhogy attól függetlenül hiszek az elõzõ életekben, hogy én magamon még nem tapasztaltam meg ezt az élményt.* Automatikusan eltávolított tartalom.
van egy olyan meditációs gyakorlat amivel vissza lehet menni elõzõ életbe
Én hiszek benne és próbáltam már a regressziós hipnózist , de nem ajánlom , mert súlyos következményekkel járhat.Még a kísérleteim elõtt volt egy visszatérõ álmom , amirõl kiderült , hogy egy emlék..egyébként nagyon furcsa érzés a hipnózis...de szerintem ne próbálkozz vele!!!Óva intelek, mert nem tudhatod miket éltél át akkor...
A kérdező hozzászólása: Én hiszek az elõzõ életekben, és szerintem tobb embernek segitett mar eddig az utazas, mint amennyinek artott. En inkabb azt mondanam, hogy csak akkor erdemes utazni, ha feltétlenül szükség van rá egy probléma megoldásához. Én csak kiváncsiságból utaznék, de tudom, hogy annak meg nem sok értelme van. Csak foglalkoztat a téma, ezért is vetettem fel itt.
Nincs elozo elet. Most elsz, ez az eleted. A hipnozis pedig roppant veszelyes dolog, ahogy az egyik elottem szolo mar leirta. Minek vajkalni a multban? Semmit nem old meg. A jelenedben elj a jovodnek.
Igen, szakemberek erre képesek, csak vigyázni kell, mert egyeseknek az egész életét megváltoztatja egy ilyen élmény, vagy tudás az elõzõ életébõl. Érdemes átgondolni, hogy biztosan érdekel-e!
Vigyázat! Hipnózissal sok olyat lehet szuggerálni, ami meg se történt. Egy lánnyal mutatták be: EGYETLEN dolgot szuggeráltak bele: hogy kiskorában elveszett egy áruházban. A 4. hipnózis során már részletesen elmesélte, hogyan veszett el, mit érzett, egy néni hogyan segített neki... és ez be is épült a fejébe, mint örök emlék. Soha életében nem veszett el áruházban.
Én is a hipnózist mondanám ez a legközismertebb, az elõzõ életbe is belevittek már több embert is ezen az úton. Sõt a múltbéli dolgokat is fel lehet idézni, olyanokat amikre már nem emlékszünk. Én is alávetném magam a hipnózisnak, tuti sok érdekességre fény derülne.
Ha még egy személy jelen van a hipnózisvezetõn kívül, vagy esetleg felveszed kamerával az egészet máris védve vagy. Egyébként a hipnózisvezetõ tesz fel neked kérdéseket és te válaszolod meg, és a kérdésekkel nem sugallhat semmit. Ha van egy dolog ami érdekel valakit és más módon nem juthat el a tudáshoz, csak a saját döntése hogy él-e ezzel a lehetõséggel, vagy esetleg nem tesz szert erre a tudásra. (Az idõ relatív, még a jelen cselekedeteink is hatással lehetnek nemcsak a jövõre de a múltra is.)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Lehetséges, hogy a lányom nem is a lányom?

Bátyám tizenhárom éve halt meg(öngyilkos lett,felakasztotta magát).Mindig imádtuk egymást,sosem veszekedtünk.Kislányom 3 éves,sosem ismerhette Õt és nem beszéltem Róla a gyereknek.Ám néhány hónapja furcsa dolgok történnek.Lányom egy meseolvasás alkalmával ezt mondta:Anya,tudod,mikor még nem voltam a pocidban,kisfiú voltam!Kérdeztem,hogy hívták és ő azt mondta Lacika(bátyámat is így hívták)és megfulladt,aztán kibújt a pocimból és nagyon boldog volt mert újra látott engem.Azóta egyre több olyan dolgot mondott,amit csak én és a bátyám tudtunk,apró titkokat.Lehet,hogy hülye vagyok,de előfordulhat,hogy a lányom a bátyám?????

20

Tárjuk fel előző életeinket? Az előző életbeli karmákat feloldani? Van aki tényleg ezt szeretné?

Én sem hittem benne , nagyon materialista vagyok , az egó még dolgozik bennem , de már a spirituális tanokat is elfogadom és hiszem hogy vannak előző életek , és karmák is .

12

Jelenthet valamit, vagy sem?

Van egy álmom amit kb. 10 évesen álmodtam, azóta ez az álom 3-4szer visszatért. Mindig úgy kezdődik hogy a szüleim velem vannak egy szobába és egyszer apukám megszólal: "na gyere mutatok neked valamit". Én megyek is utána, de ami a furcsa hogy a hely ahova visz a garázsunkon keresztül van. Az a házunk vége (a konyhából is be lehet menni) és még a garázsból nyílik egy ajtó. Bemegyünk azon az ajtón egy hosszucska folyosón, és van két szoba. A bal oldali és jobb oldali. A jobb oldaliba megyünk be. "Ez lessz a te szobád". A fal halvány rózsaszín, régies(magas falak) és mintha egy kandallóféle helye is meglenne. Oké eddig rendben is volt az álmom, de amikor otthagy egyedül apám, én kimegyek a folyosóra és a bal oldali ajtó előtt állok, nyitnám ki és világosság, és csak paff felébredek. Mindig akkor amikor be akarnék menni oda. Legyen hajnali egy óra vagy négy, felébredek....ez jelent valamit?: / már engem nagyon idegesít/zavar hogy nem értem ezt....14/L
olyan érzést kelt bennem,mintha "nem ebben a világban" lenék....

7

Ezt csak beképzelem vagy egy reinkarnációs tudatalatti emlék lenne az előző életemből?

Van egy visszatérő emlékképem, amiben egy barna szemű, barnahajú szép lánnyal együtt vagyok egy hegyvidéki réten és egymásnak megígérjük, hogy a következő életünkben is szeretni fogjuk egymást és nem nyugszunk amíg ismét egymásra nem találunk.

Na és az a fura, hogy én azt vettem észre, hogy valamiért jobban tetszenek a barna szemű, sötétbarna vagy feketehajú lányok, mintha őt keresném bennük, ráadásul nagyon kínoz, hogy nem találom a párom, igazából 22 éves vagyok, de még sosem volt barátnőm, talán mert csak is azt a bizonyos előző életbeli lányt keresem és nem találtam még meg ezért vagyok magányos?

Pedig nagyon nagy szeretet van már bennem és napról-napra jobban kínoz a párom hiánya.

15

Ha nekem rossz a sorsom van koze az elozo eletemben elkovetett dolgaimhoz?

Erdekelne hogy a karma tenyleg ervenyesul-e es tenyleg rosszat kapunk e ha rosszat adunk

13

Kérhetem egy őrangyal segítségét, vagy ők mindig itt vannak ha szükség van rájuk?

17

Megjelenhet egy emberi lélek állat képben?

fura ez a dolog...nemtudom helyesen megfogalmazni. Arra lennék kíváncsi, hogy hisztek-e olyanban, hogy a halál után esetleg pl. egy elhunyt ,aki szerette a galambokat, visszatérhet-e galamb formában ?

9

Lehetett előző életem? !

Ti hisztek a reinkarnációban? Én mostmár teljes egészében. Mintha előző életemben lovag lettem volna. Azért gondolom ezt, mert voltunk egyszer ilyen bemutatón, ahol ki lehetett próbálni a kardforgatást. Egy oktató megkért h próbáljam ki. Negyed óráig ízlelgettem a technikát, aztán jöhetett a küzdelem. Legyőztem az oktatót!!! Azt mondta h nagyon különleges lány vagyok, hiszen ő már gyermekkora óta űzi ezt és én mégis legyőztem. Lehet h előző életemben lovag lehettem?

22

Hogyan tudhatom meg mi voltam előző életembe?

15

Hogyan tudhatnám meg, hogy ki/mi voltam előző életemben? Vannak valami jelek a hétköznapi életemben is, amiből sejthetném?

21

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!